Lær Psykisk Førstehjælp

Skrevet d. 5-3-2015 09:20:05 af Henriette Hagild - Psykoterapeut, Coach, Stresscoach

Hvad gør vi, når vi møder et menneske, der har brug for psykisk førstehjælp? Hvordan sikrer vi, at vi giver den rette hjælp, hvordan spotter vi et menneske i psykisk krise, hvordan møder vi et menneske, der lider af depression, angst, misbrug eller anden psykisk lidelse?

 

Dette 2 dages kursus udbydes i samarbejde med Psykiatrifonden, og henvender sig til medarbejdere, fagpersoner, pårørende og andre private, der i deres hverdag er i berøring med mange mennesker.

På kurset undervises man i depression, angst, psykoser og misbrug og relevante kriser forbundet de diagnoser, og man arbejder med KRYDS handleplanen, der fungerer godt i sasmtalen med mennesker i psykisk ubalance.

 

Formålet med kurset er at klæde deltagerne på til at kunne møde mennesker med en psykisk sygdom eller i akut krise, og hjælpe dem videre til rette behandling.

 

Hver 5. dansker får på et tidspunkt en psykisk sygdom – jo tidligere de får hjælp, jo hurtigere kommer de sig.

 

For mange er det naturligt at kunne yde fysisk førstehjælp – at yde psykisk førstehjælp er at hjælpe et menneske i psykisk nød videre til rette behandling på en omsorgsfuld og respektfuld måde. Det er ikke terapi – det er hjælp og omsorg her og nu!

 

Kurset varer 2 dage og koster kr. 2000,- (+ 25% moms). Du afslutter som certificeret Psykisk Førstehjælper og får et certifikat udstedt af Psykiatrifonden og en manual med uddybende information om psykiske lidelser og kriser.

 

Tilmelding på info@kurserkompetencer.dk eller ring på nr. 26 28 64 44.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere