Alex V. Gamberini - Psykoterapeut, Traumeterapeut

Alex V. Gamberini

Psykoterapeut, Traumeterapeut

København , Roskilde , Videosamtale , GoMentor 24/7

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale - Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

Psykoterapi til studerende 700 kr. Aftal tid

Parterapi 1.300 kr. Aftal tid

Psykoterapi - lægehenvisningsrabat 700 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

individuel samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Alex V. Gamberini - Psykoterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

Psykoterapeutisk samtale

Ønsker du at undersøge de tanker, følelser og handlinger, der ikke rigtig gavner dig og som begrænser dig i at udfolde dig, som den du er?


Ønsker du hjælp til at finde modet til at lave de forandringer, det kræver, for at genskabe livsenergi og balancen i såvel krop som sind.


Særlige emner jeg arbejder med:

 • Lavt selvværd
 • Angst, Stress og depression
 • Parforholdsproblematikker
 • Livskriser


Psykoterapi kan være for dig, der ønsker:

 • At skabe et liv, med plads til at du kan udfolde dig selv
 • At være tilpas i nære relationer - Mærke dig selv fra et sundt og kærligt sted
 • Øget Kropsbevidsthed og livsglæde


Hvorfor opsøger man en psykoterapeut?

Et psykoterapeutisk forløb er en måde til at finde ind til årsagerne af de udfordringer, du står i og opdage, hvad du kan gøre ved det. Du bliver mødt med accept og forståelse i et kærligt og trygt rum, hvor vi sammen finder ind til dit ønske og forventning til terapien. Med nænsomme og trygge skridt arbejder vi henimod, hvilken retning terapien kan udvikle sig for nærme sig kernen af din problematik.


Min filosofi

Jeg har beskæftiget mig med fysisk og psykisk sundhed igennem hele mit professionelle arbejdsliv liv og arbejder til hverdag med at hjælpe mennesker med at genskabe balancen i kop og sind.


Gennem den integrative terapi som består af traume orienteret psykoterapi, fra flere psykologiske retninger forsøger jeg at skabe helhed i forståelsen af mennesket som psykologisk, biologisk, kulturelt og samfundsmæssigt væsen.


Jeg har valgt at arbejde som psykoterapeut, fordi jeg er motiveret af at fremme menneskets selvhelbredende egenskaber. Selvhelbredelse indebærer at komme i kontakt med den man virkelig er inderst inde. forløse stagneret energi og leve i harmoni med kroppen.


Udover mit daglige terapeutiske arbejde laver jeg bla. workshops om åndedrættet - rebirthing breathwork og meditation.


Jeg deltager flere gange om året på faglige fordybelseskurser indenfor psykoterapi og meditation. Derudover er jeg i supervision, ligesom jeg jævnligt sparrer med andre terapeuter og psykologer.


Kontakt mig ganske uforpligtende og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Klientudtalelser

Anders - "Mit terapiforløb har været det mest berigende valg jeg har truffet. Jeg formåede at komme ud af mit tanke spin og kunne efter noget tid begynde at sove igennem om natten igen. Alex mødte mig med stor forståelse og omsorg. "  Læs mere  Læs mindre

Tasha - "Alex hjælper mig til at få renset ud og sluppet, gamle overbevisninger og handle mønstre. Jeg kan i dag se mere kærligt på mig selv. Jeg føler, jeg er vokset meget som person ved hjælp af denne terapi form og vil på det varmeste anbefale Alex Gamberini "  Læs mere  Læs mindre

Jenna - "Jeg har det sidste 14 måneder gået ugentligt hos Alex og har stor glæde af hans hjælp. Alex er meget støttende og hjælper mig til at få bedre forståelse og accept af min krop og følelses liv. "  Læs mere  Læs mindre

Caroline Thomsen - "Jeg følte mig hurtigt tryg, ved den måde Alex gav sig tid til at lytte. Jeg kunne bedre forstå de ting, der fyldte meget og hvad problemet var. Alex har en ro og grounding jeg næres af. "  Læs mere  Læs mindre

Mona - "Mit liv har taget en positiv drejning med større rummelighed, selvtillid og med humøret i top. Det har været så vigtig for mig. Min allervarmeste anbefaling "  Læs mere  Læs mindre

Thomas Nedergaard - "Jeg tager glædeligt til København fra Fyn, for at få behandling hos Alex. Jeg kan varmt anbefale ham."  Læs mere  Læs mindre

Vibeke madsen - "Da jeg kom til Alex havde jeg ikke de store forventninger. Mødet med Alex var super behageligt. Jeg følte virkelig, at jeg blev hørt og resultaterne kom hurtigt efter jeg begyndte at følge hans råd. Her et år efter at have været i behandling hos Alex, har jeg ingen smerter. Jeg sover om natten og føler mig generelt stærkere og friskere."  Læs mere  Læs mindre

Karin - "Alex formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor sindet hurtigt går i en meditativ tilstand og kroppen svarer med rystelser og energirytmer – efter hver behandling kan jeg mærke en dybere kontakt med mig selv. Efter seks behandlinger føler jeg en langt større indre ro og kan mærke en anden styrke i kroppen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.