Marianne Eikers

Psykoterapeut MPF, Stresscoach

Holbæk , Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 90 min. 1.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale 60 min. 750 kr. Aftal tid

Klippekort - 5 x 60 min. (du sparer 50,- pr gang) 3.500 kr. Aftal tid

Ubrugte "klip" refunderes ikke og kan ikke deles med andre. 

Stresscoaching - 7 samtaler á 60 min. + materiale 5.400 kr. Aftal tid

Et stresscoaching-forløb består af 7 samtaler fordelt over ca. 2,5 mdr. samt materiale. 

Stresscoaching er et fokuseret forløb, der har formål at få dig hurtigt på fode igen, men også at forebygge, at det sker igen. Forløbet indeholder tre elementer:

 • Grundlæggende viden om stress, stressårsager og symptomer
 • Afstresning: Konkrete værktøjer til at reducere stress nu og her
 • Forebyggelse: Fokus på hvordan du forebygger stress fremover –gennem indsigt og forståelse i dine tanker og reaktionsmønstre.


Prisen er ex. moms. For virksomheder tillægges moms på fakturaen. 

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Marianne Eikers - Psykoterapeut MPF, Stresscoach

Beskrivelse

Velkommen til! 

Når du er her på siden, er det måske fordi, du overvejer at gå i terapi. Der kan være mange grunde til at gå i terapi. Men fælles er, at der er et ønske om at skabe en forandring. Det kan være, du ikke helt ved, hvad handler om - det kan også være, at du står i en helt konkret situation, som du har brug for akut hjælp til. Det kan også være, at du føler dig stresset - eller er sygemeldt med stress. Uanset hvad din grund er, hilser jeg den velkommen.  


Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Det kræver ofte mod at række ud efter hjælp til det, der er svært. Og så er det første lille skridt allerede taget. Jeg har samlet nogle eksempler på, hvad andre kommer hos mig med. Og måske kan du genkende dig selv i noget af det?

 • Du ønsker afklaring omkring en aktuel situation - ex. parforhold, skilmisse, arbejdssituation, sygemelding, o.l. 
 • Du har svært ved at sætte grænser i forhold til andre mennesker
 • Du ønsker at få styrket dit selvværd
 • Du har problematiske relationer til fx. din partner, dine børn, forældre eller andre
 • Du føler dig stresset - eller er/har været sygemeldt med stress (læs mere længere nede)
 • Du savner glæde i livet
 • Du har brug for støtte i forbindelse med tab, krise og sorg
 • Du oplever indre tomhed eller meningsløshed
 • Du føler, du står i stampe i dit liv og ved ikke, hvordan du kommer videre
 • Eller du ønsker at lære dig selv bedre at kende og udvikle dig
 • Du står overfor en svær beslutning 


Måske er det noget helt andet, du går med lige nu. Det skal ikke holde dig tilbage fra at kontakte mig. Jeg vurderer altid om jeg er den rette, så du får den mest kompetente og bedst mulige hjælp.

Føler du dig stresset - eller i tvivl om du er det?   

Stress kan opleves på mange måder - og det kan ramme os alle. Blandt symptomerne er f.eks. øget træthed, indre uro, søvnproblemer, let til tårer og/eller irritation og tankemylder. Men det kan også være maveproblemer, eksem, glemsomhed, uforklarlige smerter o.l. Når stress rammer, er det vigtigt at få hjælp til at komme igennem det.

Alle kan blive stressede. Ofte sker det gradvist - det er derfor, mange først opdager det, når det er rigtig alvorligt. 

Der kan være mange årsager til stress. Det kan være arbejdsrelateret. Det kan være i dit privatliv eller dine relationer. Og ofte er det en blanding af flere faktorer, som har været udløsende. 

Jeg tilbyder stresscoaching forløb, som er 7 samtaler over 2 1/2 mdr. Her får du indsigt i, hvad stress er for dig, hjælp og værktøjer til at blive afstresset, så du igen får det bedre. Men ligeså vigtigt får du indsigt i, hvad der skal til for, at du kan forebygge stress fremadrettet. Fordi stress opleves individuelt og kan have rod i mange forskellige årsager, skræddersyr jeg alle forløb til den enkelte.

Et forløb hos mig

Når du vælger at gå i terapi og/eller stressbehandling, tager du dig selv og det du mærker alvorligt. Det er DIT liv. Jeg anbefaler mindst tre samtaler før, du rigtig kan mærke, hvad terapien kan gøre for dig. Er du i tvivl om det er terapi eller stresscoaching, du har brug for? Det er ikke noget problem. Når vi mødes første gang, afklarer vi sammen, hvad det handler om for dig, dine forventninger og ikke mindst om der er god kemi, så du har de bedste rammer for at kunne arbejde med de udfordringer, du står med lige nu. For nogle er et kortere forløb nok til at opnå den indsigt, der skal til for skabe den forandring, de drømmer om. For andre kræver det et forløb, der strækker sig over en længere periode.

Eksamineret psykoterapeut og certificeret stresscoach

Jeg er uddannet examineret Psykoterapeut MPF (godkendt 4-årig uddannelse fra Københavns Gestalt Institut) samt certificeret stresscoach ved Forebyg Stress. Jeg arbejder både med individuelle forløb, gruppeterapi for unge og voksne samt undervisningsforløb med fokus på personlig udvikling. 

Jeg er oprindelig uddannet cand.comm. fra RUC og har i mange år arbejdet med kommunikation, relationer og udvikling af mennesker i mange forskellige sammenhænge og brancher. Både i erhvervlivet og i teaterbranchen.

Ud over at arbejde som psykoterapeut i min praksis i Holbæk med individuelle forløb, har jeg også været tilknyttet som gruppeterapeut i TUBA (terapi & rådgivning for børn og unge af alkoholmisbrugere) samt i en sorggruppe. Derudover underviser jeg unge skuespil-talenter i bevidst nærvær, mindfulness og kropsbevidsthed. 

Det ligger mig meget på sinde at skabe et rum, der er tillidsfuldt og trygt, hvor du kan arbejde med dig selv og det, som er vigtigt for dig.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF). Det betyder, at du er garanteret en psykoterapeut med minimum en 4-årig psykoterapeutuddannelse samt en mellemlang eller lang videregående uddannelse, der er relevant for hvervet til at give kvalificeret hjælp og behandling.


Praktisk

Det er muligt at booke tid til samtale hos mig alle hverdage. Normalt i tidsrummet kl. 8.00 til 16.00. På udvalgte dage har jeg også senere tider. Hvis du har spørgsmål eller vil forespørge på en tid, er du meget velkommen til at ringe til mig eller sende mig en mail. 

Afbud: Bliver du bliver forhindret, skal afbud ske senest 24 timer før samtalens begyndelse via sms. Senere afbud faktureres det halve beløb. Udeblivelse uden afbud faktureres det fulde beløb.


BEMÆRK! Jeg tager ikke imod henvisning fra læge. For at benytte din lægehenvisning skal du kontakte en psykolog. Sammen skaber vi et rum der er dit, så du kan opnå den forandring, du ønsker for dig selv. 


Klientudtalelser

Signe, 33, København / tema: selvværd, kærestesorg, svære relationer - "Jeg vil sige dig stor tak - det har været befriende og som om noget er faldet på plads. Jeg glæder mig til det videre forløb. "  Læs mere  Læs mindre

Anne, 57, Odsherred / tema: angst - "Allerede efter vores første samtale fik jeg sovet rigtig godt for første gang i lang tid. Der er ro på hjertet og tankerne er blevet mere positive. Jeg føler jeg kan overskue tingene igen. Samtalerne har været uvurderlige for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Malene, 47, Roskilde / tema: parforhold - "Samtalerne har været virkelige gode for mig, kan jeg mærke. Det var dejligt endelig at få sat ord på alt det, jeg går rundt med i mit hoved og hjerte. Dejlig følelse, at jeg nu gør noget. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand, 30, Jyderup / tema: bearbejdning af utroskab og skilsmisse - "Selv om jeg ikke har brugt alle klippene endnu, har det allerede været alle pengene værd. Du er en meget kompetent og skarp terapeut, der har hjulpet mig til at se tingene i et nyt lys. Det kunne jeg ikke have gjort selv. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand, 43, Kbh.  - "Du er en fantastisk indlevende terapeut. Jeg har været og er utrolig glad for vores samtaler."  Læs mere  Læs mindre

Samarbejdspartner Berit Larsen fra Mindful-U - "Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne. Med Mariannes kærlige væsen, høje etik og faglighed - vil du være i de bedste hænder. Marianne har en unik evne til blidt at følge processen, skabe tryghed og samtidig sætte retning. Man mærker, at hun lytter fra et dybt kreativt sted, der gør at klienten går hjem med en dybere indsigt og en større klarhed. Et forløb hos Marianne kan hjælpe dig med det, der er svært eller være en smuk gave til dig selv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.