Lulu Koch - Psykoterapeut MPF, Psykoterapeut

Lulu Koch

Psykoterapeut MPF, Psykoterapeut

København

Personligt fremmøde

Individuel Terapi 700 kr. Aftal tid

Gratis intro-samtale


Det kan være svært at beslutte sig for hvilken terapeut man skal vælge. Det er vigtigt, at kemien er helt rigtig, og det kan være svært at vurdere ud fra en hjemmeside eller en telefonsamtale. Du har mulighed for at komme til en gratis intro-samtale, hvor du kan se din kommende terapeut i øjnene og få en fornemmelse af, hvordan det vil være at gå i terapi hos hende.

Betalingmuligheder.

Kontant, igennem gomentor eller via bankoverførsel.

Afbud.

Vi vil meget gerne have afbud i god tid, senest 24 timer før den aftalte tid. Afbud modtaget senere end 24 timer før den aftalte tid betragtes som “udeblivelse”, og et gebyr på 250 kr. opkræves.

Terapi for studerende 550 kr. Aftal tid

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Terapi - Nedsat pris ved lægehenvisning 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 70 06 26

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg vil hjælpe dig med, at få øje på dine følelser. Sammen får vi øje på, hvor du føler dig udfordret i dit liv, og i dine relationer. Lulu Koch - Psykoterapeut MPF, Psykoterapeut

Beskrivelse

Pt. Lukket for tilgang 01.10.20.

Gratis intro-samtale
Det kan være svært at beslutte sig for hvilken terapeut du skal vælge. Det er vigtigt, at kemien imellem os passer, og det er svært at vurdere ud fra en hjemmeside eller en telefonsamtale. Du har mulighed for at komme til en gratis intro-samtale, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan det vil være at gå i terapi hos mig.

Som din terapeut tilbyder jeg dig et samtaleforløb, hvor du er i fokus
Jeg vil hjælpe dig med, at få øje på dine følelser. Få øje på hvad der gør dig ked af det, rasende eller frustreret. Sammen undersøger vi, hvor du føler dig udfordret i din relation til dig selv og din omverden.


Hvordan arbejder jeg?
Jeg arbejder med udgangspunkt i den emotions fokuserede metode, hvor jeg i samarbejde med dig vil undersøge dine følelser, og se på hvilke signaler de sender til dig. Du bliver nødt til ikke blot, at forstå dine følelser og deres ophav, men også at føle dem, for at kunne ændre dem, og dermed dig.
Helt konkret vil vi arbejde med, hvad der her og nu skaber problemer for dig. Vi vil undersøge dine handlemønstre, og se på hvilke livserfaringer, du har med dig. Jeg vil hjælpe dig til at skabe afklaring omkring din situation, skærpe din opmærksomhed på dine grænser og behov, og undersøge hensigtsmæssige måder, hvorpå du kan forvalte dig fremadrettet. Det betyder bl.a. at kunne regulerer dine følelser, så de er tilpasset den givne situation, og gennem forståelse af dig selv generelt føler dig tilpas i de sammenhænge du indgår i.I et terapiforløb hos mig kan vi arbejde med:

 • Selvværd/ Selvtillid.
 • Opvækst i dysfunktionelle familier.
 • Job/Karriere.
 • Livsværdier. 
 • Depression/ Manglende lyst.
 • Relationsarbejde.
 • Sorg og krise.
 • Ensomhed.
 • Grænsesætning.
 • Work/Life Balance.
 • Ressourcer.

Jeg glæder mig til, at byde dig velkommen hos mig. 


Betalingmuligheder
Kontant.

Afbud
Jeg vil gerne have afbud i god tid, senest 24 timer før den aftalte tid.
Afbud modtaget senere end 24 timer før den aftalte tid betragtes som "udeblivelse", og et gebyr på 250 kr. opkræves.

Hos mig kan du få rabat ved Lægehenvisning.
Psykoterapeuter har endnu ikke opnået overenskomst med den offentlige sygesikring eller Danmark, men jeg tilbyder terapi til nedsat pris, hvis du har en henvisning fra egen læge.
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere