Amra Gruhonjic - Psykoterapeut

Amra Gruhonjic

Psykoterapeut

Videosamtale

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Samtaleterapi i Randers C Vores selvfølelse er afgørende for vores psykiske, fysiske, sociale helbred og trivsel. Amra Gruhonjic - Psykoterapeut

Beskrivelse

Måske kender du til det, at du i din hverdag føler dig energi forladt. Dit arbejde begynder, at fylde mere og mere af dit liv. Der er ikke rigtig tid og overskud til dig. Tid til at du får samlet energi, kræfter så du igen kan komme ovenpå. I starten tænker du måske, det går over, det er bare en periode. Men skal du være helt ærlig, så er den periode ved at være blevet en længere periode, måske flere år. Du har måske prøvet at få snakket med din chef, familie, eller veninde om at det ikke fungere. Det har bare ikke rigtigt hjulpet noget.

Om psykoterapi ved Amra ”Jeg falder gang på gang tilbage til….. ” Genkender du den overstående sætning? Det tror jeg mange af os gør. Du ved godt hvad der skal til for at skabe forandring. Du ved godt, at du bare lige skal ”tage dig sammen”. Du kender også godt forskellen på sundt / usundt i de fleste af livets sammenhænge.. eller gør du? Eller også bliver du….. for pleasende, for hjælpsom, for overansvarlig, at du hellere vil gør det godt for andre, sørge for at andre har det godt, sørge for den gode stemning, sørge for at opnå anerkendelse for hvad den ønskelige adfærd du tror at andre forventer. Dine egne ønsker, behov og længsler, bliver blot til en lille stemme som let overhøres, en stemme som ændre sig over tid. Denne stemme udvikler sig og kan sætte sig som en hovedpine, ondt i maven, angst, bekymring, træthed, vrede, hjertebanken mm. En vedvarende uro, der ikke kan finde sin plads. Du finder gode grunde til hvorfor du ”bør gøre det alligevel”, selvom det ikke gør dig godt. Det kan føles som om du glemmer dine egne grænser, eller også kan du ikke mærke dem. Du ender derfor i situationer, hvor du kan have svært ved at sige fra i dit job, i din familie eller vennekreds. Du finder gode grunde til hvorfor du ”bør gøre det alligevel”, selvom det ikke gør dig godt. Det er et hårdt og slidsomt liv.


Problemerne opstår der hvor vi mister kontrollen over vores tanker og følelser, og tror at vi er vores tanker og følelser. Vi bliver taget af dem, eller falder ind i en mere barnlig tilstand, som her kan være begrænsende for oplevelse af ”hvem jeg er”. En af måderne hvorpå der terapeutisk kan arbejdes med dette er, først og fremmest at blive bevidstgjort på de roller du identificerer dig med. Når vi bliver bevidste om vores roller og de tanker, følelser, kropsfornemmelser der hører hjemme til de forskellige roller, kan vi opdage hvilke roller vores identitet består af.

Terapi-form: 

Min terapiform er identitets -orienteret samtaleterapi.  Jeg arbejder ud fra helhedsorienteret-terapi, med fokus på at skabe større bevidsthed om klientens identitet. Tanker, følelser og krop er derfor en vigtig del af terapien.

Vores selvfølelse kan blive påvirket af flere forskellige aspekter i vores liv, som kan påvirke os negativt. Derfor kan det være meget nyttigt at kigge på vores selvfølelse for at skabe forandring, accept, og ikke mindst fremme den postitive relation til os selv. 

Jeg kan hjælpe dig med at støtte dig i, at få en større bevidsthed om dine egne reaktioner, mønstre, og roller. Så du herigennem får udvidet din bevidsthed om dine egne udfordringer og muligheder. 


Eksempler på emner du kan have brug for hjælp til at få kigget på: 

  • Selvværd og selvvtilds-problematikker. 
  • Realtioner m. fokus på kommunikation 
  • Neagtive overbevsinger 
  • Manglende kontakt til din livskraft
  • Kærlighedproblematikker 
  • Grænssætning 
  • Bevidstgørelse på egne ressourcer, og lære at handle efter dem. 


Terapien bliver altid tilpasset efter dine ønsker og behov, med udgangpunkt i hvad det som fylder i nuet. 

Pause;

For mange føles det lidt som at få en pause når de kommer i terapi ved mig. Det er deres "rum", her kan de trække vejret frit og hvis du skulle være i tvivl... Så skal du vide, at der er plads til dig. Der er plads til at du får en pause. Og at det er fuldt fortjent. Pausen giver dig muligheden for netop at kunne være dig selv, få mere energi, så du er klar til at møde verden med en større bevidsthed om hvad og hvem du er.

Jeg tilbyder terapi i dagtimerne, aftentimer, samt i weekenden (efter aftale. 

1 terapisession varer 60 min. 

Jeg vil glæde mig til at høre dig ❣️

Klientudtalelser

Karin, 35 år - "Jeg kontaktede Amra, da jeg følte mig energiforladt. Arbejdet begyndte at fylde mere og mere i mit privat liv. Jeg havde ikke overskuddet til meget andet, og det var samtidigt svært at sige fra over for familie og venner, selvom lyst og energien ikke var til det. Jeg kunne ikke længere mærke hvad der gjorde mig glad. Jeg var bange for at sige fra, og såre mennesker jeg holder af. Gennem et mindre forløb hos Amra, fik jeg mere bevidsthed på mine egne roller, jeg har lært at forstå disse. ”Alt det jeg tror jeg skal være”, og derfor oftest tilsidesætter jeg mig selv. Amra hjalp mig til at sortere i mine egne tanker om mig selv, samt opdage at det er i orden at sige fra. Jeg har ikke altid været opmærksom på at mærke mine egne grænser, hvilket har betydet meget for mig at vi arbejde med. Det var befriende at vide at jeg er ok og god nok, selv når jeg vælger at sige fra. I dag, er jeg meget opmærksom på når jeg er de forskellige roller."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.