Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Michael Lunde - Coach

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil, kontakt support for hjælp med at finde en anden.

 

Så lad os sammen stille dit fokus skarpt og opgradere din værktøjskasse, og sammen se dine udfordringer i øjnene!

Du skal ikke kun komme i mål, men formå at blive der, og fremadrettet have en masse værktøjer speciel designet til dig, dit liv og din personlighed!

Lige præcis dét er min fornemmeste opgave som Coach, at støtte og hjælpe dig i DIN udvikling.

Kan du nikke genkendende til nogle af følgende punkter, så kan coaching og vores samarbejde, være lige præcis dét der kan få dig i mål.

 • Manglende selvtillid/selvværd
 • Manglende tid og overskud i hverdagen
 • En vane du ønsker ændret/fjernet
 • Ønske om en sundere livsstil
 • Slankekur/livsstilsændring, der virker og holder!! 
 • Manglende energi
 • Komme i gang med træning, og fortsætte!
 • Følelse af afmagt og stress i hverdagen
 • Ønske om at give slip/acceptere fortiden
 • Ønske om at forstå en bestemt følelse
 • Bedre kontrol over temperament 
 • Motivation på et hvilket som helst område
 • Manglende arbejdsglæde
 • At forstå din partner bedre.

 

Min motivation er, at se mine klienter udvikle sig, og indse at deres drømme og ønsker er mulige.

At de oplever, at alt hvad der kræves, af styrke, vilje og motivation, er noget de har i sig selv.

 

"Hvis du bliver ved med at gøre, hvad du altid har gjort, vil du blive ved med at få, hvad du altid har fået."
Jack canfield

 

Om mig:

Jeg vidste for mange år siden, at jeg ville arbejde med personlig udvikling, og faktisk også at det skulle gøres igennem coaching og at jeg ville uddanne mig igennem Manning Inspire!

Jeg røg så ind i en årrække med dårlige vaner ( bl.a ludomani, rygning ) og virkelig ikke særlig sunde prioriteter!

Da jeg fyldte 30år var jeg ret langt fra at være den mand jeg gerne ville være.. Hvis der var nogen der havde mistet deres fokus, så var det i hvert fald mig!!!

Jeg tog en beslutning, tog ansvaret og gik i krig med alle de dårlige vaner og prioriteringer der stod imellem mig og mit mål med at arbejde med coaching, og at få et bedre forhold til mig selv og mine nærmeste.

Jeg fandt alle redskaberne i mig selv, og 5 år senere kunne jeg se mig selv i øjnene som ikke-ryger, intet behov for gambling og nye prioriteringer der har givet mig et sundere liv, både fysisk og psykisk, og genoprettet et tæt forhold til mine nærmeste!

Sidst men ikke mindst, stod jeg som færdiguddannet Life- & Businesscoach igennem Manning Inspire, og lever nu mit liv som coach med eget firma, og klienter, der genfinder deres redskaber, tager ansvaret, rykker sig og kommer i mål.

Så når jeg siger at du indeholder alle redskaberne, og at du ved selv at tage ansvar, rette dit fokus og gå efter dit mål, virkelig kan få det du ønsker, så ved jeg af egen erfaring hvad jeg snakker om!! 

Jeg håber at hører fra dig, om ikke andet så til en uforpligtende, afklarende og gratis snak (ca 20-30 min. online samtale) om det du går og gerne vil gøre noget ved og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Sessioner kan finde sted online, i min praksis i Kolding efter aftale i Odense, fx på café eller walk-and-talk.

Telefontid alle hverdag mellem 13-17

Dit liv

Dine drømme

Dit ansvar

 

Klientudtalelser

Pia 34 år - "Jeg er en kvinde på 34 år, der til daglig arbejder som pædagog. Hverdagen i mit pædagogiske virke er meget forandrelig og kræver stort overblik, selv når det går stærkest. Jeg fik øje på at jeg i pressede situationer havde stort et behov for kontrol. Derfor bookede jeg en enkelt session hos Michael, for at vi sammen, kunne skabe ny viden, idet jeg havde behov for nogle redskaber til at deale med det. Michael bad mig på forhånd om, at vælge ét eksempel, som vi kunne arbejde ud fra. I løbet af den ene time fik jeg øje på hvilke følelser, følelsen af kontrol/kontroltab skabte inden i mig. Først skabte han en bevidsthed hos mig, der gjorde at jeg så, hvordan det påvirkede min egen tilstedeværelse og mit eget nærvær i mine egne arbejdsopgaver, når jeg havde mit foksus andre steder også. Efterfølgende gav han mig nogle nogle konkrete råd samt en opgave, der i min kontekst gav mening for mig. Min skærpede bevidsthed omkring mit behov for kontrol, har betydet, at jeg har fået lettere ved at genkende følelsen når den opstår og derved handle på den. Konkret har jeg fået et rebskab til at blive i mine 100%, være mere nærværende og tilstede i mine egne opgaver, lettere ved at at italesætte følelsen når den opstår og derved mere åben for at bede om hjælp. Efterfølgende skrev vi kort om session, hvor jeg beskrev et par enkelte udfordringer. Dem gav Michael en god feedback på, der gjorde at der igen blev skabt ny reflektion inden i mig. "  Læs mere  Læs mindre

Mette - "Igennem Michael Lunde fra Fokus og forandring Fik jeg mit gennembrud i at turde stå op for mine meninger. Jeg har fået nogle redskaber, så jeg kan komme videre igennem mit liv. Har åbnet døre som ikke har været muligt før. Kun ved hans hjælp er jeg kommet så langt Givet mod på livet med et frisk pust. Gjort en kæmpe forskel Noget man ikke kan gengive Det er hvad Michael Lunde har gjort for Mig"  Læs mere  Læs mindre

Mathilde, 27år - "Som coach er Michael rigtigt god til at favne de udfordringer, jeg har i forbindelse med at komme i gang med en vedvarende og holdbar livsstilsændring mhp. vægttab. Michael griber bolden, og kommer lynhurtigt med et konstruktivt modspil med udgangspunkt i at finde frem til, hvordan jeg kan ændre den pågældende vane, så den ikke længere spænder ben for mit ønske om at tabe mig. Det handler i høj grad om motivationsafdækning. Vi finder frem til, hvilken motivation, der virker bedst for mig, og hvordan jeg kan bruge den fremadrettet. Således afdækker vi i fællesskab, hvilke konkrete tiltag, jeg kan implementere for at komme nærmere mit mål – og Michael lægger stor vægt på, at ændringerne skal være tålelige og bæredygtige på lang sigt og ikke kun i løbet af vores samarbejde. Jeg oplever Michael som en utroligt passioneret coach, der brænder for faget og ikke motiveres af lønnen, men derimod af muligheden for at hjælpe andre til at nå deres mål. Hvis jeg skal sætte et par tillægsord på Michael som coach, så er han sympatisk, reel, tillidsvækkende, nærværende og anerkendende. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.