Elisabeth Vind - Mentaltræner, Mentor, Coach, Business coach

Elisabeth Vind

Mentaltræner, Mentor, Coach, Business coach

Videosamtale , GoMentor 24/7

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

50 24 97 90

Videosamtaler

Nå Dit Mål-Coaching med 25 % rabat (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Mange selvstændige, konsulenter og passionerede mennesker har en drøm. Og den drøm kan være jordnær og praktisk eller stor og visionær. Sammen arbejder vi med din vision og finder ud af trin for trin, hvordan du kommer derhen, hvor du gerne vil se dig selv - om tre uger, tre måneder, om tre år - du sætter barren for, hvad du vil og hvad du vil have hjælp til. Så lidt ud af komfortzonen og så det er rart for netop dig og din stil. Vi ser på dine styrker og skyggesider (der, hvor blokeringerne opstår), dine tankemønstre, din performancestil, din vision og hvor du er særligt passioneret i dit liv. Og jeg støtter og motiverer dig hele vejen igennem. Jeg kalder min metode for hjernefitnesstræning. Glæder mig til at høre fra dig!

FÅ RABAT I INTROPERIODEN
I april og maj måned kan du få 25 % RABAT på mine ydelser, hvis du giver kort feedback på, hvad der virker godt for dig og skaber den forandring, du ønsker. Samme forløb som til fuld pris udover din feedback. Det vil glæde mig, hvis du vil medvirke til dette, og det er frivilligt fra din side om din kommentar må vises her på min profil ved GoMentor. Normalpris april/maj: 800 kr for 50 min. Rabat: 200 kr. Din pris per gang kun: 600 kr. En rigtig god pris lige nu.

Fra juni 2020 opjusteres priserne ud fra efterspørgsel. Tager kun få klienter per uge, da 1:1 sessioner er prioriteret til max 20 pct. af mit arbejde.
Du kan finde mere information om mine ydelser på Facebook samt min website. Spørg endelig om dette. Gratis forsamtale.

Mere flow i dit arbejdsliv - med 25 % rabat (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Dette forløb er lavet til dig, der gerne vil arbejde mere med din arbejdsglæde, selvglæde og dit flow i arbejdslivet.
Vi ser på, hvilke prioriteringer du hidtil har taget og vi arbejder os sammen henimod den form for glæde og flow du gerne vil have i dit arbejdsliv.

Fx for dig, der:

 • gerne vil arbejde med dit selvværd og selvtillid og vi skaber nye vaner for dig, hvor du forandrer dit syn på dig selv trin for trin. Med de værktøjer, der virker for dig (coaching, meditation, øvelsesværktøjer).

eller

 • Du står midt i en skillevej i dit arbejdsliv, hvor du ikke præcist kan definere, hvad der nu skal ske.
 • Det kan være, du har haft en stresset arbejdsperiode og ønsker at arbejde 15 - 25 timer om ugen i dit tempo.
 • Eller det kan være, du er i godt flow, og ønsker at arbejde mere med nye vaner, så du bruger din tid i løbet af dagen bedst muligt i forhold til netop din person, værdier og prioriteringer versus dine omgivelsers behov.


Jeg glæder mig til at motivere og løfte dig, så du får det bedste ud af dig!

Kærlig hilsen, Elisabeth Milada


FÅ RABAT I INTROPERIODEN
I april og maj måned kan du få 25 % RABAT på mine ydelser, hvis du giver kort feedback på, hvad der virker godt for dig og skaber den forandring, du ønsker. Samme forløb som til fuld pris udover at du giver mig din feedback på forløbet. Det vil glæde mig, hvis du vil medvirke med din feedback og det er frivilligt om din kommentar må vises her på min profil ved GoMentor. Normalpris april/maj: 800 kr for 50 min. Rabat: 200 kr. Din pris per gang kun: 600 kr. En rigtig god pris lige nu.
Ring gerne og fortæl mig, hvad dit behov er samt spørg mig. Benyt dig af din gratis forsamtale.

Fra juni 2020 opjusteres priserne ud fra efterspørgsel. Tager kun få klienter per uge, da 1:1 sessioner er prioriteret til max 20 pct. af mit arbejde.

Særligt sensitiv - se dine evner som særlige styrker (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du særligt sensitiv eller tror du, at du er? Jeg hjælper dig, der mærker verden ekstra meget med dine sanser og er god til at leve dig ind i, hvordan andre har det eller mærker en stemning i rummet omkring dig, energien i dag eller hvordan du nu oplever og sanser, som du er. 

Jeg vil gerne hjælpe dig med at du finder ud af, hvor dine særlige evner er og hvordan de virker hos netop dig. Ved at bruge dine særlige evner endnu bedre og især bruge din indre energi og indre fornemmelser til din bedste fordel. Se din sensitivitet som din styrke. Og lær at brug dine sanser i din dagligdag, som du vil. Og bliv bedre til at skærme dig, når du har behov for dette.

Evt. holdundervisning, hvis der er interesse for at samle et hold.
Ring gerne og få en gratis forsamtale eller book direkte her og få en tid hos mig.

Glæder mig til at høre fra dig <3

Elisabeth Milada 

10 minutters motivationspeptalk (GoMentor videosession) 125 kr. Aftal tid

Motivation og positiv feedback virker godt for dit selvværd, booster din hjernes kemi af fx lykkeendorfiner og forbedrer din egenmotivation samt er med til at fastholde dig i dine nye vaner og forandringsproces.

Dette er en ydelse til dig, som har talt med mig i forbindelse med tidligere forløb og bruger dette som peptalk til at motivere dig til at føle indre glæde og komme videre med det, du har sat dig for.

Trænger du til at:

- Tale højt om din performance og hvad du gør og ikke gør

- Få feedback på din proces

- Høre noget godt om, hvad der fungerer og få motivation til at komme videre

- Rare ord om din proces.

Jeg glæder mig til at motivere dig og støtte dig i din proces med denne 10 minutters pep-up samtale med dig!

Kærlig hilsen,

Elisabeth Milada


Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

50 24 97 90

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vil du have hjælp til mål, motivation, planlægning? Er du selvstændig, konsulent, arbejdssøgende ildsjæl, selvleder? Find dit optimale flow, glæde og nye vaner. Elisabeth Vind - Mentaltræner, Mentor, Coach, Business coach

Beskrivelse

Vil du have hjælp til mål, motivation og planlægning?

Er du selvstændig, konsulent, arbejdssøgende ildsjæl eller selvleder? Lige nu 25 % rabat - kun i april/maj.

Er du særligt sensitiv: Se session for dig nederst.


Jeg hjælper dig med selvtillid - selvkærlighed - til at være den bedste version af dig på arbejdet. Til at være din egen bedste chef. Jeg vil gerne booste dine kompetencer, dit syn på dig selv, dit arbejdsflow og at finde glæde ved arbejdslivet.

Vi arbejder med at finde de rigtige værktøjer til netop dig og din personlige stil. I alt fra vaner til planlægning af din uge/måned/fremefter.

Det handler om at finde frem til, hvad der motiverer netop dig til at gøre det, der er essentielt for dig, så du er i flow og så du performer på en måde, som du trives og glædes i og skaber de nye vaner og forandringer, du har brug for.


Grundreglen er, at du sætter barren fra gang til gang, så tilpasser jeg forløbet til dig. Vi arbejder især med dine egne forestillinger, vaner og selvbilleder. For at du kan skabe de forandringer i dit liv, du ønsker.


Kan du genkende dig i dele af det her:

 • har du svært ved at komme videre / i gang med opgaverne
 • oplever de samme stopklodser eller konflikter
 • mister tråden i planlægningen
 • elsker overspringshandlinger
 • bliver distraheret af noget udefra
 • stoler ikke nok på din indre mavefornemmelse
 • udsætter at skabe gode, arbejdssunde vaner i dit liv?

og

 • vil gerne arbejde med din essens, passion, nysgerrighed og vision/mission
 • vil gerne opnå work/life balance, hvor der er plads til alle dine facetter af dig hele vejen rundt i livshjulet - fra det, der giver ægte mening for dig til det helt basale
 • vil gerne bruge viden om hjernen til at få det bedre
 • er dedikeret eller passioneret om det, du gerne vil - eller vil gerne finde din passion, der hvor du nu er i livet.


Dit udgangspunkt kan fx være et af disse:

 • Du står midt i en skillevej i dit arbejdsliv, hvor du ikke præcist kan definere, hvad der nu skal ske.
 • Det kan være, du har haft en stresset arbejdsperiode og ønsker at arbejde 15 - 25 timer om ugen i dit tempo.
 • Eller det kan være, du er i godt flow, og ønsker at arbejde mere med nye vaner, så du bruger din tid i løbet af dagen bedst muligt i forhold til netop din person, værdier og prioriteringer versus dine omgivelsers behov.
 • Måske vil du gerne præstere mere i en periode og top-performe i forhold til din tidligere arbejdsmetode og tanker om dit arbejdsliv.


Jeg har valgt at kalde det, vi arbejder med, for hjernefitnesstræning. Det skyldes, at vi bruger vores hjerne til de fleste af vores beslutninger. Og at vi kan ændre vores adfærd ved at træne os til nye vaner og nye mønstre ud fra, hvad du fornemmer er det rigtige for dig. Ring endelig og fortæl mig, hvad du ønsker hjælp til i og vi vender det i løbet af den gratis forsamtale. 

Ydelse til særligt sensitive: Jeg hjælper dig, der er SÆRLIGT SENSITIV med at bruge dine særlige evner endnu bedre og især bruge din indre energi og indre fornemmelser til din bedste fordel. Se din sensitivitet som din styrke. Holdundervisning ved 4 tilmeldte. Ring og få en gratis forsamtale, hvis du er interesseret i dette.

Jeg glæder mig til at motivere og løfte dig, så du får det bedste ud af dig med mest mulig glæde!

Kærlig hilsen,
Elisabeth Milada

Nb: Fra juni 2020 opjusteres priserne ud fra efterspørgsel. Tager kun få klienter per uge, da 1:1 sessioner er prioriteret til max 20 pct. af mit arbejde.
Uddannelse: Cand.comm fra RUC, bachelor i psykologi, kontinuerlig efteruddannelse fx i personlig udvikling og arbejdsmotivation.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere