Mirha Mrkaljevic - ID psykoterapeut, Business coach, ID Life coach

Mirha Mrkaljevic

ID psykoterapeut, Business coach, ID Life coach

Videosamtale

13 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Mit speciale er dybde transformation af selvværdsproblemer, depressioner, livskriser, hvor du genfinder den ægte version af dig selv. Mirha Mrkaljevic - ID psykoterapeut, Business coach, ID Life coach

Beskrivelse

Har krisen  ramt dig? Føles livet uoverskueligt lige pludselig?


Hvorfor er det altafgørende at få hjælp, når krisen rammer? Hvorfor er det endnu vigtigere at finde en terapeut, der lige præcis har erfaring med det?

Fordi kriser er det sværeste at komme igennem uden den rigtige hjælp. Hvis man finder en terapeut, der ikke har ægte erfaring med netop det, kan du miste håbet om, at du kan få det bedre, hvilket kan forværre din tilstand. Kriser er meget følsomme at arbejde med, derfor skal du sørge for at finde den erfarne terapeut, der ved meget om kriser.

Almindelig coaching, der kun er egnet til små ændringer i mindset, er slet ikke noget, der virkelig kan skabe en dyb transformation i dig. Den dybe transformation er det eneste, der kan få dig ud af krisen og åbne dine øjne for ny muligheder. Kriser har enormt stor potentiale for personlig transformation, så gå ikke glip af denne mulighed.

Du kan genkende krisen hvis du har følgende symptomer:

Følelsen af tab af kontrol/ magtesløshed
Følelsen af desorientering
Angst for hvad fremtiden bringer
Alt for mange kaotiske tanker
Svært ved at fokusere
Svært ved at være i kroppen

Med mig i hånden vil du komme ud af krisen hurtigere, og som person blive mere kraftfuld og frygtløs, med et helt nyt syn på livet og dig selv. 
Under krise behandling forstås: alvorlig sygdom, sorg, tab, skillsmisse, identiteskrise og ligendeTvivler du stadigvæk på dig selv og dit eget værd? Kender du til?


Kender du til:

 • Konstant behov for at bevise dit eget værd
 • Den indre kritiske stemme, der ikke stopper med at finde fejl ved dig
 • En nagende følelse af utilfredshed med dig selv
 • Behov for konstant anerkendelse fra andre
 • Du ved ikke, hvem du er, og hvad har du at give andre
 • Du er bange for at blive afvist, hvis du åbner op, og det viser sig, at der ikke er noget bag din facade
 • Du ved ikke, hvad det betyder at ” være dig selv”


 Forløbet hos mig er meget intenst og udfordrende. Jeg viser dig det, der står i vejen for din fulde udfoldelse og fjerner det, så du selv kan se og opleve dig selv på ny.

Hvis du gør din del i forløbet, så vil transformationen blive varig, og du vil have alle de rigtige redskaber til at skabe det liv, du altid har ønsket at leve.

Kan du forestille dig, hvilken drejning dit liv vil tage, hvis du fik hjælp til at se dig selv i din fulde styrke og kraft? Når man fjerner alle de illusioner, som skygger for den ægte version af af dig selv, vil du opleve  kærlighed og respekt, for dig selv, som du aldrig har haft før. 

Livet får en ny mening og føles mere fri, når du er dig selv. Følelsen at livet går dig forbi, som mange mennesker har, vil forsvinde.

Dårligt selvværd er en af de største problemer mennesker har. Næsten alt, der går galt i ens liv, kan spores tilbage til ens eget forhold til sig selv. For at nævne nogle af de problemer, der udspringer fra ”et dårligt/negativt forhold til sig selv”/dårligt selvværd:

 • Problemer i relationer (jalousi, vold, vrede, skilsmisse, selvmord, mord)
 • Afængigheds problemer (alkohol, stoffer, madafængighed, sexafængighed, spil, porno, arbejdsnarkoman)
 • Depression
 • Angst

Det betyder at jeg arbejde med alle overfornævnte problemstillinger.

Det er på tide at du starter med at ” være god ved dig selv”. Nu har du chancen, og jeg håber ,du siger JA til denne rejse sammen med mig!Udnytter du din fulde potentiale?


Ved du hvad din ægte unikke potentiale er?


Her er nogle tegn på, at du muligvis ikke udnytter dit fulde potentiale:

 • Manglende livsglæde
 • Kedsomhed
 • Indre tomhed
 • Gentagende utilfredshed
 • Mangel på klart ” formål med livet”

Nogle af grundene til, at man ikke har fundet eller ikke lever sit fulde potentiale ud kan stamme fra:

 • At man har lært at gøre hvad der forventes af en, og ikke har lært at lytte til sig selv
 • At man følger samfundsnormer og gør som alle andre, for ikke at være anderledes
 • At man prioriterer ” tryghed” og det kendte, frem for at følge sit hjerte/intuition
 • At man er bange for hvad andre siger eller tænker om en
 • At man tvivler på sine evner og sit værd

En af mine specialer er at hjælpe mennesker med at finde deres unikke potentiale og det gør jeg via en metode der hedder Human design, og Gene Keys, som bruger dine astrologiske data for at finde frem til din unikke potentiale. Når vi ved hvad det er, rydder vi op i alle de blokeringer, der står i vejen. 

Det er ikke nok at kende hvad dine talenter er og hvad dit formål med livet er. Det, der gør det muligt at  leve det ud, er den terapetiske arbejde der skal udføres. 

Nu når du ved, at du har mulighed for at åbne op for dit potentiale, vil du så ikke gribe muligheden?

Min mission 


Min mission er at hjælpe så mange mennesker som muligt, med at genfinde deres iboende kraft , ved at frigøre sig fra sindets dominance ,genetablere kontakt med hjertet, intuition og sin indre visdom, der vil resultere i et mere autentisk, berigende og glædesfuld liv.


Min baggrund Jeg er en ildsjæl med en medfødt evne til at se menneskets potentiale, udviklingsmuligheder og de blokeringer , der står i vejen for, at det potentiale kan frigøres. På grund af min unikke evne til at se igennem komplekse psykiske struktur og spotte årsag til problemet, har jeg hjulpet hundrede mennesker til at få gennembrud i alle områder af deres liv. I min direkte , klare og umiddelbare kommunikation, møder jeg mennesker lige der hvor de er og bringer dem til deres næste niveau.

Jeg har brugt rigtig mange år for at gå i dybde med forsking af psyke og adfærd, der aktiveres i relation til livet, arbejde, lederrolle og kommunikation.

Jeg har en baggrund og arbejdserfaring i Psykoterapi, Life and Business coaching, Leder og medarbejderudvikling og langt over 10.000 timer som terapeut og coach.

Mine klienter sige at de bliver overrasket over den umiddelbare og dybe effekt, de mærker allerede efter første session. De kommer i kontakt med indre intelligens , og oplever dyb ro og følelse af frihed, som de ikke har kendt før.

Jeg vejleder en til ens indre væsen, hvor en får etableret kontakt med sit sande jeg. Her i ens kerne ligger ægte glæde, mod og klarhed, som skal bruges i processen for at kunne skabe det liv, en ønsker. Det , der gør mig så særlig er min medfødte intuition, indre visdom /clairvoyance, jeg altid har haft kontakt med, samt min uendelige kærlighed til mennesker og dybe ønske om at hjælpe dem på deres rejse. Jeg er dybt passioneret at hjælpe mennesker med at leve deres liv fulde potentiale. Jeg har haft min praksis siden 2003 med en afbrydelse på 3.5 år hvor hun har arbejdet i en international firma, som en intern life and business coach og rådgiver til ledelse, management og medarbejder. 

Jeg kom til Denmark i 1993 som flytning fra Bosnien.

 Afbud

Din session er meget vigtig for mig. Jeg vil derfor gerne bede om at eventuel afbud ske senest 24 timer før, pr. telefon, mail eller sms. Ved manglende eller for sent afbud opkræves halvt timebetaling.


Klientudtalelser

Viktoria Føns Vagtholm - "HELINGSPROCESSEN HAR VÆRET DEN MEST LÆRERIGE OG SPÆNDENDE PROCES I MIT LIV Da jeg startede mit forløb hos Mirha var jeg i stor strid med mig selv. Jeg følte mig deprimeret, angst og ude af kontrol. Mirha har lært mig rigtig meget om sindet og følelser. Hun har guidet mig til dybere dele af mig selv, for at ændre mit forhold til mig selv. Helingsprocessen har været hård, men også den mest lærerige og spændende proces i mit liv. Jeg har arbejdet med at slippe og gennemskue mine tanker, som har haft så meget kontrol over mig. Jeg er helt sikkert vågnet mere op, for hvad er virkeligt og sandt. Jeg forstår nu, hvad ubetinget kærlighed til mig selv er, og er blevet bedre i stand til, at rumme og elske andre, som de er. Har også lært, hvad livet går ud på og ikke mindst at lykken kommer af, at kunne rumme det ubehagelige og elske det såvel som det gode. Efter mit forløb ved Mirha har jeg haft mere ro, blevet mere i kontakt med min indre power, forfinet min intuition, haft følelsen af, at være mere hel og til stede i nuet. Jeg har fået et fantastisk fundament, med en masse potientiale og personlig udvikling - lige præcis de redskaber jeg har haft brug for, til trygt at kunne fortsætte min udvikling på egen hånd. Mirha har en fantastisk energi, er intuitiv, bevidst og et kærlig menneske. Jeg er taknemmelig for at det lige præcis var hende der var min guide tilbage til mig selv. Jeg vil anbefale hende til alle. Af hjertet, tak."  Læs mere  Læs mindre

Anne Elkær - "REDESIGN YOUR LIFE SESSIONS SÆTTER DIG I FØRESÆDET AF DIT LIV Mirha har været til ubeskrivelig stor hjælp for mig og min udvikling som kvinde, kæreste, datter, søster, veninde og alt derimellem. Hun har vist mig nye perspektiver , der har åbnet mine øjne for så mange ny muligheder. Jeg er begyndt at dele mine nye indsigter og viden med mine klienter og mine nærmeste. Mirahas indflydelse spreder sig som ringene i vandet, og vil blive ved med det, fordi den transformation der er sket med mig igennem processen afføder nu af sig selv nye indsigter. “Redesign Your Life” sessions gør lige præcis dét: De sætter dig i førersædet og lader dig bestemme, forme og skabe dit liv på ny, denne gang fra din indre essence. Udover at være en eminent terapeut, ekstremt professionel, og ufattelig kløgtig er Mirha ekstremt passioneret omkring sine klienter og deres udvikling. Jeg følte mig utrolig godt taget af, og kunne lige fra begyndelsen mærke at Mirha kun havde rene intentioner, og kærligheden til mig og min personlige rejse. Jeg har modnet så meget igennem denne indre rejse og jeg føler mit indre styrke er vagt og vejleder mig fra nu af. "  Læs mere  Læs mindre

Laila Bundgaard - "JEG BLEV MERE “ POWERFUL” Mirha er et dejligt menneske - kærlig, omsorgsfuld, klog, nysgerrig og ind imellem provokerende, men på en sød måde. Hun ønsker virkelig at hjælpe andre mennesker til at blive den bedste udgave af sig selv. Som terapeut er Mirha professionel og ved hvad hun har med at gøre, man kan stole på hende og være helt tryg, når der arbejdes i de dybere lag. I mit forløb har jeg haft fokus på at lære mit sind at kende, så jeg nu føler mig mere “powerful”, tror på mig selv og har mere ægte kontrol over mit liv. En stor del af forløbet bestod i at komme i kontakt med mine følelser, og på den måde i kontakt med det, der er vigtig for mig her i livet, såvel privat som jobmæssigt. Jeg er blevet mere glad, selvsikker og har opnået en dybere connection med min mand og mine to døtre. "  Læs mere  Læs mindre

Astha Sharma, Danmark - "HELP TO HEAL THE DEEPEST GRIEF I was lucky to have a friend who knew Mirha and introduced me to her. I had been in a fog of grief after my brother and his fiance passed away in a terrible road accident. The first time I spoke to Mirha, I remember I cried most of the time. It got better eventually. I could feel a strong connect with her and started to trust her from the very first time. She really helped me heal and to accept what has happened, keep my brother in my heart and find little moments of joy. I can recommend her to anyone who is looking for someone with an open soul and who can help in the most loving way."  Læs mere  Læs mindre

Asger Emborg, Danmark  - "EN FANTASTISK OG BERIGENDE REJSE Jeg havde den store fornøjelse, at indgå i et forløb hos Miha, som strakte sig ud over 12 sessioner. Jeg har ikke ord nok for hvor fantastisk dygtig, inspirerende og udfordrende denne kvinde er. Jeg har aldrig mødt en som hende. En ægte "powerkvinde" med hjertet på rette sted, og en vanvittig fintfølende intuition. Intet får lov at gå ubemærket forbi hendes bevidsthed, hvilket er en utrolig central evne i hendes arbejde. Man får ikke lov at spilde tiden med ligegyldigt snak! Jeg kom til Mirha, da jeg følte jeg manglede retning og svar på hvad jeg skulle med mit liv, og havde længe været i et mentalt og følelsesmæssigt sort hul, hvor jeg manglede energi, overskud og mod på livet. Alt dette spiller stadig en rolle i mit liv i dag, men jeg har en helt anden forståelse af hvad det betyder. Jeg har fået en masse redskaber og indsigtsfuld viden omkring hvordan jeg giver slip og adskiller mig fra de mørke og negative sider af mit sind, således jeg kan leve et liv uden at identificere mig med det. Og dette betyder at jeg arbejder videre på egen hånd med det, og fortsætter min personlige udvikling langt ud over de enkelte sessioner hos Mirha. Det har været en fantastisk berigende og lærerig rejse, ind i min egen krop, sind og sjæl. Jeg har haft nogle unikke oplevelser, og er blevet meget klogere på mig selv og hvordan jeg er skruet sammen - og ikke mindst hvorfor. Jeg har lært stemmen inde i mit hoved langt bedre at kende. Før forløbet hos Mirha, var jeg meget sjældent bevidst om, at jeg faktisk lyttede til en stemme, som fortalte mig hvad jeg var, og skulle mene om mig selv. Dette har for mig personligt også betydet, at jeg har valgt nogle bestemte mennesker og vaner fra i mit liv, da jeg blev mere bevidst om hvilke tankemønstre og ubevidste valg der lå bag. Jeg har fået en større klarhed omkring hvad der er vigtigt for mig i mit liv, og helt ny tro på mig selv og egne evner. Jeg er hende evigt taknemmelig, og vil til enhver tid anbefale hende til andre!"  Læs mere  Læs mindre

Heidi Daugaard og Henrik Hansen, Danmark - "VI ELSKER AT UDVIKLE OS SAMMEN Vi er taknemmelige for at have mødt Mirha, den fantastiske terapeut og sjæl hun er. Når man kommer til hende føler man, at man ikke er alene. Hun er kærlig, bestemt og ærlig. She is an Angel ? Hun taler ikke en efter munden, og man kan ikke “snyde” eller skjule noget for hende. Hun er meget engageret, og slipper ikke grebet. Mirha er der altid, også når hun har fri.? Vi kom til Mirha fordi vi følte os alene i de følelser vi havde, og hun lærte os at ændre vores relation til os selv ved at ændre hvordan vi møder vores følelser. Det er nemmere sagt end gjort, men vi udviklede os selv igennem vores forholds udfordringer, med de redskaber vi har fået. I dag føler vi os mere fri og afslappende med hinanden og har dybt forståelse for hinandes mekanismer og ved hvordan vi tackler udfordringer, når de dukker op. Den viden og indsigt er det vigtigste gave man kan give sig selv og sin familie. "  Læs mere  Læs mindre

Ulla B. Meyer - "DEN BEDSTE GAVE, JEG HAR GIVET MIG SELV... Jeg kan varmt anbefale Mirha - hun går dybt og hele vejen og har fået mig til, at tage det fulde ansvar for mit liv. Jeg er selv uddannet psykoterapeut og har derfor naturligt, arbejdet med mig selv gennem mange år, men ingen har som Mirha formået, at give mig så dyb en indsigt og forståelse for mit liv og mine reaktionsmønstre. Hun går med dig hele vejen og du får ikke lov, at “slippe udenom” før tingene er helt på plads. Hun har en kærlig og omsorgsfuld tilgang i behandlingen, hvilket naturligt skaber tillid og dyb ro - jeg har altid følt mig respekteret og mødt i de udfordringer jeg kom med og er aldrig gået tomhændet derfra. Mirha kan noget helt særligt - en karismatisk kvinde, som møder dig i øjenhøjde og med ligeværd, respekt og stor empati. Hun får bestemt mine bedste anbefalinger?"  Læs mere  Læs mindre

Chris Morgan, England - "I BECOME A BETTER VERSION OF MYSELF I had sessions with Mirha and can honestly say she changed me. I'm a better person, a better professional and I understand who I am and where I fit in the world. It wasn't that she told me, more that she showed me how to open my eyes and see that I knew these things already. I just wasn't asking myself the right questions. Mirha is a big reason why I am who I am today. She is a wonderful person and a superb teacher who will push you to be honest with yourself. I got a tremendous amount out of my sessions with Mirha and, odd though this may sound, I know how much she cares. Finding one as precious and brilliant as Mirha will be the struggle. But I've seen how it can benefit anyone professionally as well as personally and I know it will be money well spent."  Læs mere  Læs mindre

Louise Schertiger , Danmark - "JEG LÆNGTES EFTER RO OG AT KUNNE HVILE I MIG SELV Da jeg startede i forløbet hos Mirha, eneste jeg ønskede mig, var at få ro med mig selv. Mit liv var styret af mine tanker, jeg var ked af livet, havde det svært ved at være alene med mig selv, var meget afhængig af at have konstant kontakt til min kæreste. Jeg havde også problemer med nogle vilde reaktioner, kørte hurtig op i diskussioner, havde behov for at ytre mine meninger lidt for meget. Alt det har ændret sig. Jeg har fundet ro, nyder at være alene med mig selv, har ikke brug for at diskutere så meget, har dyb forståelse for andre mennesker og deres meninger. Mirha har hjulpet mig med at komme i kontakt med mig selv, mit hjerte, at komme ud af hovedet og forstå en dybere mening med alt. “"  Læs mere  Læs mindre

Flemming Hjort, Danmark - "COMPLEX SITUATIONS BECOME EASE TO DEAL WITH Mirha has the extraordinary ability of making you feel comfortable, cared for and open for realization of the best version of yourself. I am usually rather skeptical with respect to therapists, but Mirha really succeeded in opening my mind and made me realize the importance of my personal transformation. By using various tailored techniques she leaves you with a feeling of how easy is to take an individual handling of any complex situation in the most natural way. I have no hesitation in recommending Mirha as a very good guide if you want to reach a higher level of consciousness and a more balanced life - just go for it!"  Læs mere  Læs mindre

Ketty Peters, Danmark - "MIN PANIKANGST FORSVANDT EFTER FØRSTE SESSION Jeg var igennem værste krise i mit liv, fordi jeg har mistet mit job, mit hjem, mit kæreste, alt på en gang. Alene mor med to børn. Jeg fik depression, havde kaos af tanker i hoved, led af stress og voldsom panikangst. Min god ven, anbefaler Mirha og er overbevist om at hun kan hjælpe mig. Jeg var skeptisk men min skepsis forsvandt efter første gang, fordi jeg fik det øjeblikkeligt bedre. Min voldsomme panikangst kom aldrig tilbage. Jeg fik håb og styrke tilbage og kunne mærke mig selv igen, allerede efter første gang. Det der gør Mirha så dygtig er at hun intuitiv kan mærke og spotte blokeringer, og fjerne dem. Resultat bliver dybe ro. Derfor det hun kan, giver vedvarende resultater . Mit liv har blomstret siden, og jeg har fået helt nyt syn på mig selv og det hvad jeg kan. Jeg er selvstændig i dag og har aldrig haft det bedre. "  Læs mere  Læs mindre

Marianne Hartlev, Danmark - "MIN MÅDE AT SE LIVET OG VERDEN PÅ HAR ÆNDRET SIG For mig har Mirha været en afgørende faktor i forhold til at blive i stand til at erstatte “ tænke og tro” med “ mærke og vide” Undervejs i forløbet har hun gennem samtale og mailkorrespondancer udvist stor menneskelig omsorg og opbakning, og ikke bare vilje, men oprigtig lyst til at hjælpe mig med at opnå en større forståelse for mig selv, mine medmennesker og de energier jeg omgiver mig med på en rolig og tålmodig måde. Der er ingen tvivl om at Mirha sidder inde med en viden og indsigt som har ændret min måde at se livet og verden på. Jeg skal bare give mig selv lov, finde modet og springe ud i det. "  Læs mere  Læs mindre

Kristine A. , England  - "HEALING DEEP TRAUMA Mirha is an incredible therapist, who played an essential part in my personal development and played a key part in dealing with some deep trauma while making me feel very safe and cared for. I have never seen a professional so passionate about helping people and so eager to see them being transformed. Her variety of techniques and tools are so powerful and effective and able to tackle the most complex matters and help even the most challenging clients. I would highly recommend Mirha to anyone who is ready to do the work and take their life to a whole new level. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.