Birgitte Hardt Jørgensen - Psykoterapeut, Parterapeut

Birgitte Hardt Jørgensen

Psykoterapeut, Parterapeut

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Hos mig er der kun fokus på dig og dét - der for dig er svært. Gennem individuel samtale gør vi sammen op med negative mønstre - så du får det bedste ud af dig. Birgitte Hardt Jørgensen - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Velkommen til min side! Jeg hjælper mennesker med ondt i livet. Gennem psykoterapi hjælper jeg dig til et mere realistisk billede af dig selv og af de udfordringer, du møder i livet. ​Jeg sætter nærvær og livsglæde højt.

Går du og kæmper med angst, depression eller tvangstanker og -adfærd? Har du mistet? Har du været ude for en voldsom oplevelse – en ulykke eller fx utroskab?  Så er dét nogle af de temaer, jeg kan hjælpe dig med gennem psykoterapiterapi.


Jeg har særlig erfaring med at hjælpe klienter med

  • Lavt selvværd
  • Sætte grænser
  • angst og depression
  • at finde deres pejlemærke efter stress eller andre årsager 
  • at finde glæden og mening med livet 
  • parforhold - utroskab - kærestesorger
  • skilsmisse


Om terapien

Hos mig er du i centrum i trygge omgivelser, hvor alle følelser og tanker er velkomne. Jeg har tavshedspligt.


Dét jeg kan tilbyde dig er min hjælp og støtte til at rumme, udforske og bearbejde dét, der er svært gennem individuel  samtale – og sammen gøre op med negative mønstre og hjælpe dig til at få det bedste ud af dig.


Gennem terapi kan man lære sig selv bedre at kende og blive bedre til at stå ved sig selv og sine grænser. Det er bl.a. derfor, at jeg synes, det er spændende og berigende at arbejde som psykoterapeut.


Udover individuelle terapiforløb tilbyder jeg også parterapi. Parforholdet for mig er et specielt forhold, da man her vælger hinanden til, og det betyder man også fravælger noget. Når man vælger at være i et parforhold er der 3 betingelser, der skal opfyldes, for at det skal lykkes. Udover at man elsker hinanden, skal man udvise interesse for den anden, man skal altid være tilgængelige for den anden og overholde aftaler.

Målet med terapien er

  • Du hviler i dig selv og accepterer den du er.
  • Du føler dig set og hørt for den du er.
  • Du finder din retning og ståsted i livet.


Tilgang og metoder

Jeg arbejder oplevelsesorienteret, dvs. jeg tager udgangspunkt i dét, der rør sig i dig her og nu.


Om mig

Mit navn er Birgitte og jeg er født i 1966, gift og har to voksne børn.


Jeg har selv haft stort udbytte af at gå i terapi. Det har givet mig bevidsthed om mig selv på godt og ondt. Blevet anerkendt for den jeg er og udforsket dét, der for mig var svært.


Oprindelig er jeg uddannet akademiøkonom og har senest arbejdet i NGO Foreningen Børn og Unge i Voldsramte Familier og som pædagogmedhjælper i en børnehave.


Siden jeg afsluttede min 4. årige Psykoterapeutuddannelse i 2012, har jeg arbejdet som privatpraktiserende Psykoterapeut.


Alle er hjertelig velkommen i min klinik i Vedbæk.

__________________________________________________________________

Kontakt

Er du i tvivl om, om terapi er noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig. 

Kontakt mig på mail eller telefon - eller forespørg allerede nu på en tid.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Betaling og afbud

Betaling foregår kontant eller Mobile Pay efter hver konsultation.

Afbud meldes senest kl. 15.00 dagen før den aftalte tid.

Sker afbuddet senere end dette betales der fuld takst.

Klientudtalelser

Anne - "Du har været til uvurderlig hjælp, virkelig fantastisk system 24/7, og at det så lige blev dig jeg fik var så heldigt."  Læs mere  Læs mindre

Sandra - "Mange tak for al din hjælp på 24/7, du har været en god støtte og været til rådighed. Jeg vil tage alle dine råd med mig og slippe fortiden og håbe på en god fremtiden."  Læs mere  Læs mindre

Emma - "Alt i alt, så har den her form ( 24/7) for forløb fungeret ret godt for mig. Jeg har taget mig selv i at blive en anelse irriteret over nogle af de spørgsmål, du har stillet, lige når jeg læste dem. Men når jeg så har taget dem 1 for 1 og skrevet mig frem til svarene i mit hoved, så har de været virkelig gode til at få mig til at reflektere og se mine problematikker på en ny måde. Samtidig har jeg været imponeret over, hvor hurtig du har været til at svare, så det skal du bestemt også have ros for. Alt i alt har det været meget lærerigt og givende for mig "  Læs mere  Læs mindre

Lars - "Jeg syntes som sagt, at det har virket utrolig hurtigt at kunne skrive med dig"  Læs mere  Læs mindre

Helle - "Mange tak for al din hjælp, du har været en god støtte og været til rådighed. Jeg vil tage alle dine råd med mig og slippe fortiden og håbe på en god fremtiden."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.