Kristine Berg Vinther

Familieterapeut/-rådgiver, Terapeut, Parterapeut, Parcoach, Skilsmissecoach, Børn og unge coach, Metakognitiv terapeut

Rødovre , Videosamtale

Personligt fremmøde

Individuel terapi 850 kr. Aftal tid

Børnesamtaler 850 kr. Aftal tid

Familieterapi 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi 1.100 kr. Aftal tid

Familieterapi 1.100 kr. Aftal tid

Skilsmisserådgivning (begge forældre) 1.100 kr. Aftal tid

Kursus i skilsmissebørn og deres forældre 3.500 kr. Aftal tid

Hjemmebesøg inden for 15 km. 1.500 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Familieterapi (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Parterapi (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Skilsmisserådgivning (begge forældre) (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Børnesamtaler (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Telefonrådgivning (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Når familielivet driller, og udfordringerne bliver for store, kan det være svært at finde nye veje at gå. Jeg vil hjælpe dig/jer med at finde de nye veje. Kristine Berg Vinther - Familieterapeut/-rådgiver, Terapeut, Parterapeut, Parcoach, Skilsmissecoach, Børn og unge coach, Metakognitiv terapeut

Beskrivelse

Familieterapi

Når én i familien har det svært, påvirker det ofte de andre i familien, men det er også her, at mulige løsninger kan findes. Børn er ofte de første i familien, der viser tegn på mindre trivsel og ofte tager ansvaret for en løsning, hvis noget i dagligdagen og mellem de voksne går i den forkert retning. I første omgang sættes der fokus på jeres forældreskab. De familiemedlemmer, som findes relevante inviteres med. Børn ved ofte mere, end forældrene tror. Derfor er det vigtigt, at de også deltager.

Terapien kan tage afsæt i mange temaer f.eks.: Kommunikation i forhold til forælderrollen, parforholdet, skilsmisse, søskendeproblematik, sammenbragte familier, kriser og sygdom, opdragelse eller konflikter.

Parterapi

Når I kommer i parterapi, vil første samtale være fælles. Derefter vil jeg gerne se jer individuelt, før vi forsætter par-sessionerne. 

Vi har alle en fortid med os, som ikke nødvendigvis matcher med vores partners fortid. Dette kan skabe udfordringer i kommunikationen og i vores måde at vise og modtage kærlighed. Vi kan have en masse forventninger til hinanden, og til hvordan parforholdet skal være, men måske glemmer vi at sætte ord på det, og derved kan vi opleve skuffelser, når forventninger ikke bliver indfriet. Dette kan være med til at skabe mistillid og en følelse af ikke at være værdsat, – hvilket kan gå ud over det fysiske nærvær og sexlivet kan rammes.

Vi kan have en masse forventninger til hinanden, og til hvordan parforholdet skal være, men måske glemmer vi at sætte ord på det, og derved kan vi opleve skuffelser, når forventninger ikke bliver indfriet. Dette kan være med til at skabe mistillid og en følelse af ikke at være værdsat, – hvilket kan gå ud over det fysiske nærvær og sexlivet kan rammes.


skilamisserådgivning

Jeg ved hvor svært det er, at skulle samarbejde med den anden forælder, når I har en stor bagage fyldt med følelser fra jeres tid som par. I har måske svigt, vrede og sorg med jer. Disse følelser kan gøre samarbejdet svært som fælles forældre. Når I kommer, og skal have hjælp til jeres forældrearbejde og trivsel for jeres børn, vil jeg altid starte med at se jer hver for sig. Dette gør jeg for at finde ud af, hvad I hver især er optaget af og fanget i af følelser og tanker. Det eneste vi som mennesker kan ændre, er hvordan vi selv agerer. Derfor vil mit fokus være, at hjælpe jer hver især med, at se på jeres egne udviklingsmuligheder som kan fremme et bedre samarbejde. For mange forældre kan det være rart, at have et par samtaler hver for sig, før at I skal sidde i samme rum. Jeg vil sørge for, at det for begge parter bliver et trygt rum at ytre sig i. Jeg vil være meget styrende i samtalen, for på den måde at hjælpe jer bedst muligt. Jeg vil afbryde jer og stoppe jer, hvis jeres ord eller tone bliver for aggressiv.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.