Lisa L. Froholdt, Ph.D. - Coach, Stresscoach, Terapeut, Business coach

Lisa L. Froholdt, Ph.D.

Coach, Stresscoach, Terapeut, Business coach

Svendborg , Videosamtale

14 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel session 1.050 kr. Aftal tid

En session varer 1 time.

The duration of a session is 1 hour.Videosamtaler

NYT TILBUD PÅ SAMTALER! Motivations sessioner hver 14. dag i 3 måneder (GoMentor videosession) 399 kr. Aftal tid

SÆR PRIS!

Ved at du indgår en aftale om faste kvik sessioner hver 14 dag i 3 måneder, opnår du en unik pris på 399,00 per samtale. Disse samtaler foregår online, som video sessioner. Disse samtaler muliggør at jeg kan hjælpe dig over noget tid, måske gennem en svær periode eller en periode hvor der forventes noget helt særligt af dig. Så er jeg din personlig coach, din co-pilot gennem denne tid og hjælper dig komme helt i mål.

Individuel session med studierabat (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Hvis du læser på et studie kan du få rabat hos mig på 200,00 dk pr. time. Din session er på 60 minutter.

If you are a student, you will receive a discount of 200,00 DKK pr. hour. A session is 60 minutes.

Individuel online session (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Få styr på dine tankeprocesser gennem coaching eller terapi & læring. Genfind din motivation, føle at du igen er i balance, med dig ved roret. Lisa L. Froholdt, Ph.D. - Coach, Stresscoach, Terapeut, Business coach

Beskrivelse

Jeg tilbyder sessioner til dig som føler at du ikke har det godt, eller føler at du har spørgsmål og bekymringer som du har brug for at snakke med nogle om. Dette kan være noget i forhold til en hel særlig problematik, en relation eller noget på dit arbejde. Måske du har brug for noget hjælp ifm. stress? Måske du har brug for at genfinde din motivation? 
Kontakte mig for en gratis for-samtale og lade os se om ikke vi kan finde en vej frem.
Jeg har kompetence og erfaring med at arbejde indenfor livsændringer, personlig udvikling, kriser, vredeshåndtering, tankemønstre, motivation, angst, tilpasningsreaktioner, virksomhedsrådgivning, stress og performance.

Er dette noget for dig?

Det kan være at du allerede har gået til psykolog eller været ved en terapeut eller coach og du kan stadig ikke helt få det til at virke. Måske du ikke helt har kunne lave det skift eller transformation du ønsker. Du har investeret meget i din egen personlig udvikling og du vil gerne nå endnu længere og komme ud over rampen.
Eller måske mangler du co-pilot til at hjælpe dig yde dit bedste indenfor dit felt?
Måske har du investeret meget i din karriere og du har brug for redskaber og viden til at få din plan til at lykkes?
Måske har du lyst til at have en IN-house coach i din virksomhed for at bidrage til dine medarbejders velvære og hjælpe dem sætte deres viden i spil?
Det kan også være at du har oplevet noget svært, måske du er kørt fast i en negativ trummerum og vil gerne videre men du ved ikke hvordan. Måske tumler du med tunge eller negative tanker. Du vil have værktøj og du vil vide hvad der sker så du kan være dig selv igen, blive re-boostede og leve et mere balanceret liv.
Det kan også være at du føler nogen gange at det er ligesom om det er meget nemmere for andre at være glade? Og måske synes du at det er svært bare at give slip og slappe af og nyde livet fordi du har tunge eller negative tanker i dit hovedet hele tiden?
Er du der hvor du er så dødtræt af de tanker og kunne virkelige godt tænke dig at forstå hvad det er der sker og finde værktøj som du kan bruge til at tackle dem?
Du er velkommen til at kontakte mig og få en gratis for-samtale!

Min mission

Min mission er at bidrage til et menneskes selvudvikling med viden, læring og redskaber for at det kan udleve sit potentiale og efterleve sine værdier og mål.

Mine metoder

Som Coach og Pædagogisk Psykolog og i et fortroligt rum trækker jeg på metoder indenfor kognitiv psykologi, coaching og buddhistisk psykologi. Jeg arbejder med læring og redskaber som retter sig specifikt på det som du gerne vil arbejde med og tale om. Jeg vil guide dig så du bedre kan tackle dine handle måder og tankeprocesser, være mere i balance og leve det liv, du virkelig gerne vil, med dig ved roret. 
Coaching handler om at frisætte et menneskes potentiale så de selv kan optimere deres adfærd. Det handler mere om at hjælpe mennesker med at lære hvordan de selv gøre det end om at undervise dem i at kunne gøre det. Jeg hjælper dig med at få øje på dine styrker, således at du lærer at bruge dem på den bedst mulig måde, også dem du måske ikke lige har øje på fortiden. Jeg er certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning og jeg tilbyder sessioner til både private og til virksomheder. 

Hvad er performance coaching?

Performance er et udtryk for et menneskes potentiale.
John Whitmore (1992) siger, “Coaching is unlocking people’s potential to maximize their own performance. It is helping them to learn rather than teaching them”.
Dette er præcis det som jeg tilbyder
Jeg hjælper dig med at få øje på det du er god til, med fokus på dine ressourcer, således at du lærer at bruge dine ressourcer på den bedst mulig måde. Det vil hjælpe dig til at være mere tilfreds med den måde du opfører dig på og den måde du reagerer på andre. Jeg hjælper dig til at du selv lærer hvordan du kan navigere og leve det liv du virkelig ønsker.

Min baggrund

Min baggrund er en kandidatgrad i Pædagogisk psykologi, og en Ph.D. i psyko-socialt kommunikation. Jeg er certificeret Life and Business Coach fra Manning Inspire og certificeret Stresscoach fra Bjarne Toftegaard. Jeg har taget et Introduktions kursus i Buddhistisk filosofi i Kathmandu,  Nepal, ved Kopan Munke kloster og et kursus i Kognitiv Adfærds Terapi ved Beck Institute of Cognitive Behavioral Therapy samt kurser i Coaching og Positiv psykologi. Jeg har også taget et kursus ved Tony Robbins i Los Angeles, "Unleash the power within".
Jeg har arbejdet i både den offentlig og den private sektor og i en FN organisation, med udvikling & undervisning, forskning & kommunikation. 
Jeg er fra New Zealand og har boet mange år i Danmark, og kan derfor coache dig på engelsk eller dansk.

Afbud

Din session er meget vigtig for mig. Jeg vil derfor gerne bede om at eventuel afbud ske senest 24 timer før, pr. telefon, mail eller sms. Ved manglende eller for sent afbud opkræves halvt timebetaling. 

and now in English...
Hi, I'm Lisa L. Froholdt.
I offer sessions to those of you who are in a bad place or just not feeling your best, who want help to optimize your performance, whether this relates to your career, a personal matter, or maybe you need assistance due to stress. I provide individual sessions (online or face2face) and workshops to businesses.
Call me for a free pre-session and let's talk about it!
Best regards, Lisa

My methods

As Coach and Educational psychologist and in a confidential environment, I work with learning and practices that can transform your mind. My methods and perspective are inspired by Cognitive psychology, Coaching and Buddhist psychology. I will guide you so you can tackle your thought processes better, be more in balance and live a more positive and fulfilling life, with you at the helm.

What is performance coaching?

Performance er an expression of an individual's potential.
John Whitmore (1992) states, “Coaching is unlocking people’s potential to maximize their own performance. It is helping them to learn rather than teaching them”.
This is precisely what I do.
I help you see what it is that you are good at, highlight your your resources, so that you learn how to put them into play in the best possible way. This will help you be more satisfied with the way that you act and react to others. I help you learn how to navigate in the world and live your life the way you really want to.

Is this something for you?

Maybe you have experienced something difficult, maybe you are stuck in a rut of negativity and want to move on, but don't know how. Maybe you are battling heavy thinking or negative thoughts. You want tools and you want to know what is happening, so you can be yourself again, be reboosted and have a more balanced life. 

Do you feel like it's easier for others to be happy? And do you find it difficult to just let go, take it easy and enjoy life because of heavy and/or negative thoughts in your mind? Are you just about fed up with those thoughts and would really like to understand what's going on and find tools to help you manage them?
You are welcome to contact me!

My background

My background is a Master degree in Educational Psychology, and a Ph.D. in psycho-social communication. I am a certified Life and Business Coach from Manning Inspire and a certified Stresscoach from Bjarne Toftegaard. I have taken an introduction course in Buddhist philosophy in Kathmandu, Nepal, at The Kopan Monastery and a course in Cognitive Behavioral Therapy at The Beck Institute of Cognitive Behavioral Therapy and courses in Coaching and Positive psychology.

I have worked in both the public and private sectors, and in a UN organisation, with development & teaching, research & communication. 

I am from New Zealand and have lived many years in Denmark, which is why I can coach you in either English or Danish.

Cancellation

Your session is very important to me. I would therefore like to respectfully request at least 24 hours notice for cancellations of sessions, by telephone, mail or sms. In the case of no cancellation or late cancellation, you will be invoiced half the hourly rate. 

Klientudtalelser

Isabella, Tjener - ""En af mine bedste veninder sagde til mig forrige uge at hun har tænkt på at jeg er blevet mere glad og hun har set en forandring. Jeg har også fået mange gode værktøj jeg kan anvende i hverdagen. Man havde ikke kunne regne alt det ud selv, man behøver en Lisa"."  Læs mere  Læs mindre

Sally, IT medarbejder - "Hi Lisa, also I am happy to provide early feedback because I think the first session was very constructive and useful to start with. I could not find an option to post it via the website so I will write it down here: Dear Lisa, I am excited that I have initiated my coaching sessions with you as a mentor. Overall, I have quite a few difficulties to overcome in my personal life. Throughout our first coaching session I think you provided somewhat exceptional value in your ability to assess my life situations quickly and offer to me very concrete tools and techniques, small steps of action to enable me to initiate my successful growth and change. Our conversation managed to enable me thinking about the changes I need to do and start focusing more on them in my daily life. Even though this will be a longer process, I am happy that you helped me trigger it and start the process to improve myself. I look forward to our next sessions in the near future. Best Regards, Sally"  Læs mere  Læs mindre

Claus, Leder - "Når jeg har snakket med dig er det ligesom at gå regelmæssigt til kiropraktor, så skal man lige hen og få ryggen sat på plads, og så er alt godt igen"  Læs mere  Læs mindre

Eva, Sygeplejerske - "Jeg oplevede Lisa som nærværende, levende og sjov og jeg kan klart anbefale hende. Det overraskede mig positivt hvor let jeg pludselig oplevede processen foran mig!"  Læs mere  Læs mindre

Susanne - "Jeg oplevede Lisa som en god underviser og hun er venlig i forhold til at vurdere mennesker."  Læs mere  Læs mindre

Henriette - "Lisa er en fabelagtig underviser - tiden fløj aftsed! Hun giver gode redskaber man kan arbejde med. Om jeg kunne anbefale hende som workshop holder eller coach? Absolut!"  Læs mere  Læs mindre

Carsten - "Lisa er meget velforberedt og vidende. Hun er super god og inspirerende og jeg får virkelig lyst til at gøre noget ved min situation!"  Læs mere  Læs mindre

Anna - "Lisa er en engageret og vidende person."  Læs mere  Læs mindre

Regitze - "Jeg har fået vendt nogle perspektiver på nogle af mine tankemønstre. Selvom vi skulle snakke om noget tungt, var stemningen let og det overraskede mig positivt!"  Læs mere  Læs mindre

Katarina - "I din workshop tackler du spørgsmål åbent og med nysgerrighed og din planlægning af teori, eksempler og øvelser er afbalanceret og værdifuld for deltagerne."  Læs mere  Læs mindre

Alexander, Studerende - "Its very calming to be coached by you. And it's really lovely that you take the time to explain stuff to me that I don't understand or stuff that I don't grasp the first time you tell me."  Læs mere  Læs mindre

Yvonne - "Det er meget behageligt - og udfordrende - at blive coachet af Lisa. Lisa har en saglig, rolig og opmærksom stil, som gjorde at jeg fik umiddelbar tillid. Derfor følte jeg mig fuldstændig i trygge hænder, når Lisa guidede mig ud af den utilfredsstillende situation, jeg var i og hen til det mål, jeg ville opnå. Jeg kan altså varmt anbefale Lisa som coach."  Læs mere  Læs mindre

Elvira, studerende - "Lisa gav mig gode, simple og konkrete redskaber til at få klarhed på mit problem. Det var meget effektivt. Hun er god til at fange det der har stor betydning for mig, noget jeg ikke selv kan se. Jeg brugte det jeg fandt frem til. Altså, jeg ku gå direkte ud og handle på det."  Læs mere  Læs mindre

Jens, Direktør - "Lisa har en anderledes tilgang som var nyt for mig, men jeg lærte at stille mig selv nogle gode spørgsmål som jeg rent faktisk kunne svare på, og sådan kunne jeg komme videre. Det var egentlig ret enkelt og jeg bruger det i det daglige."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.