Mette Richter - Psykolog

Mette Richter

Psykolog

Aalborg

Personligt fremmøde

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

En samtales varighed er 55 minutter inkl. 5 minutter til afregning og aftale af nye tider.

Bemærk: Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, får du et tilskud á 300,- til hver afholdt psykologsamtale. Jeg indberetter automatisk efter hver afholdt samtale.

Har du en privat sundhedsforsikring, kan du også ofte få dine udgifter dækket til samtaler, idet jeg er autoriseret psykolog.


OBS: Ved længere forløb af minimum 5 samtaler - tilbyder jeg en rabat, så hver samtales pris kun er 750,- pr. samtale.


Individuel samtale - Nedsat pris til studerende 850 kr. Aftal tid

Gruppeterapi. Pris angivet pr. person (se nedenfor) 400 kr. Aftal tid

En session varer 120 min inkl. 10 min til afregning og aftale af nye tider. Prisen er pr. deltager kroner: 400,-

Parterapi 1.250 kr. Aftal tid

En samtales varighed er 90 minutter inkl. 5 minutter til afregning og aftale af nye tider.

Er du/ I medlem af Sygeforsikringen Danmark, gives der et tilskud á 300,- pr. afholdt samtale. Jeg indberetter automatisk til Danmark efter hver afholdt samtale.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 19

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Din psykolog i Aalborg. Mette Richter - Psykolog

Beskrivelse

Mange mennesker vil i løbet af deres liv opleve at have brug for hjælp til at håndtere f.eks stress, angst, depression, skilsmisse, sorg og sygdom, akut- og livskrise – for at nævne nogle få.

Årsagerne til at søge psykolog kan altså være mange – men gennemgående et ønske om ændring til noget bedre.


Jeg tilbyder samtaleterapi til voksne, par, børn/unge, familier, pårørende og folk med anden etnisk baggrund.Jeg kan f.eks hjælpe dig, der oplever:

 • Selvværdsproblematikker
 • Identitetskrise
 • Livskrise i fbm. skilsmisse, alvorlig sygdom, tab af nærtstående pårørende, tab af arbejde)
 • Angstproblematikker (herunder OCD)
 • Depression (let, moderat og svær)
 • Selvskadende adfærd (cutting m.v.)
 • Ludomani 
 • Misbrug (alkohol, hash, o.a. misbrug)
 • Selvmordstanker/-forsøg
 • Samarbejdsvanskeligheder på din arbejdsplads
 • Mobning/ chikane på din arbejdsplads
 • Afskedigelse fra dit job


Om mig

Jeg er uddannet psykolog (2006), autoriseret af Psykolognævnet (2010) og medlem af Dansk Psykologforening.

Sideløbende med mit arbejde som privatpraktiserende klinisk psykolog har jeg været ansat ved Krisecenter for voldsramte kvinder i Nørresundby – og har her haft samtaler med både børn og mødre i akut krise. 

Gennem årene har jeg erhvervet mig en bred erfaring med en lang række forskellige psykologiske problemstillinger


Jeg tilbyder også: gruppe- og familieterapi, rådgivning og coaching.Om samtaleterapi

Et samtaleforløb vil altid tilpasses din konkrete problemstilling, dit behov og din formåen. Jeg tilbyder både korttids og langtidsterapeutiske forløb og anvender metode efter problemfelt.


Inden vi mødes til den første samtale kan du med fordel for os begge, lave en beskrivelse af de forhold, der gør, at du søger psykolog.

Dette kan være godt for dig selv samt hjælpe til fokus og overblik – og på samme tid giver det mig en mulighed for på forhånd at få indsigt i dine overvejelser, så vi får mere tid til den egentlige samtaleterapi. At lave en beskrivelse er ikke et krav - men et tilbud !! 


Du er altid meget velkommen til at kontakte mig både, hvis du har spørgsmål, og hvis du ønsker at lave aftale om en samtaletid.

Bemærk: Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, får du et tilskud til dine psykologsamtaler hos mig, og jeg indberetter automatisk. P.t. giver Sygeforsikringen Danmark 300,- pr. enkelt afholdt samtale.

Har du en privat sundhedsforsikring, kan du også ofte få dine udgifter dækket til samtaler, eftersom jeg er autoriseret psykolog.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere