KRISER OG SPIRITUEL UDVIKLING GÅR HÅND I HÅND.

Skrevet d. 10-3-2022 09:31:53 af Line Hou - Psykoterapeut, Traumeterapeut, Parterapeut, Sorgrådgiver, Supervisor

BRUG FØLELSER AF BEGRÆNSNINGER, STRESS, UBEHAG, SMERTE OG VILDREDE TIL SPIRITUEL UDVIKLING.

Ingen ønsker at føle stress og angst i deres liv. Vi vil alle gerne føle inspiration og glæde, og mærke at vi er i balance. Men indtil vi helt forstår, hvorfor vores sind og hjerte kan forårsage så megen forstyrrelse og smerte, vil vi kæmpe for at holde alt sammen inden i os. At leve ubundet og fri er alle menneskers længsel og ret.

HVORDAN kan denne kamp er ophøre?

Og HVORDAN kan du mens du lever dit daglige liv, tage retning af at manifestere at være menneske samtidig med spirituel udvikling og befrielse?

Udvid dit potentiale og få mere energi, skab plads inden i dig og uden for dig selv.

KRISER OG SPIRITUEL UDVIKLING GÅR HÅND I HÅND.

Vi er alle unikke væsner, som hver især er på vores rejse. Men ingen rejser alene, vi er alle afhængige af og påvirket af hinanden, det er en lovmæssighed.
Vi er alle født ind i en krop, der er berørt og præget af gammel historie der er tusinder af år gammel på godt og ondt - vi er ALLE traumatiseret.

Vi har overtaget kompetencer som begrænsninger - nedarvet traumer. Vi lever et liv, hvor fortiden påvirker os hver eneste dag, det vi har ”overtaget” er lagret i vores nervesystem. Og viser sig i gentagelsesloop og udspiller sig igennem vores tanker, følelser, kropslige sansninger, reaktioner og handlinger. Og mange af os er frustreret over disse gentagelser som vi ikke føler vi er herre over at ændre.

HVORDAN SKABER DU BEVÆGELSE I EN ØNSKET RETNING?

Det er muligt for os alle at skabe bevægelse i den retning vi længes efter. Det er muligt at befri os selv fra gammel historie, forløse og integrere.

Vejen er at øge bevidstheden til os selv, vores tanker, kropsreaktioner, følelser og mønstre.

Bevidstgøre os om nervesystemets kommunikation, som er intelligent og fuld af visdom. Første skridt er at erkende smerten og begrænsningerne og være med sig selv.

For de fleste er det hjælpsomt med støtte og vejledning til at klare fordybelse og gå igennem svære processer.

Ingen bør være alene når det er svært!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.