Kammille Essther

Psykoterapeut

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

1 x live session 1.700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Manglende bevidsthed går i arv. Bum! Kammille Essther - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere online - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

Kammille Essther - sproget bag symptomer og sygdomme 


 • Har du brug for en helt ny, og nærende måde at udvikle dig på?
 • Spejder du også efter et radikalt andet, og et langt mere nærende perspektiv på selvudviklende processer?
 • Og vil du gerne have et raffineret løft?
 • Længes du efter inspiration på det spirituelle plan?
 • Ønsker du et funklende og mere livfuldt liv. Et nemmere liv?
 • Og kunne du tænke dig usædvanlig, og forfinet perspektivering på dine symptomer eller sygdom?

Så hook dig op på mig. Jeg har al den plads du behøver. Virkelig.


Jeg hedder Kammille Essther, og jeg piller ikke længere ved spejlet, hvis jeg er utilfreds med det jeg ser. Jeg slukker lyset, og kigger indad.

Læs videre, så vil du opdage hvorfor…

Tilbage til navnet. I sommeren 2016 opsøgte jeg en numerolog – igen igen – og skiftede navn til Kammille Essther.

Hvorfor det?

Fordi jeg tror på alt det man ikke kan se. På det man ikke kan bevise. Alt er energi og vibrerer med usynlige frekvenser. Og jeg havde altså brug for en anden vibration at svinge med. Derfor.

Ja, jeg har knoklet det meste af mit liv. For at få det godt.

Helt skørt.

For sikke en misforståelse. Hele denne kollektive misforståelse om at glæden, lykken, friheden og pengene er noget vi skal på jagt efter.

Det er omsonst, for det virker ikke. Det man jager, det flygter jo. Det ved du også godt, ik?

Eftersom jeg er sådan en der bookes til foredrag, en der leder gruppeforløb, en der modtager klienter og forfatter tekster under; “heling sker indefra og ud, aldrig omvendt” – ja, så tror mange sørme, at jeg er immun overfor problemer i mit eget liv.

Intet kunne være fjernere fra sandheden.

Helt ærlig, træk mig venligst ned fra piedestalen. Tak.

Men... - og nu kan du jo vælge at tage ved lære – jeg har lært at række ud. Virkelig. Og så tager jeg naturloven gravalvorlig. Hvilket vel nok må siges, at være det springende punkt – the big leap. Jeg piller ikke længere ved spejlet, hvis jeg er utilfreds med det jeg ser. Sagt med andre ord; hele den fysiske verden, er spejlet på min indre tilstand. Arbejdet består i at justere indvendig. Aldrig udvendig.

Ja, for mig er livet altså ikke en række af problemer, som jeg skal skynde mig at løse. Livet skal leves, og det sker udelukkende indefra, og ud. Jeg lytter til mit hjerte. Hjernen får altså ikke en chance.


 

 • Er klar til at tage ansvar
 • Er åben for det spirituelle, det intuitive
 • Ønsker noget andet bør ske
 • Er nysgerrig på dig selv
 • Ønsker forståelse på et langt dybere plan
 • Ønsker brugbare og effektive redskaber

Kammille Essther

 

 

Min drømmekunde?

Dem har jeg hjertelig mange af. Og formentlig er det også dig! Netop fordi du endnu ikke har forladt siden her, og åbenbart føler dig fanget af min tekst. Sandsynligvis fordi du er klar til at tage ansvar, er nysgerrig på dig selv, åben for nyt, er selvreflekterende, spirituel bevidst, og insisterer på autentiske forandringer.

Så vær hjertelig velkommen. Jeg har al den plads du behøver. Så enkelt er det.

Klientudtalelser

Pia Mathiesen, NLP samtaleterapeut - ""Kammille er en yderst kompetent terapeut og formidler. Hun er nærværende og skarp i sit arbejde og kan sætte nogle sund tanker og overvejelser i gang, når du har brug for at sætte skub i din healingproces. Hun skiller sig ud fra mængden af terapeuter, når hun arbejder med forandrings processer, idet hun har et holistisk og spirituelt værdigrundlag. Kammille sætter en bredere forståelse i spil, når hun forholder sig til helbred og medicin"."  Læs mere  Læs mindre

Karin Olesen - ""Du er et mageløst menneske, og enhver som står dig nær har fået en livsgave i dig. Du gør dig på ingen måde bedre end andre, og det er virkelig befriende, og jeg følte mig tryg ved dig, med det samme. Jeg har sjældent mødt en person der er så uselvisk og nærer så meget næstekærlighed som dig. Du er som sendt fra himlen til mig, en gave som jeg er meget ydmyg overfor. At du gang på gang svarer på mine mails, er ikke noget jeg tager for givet, jeg er meget taknemlig. Det må være skæbnen at en af mine facebook-venner “synes godt om” om din side, så jeg kunne se den. Tak Kammille!""  Læs mere  Læs mindre

Janne Skou, Yogaterapeut - ""Kammille har en helt speciel evne til at se essensen i rummet, og kan med hendes autenticitet og nærværhed, komme helt tæt ind til kernen. Hun stiller omsorgsfuldt og kærligt stille skarpt, og skaber en forandring som kommer direkte, og uden omsvøb fra hjertet. Denne dybe kærlighed, skinner igennem alt hvad hun foretager sig, så man trygt kan give slip. Kammille er et feminint væsen, som elsker at være kvinde, og derigennem give udtryk for den styrke som ligger heri. Hun er på alle måder en utrolig vis kvinde"."  Læs mere  Læs mindre

Sofia Lykkens, Virtuel assistent og Supervisor - ""i mine øjne er Kammille den mest intuitive, målsatte og dedikerede kvinde, du kan finde. Har jeg haft fysiske problemer ser hun lige igennem, og rammer 100% plet på baggrunden, det som jeg reelt set med fordel kan arbejde med. Hun indeholder så meget kærlighed og empati, at det nærmest vil være blasfemi at kalde hende hård, men hun er meget konkret, og gider ikke det jeg kalder “bullshit”."  Læs mere  Læs mindre

Gaardmad.dk - Thisted - ""Tusinde tak, fordi du rundede Thisted. Det var en skøn aften – det er en kæmpe gave, at du er DIG! Heroppe har vi i hvert faldt fået en ordentlig omgang at tænke over – og faktisk også mærket ro i sjælen omkring nogle store beslutninger, ja, alt skal nok gå, ligegyldigt hvad. Personligt har det faktisk givet mig en stor selvtillid, og vi har her på arbejde talt meget om meningen med det, du delte med os. Tak for det, Kammille. Prøvede efterfølgende din online guides. Hold da op en tur! Bare jeg havde kunnet invitere hele Thisted med i torsdags!"  Læs mere  Læs mindre

Louise Kronborg - ""Mentor er der sikkert mange der kan blive, og kalde sig, men Kammille kan noget. Noget der falder hende helt naturligt, og som er dét jeg elsker ved hende. Hun skærer helt ind til benet. Ikke alt det pis. Frem med det, det handler om. Og det gør hun med kærlighed. Så hvis du er et sted, hvor du har brug for kærlige og kontante skub, så er det Kammille du skal vælge. Der er altid hurtige og kærlige svar. Jeg har siddet på den anden side af jorden midt i dette forløb, og bedt om hjælp. Og det kom. Prompte. Men hvis du bedst kan lide at tingene skal pakkes lidt ind, så vælg en anden. For her får du svar, som rykker dig. Svar der er så knivskarpe, at du virkelig får skåret ind til benet. Og det har bragt mig vidt. Helt dybt ind i mig selv. Jeg er et sted, hvor jeg står og smiler i dag. Det er vildt, for det er hverdagen der rykker, det er trods alt den vi har mest af. Men det handler jo ikke om hverken madlavning eller vasketøj, det handler om vaner og mønstre, som jeg har brugt tid på at tage frem i lyset og kigge på. Og jeg skal love for, at det har været det hele værd. Både når det nev lidt, og når noget skulle ses nærmere på. Og sikke en masse kærlighed og velvilje der hersker. Så kan man ikke bede om mere. Så har man ikke brug for mere. Jeg kan kun anbefale!""  Læs mere  Læs mindre

Tine Rasmussen - ""Jeg bliver bare så glad i Kammilles selskab. Jeg bliver også mega udfordret, inspireret og opfordret til at tage ansvar for ALT, der foregår i mit liv. Det er ikke muligt at gemme sig for hendes skarpe blik. Kammille er den kærligste og ærligste vejleder jeg til dato har mødt. Hun formår at sige tingene lige ud af posen, uden omsvøb, men dog på en måde så jeg føler mig anerkendt, der hvor jeg befinder mig. Og jeg bliver ikke gjort forkert, men jeg får tilbudt andre måder at tænke og agere på, som virker bedre end dem jeg hidtil har praktiseret. Kanmille arbejder på en måde, så jeg ikke på noget tidspunkt i forløbet var i tvivl om, at hun ønsker alle sine klienter/kunder det bedste. Det er lidt svært at sige præcis hvad det er, der gør hende unik, men hun udstråler en glød og en optimisme og har en stærk tro på, at alle kan udvikle sig, og at alle har evner som de ikke selv ser. Så hvis du virkelig er klar til ændringer i dit liv, så vælg et af Kammilles forløb. Men hvis du ikke er klar til at se dig selv og dine valg i øjnene, så hold dig langt væk!”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.