Forestil dig det her…….

Skrevet d. 28-9-2015 17:51:07 af Dorte Windfeld - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Forestil dig det her…….

Du går og tumler med nogle udfordringer i dit liv. Du føler du hænger lidt fast og har svært ved at komme videre selv. Du mangler sparring men kan ikke lige overskue at skulle finde en kompetent person, der kan hjælpe dig igennem processen. Når du surfer rundt på nettet i din søgen efter noget eller nogen der vækker din interesse, er det svært at sortere. Du ender med at gøre som så mange gange før, nemlig skubbe dine udfordringer i baggrunden.

Men det behøver ikke være sådan! Du går på Gomentor.dk, udvælger dig den terapeut/coach der tiltaler dig ud fra deres profil (uanset hvor i landet han/hun bor), booker online eller ringer og får en snak og så er du i gang!

Forestil dig så dette scenarie:

Klokken er lidt i 15. Du er lige kommet hjem og hopper i noget behageligt tøj. Du laver dig en god kop te eller kaffe og sætter dig i din bedste stol i din hyggelige varme stue. Smækker (måske) benene op på bordet og tænder computeren. Og wupti - lige der er din sparringspartner. Den terapeut/coach du bookede tid hos. Dine sessioner kan foregå i egne omgivelser med morgenhår og/eller nattøj. 

Uden du behøvede flytte dig overhovedet! Uden du skulle udenfor en dør (du var måske lige kommet hjem fra job)! Uden at du skulle bruge penge eller tid på transport! Nemt og bekvemt.

Men onlineterapi tænker du måske!! Går det an?? JA det gør det. 

I de allerfleste tilfælde er det en super god metode. Du kan vælge med eller uden webcam, eller evt. telefonsessioner. Helt som du ønsker.

Jeg har stor erfaring med både telefon og onlinesessioner og har kun haft tilfredse klienter.

Ganske få problematikker vil ikke være velegnet, hvilket naturligvis vil være mit ansvar at melde ud til dig.

Grib telefonen og lad os få en uforpligtende snak. Det er ganske gratis. 

Eller book en tid nu med det samme. Hvis ikke nu, hvornår så?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.