Winnie Strøm Schildknecht - Coach, Parcoach, Teamcoach, Enneagram coach, Mentor

Winnie Strøm Schildknecht

Coach, Parcoach, Teamcoach, Enneagram coach, Mentor

København NV , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

10 sessioner 10.937 kr. Aftal tid

6 sessioner 6.937 kr. Aftal tid

3 sessioner 3.656 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

10 sessioner (GoMentor videosession) 10.937 kr. Aftal tid

6 sessioner (GoMentor videosession) 6.937 kr. Aftal tid

3 sessioner (GoMentor videosession) 3.656 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Winnie Strøm Schildknecht - Coach, Parcoach, Teamcoach, Enneagram coach, Mentor

Beskrivelse

Som mastercoach, støtter jeg dig blandt andet i:

(Sessions also available in English)

- at skabe klarhed over dine værdier og navigere efter dem

- at finde dine kompetencer og skjulte talenter

- at kunne stå i større og mindre livsforandringer på en måde, så du ser og skaber nye muligheder

- at skabe balance mellem privat- og arbejdsliv

- at tage ansvar for dig selv og dit liv og skabe frihed til at være dig

- at blive bevidst om dine tanker, følelser og overbevisninger og dermed skabe muligheden for at gøre noget andet end du plejer

- gennem øvelser og opgaver, at sætte handling på dine ønsker og længsler

- at du har dine udfordringer, det er ikke dem der har dig 


Start med en gratis forsamtale, der er en uforpligtende telefonisk samtale af cirka 20 minutters varighed, hvor du fortæller mig lidt om hvad der er på spil hos dig og jeg fortæller lidt om coachingprocessen og om hvordan jeg arbejder. Det er også her vi forventningsafstemmer og mærker om der er grobund for sammen at gå ind i et forløb.


Som din personlige coach er jeg 

- professionel, respektfuld, direkte, ærlig, grundig, intuitiv og troværdig

- udømmende, humoristisk, eksperimenterende og innovativ

- fokuseret på dig og det eller de ønsker og længsler du har for dig selv

- stærk i at spotte dine kvaliteter, dine forhindringer og dine muligheder 


Jeg tager ikke ansvaret for dig eller fra dig. Jeg tager ansvaret for at støtte, udfordre og guide dig i processen. Jeg tegner udenfor stregerne og vender det hele på hovedet. Jeg gør det med den dybeste respekt for dig og ud fra en grundlæggende overbevisning om, at alt hvad du har brug for, har du allerede i dig. Jeg glæder mig ubetinget over din succes og går ved din side i dine udfordringer. Du bestemmer retningen, jeg styrer processen.


Jeg er dybt betaget af mennesker. Det er min passion se mennesker vokse, opdage sine talenter, udvikle sig og blive bevidst om - og opfylde - egne ønsker og længsler. At coache, er for mig mindst lige så meget en væren, som det er teknik og teori. Det er min natur og det er naturligt for mig.

Jeg har siden min første coachcertificering i 2015 afholdt mere end 1800 professionelle 1:1 coachingsessioner, par sessioner og teamsessioner. Dertil kommer utallige coachende, støttende og vejledende samtaler gennem de sidste mere end 25 år. 

Jeg er certificeret Coach, Mentor og Master Coach (med speciale i teamcoaching). Mine uddannelser er godkendt af ICF – International Coaching Federation, med en ACTP-certificering og her er jeg uddannet og trænet i personligt lederskab, kognitiv og transformativ coaching, kommunikation, Enneagrammet og systemisk teori. 

Jeg er uddannet Enneagram Practitioner hos Think About It, uddannet i "Kognitiv coaching og konflikthåndtering i Organisationer” hos Commitment Lab, underviser i psykologi og billedkunst og endeligt har jeg en bachelorgrad i psykologi fra Københavns Universitet.

Senest har jeg taget et 5 dages kursus i CFT - Compassion Focused Therapy hos Kognitiv Terapi Center Aarhus v/ Christina Schlander og inddrager greb herfra i min coaching hvor det giver mening.

Er du eller din virksomhed interesseret i et teamcoachingforløb eller konfliktmægling, kontakt mig da venligst direkte.

Er du interesseret i parcoaching, kontakt mig da venligst direkte. 


Hvordan?

-       20 minutters indledende samtale, gratis og uforpligtende

-       pakker af 3, 6 eller 10 sessioner, hvor hver session varer op til 60 minutter

-       telefon eller videokald

-       personligt møde i København NV

-       Walk ’n Talk et sted der passer for os begge

-       100% fortrolighed

-    sessionerne foregår på dansk eller engelsk

-    OBS: Mine priser er hos GoMentor opgivet inklusiv moms og i fuld overenstemmelse med priserne du finder på min egen hjemmeside, hvor de opgives eksklusiv moms.     

 

 

 

 

Klientudtalelser

Maja - "Jeg besluttede efter flere forsøg på at få noget hjælp med udfordringer i mit liv at prøve en coach og fandt i den forbindelse Winnie. Jeg var lidt tøvende med, om jeg skulle hoppe ud i det, da jeg tidligere har prøvet forløb, som desværre ikke levede op til forventningerne. Men efter den første indledende uforpligtende samtale var jeg ikke rigtig i tvivl længere. Jeg synes Winnie var så god til at skabe et trygt rum helt fra start, og jeg kunne fornemme, at det ville være givende at prøve med et forløb. Jeg føler nu på den anden side af forløbet, at jeg i høj grad er kommet meget nærmere kernen af de udfordringer, jeg har kæmpet med i så mange år. Da Winnie har en rigtig god forståelse af Enneagrammet og anvender det i vores samtaler, har jeg fået en meget mere klar forståelse af, hvad det er mine udfordringer bunder i, og hvordan de på forskellig vis kommer til udtryk i mit liv. Samtalerne har desuden haft et fokus på, hvad jeg kan gøre i konkrete situationer, hvilket er meget brugbart fremover til at skabe reelle forandringer. Som person er Winnie meget lyttende og anvender nysgerrighed til at bringe samtalen videre - jeg har aldrig følt at hun har dømt eller negligeret det, jeg har sagt. Hun er desuden god til at huske og se sammenhænge i vores samtaler, og jeg har aldrig (i modsætning til tidligere forløb) følt, at jeg blot var endnu en samtale den dag. Hun har helt klart teorien på plads, men det er i højere grad hendes empatiske og nærværende måde at være til stede i samtalen på, som gør at det føles utrolig trygt at tale med hende om meget sårbare ting. Derudover har hun været god til at huske mig på at møde mig selv med omsorg, hvilket er utrolig rart i samtaler, hvor man hurtigt kan blive lidt hård ved sig selv som følge af, at man er nødt til at se sin egen uhensigtsmæssige adfærd i øjnene. Endeligt synes jeg, at hun har været god til at udtrykke sig på en måde, hvor jeg bliver mindet om, at mine udfordringer ikke er ekstraordinære eller unikke, men uden at jeg føler at de udfordringer bliver negligeret. "  Læs mere  Læs mindre

Nina Damsgaard - "Jeg har været utrolig glad for mit forløb hos Winnie. Winnie er en empatisk og lyttende coach, som er helt ærlig overfor dig. Hun giver rigtig meget af sig selv og arbejder med virkelig at forstå dig, dine styrker og barrierer. Hun udfordrer og hjælper med at udforske det, som kan være svært. Jeg har gennem mit længere forløb udviklet mig og rykket mig rigtig meget, og jeg har hele tiden haft en sparringspartner ved min side. Jeg har efter forløbet hos Winnie fået alle de nødvendige og brugbare redskaber, så jeg kan arbejde videre selv. Jeg kan klart anbefale Winnie til alle, der vil arbejde med sig selv eller have hjælp til at komme videre fra en låst situation, og som ønsker en varm, oprigtig og meget dygtig coach."  Læs mere  Læs mindre

Simone Mistarz, 31 år - ""Da jeg opsøgte Winnie, var jeg helt ude af balance og ramt af en 30 års krise. Jeg vidste ikke hvem jeg var og hvad jeg ville med mit liv. Winnie virkede jordnær, lyttende og konstruktiv - og allerede ved første session følte jeg, at mit sind var i trygge hænder! Efter et fuldstændigt fantastisk forløb, udviklede jeg mig fra at være en fortvivlet ung kvinde med en masse tanker og rod i hovedet, til at have fundet min indre power frem og lært at sætte grænser. Jeg har fået et roligere sind, en masse værktøjer til at klare livets udfordringer og en styrke jeg ikke troede fandtes inden i mig! Jeg kan varmt anbefale Winnie - hun hjalp mig med at ændre mit liv!""  Læs mere  Læs mindre

Maja Olsbjerg - "“Hvis du længes efter at blive lyttet til, sådan rigtigt lyttet til – helt åbent, nysgerrigt og uden at blive dømt. Så er Winnie din coach. Winnie kan meget mere end at lytte. Hun kan løfte, skubbe, begejstre, inspirere og bringe humor ind i svære samtaler på en perfekt afbalanceret måde. Derudover er Winnie en meget nærværende og intuitivt stærk coach, hvilket gør at jeg altid har følt mig mødt lige der, hvor jeg var. Når jeg har været begejstret og inspireret, har hun virket som en forstærker. Og når jeg har følt mig sårbar og skrøbelig har en samtale med Winnie været som at blive svøbt i et varmt tæppe, og jeg er gået fra sessionen lettet, opløftet og med en følelse af, at alt er okay – at JEG er okay. Personligt inspirerer Winnie mig dybt med sin omsorgsfulde autoritet, sit usædvanligt åbne sind, sin evne til at se ting fra skæve vinkler og ikke tage “normen” for givet. Det eneste dårlige der er at sige om Winnie som coach er, at man bliver hooked;)”"  Læs mere  Læs mindre

Christina Christensen  - "“I mit forløb hos Winnie er jeg blevet meget klogere på mig selv, mine relationer og på hvad jeg vil. Sikke en fantastisk rejse jeg har været på. Jeg har fået mange redskaber og forstår nu for alvor hvad det betyder at tage ansvar og personligt lederskab. På mit køleskab hænger der en seddel hvor der står: “Tjek lige ind!” og minder mig om mit personlige lederskab og om hvor kraftfuldt det er at tage ansvar i livet. Winnie er kompetent, skarp og meget omsorgsfuld. Jeg vil vende tilbage hvis jeg for behov for flere sessioner og jeg kan varmt anbefale Winnie.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.