Mads Fredskilde - Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Terapeut

Mads Fredskilde

Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Terapeut

Valby

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Ved første samtale uddyber jeg nærmere hvad et typisk Gottman parterapi forløb indeholder.


parterapi - klippekort 10 sessioner af 1,5 time 9.000 kr. Aftal tid

Individuel terapi for mænd 750 kr. Aftal tid

Se nærmere i min profil hvad jeg tilbyder.

Individuel terapi for mænd - klippe kort, 10 sessioner af 60 minutter 6.000 kr. Aftal tid

Individuel terapi for mænd - studerende arbejdsledige 550 kr. Aftal tid

Par terapi - studerende, arbejdsledige mm 880 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 04 88

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Svigt, utroskab eller mange års ligegyldighed kan fratage os håbet om den intimitet og brændende kærlighed, som vores sjæl higer efter. Mads Fredskilde - Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Terapeut

Beskrivelse

LIDT OM MIG SELV

De fleste par er ikke i tvivl om når der er problemer i forholdet. Det er ligesom om at alting omkring os bliver mindre interessant og giver os mindre glæde, når der er konflikt med den vi er tættest på. Nogle par begynder også at tvivle på om det kan lade sig gøre at finde kærligheden igen i forholdet. Min erfaring er, at så længe der er vilje til at arbejde på kærligheden er der også en vej og mange par har, med hjælp fra en dygtig parterapeut, fundet tilbage til gløden, passionen og det intime venskab.


PAR TERAPI

Jeg er uddannet med en master degree i par- og familie terapi fra USA. Jeg har specialiseret mig i parterapi på Gottman instituttet i Seattle, USA og jeg arbejder med Gottman metoden med par. Gottman parterapi er baseret på 40 års forskning af parforhold og ægteskaber og er et af verdens største forskningsprojekter, hvor flere tusinde par er fulgt igennem årtier. Metoden er internationalt anerkendt som en af de mest effektive og efterprøvede metoder til at hjælpe par i konflikt og krise.  


Gratis intro samtale. 

Den terapeutiske relation er vigtig både for mig som terapeut og for jer som par. Terapi er først og fremmest et samarbejde mellem terapeut og par og der kræves stor tillid i denne relation for at fremgang kan finde sted. Derfor tilbydes den første session gratis for interesserede par. Formålet med første session er at danne en forståelse for de udfordringer som i står i, samt at beskrive hvordan jeg kan tilbyde min hjælp som terapeut. Efter denne første session kan i frit vælge om i ønsker at fortsætte i terapi. Intro samtale kan bookes under fanen "gratis for-samtale", enten som video session eller som personligt fremmøde. I er altid velkommen til at ringe og høre nærmere. 


INDIVIDUEL TERAPI FOR MÆND

For os mænd kan det være at bede om hjælp - selvom der er ting som er svære i livet. Det kan være svært at sætte ord på hvad der sker i livet og på det som er svært  - og måske endnu sværere at forstå følelser og hvordan disse påvirker os selv og mennesker omkring os.

Som terapeut har jeg mange års erfaring i at hjælpe mænd igennem svære tider, kriser og udfordringer. Jeg arbejder både med individuel terapi og med grupper. Jeg har gode erfaringer i at afhjælpe og behandle:


  • Problemer i parforholdet
  • Problemer med humøret
  • Depression
  • Angst
  • Afhængighed (specialiseret I seksuel afhængighed)
  • Seksualitet


Nogle mænd har det skidt og ved ikke helt hvorfor. Andre har allerede en diagnose på fx. depression eller angst. Jeg arbejder med en række tests, som kan hjælpe med at identificere og afklare din situation og sammen kan vi lægge en strategi for dit forløb og din bedring. Ofte er der problemstillinger, hvor jeg er kvalificeret til at hjælpe, men også områder hvor jeg kan henvise dig til en mere kvalificeret hjælp. Og det gør jeg gerne.

Klientudtalelser

Kerry Jordan - "Jeg lærte en masse om mig selv. Min frygt, usikkerhed og mine svigt. Min fortid definerer mig ikke længere. Jeg har lært om mine egne reaktioner - og hvad der er effektivt og hjælper mig fremad. Jeg kan ikke gå tilbage nu til "den passive og stille, tag imod alt" person jeg var. "  Læs mere  Læs mindre

Percil Watkins - "De praktiske eksempler fra jeres egne virkelige liv hjalp os meget. Det gør det lettere at relatere til vores eget liv og vores egne problemer"."  Læs mere  Læs mindre

Jorge Pacheco - "With my anxiety it was almost 24/7 . Most days I would go asleep with it and wake up with it. With Mads help using breathing and mental exercises, I can say it is no longer a issue. I highly recommend Mads, and thank this man"  Læs mere  Læs mindre

Kevin Bebbee - "Jeg kan stærkt anbefale Mads Fredskilde til den terapi som du søger. Han har en meget positiv tilgang til at formidle og udruste andre med værktøjer og øvelser som vil hjælpe dig igennem livets kriser""  Læs mere  Læs mindre

Rob og Vicky - "Mads og Elisabeth er fantastiske terapeuter. De har virkelig hjulpet min kone og jeg til at være bedre mennesker og et bedre par sammen. De gør et enestående arbejde med os. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere