Alex V. Gamberini - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Alex V. Gamberini

Psykoterapeut, Kropsterapeut

København K, Roskilde

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale - Psykoterapi 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 31 99

89 87 31 99

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Individuel psykoterapi - Lavt selvværd, Angst, Depression, Traumer, Stress. Alex V. Gamberini - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Beskrivelse

Psykoterapeutisk samtale

Ønsker du at Blive bedre til at regulere dit følelsesliv, og forøge din livsenergi?

Få Mod og indsigt til at turde se på dig selv.

Se på Dine tanker, følelser, handlinger og ikke mindst mod til at lave de forandringer, det kræver, for at genskabe balancen i krop og sind.


Særlige emner jeg arbejder med:

  • Lavt selvværd
  • Angst
  • Depression
  • Traumer
  • Stress.


Psykoterapi kan være for dig som ønsker:

  • At skabe et liv, med plads til at du kan udfolde dig selv
  • Være tilpas i nære relationer Mærke dig selv fra et sundt og kærligt sted
  • Øget Kropsbevidsthed


Hvorfor opsøger man en psykoterapeut?

Et psykoterapeutisk forløb er en måde til at finde ind til årsagerne af de udfordringer, du står i og opdage, hvad du kan gøre ved det. Du bliver mødt med accept og forståelse i et kærligt og trygt rum, hvor vi sammen finder ind til dit ønske og forventing til terapien. Med nænsomme og trygge skridt arbejder vi henimod, hvilken retning terapien kan udvikle sig for nærme sig kernen af din problematik.


Min filosofi

Udover mit daglige terapeutiske arbejde laver jeg bla. workshops om åndedrættet og meditation.

Jeg har beskæftiget mig med fysisk og psykisk sundhed igennem hele mit professionelle arbejdsliv liv og arbejder til hverdag med at hjælpe mennesker med at genskabe balancen i kop og sind.


Gennem den integrative terapi som består af krop og psykoterapi, fra flere psykologiske retninger forsøger jeg at skabe helhed i forståelsen af mennesket som psykologisk, biologisk, kulturelt og samfundsmæssigt væsen.


Jeg deltager flere gange om året på faglige fordybelseskurser indenfor psykoterapi og meditation. Derudover er jeg i supervision, ligesom jeg jævnligt sparrer med andre terapeuter og psykologer.


Jeg har valgt at arbejde som Krop og Psykoterapeut, fordi jeg er motiveret af at fremme menneskets selvhelbredende egenskaber. Selvhelbredelse indebærer at komme i kontakt med den man virkelig er inderst inde. forløse stagnet energi og leve i harmoni med kroppen.


Ring eller skriv og få et uforpligtende tilbud.

Klientudtalelser

Caroline Thomsen - "Jeg følte mig hurtigt tryg, ved den måde Alex gav sig tid til at lytte. Jeg kunne bedre forstå de ting, der fyldte meget og hvad problemet var. Alex har en ro og grounding jeg næres af. "  Læs mere  Læs mindre

Mona - "Mit liv har taget en positiv drejning med større rummelighed, selvtillid og med humøret i top. Det har været så vigtig for mig. Min allervarmeste anbefaling "  Læs mere  Læs mindre

Thomas Nedergaard - "Jeg tager glædeligt til København fra Fyn, for at få behandling hos Alex. Jeg kan varmt anbefale ham."  Læs mere  Læs mindre

Vibeke madsen - "Da jeg kom til Alex havde jeg ikke de store forventninger. Mødet med Alex var super behageligt. Jeg følte virkelig, at jeg blev hørt og resultaterne kom hurtigt efter jeg begyndte at følge hans råd. Her et år efter at have været i behandling hos Alex, har jeg ingen smerter. Jeg sover om natten og føler mig generelt stærkere og friskere."  Læs mere  Læs mindre

Karin - "Alex formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor sindet hurtigt går i en meditativ tilstand og kroppen svarer med rystelser og energirytmer – efter hver behandling kan jeg mærke en dybere kontakt med mig selv. Efter seks behandlinger føler jeg en langt større indre ro og kan mærke en anden styrke i kroppen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.