Marianne Eikers - Psykoterapeut MPF, Stresscoach

Marianne Eikers

Psykoterapeut MPF, Stresscoach

Holbæk

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Ved køb af forløb med 5 individuelle samtaler er prisen pr. samtale 650 kr. 3.250 kr. Aftal tid

Forløbet skal være afsluttet inden for et år - og ubrugte "klip" refunderes ikke og kan ikke deles med andre. 

Stresscoaching forløb - 7 samtaler + bog 5.200 kr. Aftal tid

Et stresscoaching-forløb består af 7 samtaler fordelt over ca. 2,5 mdr. samt bogen “Mindre stress - mere overskud” af Bjarne Toftegaard. 

Stresscoaching er et fokuseret forløb, der har formål at få dig hurtigt på fode igen, men også at forebygge, at det sker igen. Forløbet indeholder tre elementer:

 • Grundlæggende viden om stress, stressårsager og symptomer
 • Afstresning: Konkrete værktøjer til at reducere stress nu og her
 • Forebyggelse: Fokus på hvordan du forebygger stress fremover –gennem indsigt og forståelse i dine tanker og reaktionsmønstre.


Prisen er ex. moms. For virksomheder tillægges moms på fakturaen. 

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 15 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi - din vej til personlig udvikling. Marianne Eikers - Psykoterapeut MPF, Stresscoach

Beskrivelse

Du har taget et vigtigt skridt allerede nu

Noget i dig får dig til at overveje at få hjælp til det, der udfordrer dig lige nu. Det er sandsynligvis derfor, du er her på siden. Så velkommen til! 

Det kan være, du er helt skarp på, hvad handler om - og nu skal du "bare" finde den rette terapeut. Det kan også være, at du føler dig stresset - eller er sygemeldt med stress. Men det kan også være, du faktisk ikke helt ved, hvad der er endnu. 

Uanset hvad din grund er til at overveje at søge hjælp, støtte og sparring hos mig, så er du allerede et skridt nærmere en forandring.


Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg har samlet nogle eksempler på, hvad andre kommer hos mig med. Og måske kan du genkende dig selv i noget af det? Måske er det noget helt andet, du går med lige nu. Det skal ikke holde dig tilbage fra at kontakte mig. Jeg vurderer altid om jeg er den rette, så du får den bedst mulige hjælp. 

 • Du ønsker afklaring omkring en aktuel situation - ex. parforhold, skilmisse, arbejdssituation, sygemelding, o.l. 
 • Du har svært ved at sætte grænser i forhold til andre mennesker
 • Du ønsker at få styrket dit selvværd
 • Du har problematiske relationer til fx. din partner, dine børn, forældre eller andre
 • Du føler dig stresset - eller er/har været sygemeldt med stress (læs mere længere nede)
 • Du savner glæde i livet
 • Du har brug for støtte i forbindelse med tab, krise og sorg
 • Du oplever indre tomhed eller meningsløshed
 • Du føler, du står i stampe i dit liv og ved ikke, hvordan du kommer videre
 • Eller du ønsker at lære dig selv bedre at kende og udvikle dig
 • Du står overfor en svær beslutning 


Et forløb hos mig

For nogle er et kortere forløb nok til at opnå den indsigt, der skal til for skabe den forandring, de drømmer om. For andre kræver det et forløb, der strækker sig over en længere periode. Uanset hvad du kommer med, bliver forløbet tilpasset til det, som du har behov for lige nu og her.

At indgå i et terapiforløb er en investering i dig selv. Det er DIT liv. Jeg anbefaler mindst tre samtaler før, du rigtig kan mærke, hvad terapien kan gøre for dig. Er du i tvivl om det er terapi eller stresscoaching, du har brug for? Det er ikke noget problem, det afklarer vi sammen.

  Nogle "rejser" her i livet kan vi ikke tage alene. Og der er ingen, der kan tage dem for os. Men vi har brug for nogen at følges med - hjælpe med at forstå, forandre og forbedre. Det er på mange måder det, både psykoterapi og stresscoaching kan. Hjælpe dig godt på vej med nye indsigter og værktøjer. 


  Stresset - og hva' så?  

  Stress kan opleves på mange måder - og det kan ramme os alle. Blandt symptomerne er f.eks. øget træthed, indre uro, søvnproblemer, let til tårer og/eller irritation og tankemylder. Men det kan også være maveproblemer, eksem, glemsomhed, uforklarlige smerter o.l. Når stress rammer, er det vigtigt at få hjælp til at komme igennem det. Alle kan blive stressede. Ofte sker det gradvist - det er derfor, mange først opdager det, når det er rigtig alvorligt. 

  Der kan være mange årsager til stress. Det kan være arbejdsrelateret. Det kan være i dit privatliv eller dine relationer. Og ofte er det en blanding af flere faktorer, som har været udløsende. 

  Jeg tilbyder stresscoaching forløb, som er 7 samtaler over 2 1/2 mdr. Her får du indsigt i, hvad stress er for dig, hjælp og værktøjer til at blive afstresset, så du hurtigt får det bedre igen. Men ligeså vigtigt får du indsigt i, hvad der skal til for, at du kan forebygge stress fremadrettet. Forløbet er gennemtestet af nogle af landets førende stresseksperter inden for området.


  Om mig

  Jeg er uddannet certificeret Psykoterapeut MPF (godkendt 4-årig uddannelse fra Københavns Gestalt Institut) samt Stresscoach ved Forebyg Stress v. stressekspert Bjarne Toftegaard. Jeg arbejder både med individuelle forløb, gruppeterapi for unge og voksne samt undervisningsforløb med fokus på personlig udvikling. 

  Jeg er oprindelig uddannet cand.comm. fra RUC og har i mange år arbejdet med kommunikation, relationer og udvikling af mennesker i mange forskellige sammenhænge og brancher. Både i erhvervlivet og i teaterbranchen.

  Ud over mit virke med individuelle forløb har jeg i en årrække været tilknyttet som co-gruppeterapeut i TUBA  (terapi & rådgivning for børn og unge af alkoholmisbrugere) samt i en sorggruppe. Derudover underviser jeg unge skuespil-talenter i bevidst nærvær, mindfulness og kropsbevidsthed. 

  Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som er din garanti for kvalificeret og kompetent hjælp, der følger gældende etiske retningslinjer. 

  Det ligger mig meget på sinde at skabe et rum, der er tillidsfuldt og trygt, hvor du kan arbejde med dig selv og det, som er vigtigt for dig. Og jeg har stor respekt for de mennesker, der viser mig den tillid, når jeg får lov at følge deres personlige udviklingsrejse. 


  Praktisk

  Det er muligt at booke tid til samtale hos mig alle hverdage. Normalt i tidsrummet kl. 8.00 til 16.00. På udvalgte dage har jeg også senere tider. Hvis du allerede nu vil forespørge på en tid, er du meget velkommen via linkene længere oppe. Du er også velkommen til at bede om at blive ringet op, hvis der er noget, du har brug for at få afklaret inden. 

  Afbud: Bliver du bliver forhindret, skal afbud ske senest 24 timer før samtalens begyndelse ved at ringe mig op eller via sms til det nummer, jeg opgiver ved bookingen. Senere afbud faktureres det halve beløb. Udeblivelse uden afbud faktureres det fulde beløb.


  BEMÆRK! Jeg tager ikke imod henvisning fra læge. For at benytte din lægehenvisning skal du kontakte en psykolog.   Sammen skaber vi et rum der er dit, så du kan opnå den forandring, du ønsker for dig selv. 


  Klientudtalelser

  Signe, 33, København / tema: selvværd, kærestesorg, svære relationer - "Jeg vil sige dig stor tak - det har været befriende og som om noget er faldet på plads. Jeg glæder mig til det videre forløb. "  Læs mere  Læs mindre

  Anne, 57, Odsherred / tema: angst - "Allerede efter vores første samtale fik jeg sovet rigtig godt for første gang i lang tid. Der er ro på hjertet og tankerne er blevet mere positive. Jeg føler jeg kan overskue tingene igen. Samtalerne har været uvurderlige for mig. "  Læs mere  Læs mindre

  Malene, 47, Roskilde / tema: parforhold - "Samtalerne har været virkelige gode for mig, kan jeg mærke. Det var dejligt endelig at få sat ord på alt det, jeg går rundt med i mit hoved og hjerte. Dejlig følelse, at jeg nu gør noget. "  Læs mere  Læs mindre

  Anonym mand, 30, Jyderup / tema: bearbejdning af utroskab og skilsmisse - "Selv om jeg ikke har brugt alle klippene endnu, har det allerede været alle pengene værd. Du er en meget kompetent og skarp terapeut, der har hjulpet mig til at se tingene i et nyt lys. Det kunne jeg ikke have gjort selv. "  Læs mere  Læs mindre

  Anonym mand, 43, Kbh.  - "Du er en fantastisk indlevende terapeut. Jeg har været og er utrolig glad for vores samtaler."  Læs mere  Læs mindre

  Samarbejdspartner Berit Larsen fra Mindful-U - "Jeg kan på det varmeste anbefale Marianne. Med Mariannes kærlige væsen, høje etik og faglighed - vil du være i de bedste hænder. Marianne har en unik evne til blidt at følge processen, skabe tryghed og samtidig sætte retning. Man mærker, at hun lytter fra et dybt kreativt sted, der gør at klienten går hjem med en dybere indsigt og en større klarhed. Et forløb hos Marianne kan hjælpe dig med det, der er svært eller være en smuk gave til dig selv."  Læs mere  Læs mindre

  Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

  Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere