Ditte Young - Psykoterapeut, Coach

Ditte Young

Psykoterapeut, Coach

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Stress er noget, der kan ramme alle mennesker og sker oftest for dem, som har overperformet eller toppræsteret på arbejdet eller privat alt for længe. Ditte Young - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg hedder Ditte Young. Velkommen til min profil.

Jeg er ejer og stresskonsulent i Development. Mine konsulenter og jeg, hjælper både privatpersoner, der rammes af stress, samt virksomheder til at håndtere og forebygge stress. Vi underviser i stressforebyggelse og stresshåndtering og afholder også workshops for alle, der har et medarbejderansvar, værende HR, TR, mellemledere ellere ledere. 

Vi er eksperter på området indenfor stress og konflikthåndtering og har stor succes med at få sygemeldte medarbejdere tilbage på arbejdspladsen, på en effektiv og vigtigst af alt, en ansvarlig måde overfor medarbejderen. Det kan vi, fordi vi hurtigt finder årsagen til de ting, som stresser et menneske og får ændret den adfærd eller de mønstre, som vi som mennesker bliver ved med at gentage, selvom vi kan blive stressede af det. 

Mennesker der rammes af stress, har alt for længe overperformet eller toppræsteret både arbejdsmæssigt og privat og dét er der en årsag til at de har. Ikke mindst, at de har overhørt mange af deres kropssignaler på vejen derhen. Vi har en høj helbredsrate, hvor de mennesker vi hjælper, som desværre er blevet sygemeldte, efter 3-5 samtaler, er i stand til at gå tilbage i arbejde. 

Jeg arbejder også med længere terapi forløb til dem, som ønsker et dybdegående terapeutisk arbejde, med større indsigt i dem selv.

Jeg er eksamineret organisk psykoterapeut og kropsterapeut fra Akademiet For Psykoterapi den 4 årige uddannelse, som er evalueret og godkendt i henhold til kvalitetskriterierne, udarbejdet af Socialministeriet, Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Undervisningsministeriet. 
Jeg har en erhvervsmæssig baggrund indenfor TV-branchen.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.