Mette Richter - Psykolog

Mette Richter

Psykolog

Aalborg , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 975 kr. Aftal tid

En samtales varighed er 55 minutter inkl. 5 minutter til afregning og aftale af nye tider.

Bemærk: Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, får du et tilskud á 300,- til hver afholdt psykologsamtale. Jeg indberetter automatisk efter hver afholdt samtale.

Har du en privat sundhedsforsikring, kan du også ofte få dine udgifter dækket til samtaler, idet jeg er autoriseret psykolog.


OBS: Ved længere forløb af minimum 5 samtaler - tilbyder jeg en rabat, så hver samtales pris kun er 750,- pr. samtale.


Individuel samtale - Nedsat pris til studerende 850 kr. Aftal tid

Gruppeterapi. Pris angivet pr. person (se nedenfor) 400 kr. Aftal tid

En session varer 120 min inkl. 10 min til afregning og aftale af nye tider. Prisen er pr. deltager kroner: 400,-

Parterapi 1.450 kr. Aftal tid

En samtales varighed er 90 minutter inkl. 5 minutter til afregning og aftale af nye tider.

Er du/ I medlem af Sygeforsikringen Danmark, gives der et tilskud á 300,- pr. afholdt samtale. Jeg indberetter automatisk til Danmark efter hver afholdt samtale.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg trækker på flere metoder i mit arbejde og arbejder med mange forskellige problemstillinger. Ring eller skriv på 22403613 el. psykolog@metterichter.dk Mette Richter - Psykolog

Beskrivelse

Mange mennesker vil i løbet af deres liv opleve at have brug for hjælp til at håndtere f.eks stress, angst, depression, skilsmisse, sorg og sygdom, akut- og livskrise – for at nævne nogle få.

Årsagerne til at søge psykolog kan altså være mange – men gennemgående et ønske om ændring til noget bedre.

Jeg tilbyder samtaleterapi til voksne, par, børn/unge, familier, pårørende og folk med anden etnisk baggrund. I forhold til børn arbejder jeg med børnerelaterede problemstillinger som f.eks: børn og selvværd, børn og angst, børn og skole udfordringer, børn og skilsmisse, børn og social angst etc.


Jeg kan hjælpe dig, der f.eks. oplever:

 • Selvværdsproblematikker
 • Identitetskrise
 • Livskrise i fbm. skilsmisse, alvorlig sygdom, tab af nærtstående pårørende, tab af arbejde)
 • Angstproblematikker (herunder OCD)
 • Depression (let, moderat og svær)
 • Selvskadende adfærd (cutting m.v.)
 • Ludomani 
 • Misbrug (alkohol, hash, o.a. misbrug)
 • Selvmordstanker/-forsøg
 • Samarbejdsvanskeligheder på din arbejdsplads
 • Mobning/ chikane på din arbejdsplads
 • Afskedigelse fra dit job


Om mig

Jeg er uddannet psykolog (2006), autoriseret af Psykolognævnet (2010) og medlem af Dansk Psykologforening.

Sideløbende med mit arbejde som privatpraktiserende klinisk psykolog har jeg været ansat ved Krisecenter for voldsramte kvinder i Nørresundby – og har her haft samtaler med både børn og mødre i akut krise. 

Gennem årene har jeg erhvervet mig en bred erfaring med en lang række forskellige psykologiske problemstillinger


Jeg tilbyder også: gruppeterapi, familieterapi, rådgivning og coaching.Om samtaleterapi

Et samtaleforløb vil altid tilpasses din konkrete problemstilling, dit behov og din formåen. Jeg tilbyder både korttids og langtidsterapeutiske forløb og anvender metode efter problemfelt.

Inden vi mødes til den første samtale kan du med fordel for os begge, lave en beskrivelse af de forhold, der gør, at du søger psykolog.

Dette kan være godt for dig selv samt hjælpe til fokus og overblik – og på samme tid giver det mig en mulighed for på forhånd at få indsigt i dine overvejelser, så vi får mere tid til den egentlige samtaleterapi. At lave en beskrivelse er ikke et krav - men et tilbud !! 

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig både, hvis du har spørgsmål, og hvis du ønsker at lave aftale om en samtaletid.

Bemærk: Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, får du et tilskud til dine psykologsamtaler hos mig, og jeg indberetter automatisk. P.t. giver Sygeforsikringen Danmark 300,- pr. enkelt afholdt samtale.

Har du en privat sundhedsforsikring, kan du også ofte få dine udgifter dækket til samtaler, eftersom jeg er autoriseret psykolog.

Klientudtalelser

Mette H. - "Hun har betydet uendelig meget for mig. Hun hjalp mig med at forstå og til at håndtere min angst. Takket være Mette Richter, lever jeg nu på en god og konstruktiv måde med min angst - der er stadig en del af mig men den styrer ikke længere og jeg kan tale den ned. Jeg sender mine varmeste anbefalinger til alle I andre derude der har brug for hjælp - kontakt psykolog Mette Richter på 22403613 eller psykolog@metterichter"  Læs mere  Læs mindre

Bente V., Klient - "100 % tilstede, rummelig, skarp, opsat på at hjælpe og det gjorde hun vitterlig. Jeg er i dag et helt andet sted end den gang, jeg kom med svær depression, stress og belastningsreaktion. Jeg vil til en HVER tid anbefale Mette Richter til andre, der har brug for psykologhjælp."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.