Susanne Knudsen - Coach, Stresscoach, Mentor

Susanne Knudsen

Coach, Stresscoach, Mentor

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 299 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Find dine styrker, talenter og ressourcer! Lad mig være din personlige coach Susanne Knudsen - Coach, Stresscoach, Mentor

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

- Kontakt GoMentor support for hjælp med at finde en anden

Jeg kan hjælpe dig med:

få skabt et overblik, personlig udvikling, styrke dit selvværd, finde motivation, nå i mål med dine drømme, holde fokus, skabe ro, forbedre relationer, skabe nye og bedre vaner, sætte grænser, finde nyt job, stresscoaching og stressforebyggelse.


Som din personlige coach kan jeg støtte dig i din udvikling og holde dig på sporet i forhold til de ønsker og mål du har sat dig.

Jeg udfordrer dig der hvor det giver god mening.


Det er en forudsætning, at du selv ønsker der skal ske en forandring.


Coachingen skaber et overblik, afdækker dine behov og hjælper dig med igen, at få øje på alle de ting du kan.


Som en del af mentaltræningen udarbejder jeg personlige lydfiler til dig. Jeg anbefaler som minimum 3 coaching sessioner, men det er ikke et krav fra min side.


Stress og coaching

Oplever du symptomer på stress?

 • Tankemylder og uro
 • Dårlig søvn
 • Energiforladt
 • Kort lunte
 • Ondt i maven
 • Svimmel
 • Trykken for brystet
 • Hovedpine

Listen over symptomer på stress er meget lang og det er individuelt hvordan vi oplever stress.


Jeg kan hjælpe dig med at få det bedre.Min erfaring er, at en kombination mellem coaching og mental træning virker.


Hvordan foregår en coaching session?

Selve coaching sessionen varer omkring 60 minutter, nogle gange måske lidt længere. Det er selvfølgelig fortroligt det der bliver talt om. Coaching er en række spørgsmål fra mig til dig. Der er ikke nogen rigtige eller forkerte svar, spørgsmålene får dig til at reflektere over det du står midt i.


Hvis jeg kan mærke, at du er et sted hvor det er ok at udfordre dig, så gør jeg det. En session kan indeholde nogle forskellige øvelser og du vil ofte stille dig selv nogle opgaver.


Efter aftale, kan jeg udarbejde personlige lydfiler til dig, også selvom der ikke er tale om stresscoaching. Lydfilerne kan du bruge til, mental træning og de gør det samtidig muligt for dig at træne forskellige ting du gerne vil opnå/blive bedre til.


Jeg foreslår som minimum 3 sessioner, så du kan mærke hvad coaching sessionerne flytter hos dig, men det er ikke et krav.


Hvem er jeg

Jeg er uddannet ICF Life coach, ICI Stress coach og Mentor.

Oprindeligt uddannet sygeplejerske og efter 6 år som sygeplejerske skiftede jeg til forsikringsbranchen. Jeg interesser mig for hvordan vi har det som mennesker og hvordan vi kommunikerer.


Jeg brænder for at støtte dig i, at du når i mål med det du har sat dig for.


Jeg finder det utrolig inspirerende og motiverende, når jeg kan mærke, at en coaching session "flytter på noget" i en klient.


Coaching er fantastisk - og enkelt!

Klientudtalelser

Jakob - 17 år - "Jeg startede i et forløb på grund af eksamens angst. Jeg blev blandt andet bedre til at lægge en plan, mere opmærksom på de ressourcer jeg allerede har. Jeg blev jeg opmærksom min vejrtrækning og hvilken betydning den har i svære situationer og hvordan jeg kan håndtere min vejrtrækning i disse svære situationer. Jeg kan i høj grad anbefale et forløb hos Susanne, til andre. "  Læs mere  Læs mindre

Søren - 24 år - "Jeg har gået i et coachingforløb hos Susanne ca. hver tredje uge. Samtaleemnerne i dette forløb har varieret en del, men især to ting har gjort stort indtryk på mig og påvirket min hverdag efterfølgende. Personligt har jeg i en længere årrække ønsket at gøre noget ved mine sociale kompetencer, de har aldrig været dårlige, men altid meget tilbageholdende. Jeg har altid været bevidst om, at der jo ikke sker noget slemt ved at vise hvem man er, men det har stadig krævet meget at hoppe ud i det. Mit coachingforløb har gjort det meget nemmere og jeg hopper nu ugentligt ud i ”skræmmende” dialoger. Hvad der især har hjulpet inden for lige nøjagtig dette, har ikke blot været coachingsamtalerne, men også de opgaver som jeg har stillet mig selv i forløbet og som vi sammen har fulgt op på. Jeg oplevede samtidigt en følelse af forståelse og accept af, at noget er svært. Et andet punkt som har været oppe at vende meget er motivation. Noget alle har første januar, og som de fleste har glemt eksisterer måneden efter. Jeg er som så mange andre ekstremt god til at finde motivation til det næste projekt og starte, men at bibeholde motivationen er bare svært. I forløbet blev jeg skarp på at bibeholde min motivation og en forståelse for hvor motivationen stammer fra. Et emne hvor det virker som om at Susanne har masser af værktøjer og har været rigtig behjælpelig. Udover dette er der kun at sige, at jeg klart kan anbefale Susanne. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere