Jonas Borup - Psykoterapeut MPF, Stressterapeut, Coach, Gestaltterapeut

Jonas Borup

Psykoterapeut MPF, Stressterapeut, Coach, Gestaltterapeut

København K, Kalundborg

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

Psykoterapi unge og studerende. 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 17

89 88 07 17

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Læs om mine specialer; Stress, kærlighed, livsudfoldelse og nære relationer. Evnen at være sig selv, unge og misbrug. Psykoterapeut København og Kalundborg. Jonas Borup - Psykoterapeut MPF, Stressterapeut, Coach, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Velkommen

Søger du en psykoterapeut? Søger du terapi?

Jeg har bred erfaring med terapi for både voksne og unge. Arbejdsområderne er stress, kærlighed, livsudfoldelse, evnen at være i nære relationer og det at være sig selv!  Hertil har jeg mange års erfaring med unge, misbrug og afhængighed - og unge generelt.

Bag om
Eksam. psykoterapeut med fire års uddannelse inden for moderne neuroaffektiv gestaltterapi, og fire års uddannelse i kognitiv terapi. Grunduddannet folkeskolelærer, og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. 

Er tilknyttet Kognitivt Psykologcenter, laver kurser og underviser på deres psykoterapeutuddannelse. Ligeledes tilknyttet gruppen af undervisere på Københavns Gestalt Institut.

Praksis i Kalundborg og København K. I Kalundborg mulighed for henvisning af unge op til 25 år gennem Kalundborg Misbrugscenter.

Født 1975, opvokset i Vestsjælland, bor i København sammen med min mand. 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Jonas Borup Psykoterapeut MPF

Klientudtalelser

Mand 30 år - "Jeg vil lige sige dig tak for at være den bedste coach man kan ønske sig. Dine ideer og værktøjer er vildt gode og så er du verdens nemmeste person at snakke med. Håber at vi ses igen! Du har ihvertfald hjulpet mig til at blive et mere åbent menneske. Det skal du have tak for!"  Læs mere  Læs mindre

Mand 54 år - "Jonas er en meget nærværende, rummelig og skarp psykoterapeut. Han er god til at møde én hvor man er (jeg taler både af egen og andres erfaring) og han bringer andre perspektiver og betragtninger ind, så selv en erfaren psykoterapeut som mig, der har gået MEGET i terapi kan lære nye måder at forstå livets udfordringer på. Han kan mere end de fleste psykoterapeuter."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.