TRAUMEBEVIDSTHED - INTEGRATION - NYT LIV!

Skrevet d. 12-10-2021 11:10:31 af Line Hou - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Sorgrådgiver, Supervisor

TRAUMEBEVIDSTHED - INTEGRATION - NYT LIV!

Jeg har fulgt Thomas Hübls læring og undervisning. Traumebevidsthed og heling, indføring og fordybelse i personlige som kollektive traumer. En læring der har bragt dybere forståelse af og nuanceret traumelandskabet.

Alle mennesker bær på større eller mindre traumer, det er et vilkår. Det er et paradoks at tilstande af mistrivsel, lav energi og manglende overskud, psykisk sårbarhed/sygdom, kropslige symptomer og andre mere eller minder dys -tilstande er blevet normaliseret i vores samfund.

Det er IKKE normalt at føle og opleve sig reduceret i sin trivsel, mentale sundhed, velfærd og velvære.

Vi bærer rundt på UINTERGREREDE traumer, det er herfra vores symptomer på mistrivsel stammer. Egne oplevelse ligesom genetiske, historiske og kollektive begivenheder ophober sig i vores nervesystem.

Disse uintergrerede oplevelser skaber permanente og langtids efter/kroniske symptomer i os mennesker. Symptomer som manifesterer sig som følelses- og eller kropslige symptomer.

Hvem ønsker ikke at energien kan flyde lettere, hvor der er plads til liv og glæde?

DET OPLØFTENDE ER AT DER ER NOGET AT GØRE VED DET!

Der er i overskrifter 2 menneskelige superkræfter der hjælper med at integrere traumer:

- NÆRVÆR: fysisk, følelsesmæssig, mentalt og relationel nærvær. Kontakt og at blive set.

- RELATIONER: jeg føler du føler mig - delt tilstedeværelse.

Nærvær, det rette tempo og dosering er nøgler der er vigtige elementer, der skaber tryghed og plads til, at der bid for bid kan traume forløses. Integration af oplevelser og sansninger skaber og frigiver plads til nyt liv.

Mit hjerte banker for at vi mennesker skal blive mere hele og trives. Jeg er dedikeret til at være med til at traumeforløse, det kræver sin mand at sige ja til sig selv og gå skridtene, men det er det hele værd!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.