Pernille Spetzler - Psykoterapeut, Spædbarnsterapeut, Parterapeut

Pernille Spetzler

Psykoterapeut, Spædbarnsterapeut, Parterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapeut MPF, Parterapeut og Spædbarnsterapeut. Pernille Spetzler - Psykoterapeut, Spædbarnsterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har efterfølgende taget en 4-årig uddannelse til Psykoterapeut MPF. Jeg er uddannet fra Hildebrand Instituttet, som er en reflektor godkendt uddannelse. Herudover er jeg uddannet spædbarnsterapeut fra Institut for Spædbarnsterapi og har desuden en efteruddannelse i parterapi fra Institut for Parterapi, der teoretisk og metodisk tager afsæt i EFT - emotionsfokuseret parterapi. Jeg har flere kurser indenfor bl.a. neuroaffektiv ledelse og mentalisering i arbejdet med udsatte familier.


Jeg arbejder ud fra en psykodynamisk og systemisk tilgang, og desuden er mentaliseringsbaseret og tilknytningsbaseret terapi mine inspirationskilder.


Min praksiserfaring har jeg fra observations- og behandlingsbørnehjem i Nuuk, Grønland, hvor målgruppen var børn og unge, der af flere grunde ikke kunne bo hjemme. Derudover har jeg i kommunalt regi erfaring med arbejdsområder som stress, angst, depressioner, sorg, traumer, parforholdsproblemer, kriser, samt problemstillinger ift. forældreliv og familieliv - herunder fødselsdepressioner. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.