Anna Bentzen

Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Stressterapeut

København, Humlebæk

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat 500 kr. Aftal tid

Rabat til studerende og arbejdsledige, samt rabat hvis du har en lægehenvisning.

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Samtale med rabat ved lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 65 86

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg behandler stress, angst, depression, negative tanker, livstræthed og dårligt selvværd. Anna Bentzen - Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Der kan være mange gode grunde til at overveje terapi

 

 • Du kan være ramt af en livskrise, hvor du har brug for professionel støtte til at tackle følelser og få klarhed over hvad der foregår i og omkring dig.
 • Eller du oplever at du spænder ben for dig selv i dit liv, og har brug for at se på dårlige mønstre, på dine drømme og potentialer – og hjælp til at komme videre.
 • Det kan også være at I som par er kørt fast i jeres forhold og blevet enige om, at I har brug for hjælp for at komme videre.

 

Jeg tilbyder:

 • Individuel terapi
 • Parterapi
 • Stress forløb
 • Mindfulness forløb

 

Jeg har mange års erfaring med:

 • Kriser i parforholdet
 • Livskriser
 • Samtaler om eksistensen
 • Stress
 • Sorg
 • Angst og negative tanker
 • Depression

 

Individuel terapi

Min første opgave i vores samarbejde er at få dig til at være tryg og føle tillid - til mig og til processen. Som terapeut arbejder jeg på en direkte og respektfuld måde.

 

Fokus er på dig og på at løse problemer og udfordringer i dit liv. Jeg lytter til din fortælling om, hvad der er hårdt i dit liv og støtter dig i at forandre, det der kan forandres og til at acceptere det, der ikke kan ændres.

 

Jeg støtter dig i at få større opmærksomhed på dine tanker og følelser og på din krops reaktioner. På den måde kan du selv opdage og forandre dine negative mønstre og få øget livsenergi og balance.

 

Ved at blive bevidst om dine mønstre, får du mulighed for at vælge, om du vil ændre dem. Og dette gør sig gældende uanset om din problemstilling handler om angst, afhængighed, depression, stress eller noget helt andet.

 

Foruden ovennævnte specialer har jeg også stor erfaring med at arbejde med eksamensangst, selvværd og ensomhed og jeg inddrager ofte mindfulness, som træning i bevidst nærvær med tanker, krop og følelser.

 

Jeg har været gruppeleder i Kræftens Bekæmpelses sorggrupper for efterladte siden 2007 og har derfor stor erfaring med at arbejde med problemstillinger, der handler om sorg og tab.

 

Parterapi

Parterapien starter med, at I hver især får tid og plads til at sætte ord på, hvad problemet er. Vi undersøger også hvad der er jeres individuelle behov og ønsker i parforholdet.

 

Næste skridt at stille nogle spilleregler op for kommunikation og samvær. Målet er at give hinanden frirum og nye måder at være sammen som par på. Alt kan jo i virkeligheden lade sig gøre – bare man er enige om det.

 

En del af parterapien handler også om at finde ud af, om I (stadigvæk) elsker hinanden. Det kan være meget svært at mærke, hvis I har skændtes meget eller ligger i hver sin skyttegrav med en slagmark imellem.

 

Om mig

Jeg er 54 år, gift og mor til to teenagere

Eksamineret psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening

Medlem af etikudvalget i Dansk Psykoterapeutforening

Efteruddannet i parterapi - Hanne Hostrup

Uddannet mindfulness instruktør, mbsr

20 års erfaring med kommunikation samt som leder og iværksætter i det private erhvervsliv

Cand jur fra Københavns Universitet

 

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening følger jeg selv foreningens etiske regler, der omhandler terapeutens faglige standard, tavshedspligt og andre forpligtelser.

 

Jeg driver min praksis i Nordsjælland, nærmere bestemt i Humlebæk der ligger i Fredensborg kommune og i København, og du er velkommen til at booke begge steder.

 

Ring eller send mig gerne en besked hvis du overvejer terapi eller først ønsker en uforpligtende snak. Jeg ser frem til at høre fra dig.

 

Klientudtalelser

Frederik, 38 år: - "Er SÅ glad og taknemmelig for alt det jeg har lært hos dig indtil videre, det skal du vide! Du har i den grad allerede gjort en kæmpe forskel ?"  Læs mere  Læs mindre

Mette, 37 år - "Jeg har været i forløb hos Anna og hun får mine varmeste anbefalinger. Hun har hjulpet mig med så mange ting og givet mig en kæmpe indsigt i mig selv og hvordan jeg ønsker at leve mit liv. Hvis jeg står overfor en situation jeg ikke ved hvad jeg skal stille op med- så ringer jeg til Anna!"  Læs mere  Læs mindre

Martin, 43 år:  - "Jeg vil gerne sige dig tusind tak for vores samtaler. Det har været eksorbitant og jeg synes at have fået et stort udbytte af dem."  Læs mere  Læs mindre

Julie, 31 år:  - "”Jeg begyndte hos Anna kort tid før, at jeg fik et mentalt sammenbrud grundet stress og angst. Hun tog hånd om mig på en omsorgsfuld, tillidsfuld og oprigtig måde, der gjorde, at jeg følte mig i trygge hænder hos hende. Anna har givet mig nogle helt konkrete værktøjer til at mindske såvel fysisk som psykisk smerte, og hun har ligeledes hjulpet mig med at nuancere mine tanker og bryde op med negative tankemønstre. Mit møde med Anna er aldrig fortrudt, og jeg kan på det varmeste anbefale hende som terapeut.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere