Elisabeth Milada Vind - Coach, Business coach, Stresscoach, Kropsterapeut, Gestaltterapeut

Elisabeth Milada Vind

Coach, Business coach, Stresscoach, Kropsterapeut, Gestaltterapeut

København, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Særligt sensitiv 600 kr. Aftal tid

Føler du, at du er særligt sensitiv?
Jeg hjælper dig, der mærker verden ekstra meget med dine sanser og er god til at leve dig ind i, hvordan andre har det.

Måske oplever du, at du føler stærkt og intenst. Måske oplever du, at din måde at være på ikke bliver rummet af andre. Måske oplever du, at ikke alle forstår dig. Det kan få dig til at føle dig forkert eller ensom.

Du behøver ikke stå alene med dine følelser. Jeg forstår dig fordi jeg selv har prøvet det og har været igennem mit forløb. Og jeg vil gerne hjælpe dig med at finde ud af, at dine følelser og sanser er en styrke. En styrke, som du kan benytte dig af i alle situationer i livet. Jeg vil ikke ændre på dig. Lad os i stedet løfte dig og dine evner, så du kan blomstre smukt som dig. 

 • Se din sensitivitet som din styrke.
 • Lær at brug dine sanser i din dagligdag, som du vil.
 • Bliv bedre til at skærme dig, når du har behov for det.

Evt. holdundervisning, hvis der er interesse for at samle et hold.

Jeg glæder mig meget til at snakke med dig.Hvis du vil læse mere om min behandling, kan du finde information på min hjemmeside. Jeg tilbyder dig 1:1 samtaler i København eller videosamtaler. Naturligvis med en gratis forsamtale, hvor vi sammen skaber et trygt samtalerum. Kærlig hilsen, 
Elisabeth Milada

Forårstilbud: 3 sessioner, betal for 2 1.200 kr. Aftal tid

Coaching over 3 gange, betal kun for 2 sessioner. Formålet med rabatten er, at du bliver fortrolig med sessionerne, hvor vi kan skabe et trygt rum.
Dette tilbud er nyttigt for dig, der er ny hos mig og som ikke vælger den gratis forsamtale.

Coachingen kan handle om at løse det, som fylder her og nu, arbejde med dine behov, ønsker og drømme, se på den modstand, du oplever på din vej og finde ud af, hvordan dine vaner og mønstre arbejder med dig. 

MØDEMULIGHEDER
1. I tiden, hvor ny corona fylder, kan vi gå ture og tale sammen, hvis du ønsker dette. Frisk luft og bevægelse er tit med til at sætte en indsigtsfuld proces i gang.

2. Det er også muligt at mødes 1:1, når samfundet tillader det.

3. Ønsker du et videomøde, så booker du dette hos mig.

Jeg glæder mig til at se dig!

Elisabeth


Indre Nærvær 649 kr. Aftal tid

Du får en afspændingsbehandling, der består af en kombination af punktvis berøring, intuitiv healing og let afslapningsmassage samt efterfølgende coachende samtale med psykologiske redskaber og øvelser. Clairvoyant i forbindelse med healing.

Med coachingen aktiveres det bevidste sind sammen med afslapningen. Det giver dig en større grad af effekt af den motiverende coaching, du får hos mig.

Hvorfor vælge denne behandlingsform =
Behandlingen virker: - afstressende - afhjælper 'hudsult' og følelsen af ensomhed, skaber ro i dig selv - øger dit overskud, så du har bedre overblik og bliver mere effektiv - kan mindske sygefravær og give bedre søvn - afklaring af negative tanker og overblik over en livs- eller arbejdssituation. Behandlingen varer længere end coaching efterfølgende, da du har kroppen med i bearbejdningen. Og krop og sind hører jo sammen.

Sådan foregår det =

Inden vi mødes, har vi aftalt, om du primært vil have fokus på den kropslige afslapning og behandling (virker meget fordybende, meditativt) eller om vi kombinerer den kropslige afslapning med coaching.

Du bliver modtaget i behagelige og rare omgivelser og du kan med fordel have taget løstsiddende tøj på, du bliver behandlet med tøj på og et tæppe over dig. Vi har afsat en time, så du kan bruge din frokostpause eller sætte tid af i din kalender, og komme tilbage til dine øvrige aftaler.

