Marianne Eikers - Psykoterapeut MPF, Stresscoach

Marianne Eikers

Psykoterapeut MPF, Stresscoach

Holbæk

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Ved køb af forløb med 5 individuelle samtaler er prisen pr. samtale 650 kr. 3.250 kr. Aftal tid

Forløbet skal være afsluttet inden for et år - og ubrugte "klip" refunderes ikke og kan ikke deles med andre. 

Stresscoaching forløb - 7 samtaler + bog 4.700 kr. Aftal tid

prisen er ex. moms. For virksomheder tillægges moms på fakturaen. 

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 15 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi - din vej til personlig udvikling. Marianne Eikers - Psykoterapeut MPF, Stresscoach

Beskrivelse

Nogle gange møder vi udfordringer i livet, vi ikke selv kan løse. Ingen kan løse dem for os. Men med den rette støtte og hjælp, kan vi skabe den forandring vi længes efter. Sammen skaber vi et rum der er dit, hvor du kan opnå indsigt i det, der svært for dig lige nu, så du kan skabe den forandring, du ønsker for dig selv. 


Grundene til at søge terapi kan være mange, men fælles er, at der er et ønske om at skabe en forandring. Det kan være, at du:

  • Ønsker afklaring omkring en aktuel situation
  • Savner glæde i livet
  • Har svært ved at sætte grænser i forhold til andre mennesker
  • Ønsker at få styrket dit selvværd
  • Har problematiske relationer til fx. din partner, dine børn, forældre eller andre
  • Føler dig stresset
  • Har brug for støtte i forbindelse med tab, krise og sorg
  • Oplever indre tomhed eller meningsløshed
  • Eller du ønsker at lære dig selv bedre at kende og udvikle dig
  • Er vokset op med alkoholmisbrug og har brug for støtte til at skabe dit eget liv

Når vi kender vores adfærds inderste væsen, kan vi begynde at ændre den og forme livet på vores egne præmisser i stedet for på andres. 


Nogle rejser kan vi bare ikke tage alene - og der er ingen, der kan tage den for os. Vi har brug for nogen at følges med. Det er på mange måder det, psykoterapi kan - hjælpe en godt på vej videre. 


Et forløb hos mig

For nogle er et kortere forløb nok til, at opnå den indsigt der skal til for skabe den forandring, de drømmer om. For andre kræver det et forløb, der strækker sig over en længere periode. Uanset hvad du kommer med, bliver forløbet tilpasset til det, som du har behov for lige nu og her.


At indgå i et terapiforløb er en investering i dig selv - i dit liv. Jeg anbefaler et forløb på minimum tre samtaler for rigtig kunne mærke, hvad terapien kan gøre for dig på din personlige rejse "hjem til dig selv". 


Om mig

Jeg har en 4-årig psykoterapeut uddannelse fra Københavns Gestalt Institut og arbejder både med individuelle forløb, gruppeterapi for unge og voksne samt undervisningsforløb med fokus på personlig udvikling


Jeg har en baggrund inden for kommunikation, ledelse og undervisning inden for det private erhvervsliv. 


Jeg har altid været optaget menneskers udvikling og underviser i bl.a. gruppedynamikker og øget kropsbevidsthed og skabe flow mellem tanker og følelsesliv. Min nysgerrighed på egen og andres udvikling som mennesker er en drivkraft, jeg bringer med mig ind i terapien.


Ud over mit virke med individuelle forløb er jeg også tilknyttet som co-gruppeterapeut i TUBA  (terapi & rådgivning for børn og unge af alkoholmisbrugere) samt i en sorggruppe. Derudover underviser jeg i teaterbranchen i bevidst nærvær, mindfulness, kropsterapi, gruppedynamik og det personlige udtryk. 


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som er din garanti kvalificeret og kompetent hjælp, der følger gældende etiske retningslinjer. Praktisk

Afbud: Bliver du bliver forhindret, skal afbud ske senest 28 timer før samtalens begyndelse ved at ringe mig op eller via sms til det nummer jeg opgiver ved bookingen. (bemærk: der kan ikke SMSes til mit GoMentor nummer, men til det mobilnummer, jeg opgiver ved booking), ellers faktureres det fulde beløb. Udeblivelse uden afbud faktureres også det fulde beløb.


PS: Jeg opdaterer ikke GoMentor kalenderen. Du er velkommen til at sende mig en forespørgsel og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at imødekomme det - og ellers vil jeg foreslå dig andre tider. Alternativt kan du bede om at blive ringet op.


BEMÆRK! Jeg tager ikke imod henvisning fra læge. For at benytte din lægehenvisning skal du kontakte en psykolog. 

Klientudtalelser

Signe, 33, København / tema: selvværd, kærestesorg, svære relationer - "Jeg vil sige dig stor tak - det har været befriende og som om noget er faldet på plads. Jeg glæder mig til det videre forløb. "  Læs mere  Læs mindre

Anne, 57, Odsherred / tema: angst - "Allerede efter vores første samtale fik jeg sovet rigtig godt for første gang i lang tid. Der er ro på hjertet og tankerne er blevet mere positive. Jeg føler jeg kan overskue tingene igen. Samtalerne har været uvurderlige for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Malene, 47, Roskilde / tema: parforhold - "Samtalerne har været virkelige gode for mig, kan jeg mærke. Det var dejligt endelig at få sat ord på alt det, jeg går rundt med i mit hoved og hjerte. Dejlig følelse, at jeg nu gør noget. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand, 30, Jyderup / tema: bearbejdning af utroskab og skilsmisse - "Selv om jeg ikke har brugt alle klippene endnu, har det allerede været alle pengene værd. Du er en meget kompetent og skarp terapeut, der har hjulpet mig til at se tingene i et nyt lys. Det kunne jeg ikke have gjort selv. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand, 43, Kbh.  - "Du er en fantastisk indlevende terapeut. Jeg har været og er utrolig glad for vores samtaler."  Læs mere  Læs mindre

Samarbejdspartner Berit Larsen fra Mindful-U - "Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne. Med Mariannes kærlige væsen, høje etik og faglighed - vil du være i de bedste hænder. Marianne har en unik evne til blidt at følge processen, skabe tryghed og samtidig sætte retning. Man mærker, at hun lytter fra et dybt kreativt sted, der gør at klienten går hjem med en dybere indsigt og en større klarhed. Et forløb hos Marianne kan hjælpe dig med det, der er svært eller være en smuk gave til dig selv."  Læs mere  Læs mindre

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere