Marie Stage - Psykoterapeut, Coach, Stresscoach, Business coach

Marie Stage

Psykoterapeut, Coach, Stresscoach, Business coach

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Få hjælp til at komme fra mistrivsel til trivsel. Fra sorg til accept. Fra frygt til mod. Marie Stage - Psykoterapeut, Coach, Stresscoach, Business coach

Beskrivelse

Kæmper du med usikkerhed, bekymringer eller overbelastning?
Drømmer du om at være tryg i dig selv. Grine mere? Slippe frygten? Leve i stedet for at overleve? Være okay som du er?
Jeg kan hjælpe dig. gennem professionelle samtaler og terapi, skaber vi indsigt, overskud og forandring.


Velkommen til profilsiden.

Jeg hedder Marie Stage og er psykoterapeut, coach og mentor.
Hos mig får du en professionel samtalepartner, der virkelig brænder for at hjælpe dig igennem de udfordringer og problematikker du står med, og komme i mål med det du ønsker at opnå.

Som terapeut, coach og mentor, kan jeg hjælpe dig med mange forskellige problemstillinger.

Følgende har jeg særlig god erfaring med:

Ensomhed
Føler du dig ensom? Ensomhed er ikke kun at være alene. Men også at føle sig udenfor i sociale sammenhæng eller at føle sig forkert sammen med andre. De her par eksempler handler om ensomhed og det er noget vi kan arbejde med, sammen. Terapien hjælper dig at finde ro i dig selv og være tryg i den du er.

Selvværd
Tænk hvis, du kunne hvile trygt i dig selv og vide, at du er god nok som du er!
Føler du dig usikker eller ikke lige så god som de andre, i vennekredsen, familien eller på de sociale medier?
Vores selvværd er noget vi skaber sammen med andre, når vi spejler os i dem omkring os.
Med udgangspunkt i de følelser, kan vi med terapien skabe en bevidsthed og forandring i din selvopfattelse. Derfra arbejder vi på at lade dig hvile i dig selv.


Vægtproblemer, dårlig samvittighed, skyld og skam
Trives du i din krop? Eller kæmper du med overvægt eller trøstespisning, der giver dårlig samvittighed, skyld og skam?
Hvis du vil øge din livskvalitet og arbejde med din krop i stedet for imod den, kan jeg hjælpe dig på rette vej. Jeg har masser af erfaring med at hjælpe klienter give slip på mediernes idealbillede og få et positivt forhold til egen krop.


Eksamensangst, præstationsfrygt og sceneskræk
Forestil dig, at du med ro i maven kunne stille dig op og præstere foran andre, når det virkelig gælder. Lyder det, som noget du godt kunne tænke dig?
Vi lever i et præstationssamfund, hvor presset for at have succes er kommet på et niveau der skaber mistrivsel. Jeg coacher dig til at turde slippe frygten og åbne op for de ressourcer du allerede har i dig.


Bekymringer
Fylder tanker og bekymringer hele din dag? Forestiller du dig konstant alverdens hverdagskatastrofer, der suger energien ud af dig? Lad mig hjælpe dig til ro i hovedet og mere overskud.
Bekymringer er forestillinger om noget, der kun eksisterer i en fiktiv fremtid. Alligevel påvirker det os både mentalt og fysisk. At give slip på uroen og genvinde balancen er muligt. Lad os komme i gang.

Individuelle samtaler og forløb
Samtaler kan forgå på kontoret i Værløse. Alternativt online eller over telefonen. (Det er dog en fordel at vi kan se hinanden). 

Alle samtaler er naturligvis fortrolige og foregår i et trygt rum med plads til bearbejdning og refleksion. 

Har du brug for tider udenfor almindelig åbningstid? Kontakt mig så finder vi en løsning!

Trygge og professionelle terapi- og coachingsamtaler, hjælper dig med at overvinde frygt, angst og usikkerhed. Samtalerne giver et rum hvor du kan tænke højt. Hvor følelser og oplevelser kan pakkes ud og bearbejdes i fortrolighed. Hvor nye håb og planer skabes.

Du får set tingene udefra og fra andre vinkler. Det giver indsigt og en bevidsthed, der åbner op for nye valg og muligheder. Når du formår at tage styringen, kan du løsne fastlåsheder, fjerne barrierer og åbne op for forandring.

Min baggrund
Når man arbejder som terapeut, coach og mentor, er det selvfølgeligt godt at interessere sig for mennesker, være naturligt empatisk og have en medfødt evne til rigtig at lytte.

For også at have det fagelige i orden, kan jeg fortælle, at jeg er eksamineret og certificeret:

  • Psykoterapeut, fra Dansk NLP Institut
  • Mentor, fra Dansk NLP Institut
  • Life- og Business coach, fra Manning Inspire (Sofia Manning)
  • Stresscoach, fra Forebyg Stress (Bjarne Toftegaard)

Derudover har jeg 20 års erfaring fra erhvervslivet, med alt hvad det indebærer af op- og nedture, præstationsstress, overbelastning, successer og læring. Jeg har boet blere forskellige steder i udlandet i mange år, og selv oplevet hvad det betyder at være ny og anderledes. Jeg kender også arbejdet der ligger i at finde sig til rette og passe ind. 


Lad mig hjælpe dig ud af problematikker og hen imod dit mål.

Jeg glæder mig til at møde dig. 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.