Lykke Bonner - Psykoterapeut

Lykke Bonner

Psykoterapeut

Tjele, Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel terapi 650 kr. Aftal tid

Parterapi 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi med lægehenvisning 450 kr. Aftal tid

Jeg synes der skal være frit valg ift. hvem du ønsker skal hjælpe dig til at få det bedre. Derfor tilbyder jeg en pris som svarer ca. til egenbetaling hos en psykolog, hvis du har fået en henvisning fra din læge.

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg møder dig i øjenhøjde og arbejder sammen med dig om at forstå og løse dine udfordringer. Lykke Bonner - Psykoterapeut

Beskrivelse

Når du opsøger en psykoterapeut, er det fordi du har besluttet, at der er noget i dit liv, der skal ændres. Selvom du måske ikke føler dig specielt stærk, er det netop dér din styrke viser sig - og det er den vi sammen arbejder videre med.


Du vil blive mødt i øjenhøjde og vi indgår et samarbejde om at forstå og løse dine udfordringer.

Min tilgang

Jeg har en integral psykoterapeutuddannelse fra ID Academy v/Ole Vadum Dahl. Denne uddannelse er baseret på flere forskellige psykologiske retninger, som har hver sin force og hver sin anvendelse - afhængig af din situation. Jeg arbejder derfor både kognitivt, ressourceorienteret, psykodynamisk, energetisk og med eksistentielle problemstillinger. På denne måde bliver et samtaleforløb mere fleksibelt, dynamisk og nuanceret. Jeg og mine klienter oplever,  at det netop er dette der er med til at få udvikling, heling og afklaring til at ske.

Individuel terapi

Der kan være forskellige årsager til at du har brug for en psykoterapeut - måske oplever du

 • tristhed
 • lavt selvværd
 • angst
 • stress
 • parforholdsproblemer

Måske har du haft en traumatisk oplevelse, befinder dig i en krise eller af andre grunde har brug for hjælp til at komme videre i livet.

Jeg hjælper også dig, der ikke er i krise, men som vil lære mere om dig selv og arbejde med selvudvikling. 

Parterapi

Hvis du kommer sammen med din partner, kan I få hjælp til at forstå hinanden og jeres mønstre, og med lidt arbejde og hjertelighed, kan dette være med til at løfte jeres parforhold til nye højder.


I parterapi arbejder jeg ofte med en kombination af fælles og individuelle samtaler. Der kan være ting, der er svære at tale om sammen, og ved at have nogle individuelle sessioner hver især, kan det blive lettere i de fælles sessioner at tale om det der er vigtigt imellem jer.

Om mig

Jeg er 51 år gammel og er uddannet psykoterapeut hos ID Academy v/Ole Vadum Dahl. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er din sikring for at jeg har en godkendt uddannelse og den nødvendige erfaring.


Derudover har jeg en uddannelse som cand. soc. i erhvervsøkonomi og psykologi fra 2011 og har ca. 15 års erfaring med rådgivning af ledige. Jeg har også flere års erfaring fra hotelbranchen.


Betaling og afbud 

Betaling sker kontant eller via Mobilepay ved hver session.

Hvis du bliver forhindret i at komme vil jeg rigtig gerne have besked på mail eller telefonisk senest kl. 18 dagen før den aftalte tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuld pris.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.