Hvad er din "historie", din knagerække, hvor dit ansvar hænger?

Skrevet d. 25-3-2016 13:58:07 af Michael Lunde - Coach

Når der er noget vi egentlig gerne vil, noget vi drømmer om, men ikke handler på.

Så har vi det med at fortælle en historie, til os selv og andre.

Historier kan blive "forklaringer" og altså et sted hvor vi hænger vores ansvar, en knagerække der gør at vi kan undskylde og forklare både os selv, og alle andre, at vi jo faktisk ikke rigtig kan gøre noget!

Jeg blev i midten af 20'erne stemplet som "Dårlig betaler" af den bank jeg havde dengang.. De satte ikke pris på et ret stort overtræk på et casino! Og vupti, så havde jeg en fin knagerække hvor jeg så kunne hænge mit ansvar op. "Jeg kan jo alligevel ikke gøre noget før min gæld er væk, ikke så længe jeg står som dårlig betaler" Og med den sætning i mit hoved tog jeg meget lidt ansvar for mit liv i mange år!

Først da jeg droppede den historie, fjernede knagerækken og SELV TOG ANSVARET, begyndte tingene at ændre sig!

Og kan nu sige at jeg lever et liv, jeg med stolthed tager ansvaret for!

Så hvad er din historie, din knagerække? Og hvem ville du være hvis du selv tog ansvaret, hvis du gav slip på din hæmmende historie!!??

 

Jeg har selv haft mange "knagerækker" i fortiden, og ved hvor tyngende det kan være!

Jeg ved til gengæld også hvordan det føles og hvilket resultat det kan give at fjerne dem, tage knagerækkerne ned, stoppe historierne og selv tage ansvaret!

 

Michael Lunde

Livsstils og Erhvervscoach

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.