Lone Holm Feddersen - Psykoterapeut MPF

Lone Holm Feddersen

Psykoterapeut MPF

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ønsker du forandring og velvære i dit liv? Lone Holm Feddersen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil

Kontakt GoMentor support

for hjælp med at finde en anden


Mit navn er Lone Holm Feddersen. Velkommen til min profilside.

Føler du dig ofte presset i hverdagen? Jeg kan hjælpe dig med at finde ro og få det bedste ud af dit liv.

 

Psykoterapi

Som psykoterapeut tilbyder jeg samtaler, hvor du får en oplevelse af nænsomhed, forståelse, respekt, nærvær og empati

Stress, depression og angst er ofte en medvirkende årsag til, at vi i hverdagen føler os pressede af omgivelserne, herunder familie, job, uddannelse, dagpengesystemet eller lignende. Jeg kan hjælpe dig med at finde årsagerne hertil.

Herudover har jeg en mangeårig erfaring med at hjælpe personer, der har været i berøring med seksuelle overgreb. En hjælp til at håndtere de senfølger, der kan opstå, herunder sorg, angst, vrede, søvnløshed, spiseforstyrrelser, mangel på selvværd, selvdestruktivitet, koncentrationsbesvær, PTSD m.m.

På bestemte perioder i livet bliver vi ofte optaget af eksistentielle udfordringer som isolation, døden, friheden og meningsløsheden. Det kan være en stor hjælp at få talt om disse store spørgsmål.

Det kan også være, at du har udfordringer med Autismespektrum Forstyrrelser (ASF) og/eller AD(H)D. I så fald kan det være udfordrende at være i verden og få livet til at fungere optimalt. Det kan derfor været en stor hjælp at få støtte i hverdagen.

At være forældre er dejligt. Men i en travl hverdag kan det også være en udfordring at gennemskue, hvorfor vores børn reagerer, som de gør. Her kan det være en stor hjælp at få redskaber til at håndtere de forskellige udfordringer både til gavn for dig/jer som forældre og barnet/børnene.

I forhold til de nævnte udfordringer tilbyder jeg kompetent støtte og vejledning, hvor målet at finde dine egne veje gennem vanskelighederne - og således komme videre.

 

Naturterapi

Psykoterapi kan efter ønske kombineres med naturterapi. Det er et forholdsvis nyt fænomen i Danmark, men har været brugt i udlandet i mange år. Det er en natur-assisteret form for terapi, hvor oplevelser og væren i naturen inddrages som en del af helingsprocessen. Formålet er at fremme psykisk sundhed og velvære.

Traumatiske oplevelser kan ofte være vanskelige at forklare med ord. At være i naturen – enten alene eller sammen med mig – kan desuden åbne op for en ny måde at kommunikere på. Ved hjælp af naturens metaforer og symboler bliver det muligt at forklare, "hvad der er sket", og hvordan det opleves. 

Adskillige forskningsresultater viser, at naturterapi mindsker oplevelser af stress, virker beroligende på pulsen samt nedsætter muskelspændinger og hjertefrekvens.

 

Kroppen

Da jeg mener, at kroppen bevarer alle de uhensigtsmæssige hændelser og traumer, som vi har oplevet, reagerer vores krop ofte med spændinger og andre symptomer. Derfor er jeg begyndt at tilbyde Kranio sakral terapi (KST) og healing. Det kan hjælpe til, at din krop bliver mere afslappet og måske slipper hovedpine, angst og andre spændinger.


Hvem er jeg?

Jeg er født i 1966 og har en uddannelse som cand.mag. i psykologi og filosofi fra Roskilde Universitetscenter. Herudover er jeg uddannet psykoterapeut MPF fra Psykoterapeutisk Institut. Mange års erfaring har jeg med psykoterapi, naturterapi, psykologisk rådgivning, undervisning og foredrag. Siden 2009 har jeg haft selvstændig praksis. 


Da jeg mener, at alle skal have mulighed for at søge hjælp, tilbyder jeg rabat til studerende, pensionister, ledige og andre personer med nedsat indkomst. Hvis du går i et længerevarende terapi-forløb, vil prisen ligeledes kunne reduceres. Klinikadresser:

Jeg har klinikadresser både i Hillerød og Dronningmølle:

  • Hillerød - Torvet 5, 1. sal, 3400 Hillerød
  • Dronningmølle - Dronningmølle Stationsvej 33, 3120 Dronningmølle 


Du er altid meget velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale en tid til samtale.

Jeg ser frem til at møde dig. 

 

Klientudtalelser

Kvinde, 45 år - "”Jeg plejede at løbe væk fra konflikter, men nu lærer jeg at håndtere dem ….. Tak for din hjælp og støtte. Uden dig og din terapi var jeg ikke kommet hertil." "  Læs mere  Læs mindre

Mand, 24 år - "”…, og når jeg går fra dig hver 14. dag, er livet bare noget lettere.”"  Læs mere  Læs mindre

Birgitte - ""...endnu engang TAKKE for alt, hvad jeg har oplevet, gennemlevet og lært i samspil med dig.....nu er jeg uendelig tilfreds.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 28 år - ""..her følte jeg for første gang i mit liv, at jeg blev mødt med respekt, forståelse og empati ....lige i øjeblikket falder jeg, men Lone, du formår at gribe mig, en følelse jeg aldrig har kendt til. Havde det ikke være for dig, havde jeg ganske enkelt ikke været her i dag.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere