Birgitte Grønbech - Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Birgitte Grønbech

Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Rødovre, København Ø, København K, Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat (studerende og arbejdsledige) 500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Indledende samtale 750 kr. Aftal tid

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Stressforløb - 7 samtaler 4.500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi forløb - 7 samtaler 6.000 kr. Aftal tid

Parterapi med rabat (studerende og arbejdsledige) 825 kr. Aftal tid

Psykoterapi ved depression eller ved kritisk sygdom 450 kr. Aftal tid

Hvis du har en lægehenvisning som følge af depression og eller gennemlever en svær tid som kritisk syg eller pårørende til en der er kritisk syg kan der være lang ventetid til psykologbehandling. Jeg kan tilbyde dig et samtaleforløb med baggrund som eksamineret psykoterapeut  (Den fire-årige uddannelse som emotions-fokuseret psykoterapi fra EFT-Instituttet). Jeg giver dig plads mærke dig selv midt i krisen og hjælpe dig videre.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 33

89 88 55 33

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat (studerende og arbejdsledige) (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Stressforløb - 7 samtaler (GoMentor videosession) 4.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 33

89 88 55 33

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Støtte til livets udfordringer Birgitte Grønbech - Stresscoach, Psykoterapeut MPF, Parterapeut

Beskrivelse

Lad det trygge samtalerum blive et afsæt til forandring

Oplever du for hyppige tilstande med problemer i forholdt til den psykiske trivsel eller samspillet med andre, fx med din partner? 

Jeg oplever i min praksis, at samtaler hjælper og støtter til at få mere livsglæde, tryghed og frihed. Samtalerummet giver mulighed for at opbygge nye personlige kompetencer. Herunder:

  • at kommunikere bedre og respektfuldt uden konflikter eller tavse tilbagetrækninger
  • at få mere fokus på personlige behov og stoppe oversamarbejde med andre menneskers behov
  • at tage fat i problemer, der opstår og at stå ved sig selv på en respektfuld måde
  • at håndtere og være i proces med stresspåvirkninger og følelser der løbende er et vilkår
  • at frigøre sig fra gamle irrelevante følelser, så fortiden ikke bliver en byrde i nutiden
  • at skabe kontakt med andre på en konstruktiv, respektfuld og tillidsvækkende måde

Individuelle samtaler - psykoterapi, ledercoaching og stresscoaching

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og at vi opbygger et arbejdsfællesskab ,hvor der er plads til at være 100% DIG og at der indimellem også er plads til lune eller humor i rummet.  Vi har fokus på dine problemer og udfordringer og de ressourcer du allerede er i besiddelse af. Sammen danner vi overblikket over hvorfor du føler eller agerer som du gør. Og vi vil også se på hvordan du kan frigøre dig fra hæmninger, problematiske reaktioner eller adfærds-eller følelsesmønstre, som spænder ben for din fulde trivsel.

Et hvert forløb afhænger af din situation og jeg vil følge dig i dit tempo og skabe de rammer der er bedst for dig. Ved at arbejde i et samtaleforløb - uanset om det er få eller mange sessioner - får du konkrete redskaber til at være mere frit tilstede i din hverdag.

Jeg støtter dig på vejen og selvfølgelig vil jeg udfordre dig venligt og empatisk - med fokus på at give dig omsorg, selvværd og styrket tro og håb.

Parterapi

Strid er bedre end ensomhed (irsk talemåde)

Den irske talemåde peger på, at kan være lettere at vise vredesfølelsen (eller tavs tilbagetrækning) end følelsen af forladthed og ensomhed. “ Uanset hvilken stridsdecibel vi bruger, kan en stridstilstanden blive destruktiv for parforholdet. Vi skal  i stedet forstå dét, der ligger bag den tavse eller højlydte strid, så vi  lærer at opbygge tryghed og skabe konstruktiv kontakt. 

Jeg vil støtte jer i at række ud til hinanden, så I kan etablere det I savner eller har behov for at udvikle i en konstruktiv kontakt. Vi tager fat dér, hvor skoen trykker og kommer som regel igennem en del temaer. Fx at opnå mere gensidig forståelse for jeres forskellighed, tilgivelse, større intimitet, dybere kommunikation og at se på hvordan I bruger forholdet til realisere jeres fælles ønsker og drømme.

Jeg arbejder med inspiration fra det forskningsbaserede og veldokumenterede koncept: Emotionsfokuseret parterapi, som blandt andet psykolog, forfatter og forsker i parterapi Sue Johnson har udviklet. (Læs evt bogen “Hold mig” af Sue Johnson)

Et startskud til personlig krisehåndtering og betydningsfuld forståelse af dig/jer selv

Hvornår anbefaler jeg samtaler? Hvis du/I føler dig fastlåst eller hæmmet i livet, parforholdet eller personlige udfordringer, så er det anbefalelsesværdigt at få støtte gennem samtaler. Samtalerne kan styrke forståelsen for de mønstre, der gentager sig. Jeg arbejder ud fra Dansk Psykoterapeut Forenings etiske regelsæt.

Du/I er velkommen til at ringe og få en kort uforpligtende snak om at arbejde i samtalerummet.

Med venlig hilsen 
Birgitte Grønbech, MPF

Stresscoach/psykoterapeut, cand.merc.

Klinikadresser, der ligger også centralt i forhold til København, Storkøbenhavn og Vestegnen er:

  1. Holbergsgade 26, 1. tv 1057 kbh K, (5 min. fra Kgs. Nytorv Metro st. Udover parkeringspladserne på gaden er der 50 P-pladser 180m væk. Grøn Zone - mellem takst)
  2. Blegdamsvej 112A kl. 2100 Kbh (Mange busser, Masser at parkeringsmulighed på blegdamsvej. Blå zone - lav takst)
  3. Rødovrevej 247, 2610 Rødovre (P-pladser gratis, Første bygning og indgang via glasvindfang hos Rødovre Terapicenter, ved opkørsel til Rødovre Fysioterapi og Fitness.dk) Med offentlig transport Busser inden for fem min. gåafstand: Bus 9A, 13, 15, 22 samt Jyllingevej S-station inden for 18 min. gå afstand.


-


Klientudtalelser

Lillian, 45 år - "Det er dejligt at Birgitte arbejder både med psykoterapi og giver mig værktøjer fra coaching. Det giver håb, mod og vækst i min situation som stressramt."  Læs mere  Læs mindre

Sisse, 21 år - "Jeg er rigtig glad for at Birgitte både møder mig med det jeg kommer med og også bruger tavlen til at illustrere. Da jeg er visuel virker det godt. Birgitte har givet mig gode værktøjer som jeg har kunnet bruge mod depression, lavt selvværd og sukkertrang."  Læs mere  Læs mindre

Helle og Lars, 50 og 56 år - "Som ægtefolk og fælles virksomhedsejere var vi dybt involveret i hinanden da vi stod over for en skilsmisse. Vi var glade for både at få individuel og fælles hjælp, så vi magtede at skilles fra privatlivet på en ordentlig måde med en god og respektfuld tone. Den har vi nu ført videre og bruger som partnerne i vores fælles virksomhed. Birgitte har hjulpet med at komme igennem sorg/smerte, men også at forstå de mekanismer, som fjernede os fra hinanden. Herfra kunne vi bedre give slip og tilgive hinanden. Vi har både haft fælles og individuel terapi hos Birgitte og er glade for den intensitet hun skaber i sessionerne. Det kan både føre til tårer og latter og har været meget frigørende og livgivende."  Læs mere  Læs mindre

J.L Mand 50 år - "Birgitte har hjulpet både via parterapi og individuel terapi da jeg og min kone var tæt på en skilsmisse. Vi fik redskaber til at håndtere vores udfordringer - blandt andet ved at forstå hinanden. Da vi senere kom i ny krise kunne vi komme igen og have tillid til at der er en vej ud, selv om vi denne gang er kommet længere ned til roden af det ukrudt der er i vores have."  Læs mere  Læs mindre

L.T, Kvinde 28 år - "Jeg kom til Birgitte da jeg var midt i en alt for stresset periode i privatlivet, hvor jeg også stod over for nogle vigtige eksaminer på mit medievidenskabsstudie. Jeg fik hjælp til at prioritere mig selv og afstresse samtidig med at jeg fik prioriteret - så jeg faktisk kunne gennemføre mit studie på trods af en stressbelastning."  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle
;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere