Birgitte Grønbech - Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Birgitte Grønbech

Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Rødovre, København Ø, København K, Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat (studerende og arbejdsledige) 500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Indledende samtale 750 kr. Aftal tid

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Stressforløb - 7 samtaler 4.500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi forløb - 7 samtaler 6.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 33

89 88 55 33

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat (studerende og arbejdsledige) (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Stressforløb - 7 samtaler (GoMentor videosession) 4.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 33

89 88 55 33

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Støtte til livets udfordringer Birgitte Grønbech - Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Beskrivelse

Føler du/I at tiden er inde til at få støtte til at håndtere din situation?

Jeg skaber et fortroligt rum, hvor vi sammen skaber opmærksomhed på forhindringer og problemstillinger i fht. et frit og autentisk liv. Du/I får ny indsigt og motivation til til at leve det liv, der er rigtig for dig/jer.

Individuelle samtaler - psykoterapi, ledercoaching og stresscoaching

Mit fokus i samtalerne er at:
  • hjælpe dig til et forbedret personligt lederskab og en styrket personlig kommunikation
  • styrke din evne til at sætte grænser, sætte dig selv i spil og at agere i balance
  • give dig mod til at være dig med alt det du føler og er - og gennem accept og redskaber at agere frit og autentis


Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg til at kunne dele dine tanker, oplevelser og følelser med mig. Jeg fokuserer på løbende at samle op på det du bringer på bane og sikre mig, at du føler dig forstået - set, hørt og mødt. Sammen finder vi ind til dét, som skaber dine problemer, udfordringer eller barrierer for vækst. Vi fokuserer også på at finde dine ressourcer. Ved at arbejde i et samtaleforløb, får du løbende konkrete redskaber til at være mere frit tilstede i din hverdag og vende tilbage og fokusere på at holde fast på brugen redskaber samt de nye valg og vaner.

Jeg støtter dig på vejen og selvfølgelig vil jeg udfordre dig venligt og empatisk. Det er først og fremmest herfra at du vil opleve at vokse og styrke dit indre overskud til at håndtere hverdagens problemer.


Parterapi

Jeg faciliterer et samtalerum, hvor I får blandt andet får mulighed for at "se", forstå og tilgive hinanden. Vi arbejder ud fra kerneværdier som ligeværdighed, tillid, tryghed og respekt. Via arbejdet kan I atter etablere dét I savner, fx mere gensidig forståelse, større intimitet, bedre kommunikation og en styrket fornemmelse for at udleve en balanceret du-jeg-vi relation.

Jeg arbejder ud fra det forskningsbaserede og veldokumenterede koncept: Emotionsfokuseret parterapi, som blandt andet psykolog, forfatter og forsker Sue Johnson har udviklet.


Et startskud til personlig krisehåndtering og betydningsfuld forståelse af dig/jer selv

Hvornår anbefaler jeg samtaler? Hvis du/I føler dig fastlåst eller hæmmet i livet, parforholdet eller personlige udfordringer, så er det anbefalelsesværdigt at få støtte gennem samtaler. Samtalerne kan styrke forståelsen for de mønstre, der gentager sig. Jeg arbejder ud fra Dansk Psykoterapeut Forenings etiske regelsæt.

Du/I er velkommen til at ringe og få en kort uforpligtende snak om at arbejde i samtalerummet.

Med venlig hilsen 
Birgitte Grønbech, MPF

Stresscoach/psykoterapeut, cand.merc.

Klinikadresser, der ligger også centralt i forhold til København, Storkøbenhavn og Vestegnen er:

  1. Holbergsgade 26, 1. tv 1057 kbh K, (5 min. fra Kgs. Nytorv Metro st. Udover parkeringspladserne på gaden er der 50 P-pladser 180m væk. Grøn Zone - mellem takst)
  2. Blegdamsvej 112A kl. 2100 Kbh (Mange busser, Masser at parkeringsmulighed på blegdamsvej. Blå zone - lav takst)
  3. Rødovrevej 247, 2610 Rødovre (P-pladser gratis, Første bygning og indgang via glasvindfang hos Rødovre Terapicenter, ved opkørsel til Rødovre Fysioterapi og Fitness.dk) Med offentlig transport Busser inden for fem min. gåafstand: Bus 9A, 13, 15, 22 samt Jyllingevej S-station inden for 18 min. gå afstand.


-


Klientudtalelser

Lillian, 45 år - "Det er dejligt at Birgitte arbejder både med psykoterapi og giver mig værktøjer fra coaching. Det giver håb, mod og vækst i min situation som stressramt."  Læs mere  Læs mindre

Sisse, 21 år - "Jeg er rigtig glad for at Birgitte både møder mig med det jeg kommer med og også bruger tavlen til at illustrere. Da jeg er visuel virker det godt. Birgitte har givet mig gode værktøjer som jeg har kunnet bruge mod depression, lavt selvværd og sukkertrang."  Læs mere  Læs mindre

Helle og Lars, 50 og 56 år - "Som ægtefolk og fælles virksomhedsejere var vi dybt involveret i hinanden da vi stod over for en skilsmisse. Vi var glade for både at få individuel og fælles hjælp, så vi magtede at skilles fra privatlivet på en ordentlig måde med en god og respektfuld tone. Den har vi nu ført videre og bruger som partnerne i vores fælles virksomhed. Birgitte har hjulpet med at komme igennem sorg/smerte, men også at forstå de mekanismer, som fjernede os fra hinanden. Herfra kunne vi bedre give slip og tilgive hinanden. Vi har både haft fælles og individuel terapi hos Birgitte og er glade for den intensitet hun skaber i sessionerne. Det kan både føre til tårer og latter og har været meget frigørende og livgivende."  Læs mere  Læs mindre

J.L Mand 50 år - "Birgitte har hjulpet både via parterapi og individuel terapi da jeg og min kone var tæt på en skilsmisse. Vi fik redskaber til at håndtere vores udfordringer - blandt andet ved at forstå hinanden. Da vi senere kom i ny krise kunne vi komme igen og have tillid til at der er en vej ud, selv om vi denne gang er kommet længere ned til roden af det ukrudt der er i vores have."  Læs mere  Læs mindre

L.T, Kvinde 28 år - "Jeg kom til Birgitte da jeg var midt i en alt for stresset periode i privatlivet, hvor jeg også stod over for nogle vigtige eksaminer på mit medievidenskabsstudie. Jeg fik hjælp til at prioritere mig selv og afstresse samtidig med at jeg fik prioriteret - så jeg faktisk kunne gennemføre mit studie på trods af en stressbelastning."  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.