Birgitte Grønbech - Stresscoach, Psykoterapeut MPF - GoMentor
Birgitte Grønbech - Stresscoach, Psykoterapeut MPF

Birgitte Grønbech

Stresscoach, Psykoterapeut MPF

Rødovre, Online

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat (studerende og arbejdsledige) 500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Indledende samtale 750 kr. Aftal tid

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Stressforløb - 7 samtaler 4.900 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi forløb - 7 samtaler 6.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 33

89 88 55 33

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat (studerende og arbejdsledige) (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Stressforløb - 7 samtaler (GoMentor videosession) 4.900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 33

89 88 55 33

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Støtte til livets udfordringer Birgitte Grønbech - Stresscoach, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Føler du at tiden er inde til at skabe forandring i en svær situation? Fx

  • problemer i parforholdet
  • depression, angst eller stor vrede
  • stress og stresset livsstil
  • dårlig selvværd
  • eksistentiel krise fx sygdom eller sorg


Parterapi

I parterapi hos mig får I et samtalerum, hvor jeg støtter jer i at se, lytte, forstå og tilgive hinanden. Vi arbejder ud fra kerneværdier som ligeværdighed, tillid, tryghed og respekt. Via arbejdet kan I atter etablere det I savner, fx mere gensidig forståelse, større intimitet, dybere kommunikation og en bedre fornemmelse for at udleve en balanceret du-jeg-vi relation.

Jeg arbejder ud fra det forskningsbaserede og veldokumenterede koncept: Emotionsfokuseret parterapi, som blandt andet psykolog, forfatter og forsker Sue Johnson har udviklet.

Sammen med min mand tilbyder jeg også to-dages parterapi i udvalgte weekender i Blekinge 2 1/2 times kørsel fra København. Se mere på eventsiderne.


Individuelle samtaler

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg til at kunne dele dét, der fylder hos dig. Som psykoterapeut er jeg trænet i at samle op og sikre mig, at du føler dig forstået - set, hørt og mødt. Sammen finder vi ind til roden af dine problemer eller de ressourcer du har for at komme videre. Ved at arbejde med dem i en terapeutisk proces får du lukket ned og kan være mere frit tilstede i nuet med alt det det gode og svære livet bringer. Jeg hjælper dig til at være DIG SELV i det tempo der er dit og den udvikling, der bliver din. Selvfølglig vil jeg udfordre dig - men venligt og empatisk. Det er først og fremmest herfra at du vil opleve at få mere energi, bedre kontakt til dig selv og andre, heling af gamle sår, som stadig påvirker i nutiden osv. 


Et startskud til personlig krisehåndtering og betydningsfuld forståelse af dig/jer selv

Et samtaleforløb kan være gavnligt hvis du/I føler dig fastlåst, stivnet eller hæmmet i de livsomstændigheder du/I er i. Hos mig får du/I styrket selvet og forståelse for de mønstre, der gentager sig. Jeg møder dig/jer med ligeværdighed, respekt og venlig nysgerrighed. Jeg arbejder ud fra Dansk Psykoterapeut Forenings etiske regelsæt og faciliterer, at der sker en bæredygtig udvikling med fokus på at fjerne forhindringer for vækst, udvikling, autencitet og dybere selvomsorg. 

Du/I er velkommen til at ringe og få en kort uforpligtende snak inden du beslutter dig. 

Med venlig hilsen 
Birgitte Grønbech, MPF

Stresscoach/psykoterapeut, cand.merc.

Klinik i Rødovre, der ligger også centralt i forhold til København, Storkøbenhavn og Vestegnen.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Klientudtalelser

Lillian, 45 år - "Det er dejligt at Birgitte arbejder både med psykoterapi og giver mig værktøjer fra coaching. Det giver håb, mod og vækst i min situation som stressramt."  Læs mere  Læs mindre

Sisse, 21 år - "Jeg er rigtig glad for at Birgitte både møder mig med det jeg kommer med og også bruger tavlen til at illustrere. Da jeg er visuel virker det godt. Birgitte har givet mig gode værktøjer som jeg har kunnet bruge mod depression, lavt selvværd og sukkertrang."  Læs mere  Læs mindre

Helle og Lars, 50 og 56 år - "Som ægtefolk og fælles virksomhedsejere var vi dybt involveret i hinanden da vi stod over for en skilsmisse. Vi var glade for både at få individuel og fælles hjælp, så vi magtede at skilles fra privatlivet på en ordentlig måde med en god og respektfuld tone. Den har vi nu ført videre og bruger som partnerne i vores fælles virksomhed. Birgitte har hjulpet med at komme igennem sorg/smerte, men også at forstå de mekanismer, som fjernede os fra hinanden. Herfra kunne vi bedre give slip og tilgive hinanden. Vi har både haft fælles og individuel terapi hos Birgitte og er glade for den intensitet hun skaber i sessionerne. Det kan både føre til tårer og latter og har været meget frigørende og livgivende."  Læs mere  Læs mindre

J.L Mand 50 år - "Birgitte har hjulpet både via parterapi og individuel terapi da jeg og min kone var tæt på en skilsmisse. Vi fik redskaber til at håndtere vores udfordringer - blandt andet ved at forstå hinanden. Da vi senere kom i ny krise kunne vi komme igen og have tillid til at der er en vej ud, selv om vi denne gang er kommet længere ned til roden af det ukrudt der er i vores have."  Læs mere  Læs mindre

L.T, Kvinde 28 år - "Jeg kom til Birgitte da jeg var midt i en alt for stresset periode i privatlivet, hvor jeg også stod over for nogle vigtige eksaminer på mit medievidenskabsstudie. Jeg fik hjælp til at prioritere mig selv og afstresse samtidig med at jeg fik prioriteret - så jeg faktisk kunne gennemføre mit studie på trods af en stressbelastning."  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.