Du møder op til aftalt tid og bliver modtaget af Elisabeth Milada Vind. Du bliver budt velkommen og fortæller, hvis du har særlige områder, fysiske eller psykiske, du ønsker at have fokus på. På briksen kan du få de tæpper og puder, du ønsker. Du kan tage din egen afslappende musik med, hvis du ønsker musik undervejs. Det virker også stærkt uden musik, da du får øget fokus på at slappe af i krop og tanker.
Efter behandlingen kan Elisabeth fortælle, hvad hun har oplevet under behandlingen. Det er frivilligt om du vil have den del med.

Derefter taler vi i den resterende tid, hvis vi har aftalt dette. Vi taler om de emner, der dukker op i den coachende samtale. Jeg har arbejdet med denne behandlerform siden 2011.

Husk at kom til tiden, da der kan være andre klienter før eller efter dig ;)

Jeg glæder mig meget til at møde dig!

Elisabeth Milada

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Mød op til en tryg samtale, hvor vi taler om det, der er vigtigt for dig


Vi ser på de udfordringer og problemer, der fylder i dit liv.

 • Måske har du noget helt bestemt, du ønsker hjælp til.
 • Måske er du ikke helt klar over, hvorfor du har det, som du har det, og det går vi på opdagelse i sammen.

Uanset hvad, så er jeg her for at støtte og hjælpe dig. Målet er, at du føler mere livsglæde samt ser nye perspektiver og handlemuligheder i dit liv.

Ofte vil du efter en til to samtaler føle dig mere tryg og bedre tilpas. Du får sat ord på det, som presser sig på. Vi ser på det fra de synsvinkler, som gør at du får en forståelse for, hvorfor det påvirker dig og vi ser på det, som du kan ændre på, som er vigtigt for dig og dit liv.

Jeg glæder mig meget til at snakke med dig. Hvis du vil læse mere om min behandling, kan du finde information på min hjemmeside.MØDEMULIGHEDER
Jeg tilbyder dig 1:1 samtaler i København eller videosamtaler. Naturligvis med en gratis forsamtale, hvor vi sammen skaber et trygt samtalerum (eller se forårstilbuddet). 


1. I tiden, hvor ny corona fylder, kan vi gå ture og tale sammen, hvis du ønsker dette. Frisk luft og bevægelse er tit med til at sætte en indsigtsfuld proces i gang.
2. Det er også muligt at mødes 1:1 i København, når samfundet tillader det.
3. Ønsker du et videomøde, så spørg og jeg booker mødet som et videomøde.Kærlig hilsen, 
Elisabeth MiladaFlow i arbejdslivet (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Dette forløb er til dig, der gerne vil arbejde mere med din arbejdsglæde og dit flow i arbejdslivet.
Vi ser på, hvilke beslutninger du har taget tidligere, og vi arbejder os sammen henimod den form for glæde og flow, du gerne vil have. Vi skaber sammen det arbejdsliv, du ønsker.

Det kan være for dig, der:

 1. Står midt i en skillevej i dit arbejdsliv.
 2. For dig, der gerne vil arbejde med dit selvværd og selvtillid. Vi skaber nye vaner for dig, hvor du forandrer dit syn på dig selv trin for trin. Med de værktøjer, der virker for netop dig.
 3. Eller det kan være, du ønsker at arbejde mere med nye vaner, så du bruger din tid i løbet af dagen bedst muligt i forhold til dig og dine værdier.

Jeg glæder mig meget til at snakke med dig.

Hvis du vil læse mere om min behandling, kan du finde information på min hjemmeside.

MØDEMULIGHEDER
Jeg tilbyder dig 1:1 samtaler i København eller videosamtaler. Naturligvis med en gratis forsamtale, hvor vi sammen skaber et trygt samtalerum. 1. I tiden, hvor ny corona fylder, kan vi gå ture og tale sammen, hvis du ønsker dette. Frisk luft og bevægelse er tit med til at sætte en indsigtsfuld proces i gang.
2. Det er også muligt at mødes 1:1 i København, når samfundet tillader det.
3. Ønsker du et videomøde, så spørg og jeg booker mødet som et videomøde.


Jeg glæder mig til at se dig!


Kærlig hilsen,
Elisabeth Milada

Mit Liv (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Lytter du efter, hvad du virkelig vil? Hvordan føles det indeni? Har du udfordringer med at skabe det liv, du ønsker? Det er ikke usædvanligt, at der vil komme forhindringer, ligesom stopklodser, på vores vej. Her kan vi alle komme i tvivl om, hvordan vi skal handle og vi kan indimellem tænke, at "bare problemerne ville forsvinde".

 • Det gode er, at modgang sjældent varer ved lige intenst. Der kommer løsninger og medgang.
 • Det gode er også, at du kan lære dig selv at være mindre tid i det, som du oplever indeni som modgang. Du kan få din hjerne, dit sind og din fysik til at arbejde med dig i stedet for ud fra det, som ikke er godt for dig. Uanset om din uro er opstået indeni eller kommer udefra. Du kan vænne dig til at være åben for nye virkeligt berigende indsigter i dig selv og i din måde at se verden og andre på.
 • Mange passionerede mennesker, selvstændige og solo-ledere har en drøm. Og den drøm kan være jordnær og praktisk eller stor og visionær. Sammen arbejder vi med din vision og finder ud af trin for trin, hvordan du kommer derhen, hvor du gerne vil se dig selv - om tre uger, tre måneder, om tre år. Du sætter ønsket for, hvad du vil og hvad du vil have hjælp til. Lidt ud af komfortzonen på en måde, så det er rart for netop dig og din stil. Vi ser på dine styrker og skyggesider (der, hvor blokeringerne opstår), dine tankemønstre, dine værdier, din vision, og hvor du er særligt passioneret i dit liv. Vi bruger mindfullness i en form, hvor det virker for netop dig. Og jeg støtter og motiverer dig hele vejen igennem.

Jeg glæder mig meget til at snakke med dig. Hvis du vil læse mere om min behandling, kan du finde information på min hjemmeside. MØDEMULIGHEDER

Jeg tilbyder dig 1:1 samtaler i København eller videosamtaler. Naturligvis med en gratis forsamtale, hvor vi sammen skaber et trygt samtalerum. 1. I tiden, hvor ny corona fylder, kan vi gå ture og tale sammen, hvis du ønsker dette. Frisk luft og bevægelse er tit med til at sætte en indsigtsfuld proces i gang.

2. Det er også muligt at mødes 1:1 i København, når samfundet tillader det.

3. Ønsker du et videomøde, så spørg og jeg booker mødet som et videomøde.


Kærlig hilsen, 
Elisabeth Milada

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vil du have hjælp til mål, motivation, planlægning? Er du selvstændig, konsulent, arbejdssøgende ildsjæl, selvleder? Find dit optimale flow, glæde og nye vaner. Elisabeth Milada Vind - Coach, Business coach, Stresscoach, Kropsterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL TRYGHED

Når livet føles hårdt, så vil vi gerne have en fortrolig at tale med. Det vil jeg gerne være for dig. Og skabe den trygge ramme, som gør, at du har mod på at dele det, du synes er svært.

Jeg vil gerne hjælpe dig til større selvindsigt. Mere flow. At du udlever dine drømme. Bruger din indre glød.

Det handler om at finde frem til, hvad der motiverer dig. Til at gøre dét, der er vigtigt for dig, så du glædes og skaber de nye vaner eller forandringer, du har brug for.

Du sætter ønsket - fra gang til gang - i samspil med mig, som din coach.


Måske kan du genkende noget af dette:

 • Du har svært ved at komme videre eller i gang
 • Du oplever de samme stopklodser eller konflikter
 • Du føler dig ikke god nok eller værdsat som den, du er
 • Du elsker overspringshandlinger
 • Du går meget op i, hvad andre tænker om dig
 • Du stoler ikke nok på din indre mavefornemmelse
 • Du udsætter at skabe gode, sunde vaner i dit liv?

Du vil måske gerne:

 • Du vil gerne arbejde med dit selvværd
 • Du vil gerne arbejde med et problem, du har
 • Du vil gerne arbejde med din essens, passion, nysgerrighed eller vision
 • Du vil gerne opnå en bedre work/life balance
 • Du vil gerne finde mere passion, der hvor du nu er i livet.


Du har allerede alle værktøjerne. Selv om det måske ikke virker sådan lige nu. Jeg hjælper dig med at se vejen frem.


Sådan her kan dit forløb hos mig være:

 • Først tager vi sammen en gratis forsamtale. På telefon eller hos mig.
 • Du kan vælge 1 session eller et klippekort med 3 eller 5 sessioner (mulighed for betaling i rater).
 • Målet er at du oplever en udvikling allerede fra første session. Du får nye perspektiver og gode redskaber, som du kan bruge fremover, og støtte dig til resten af livet.


Jeg har derudover forløb til særligt sensitive: Jeg hjælper dig, der er SÆRLIGT SENSITIV og som oplever udfordringer med det. Du lærer, hvorfor du har det, som du har det. Og du lærer at bruge dine sanser og evner endnu bedre og især bruge din indre energi og indre fornemmelser til din bedste fordel. Se din sensitivitet som din styrke. Holdundervisning ved 4 tilmeldte. Ring og få en gratis forsamtale, hvis du er interesseret i dette.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig.

Kærlig hilsen,
Elisabeth MiladaUddannelse/Baggrund: Coach, kropsterapeut, flowcoach, praktiker siden 2008. Hjælper mennesker med at mærke og se sig selv. Sensitiv, nærværende, en dygtig lytter, stiller gode spørgsmål og favner netop dig, som du er og dér, hvor du er. Derudover: Cand.comm fra RUC, bachelor i psykologi, uhøjtidelig healer, tager kontinuerlig efteruddannelsesforløb i bl.a. personlig udvikling, kognitionspsykologi, gestaltterapi, egenledelse og arbejdsmotivation. For dem, der vil arbejde med personlig power, hjælper jeg med at være autentisk og synlig.

Klientudtalelser

B, 61 - "Elisabeth er venlig, lyttende og nærværende. Hun får mig som klient til at slappe af og tale frit, og det synes jeg er vigtigt i et coachingforløb, at der er et godt samtalerum. Hun kan spørge ind til noget, jeg ikke havde forventet og som giver mig den indsigt, jeg har søgt efter. Og så er hun god til at holde mig på sporet, da jeg er ret god til at tale længe. Så guider hun dig som klient, tilbyder øvelser til næste gang vi ses, og hun samler op på, hvad vi har talt om. Når jeg har afsluttet en session hos Elisabeth føler jeg mig mere afslappet, afklaret, inspireret og så er jeg ofte blevet opmuntret til at sætte det i værk, vi har talt om. Jeg kan klart anbefale et coachingforløb hos Elisabeth. "  Læs mere  Læs mindre

C, 25 år - "Min erfaring med Elisabeths terapi har været en absolut positiv oplevelse. Terapien kan vise sig brugbar i en masse forskellige scenarier. Hvad enten det kniber på det psykiske, det spirituelle eller eksistentielle planer, kan terapien gøre sig til gavn. "  Læs mere  Læs mindre

M, 53 år - "Elisabeth er tillidsvækkende i en samtale. Og det er berigende samtaler. I forhold til det intellektuelle niveau, har det et format, så man kan tale til mange referencepunkter med hende. På den måde skabes en bevægelig samtale, hvor Elisabeth er lyttende og nysgerrig på, hvad et menneske har at sige og med en detaljeret resonering. Hvilket er ret afgørende for at have en terapeutisk forbindelse til et menneske. Så den side er meget vindende. Elisabeth har en terapeuts ansigt - næsten et spejl. Virkelig lyttende. Hendes mimik hopper ikke nødvendigvis med på mit ansigts mimik. Dét er tillidsvækkende, for det har den integritet, at hun kan være fuldstændig upartisk og hvis det gavner, kan hun sige ting råt for usødet. Hun kan forbinde, hvad jeg tidligere har sagt og hun kan også tage en tråd op 14 dage senere. Som klient oplever man, at ens verden er meget tæt på sig selv og det skal en terapeut kunne. Hvis man vælger at få en afslappende behandling sammen med coachingen, finder man ind i en dyb, afslappet tilstand – ja, det kan godt kaldes meditation. Man forsvinder ikke helt væk, men meget dybt ned. Elisabeth får sat ord på nogle af de ting, der ikke er bevidste. Upartisk. Hun sætter et spejl ind og åbner for noget, der er til glæde for én selv. Med Elisabeth kan man komme videre med sig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.