Ledere med ønske om at arbejde med personlige udfordringer søges til terapeutiske trænings

Skrevet d. 8-11-2014 11:40:59 af Birgitte Grønbech - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Stressterapeut

Er du leder? Har du interesse i og brug for at arbejde med udgangspunkt i dine egne personlige udfordringer, fx i relation til emner som "mellemlederens dilemmaer og pres", stress, kontroladfærd, kommunikation, kontakten med kollegaer, problemer i privatlivet, uhensigtsmæssige vane- eller tankemønstre eller andet, som du oplever som problematisk.

Hvad handler det om?

Med dette tilbud får du mulighed for at stille skarpt på dig selv gennem seks træningssamtaler, som jeg faciliterer med baggrund i den emotionsfokuserede terapi (EFT). EFT er udviklet som en evidensbaseret terapiform. I arbejdet med personlige udfordringer har vores erfaringer og oplevelser på det følelsesmæssige plan stor betydning og vores følelsesmæssige intelligens forfines gennem EFT.

Hvordan vil samtalerne foregå?

Som EFT-terapeut vil jeg arbejde med fokus på dét, der opleves problematisk for dig. Jeg vil støtte dig til en større forståelse, indsigt og give dig rum til at undersøge dine reaktioner nærmere. Jeg faciliterer naturligvis samtalerne med respekt for dine grænser.

 Jeg arbejder inden for et etisk regelsæt, der er udarbejdet af Psykoterapeutforeningen og derfor kan du regne at jeg respekterer min tavshedspligt. Det er helt afgørende for mig og vores arbejde, at du også oplever ligeværdighed og min respekt for dig uanset de problemstillinger du vælger at bringe op i vores samtaler.

Om mig

Jeg er 48 år, gift og mor til to børn. Erhvervsmæssigt har jeg en alsidig baggrund som økonomi- og managementkonsulent gennem 18 år. Jeg har erfaring som leder og projektleder og har i de sidste fire år arbejdet med undervisning og stressbehandling. Jeg er på sidste år af EFT-Instituttets fire-årige statsgodkendte uddannelse til psykoterapeut.

Samtalerne har en times varighed. Den første kan dog godt tage 1 ½ time. Prisen for hver session er 250,- og anvendes som en del af EFT-uddannelsen til supervision.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.