Henriette Hagild - Psykoterapeut, Coach, Stresscoach

Henriette Hagild

Psykoterapeut, Coach, Stresscoach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mit udgangspunkt er interessen for de menneskelige ressourcer og samspillet mellem mennesker og de systemer vi deltager i. Henriette Hagild - Psykoterapeut, Coach, Stresscoach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Vi mennesker påvirker hinanden, og da forholdet til vores relationer har stor indflydelse på vores ve og vel, har jeg stor interesse for vores relationer og de systemer vi indgår i.  Jeg holder af at arbejde med mennesker, der ønsker sig et bedre liv - og som har modet til at se sig selv i øjnene.

Jeg er uddannet ID- Psykoterapeut, og arbejder med temaer i relation til stress, depression, livskriser og –overgange og selvværd. Udover Psykoterapeut er jeg uddannet, Stresscoach, Mindfulnessintruktør, ID – Gruppecoach, Supervisor, NLP master, og personlig udvikling og work/life området har været mit arbejdsfelt de seneste 15 år.

Jeg anvender forskellige metoder i mit arbejder, og jeg anvender aktivt mindfulness og meditation som et redskab til at opnå indsigt og ro på de indre linier.

Med psykoterapi kan du få hjælp med at håndtere personlige kriser, stress, depression og angst. Jo tidligere du tager dig selv alvorligt og kommer i gang med behandling, jo hurtigere kommer du videre.

Stresscoaching er for dig, der er ramt af stress eller føler, at du er på vej til at blive det. Jeg arbejder altid på kort og lang sigt. Indledningsvis er det vigtigt at få afstresset kroppen og sindet.  På lang sigt er det vigtigt at få indarbejdet forandringer i dit ydre og indre liv, der sikrer dig et godt liv efter stress.

Mindfulness kan du lære enten sammen med andre i en gruppe eller i et individuelt forløb. Du lærer mest ved at gå i et forløb, hvor du kommer 3-5 gange, og mellem hvert møde træner du på egen hånd.

Skal du lære at yde Psykisk Førstehjælp? Som certificeret instruktør i Psykisk Førstehjælp hos Psykiatrifonden, har jeg licens til at afholde og certificere Psykisk Førstehjælpere.

Et kursus varer 2 dage og koster kr. 2500.

Send mig en mail, hvis du har spørgsmål om terapi og gerne vil ringes op.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.