Elisabeth Milada Vind - Coach, Business coach, Stresscoach, Kropsterapeut, Gestaltterapeut

Elisabeth Milada Vind

Coach, Business coach, Stresscoach, Kropsterapeut, Gestaltterapeut

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Vil du have hjælp til mål, motivation, planlægning? Er du selvstændig, konsulent, arbejdssøgende ildsjæl, selvleder? Find dit optimale flow, glæde og nye vaner. Elisabeth Milada Vind - Coach, Business coach, Stresscoach, Kropsterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL TRYGHED

Når livet føles hårdt, så vil vi gerne have en fortrolig at tale med. Det vil jeg gerne være for dig. Og skabe den trygge ramme, som gør, at du har mod på at dele det, du synes er svært.

Jeg vil gerne hjælpe dig til større selvindsigt. Mere flow. At du udlever dine drømme. Bruger din indre glød.

Det handler om at finde frem til, hvad der motiverer dig. Til at gøre dét, der er vigtigt for dig, så du glædes og skaber de nye vaner eller forandringer, du har brug for.

Du sætter ønsket - fra gang til gang - i samspil med mig, som din coach.


Måske kan du genkende noget af dette:

 • Du har svært ved at komme videre eller i gang
 • Du oplever de samme stopklodser eller konflikter
 • Du føler dig ikke god nok eller værdsat som den, du er
 • Du elsker overspringshandlinger
 • Du går meget op i, hvad andre tænker om dig
 • Du stoler ikke nok på din indre mavefornemmelse
 • Du udsætter at skabe gode, sunde vaner i dit liv?

Du vil måske gerne:

 • Du vil gerne arbejde med dit selvværd
 • Du vil gerne arbejde med et problem, du har
 • Du vil gerne arbejde med din essens, passion, nysgerrighed eller vision
 • Du vil gerne opnå en bedre work/life balance
 • Du vil gerne finde mere passion, der hvor du nu er i livet.


Du har allerede alle værktøjerne. Selv om det måske ikke virker sådan lige nu. Jeg hjælper dig med at se vejen frem.


Sådan her kan dit forløb hos mig være:

 • Først tager vi sammen en gratis forsamtale. På telefon eller hos mig.
 • Du kan vælge 1 session eller et klippekort med 3 eller 5 sessioner (mulighed for betaling i rater).
 • Målet er at du oplever en udvikling allerede fra første session. Du får nye perspektiver og gode redskaber, som du kan bruge fremover, og støtte dig til resten af livet.


Jeg har derudover forløb til særligt sensitive: Jeg hjælper dig, der er SÆRLIGT SENSITIV og som oplever udfordringer med det. Du lærer, hvorfor du har det, som du har det. Og du lærer at bruge dine sanser og evner endnu bedre og især bruge din indre energi og indre fornemmelser til din bedste fordel. Se din sensitivitet som din styrke. Holdundervisning ved 4 tilmeldte. Ring og få en gratis forsamtale, hvis du er interesseret i dette.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Kærlig hilsen,
Elisabeth MiladaUddannelse/Baggrund: Coach, kropsterapeut, flowcoach, praktiker siden 2008. Hjælper mennesker med at mærke og se sig selv. Sensitiv, nærværende, en dygtig lytter, stiller gode spørgsmål og favner netop dig, som du er og dér, hvor du er. Derudover: Cand.comm fra RUC, bachelor i psykologi, uhøjtidelig healer, tager kontinuerlig efteruddannelsesforløb i bl.a. personlig udvikling, kognitionspsykologi, gestaltterapi, egenledelse og arbejdsmotivation. For dem, der vil arbejde med personlig power, hjælper jeg med at være autentisk og synlig.

Klientudtalelser

B, 61 - "Elisabeth er venlig, lyttende og nærværende. Hun får mig som klient til at slappe af og tale frit, og det synes jeg er vigtigt i et coachingforløb, at der er et godt samtalerum. Hun kan spørge ind til noget, jeg ikke havde forventet og som giver mig den indsigt, jeg har søgt efter. Og så er hun god til at holde mig på sporet, da jeg er ret god til at tale længe. Så guider hun dig som klient, tilbyder øvelser til næste gang vi ses, og hun samler op på, hvad vi har talt om. Når jeg har afsluttet en session hos Elisabeth føler jeg mig mere afslappet, afklaret, inspireret og så er jeg ofte blevet opmuntret til at sætte det i værk, vi har talt om. Jeg kan klart anbefale et coachingforløb hos Elisabeth. "  Læs mere  Læs mindre

C, 25 år - "Min erfaring med Elisabeths terapi har været en absolut positiv oplevelse. Terapien kan vise sig brugbar i en masse forskellige scenarier. Hvad enten det kniber på det psykiske, det spirituelle eller eksistentielle planer, kan terapien gøre sig til gavn. "  Læs mere  Læs mindre

M, 53 år - "Elisabeth er tillidsvækkende i en samtale. Og det er berigende samtaler. I forhold til det intellektuelle niveau, har det et format, så man kan tale til mange referencepunkter med hende. På den måde skabes en bevægelig samtale, hvor Elisabeth er lyttende og nysgerrig på, hvad et menneske har at sige og med en detaljeret resonering. Hvilket er ret afgørende for at have en terapeutisk forbindelse til et menneske. Så den side er meget vindende. Elisabeth har en terapeuts ansigt - næsten et spejl. Virkelig lyttende. Hendes mimik hopper ikke nødvendigvis med på mit ansigts mimik. Dét er tillidsvækkende, for det har den integritet, at hun kan være fuldstændig upartisk og hvis det gavner, kan hun sige ting råt for usødet. Hun kan forbinde, hvad jeg tidligere har sagt og hun kan også tage en tråd op 14 dage senere. Som klient oplever man, at ens verden er meget tæt på sig selv og det skal en terapeut kunne. Hvis man vælger at få en afslappende behandling sammen med coachingen, finder man ind i en dyb, afslappet tilstand – ja, det kan godt kaldes meditation. Man forsvinder ikke helt væk, men meget dybt ned. Elisabeth får sat ord på nogle af de ting, der ikke er bevidste. Upartisk. Hun sætter et spejl ind og åbner for noget, der er til glæde for én selv. Med Elisabeth kan man komme videre med sig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.