Dorte Windfeld - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Dorte Windfeld

Psykoterapeut, Coach, Mentor

København , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi 5 sessioner 3.500 kr. Aftal tid

Her betaler du alle 5 sessioner på en gang. Du behøver ikke beslutte dig før du har haft første session og mærker om det er noget for dig.

Individuel terapi telefonsession 600 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi 5 sessioner (GoMentor videosession) 3.500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ønsker du at bryde gamle mønstre og leve det liv du drømmer om? Dorte Windfeld - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Beskrivelse

Psykoterapeut, life- og businesscoach, personlig mentor og sygeplejerske med 14 års erfaring.

Jeg brænder for at hjælpe dig blive den bedste udgave af dig selv og er klar til at hjælpe dig, når livet ikke er som du drømmer om. Det kan være mange ting. Sorg og krise, personlig udvikling, en svær beslutning, ønsker om et bedre parforhold og meget meget mere.

Processen er målrettet, dynamisk og fremadrettet og handler om at få dig til at opdage og udnytte dit fulde potentiale. Altså summen af dine muligheder og talenter – alt det du kan og vil gøre, når du gør dig fri af dine forhindringer og overbevisninger. 
Og det bedste er at det giver fantastiske resultater. Prøv selv!

Som noget nyt tilbyder jeg også telefon sessioner. Det egner sig til rigtig mange ting. Ikke alle problematikker er lige velegnet. Men ring til mig, så finder vi ud af om det er noget for dig. Også aften og -weekendtider!

Med min støtte finder du årsagssammenhænge og du får værktøjer der hjælper dig videre i livet.

Coach eller psykoterapeut?

Begge dele handler om personlig og faglig udvikling. Forskellen på terapi og coaching er flydende, og derfor er det en fordel at jeg mestre begge dele. Jeg kan således benytte begge værktøjer til gavn for dig.

Telefon eller onlinesessioner? Kontakt mig og vi finder ud af i fællesskab, hvad der passer bedst til dit behov.

Du er kun et klik fra, at være på vej mod det du har brug for...

Du er også velkommen til at ringe for en uforpligtende snak om terapi/coaching er noget for dig.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske.

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid, så hold øje med din mailboks.

Uanset om vi mødes på fysisk på Østerbro, online eller via telefon, så glæder jeg mig til at møde dig.

Kærlige hilsner Dorte


 

Klientudtalelser

Kvinde 40 år. - "Jeg kontaktede Dorte gennem go mentor 24/7, da jeg følte, at jeg var gået i stå i mit liv. Jeg er en kvinde omkring de 40 med mand og børn. Jeg har gennem længere tid haft udfordringer i form af stress og angst. Dorte gav mig nogle konkrete redskaber og værktøjer til at komme videre i min hverdag og få mere styr på mit liv og den angst, der prægede det. Dorte har, hver gang jeg kontaktede hende, været hurtig til at vende tilbage med kompetente og brugbare svar på alle mine spørgsmål. Hun har med stor indlevelse og empati formået at sætte sig ind i min situation og guide mig gennem de udfordringer, jeg har kastet mig ud i. Hun har virkelig hjulpet mig til at finde den styrke frem, som var inde i mig selv (bare godt gemt), så jeg nu tør gå efter mine "drømme-mål". Jeg er meget taknemmelig for mit "nye" liv fuld af muligheder i stedet for begrænsninger, og jeg kan kun give Dorte mine varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Maria 30 år - "Jeg traf Dorte gennem GoMentor 24/7. Jeg var spændt på om det kunne fungere, at skrive sammen med en terapeut. Om der kunne opbygges en vis kemi mellem klient og terapeut. Det oplevede jeg bestemt at der kunne! Ihvertfald med Dorte. Hun er meget imødekommende og overhoved ikke fordømmene overfor mine tanker og holdninger, som jeg nu delte med hende. Tværtimod gav hun mig en masse gode refleksive spørgsmål og turde udfordre mig. Jeg kommer helt sikkert til at tage kontakt til Dorte igen, når jeg næste gang møder udfordringer i mit liv. Derfor kan jeg klart anbefale Dorte som en rigtig dygtig og indlevende terapeut. "  Læs mere  Læs mindre

Camilla 37 år. - " Jeg er så utrolig glad for at Dorte aldrig er længere end et telefonopkald væk. Dorte er meget imødekommende, og har gjort mange dage lettere at komme igennem. Jeg får super meget ud af vores samtaler. Nogle gange først længe efter. Andre gange lige med det samme. Det er utroligt godt for mig og jeg får tit og ofte aha oplevelser, også når jeg mindst venter det. "  Læs mere  Læs mindre

Lene 60 år - "Jeg kontaktede Dorte i forbindelse med stress på arbejdspladsen og efterfølgende depression. Dorte har givet mig redskaberne til at kunne håndtere begge dele. Jeg skulle arbejde hårdt med det og det skal jeg stadig. Dorte stillede meget relevante og til tider for mig provokerende spørgsmål, men det gjorde at jeg begyndte at arbejde med mig selv. I dag kan jeg stadig falde ned i et sort hul, men så tager jeg min liste frem som jeg fik af Dorte. " Hvordan du hurtigt og nemt kommer fra pause til Play". Jeg bliver også stadig let stresset, men jeg har lært at mærke efter i min krop og sige fra, også til mine omgivelser. Det er ikke altid let og jeg arbejder stadig med de redskaber som Dorte gav mig. Jeg kan varmt anbefale Dorte som terapeut."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 27 år. - "Jeg henvendte mig til Dorte, da alt var værst og jeg ikke kunne se nogen ende på mine problemer. Og jeg har ikke kunne ønske mig en bedre psykoterapeut. Dorte er den første og eneste jeg har snakket med og sådan bliver det, da jeg føler mig ekstrem tryg og kan snakke om ALT. I løbet af vores sessioner, har hun været i stand til, at hjælpe mig med at løse mine problemstillinger, og få mig til at indse hvor stærk jeg i virkeligheden er. De værktøjer hun har givet mig gennem tiden, er nogle jeg stadig bruger hver eneste dag, og mit selvværd er i top. Hun er fleksibel, og er altid frisk på at lave aftaler, selv på skæve tidspunkter. De bedste anbefalinger herfra. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.