Ditte Young - Psykoterapeut, Coach

Ditte Young

Psykoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stress er noget, der kan ramme alle mennesker og sker oftest for dem, som har overperformet eller toppræsteret på arbejdet eller privat alt for længe. Ditte Young - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg hedder Ditte Young. Velkommen til min profil.

Jeg er ejer og stresskonsulent i Development. Mine konsulenter og jeg, hjælper både privatpersoner, der rammes af stress, samt virksomheder til at håndtere og forebygge stress. Vi underviser i stressforebyggelse og stresshåndtering og afholder også workshops for alle, der har et medarbejderansvar, værende HR, TR, mellemledere ellere ledere. 

Vi er eksperter på området indenfor stress og konflikthåndtering og har stor succes med at få sygemeldte medarbejdere tilbage på arbejdspladsen, på en effektiv og vigtigst af alt, en ansvarlig måde overfor medarbejderen. Det kan vi, fordi vi hurtigt finder årsagen til de ting, som stresser et menneske og får ændret den adfærd eller de mønstre, som vi som mennesker bliver ved med at gentage, selvom vi kan blive stressede af det. 

Mennesker der rammes af stress, har alt for længe overperformet eller toppræsteret både arbejdsmæssigt og privat og dét er der en årsag til at de har. Ikke mindst, at de har overhørt mange af deres kropssignaler på vejen derhen. Vi har en høj helbredsrate, hvor de mennesker vi hjælper, som desværre er blevet sygemeldte, efter 3-5 samtaler, er i stand til at gå tilbage i arbejde. 

Jeg arbejder også med længere terapi forløb til dem, som ønsker et dybdegående terapeutisk arbejde, med større indsigt i dem selv.

Jeg er eksamineret organisk psykoterapeut og kropsterapeut fra Akademiet For Psykoterapi den 4 årige uddannelse, som er evalueret og godkendt i henhold til kvalitetskriterierne, udarbejdet af Socialministeriet, Indenrigs- og Sundhedsministeriet og Undervisningsministeriet. 
Jeg har en erhvervsmæssig baggrund indenfor TV-branchen.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere