Ditte Young - Psykoterapeut, Coach

Ditte Young

Psykoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Stress er noget, der kan ramme alle mennesker og sker oftest for dem, som har overperformet eller toppræsteret på arbejdet eller privat alt for længe. Ditte Young - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg hedder Ditte Young. Velkommen til min profil.

Jeg er ejer og stresskonsulent i Development. Mine konsulenter og jeg, hjælper både privatpersoner, der rammes af stress, samt virksomheder til at håndtere og forebygge stress. Vi underviser i stressforebyggelse og stresshåndtering og afholder også workshops for alle, der har et medarbejderansvar, værende HR, TR, mellemledere ellere ledere. 

Vi er eksperter på området indenfor stress og konflikthåndtering og har stor succes med at få sygemeldte medarbejdere tilbage på arbejdspladsen, på en effektiv og vigtigst af alt, en ansvarlig måde overfor medarbejderen. Det kan vi, fordi vi hurtigt finder årsagen til de ting, som stresser et menneske og får ændret den adfærd eller de mønstre, som vi som mennesker bliver ved med at gentage, selvom vi kan blive stressede af det. 

Mennesker der rammes af stress, har alt for længe overperformet eller toppræsteret både arbejdsmæssigt og privat og dét er der en årsag til at de har. Ikke mindst, at de har overhørt mange af deres kropssignaler på vejen derhen. Vi har en høj helbredsrate, hvor de mennesker vi hjælper, som desværre er blevet sygemeldte, efter 3-5 samtaler, er i stand til at gå tilbage i arbejde. 

Jeg arbejder også med længere terapi forløb til dem, som ønsker et dybdegående terapeutisk arbejde, med større indsigt i dem selv.

Jeg er eksamineret organisk psykoterapeut og kropsterapeut fra Akademiet For Psykoterapi den 4 årige uddannelse, som er evalueret og godkendt i henhold til kvalitetskriterierne, udarbejdet af Socialministeriet, Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Undervisningsministeriet. 
Jeg har en erhvervsmæssig baggrund indenfor TV-branchen.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere