Lulu Koch - Psykoterapeut MPF

Lulu Koch

Psykoterapeut MPF

Frederiksberg

Personligt fremmøde

Individuel Terapi 750 kr. Aftal tid

Gratis intro-samtale


Det kan være svært at beslutte sig for hvilken terapeut man skal vælge. Det er vigtigt, at kemien er helt rigtig, og det kan være svært at vurdere ud fra en hjemmeside eller en telefonsamtale. Du har mulighed for at komme til en gratis intro-samtale, hvor du kan se din kommende terapeut i øjnene og få en fornemmelse af, hvordan det vil være at gå i terapi hos hende.

Betalingmuligheder.

Kontant eller via mobilepay.

Afbud.

Vi vil meget gerne have afbud i god tid, senest 24 timer før den aftalte tid. Afbud modtaget senere end 24 timer før den aftalte tid betragtes som “udeblivelse”, og et gebyr på 250 kr. opkræves.

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder par-terapi med udgangspunkt i den emotions fokuserede tilgang.

Metoden er velfunderet både forskningsmæssigt og i praksis. 70% af alle par der gennemgår denne metode oplever, at deres parforhold forbedres og deres problemer bliver opløst.


Videosamtaler

Individuel Terapi (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vidste du, at dine følelser i alt varer 90 sekunder, hvis du tillader dem at være i kroppen. Men hvis du undertrykker dem kan de forstyrrer dig i al evighed. Lulu Koch - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse


Gratis intro-samtale
Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken terapeut du skal vælge. Det er vigtigt, at kemien imellem os passer, og det er svært at vurdere ud fra en hjemmeside. Hos mig kan du booke en gratis intro-samtale af 30 minutter, hvor du kan få en fornemmelse af, hvordan det vil være at gå i terapi hos mig.

Som din terapeut tilbyder jeg dig et samtaleforløb, hvor du er i fokus
Jeg vil hjælpe dig med, at få øje på dine følelser. Få øje på hvad der gør dig ked af det, rasende eller frustreret. Sammen undersøger vi, hvor du føler dig udfordret i din relation til dig selv og din omverden.


Hvordan arbejder jeg?
Jeg arbejder med udgangspunkt i den emotions fokuserede metode, hvor jeg i samarbejde med dig vil undersøge dine følelser, og se på hvilke signaler de sender til dig.
Du bliver nødt til ikke blot, at forstå dine følelser og deres ophav, men også at føle dem, for at kunne ændre dem, og dermed dig.
Helt konkret vil vi arbejde med, hvad der her og nu skaber problemer for dig. Vi vil undersøge dine handlemønstre, og se på hvilke livserfaringer, du har med dig. Jeg vil hjælpe dig til at skabe afklaring omkring din situation, skærpe din opmærksomhed på dine grænser og behov, og undersøge hensigtsmæssige måder, hvorpå du kan forvalte dig fremadrettet. Det betyder bl.a. at kunne regulerer dine følelser, så de er tilpasset den givne situation, og gennem forståelse af dig selv generelt føler dig tilpas i de sammenhænge du indgår i.I et terapiforløb hos mig kan vi arbejde med:

 • Selvværd/ Selvtillid.
 • Opvækst i dysfunktionelle familier.
 • Job/Karriere.
 • Livsværdier. 
 • Depression/ Manglende lyst.
 • Relationsarbejde.
 • Sorg og krise.
 • Ensomhed.
 • Grænsesætning.
 • Work/Life Balance.
 • Ressourcer.

Parterapi.
Jeg arbejder parterapeutisk med den emotions fokuserede tilgang.
I fællesskab afdækker vi, hvor det præcis er at du og din partner, går fejl af hinanden.
Vi undersøger hvilke erfaringer i hver især har dannet jer igennem jeres opvækst om, hvordan man er i en tæt relation med en betydningsfuld anden.

I kan se mere om metoden i DR`s serie: "Vi kæmper for at overleve".

Hvis du/i har nogle spørgsmål er i altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Jeg glæder mig til, at byde dig/jer velkommen hos mig. 


Betalingmuligheder
Kontant eller via mobilepay.

Afbud
Hvis du har brug for at melde afbud, skal du kontakte mig senest 24 timer inden din aftalte tid. Ved afbud modtaget senere end 24 timer betales fuld pris.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.