Birgitte Grønbech - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Stressterapeut

Birgitte Grønbech

Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Stressterapeut

Rødovre, København Ø, København K, Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Parterapi med rabat (studerende og arbejdsledige) 825 kr. Aftal tid

Parterapi forløb - 7 samtaler 6.000 kr. Aftal tid

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi - tre dage med din partner i Sverige 7.500 kr. Aftal tid

Giv jeres parforhold fuld opmærksomhed på intensiv parterapi i naturskønne Blekinge!


Vi er to parterapeuter der faciliterer dagene, så I begge to arbejder intensivt med jeres parforhold. Der er også plads til ro og lidt oplevelser.

Weekenden giver jer mulighed for at arbejde individuelt og i parterapi i løbet af 3*3 sessioner. Vi er to psykoterapeuter der facilterer dagene.

Programmet for en weekend kan tilpasses, men et bud er:

Fredag aften: Ankomst

Lørdag kl. 9-12 Formiddagssession

Lørdag kl. 12-15 Frokost pause

Lørdag kl. 12-16 Eftermiddagssession

Søndag kl. 10-12 Afsluttende formiddags session

I bliver indkvarteret nær terapilokalet i lejlighed med adgang til gode vandreture, evt. badning, roning og med adgang til hyggeligt byliv 1/2 times kørsel derfra.

Parforholdet er en base til tryghed, udvikling og intimitet der har gode følger ifølge forskningen. Blandt andet kan et godt og trygt parforhold give større lykke, bedre kontaktevne og stressrobusthed. Det kan være en god investering at prioritere parforholdet.

Kontakt os gerne for at høre nærmere.

Mvh

Carsten og Birgitte GrønbechEr du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 33

Online terapi og coaching

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale med rabat (studerende og arbejdsledige) (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 33

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Støtte til livets udfordringer Birgitte Grønbech - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Jeg tilbyder parterapi og individuelle samtaler som kan blive et vendepunkt i forhold til kærlighedslivet, livskvaliteten og den indre trivsel.

Parterapi

Parterapi giver jer mulighed for at finde kærligheden på en ny måde, når den før så naturlige tiltrækningskraft er forsvundet. Måske ender I ofte i tavse eller højlydte konflikter? I parterapien bliver I inspireret kommunikere konstruktivt og se hinanden og jer selv med større forståelse for hvorfor vi kan komme til at reagere på en ikke-konstruktiv måde, når det handler om vores kærlighedsliv. Hverdagens udfordringer gør os travle og mindre opmærksomme på hinanden og det kan dræne kærlighedslivet. Det kan blive svært at genoplive kærlighedsforholdet uden hjælp, fordi vi hurtigt genopliver gamle sår som ufærdig vrede og smerten over at blive afvist.
Jeg faciliterer samtalerne ved at tage udgangspunkt i jeres oplevelser og hverdag og bruge min viden fra den forskningsbaserede  emotionsfokuserede parterapi-tilgang. I vil opleve at få nye værktøjer til at håndtere situationer der før ville gøre jer afmægtige og samtidig får I handlekompetencer i at styrke jeres emotionelle og sociale intelligens.

Individuelle samtaler: Et startskud til personlig håndtering af kriser, vrede, ensomhed, sorg, stress m.v.

Jeg tilbyder også individuelle samtaler hvis du fx oplever at være i sorg, depression eller i alvorlig stresstilstand. Det kan også være udfordringer med personlig udvikling, hvor du skal lære at mestre vrede, håndtere et lavt selvværd eller blive bedre til fx at sætte grænser.
Hvis du føler dig fastlåst eller hæmmet i livet eller med personlige udfordringer, så er det anbefalelsesværdigt at få støtte gennem samtaler. Samtalerne kan styrke forståelsen for de mønstre, der gentager sig.
Moderne mennesker er i dag presset på tid og nærvær og derfor er det rigtig godt at skabe dit eget personlige samtale rum, hvor jeg kan hjælpe dig med at sætte ord på og give slip på de problemer som hæmmer dig i at leve som et frit menneske i balance og med mod til at leve helhjertet og med en sund grænsesætning.
Mere om mig og min arbejdstilgang
Jeg arbejder ud fra Dansk Psykoterapeut Forenings etiske regelsæt og er medlem af psykoterapeut foreningen.
Som erfaren par og psykoterapeut er det mit fokus er at skabe et trygt og imødekommende samtalerum.  Du/I er velkommen til at ringe og få en kort uforpligtende snak om at arbejde i samtalerummet.
Jeg er selv gift med og har to teenage-børn og et rigtig godt familieliv. Det har ikke bare kommet af sig selv, og jeg holder af at støtte andre til at  skabe tryghed, mening og glæde i parforholdet og som individ.


Med venlig hilsen 
Birgitte Grønbech, MPF
Par- og psykoterapeut

Klinikadresser, der ligger også centralt i forhold til København, Storkøbenhavn og Vestegnen er:
  1. Holbergsgade 26, 1. tv 1057 kbh K, (5 min. fra Kgs. Nytorv Metro st. Udover parkeringspladserne på gaden er der 50 P-pladser 180m væk. Grøn Zone - mellem takst)
  2. Blegdamsvej 112A kl. 2100 Kbh (Mange busser, Masser at parkeringsmulighed på blegdamsvej. Blå zone - lav takst)
  3. Rødovrevej 247, 2610 Rødovre (P-pladser gratis, Første bygning og indgang via glasvindfang hos Rødovre Terapicenter, ved opkørsel til Rødovre Fysioterapi og Fitness.dk) Med offentlig transport Busser inden for fem min. gåafstand: Bus 9A, 13, 15, 22 samt Jyllingevej S-station inden for 18 min. gå afstand.


-


Klientudtalelser

Lillian, 45 år - "Det er dejligt at Birgitte arbejder både med psykoterapi og giver mig værktøjer fra coaching. Det giver håb, mod og vækst i min situation som stressramt."  Læs mere  Læs mindre

Sisse, 21 år - "Jeg er rigtig glad for at Birgitte både møder mig med det jeg kommer med og også bruger tavlen til at illustrere. Da jeg er visuel virker det godt. Birgitte har givet mig gode værktøjer som jeg har kunnet bruge mod depression, lavt selvværd og sukkertrang."  Læs mere  Læs mindre

Helle og Lars, 50 og 56 år - "Som ægtefolk og fælles virksomhedsejere var vi dybt involveret i hinanden da vi stod over for en skilsmisse. Vi var glade for både at få individuel og fælles hjælp, så vi magtede at skilles fra privatlivet på en ordentlig måde med en god og respektfuld tone. Den har vi nu ført videre og bruger som partnerne i vores fælles virksomhed. Birgitte har hjulpet med at komme igennem sorg/smerte, men også at forstå de mekanismer, som fjernede os fra hinanden. Herfra kunne vi bedre give slip og tilgive hinanden. Vi har både haft fælles og individuel terapi hos Birgitte og er glade for den intensitet hun skaber i sessionerne. Det kan både føre til tårer og latter og har været meget frigørende og livgivende."  Læs mere  Læs mindre

J.L Mand 50 år - "Birgitte har hjulpet både via parterapi og individuel terapi da jeg og min kone var tæt på en skilsmisse. Vi fik redskaber til at håndtere vores udfordringer - blandt andet ved at forstå hinanden. Da vi senere kom i ny krise kunne vi komme igen og have tillid til at der er en vej ud, selv om vi denne gang er kommet længere ned til roden af det ukrudt der er i vores have."  Læs mere  Læs mindre

L.T, Kvinde 28 år - "Jeg kom til Birgitte da jeg var midt i en alt for stresset periode i privatlivet, hvor jeg også stod over for nogle vigtige eksaminer på mit medievidenskabsstudie. Jeg fik hjælp til at prioritere mig selv og afstresse samtidig med at jeg fik prioriteret - så jeg faktisk kunne gennemføre mit studie på trods af en stressbelastning."  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle
;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere