Camilla Zacho Woetmann - Psykolog, Kropsterapeut

Camilla Zacho Woetmann

Psykolog, Kropsterapeut

København K, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Familie- eller parterapi 1.500 kr. Aftal tid

Individuel samtale 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 52

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Online session (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 52

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Krop og psyke er tæt forbundne og må behandles som et samlet hele. Camilla Zacho Woetmann - Psykolog, Kropsterapeut

Beskrivelse

Velkommen

Jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet og Autoriseret af Dansk Psykolognævn. Derudover har jeg en uddannelse som Rolfer, der er en fysisk behandling af bindevævet, der giver en varig ændring af kropsholdningen og dermed overflødiggør en række symptomer. Idet jeg både behandler fysiske og psykiske problemstillinger, kan behandlingen sammensættes, som du har brug for.


Kropsbehandling

Har du længe haft uforklarlige hovedpiner? Ondt i ryggen? En sportsskade, der ikke forbedres? Eller et ønske om en bedre holdning, både når du går, står og bevæger dig? Måske du gerne vil mere i kontakt med din krop og dine følelser? Så er Rolfing værd at prøve. Rolfing er en fysisk behandling på briks, som har til hensigt at få din krop tilbage til en mere oprejst kropsholdning, uden at du skal bruge muskler på at 'trække skuldrene tilbage'. Der vil typisk være en forskel at se i spejlet før og efter en række behandlinger, idet din krop slipper muskulære kompensationer og vil stabilisere sig ved hjælp af din kerne frem for dine ydre muskler. Kort fortalt. Men ud over at resultaterne kan ses i spejlet, betyder denne ændring af din kropsholdning også, at din krop slipper en masse spændinger og dermed nødvendigheden af symptomer og smerter. Selv klienter med kroniske lidelser såsom fibromyalgi og piskesmæld vil have gavn af at få ryddet op i deres krop for dermed at få færre smerter og mere frihed i kroppen. Også dig med scoliose eller diskusprolaps har formentlig en række måder at kompensere i dine bevægelser, som i højere grad vedligeholder eller forværrer din situation, end det hjælper. Gennem Rolfing får du en mere effektiv krop (muskulært), der bedre kan give slip på spændinger og dermed bedre regulere sig.

Rolfing er altså IKKE en massage, målet er ikke en rar oplevelse i nuet men derimod en varig og mærkbar transformation af din kropsholdning og struktur. Rolfing er HELLER ikke en kropsterapi med det psykologiske i forgrunden. Derimod er det en meget naturvidenskabelig tilgang til kroppen, som sekundært medfører psykologisk forandring. Nogle gange kan det være vanskeligt at sætte ord på de tilstande, der gemmer sig i kroppen, og med Rolfing kan dette forløses på en dyb og varig måde, uden at det er gennem samtale. 


Kombination af kropsbehandling og samtaleterapi

Jeg kan også tilbyde en kombination af Rolfing og samtaleterapi. Nogle gange kan det være vigtigt at få talt og forstået de temaer, som Rolfingen kan sætte i gang. Andre gange er det unødvendigt at sætte ord på processerne. Når vi ændrer ved vores fysiske krop, ændrer vi også ved vores måde at være i verden på og dermed vores psykologi. Jeg møder mine klienter med et nærvær og en dyb respekt for, hvad du har brug for hjælp til. Sammen kan vi tale om at sammensætte et forløb. 


Jeg har følgende efteruddannelser:

 • Rolfing Strukturel Integration
 • Krops- og oplevelsesorienteret psykoterapi
 • Familibehandling
 • Dialektisk adfærdsterapi (til selvskade og spiseforstyrrelser)
 • Eksistentiel psykoterapi
 • Mindfulnessinstruktør


Tilgang: Jeg har forskellige måder at arbejde på, alt efter hvem du er, og hvilke forventninger du har til forløbet. Jeg er interesseret i at få et bredt indtryk af dig som menneske og at afdække, hvilke ressourcer du allerede har til rådighed samt hvilke, der er potentiale for at udvikle. Det er vigtigt, at terapien er et samarbejde, hvor du føler dig mødt og inspireret og ikke mindst er med på, hvad vi laver og hvorfor. Der er mange grunde til at vælge at gå i terapi. Hos de fleste ligger dog et ønske om en varig forandring. Det er dette ønske om forandring, som er den bærende motivation gennem forløbet, og det er derfor vigtigt for mig at være grundig, når målene for dit forløb fastlægges. Måske kan du ikke første gang formulere helt tydeligt, hvad du ønsker hjælp til, og ofte ændrer målsætningerne lidt undervis.Jeg ser det som min opgave at hjælpe dig til at komme tæt på din motivation og dit ønske om forandring, og jeg vil løbende tale med dig om, hvor langt vi er i behandlingen i forhold til dine mål. Så vi sikrer os at være på rette spor. 

Min forståelse af ressourcer tager udgangspunkt i, at vores krop og psyke hænger sammen. Og at vi for at kunne fungere optimalt både må have nogle fysiske og psykiske ressourcer til rådighed. Nedenstående liste er eksempler på temaer, som jeg vil være opmærksom på i mit møde med dig. Og som alle har både fysiske og psykiske aspekter. Eksempelvis har 'jordforbindelse' både at gøre med at have en rimelig realitetssans, også kaldet sund fornuft. Og har at gøre med at kunne overgive sig til tyngdekraften og give slip i kroppen. Et andet eksempel kunne være 'balance', som både handler om at føle sig følelsesmæssigt stabil og rent fysisk at være i balance. Jeg er uddannet i at hjælpe dig til at udvikle både de psykiske og fysiske aspekter af disse ressourcer og vil sammen med dig lægge en plan for, hvilke der er de vigtigste at tage fat i: 

 • Støtte/jordforbindelse  
 • Centrering 
 • Overbevisninger
 • Rummelighed
 • Tilpasningsdygtighed
 • Forbindelse til andre
 • Kommunikation
 • Grænser
 • Balance
 • Orientering
 • Regulering af følelser/energi
 • Spiritualitet


Familiebehandling: Måske du har en teenager, som du ikke kan styre? Som ikke overholder aftaler, omgås de forkerte venner og ikke får passet skolen? Eller er du forælder til en spiseforstyrret og/eller selvskadende ung, som du ikke ved, hvordan du skal støtte i at få et normalt forhold til sin krop, vægt og spisning? Jeg kan hjælpe jer som familie ved at klæde jer på med færdigheder I har brug for, for at kunne håndtere de konflikter, der opstår i hjemmet i disse situationer. Samt til en forståelse af, hvad der foregår i jeres familie. Inden første møde vil jeg drøfte med jer, hvem der skal deltage i terapien. Det er bedst, hvis den unge kan og vil deltage men er ikke nødvendigt. Mit udgangspunkt for forældrerådgivning og familiebehandling er en grundig uddannelse samt erfaring med at arbejde familieterapeutisk. 


Det praktiske: I slutningen af første samtale aftaler vi, hvor ofte vi skal mødes og plotter det i kalenderen. Typisk vil frekvensen være ugentlig i starten af forløbet.

Afbud skal ske pr. telefon, sms eller mail senest 24 timer forinden den aftalte tid.  Hvis afbudsreglerne ikke overholdes, betales fuld konsultationspris. Betaling foregår fra gang til gang, enten med kontanter eller Mobile Pay.

Den hurtigste måde at få en tid er at ringe mig op. Hvis jeg ikke svarer, så læg en besked på min telefonsvarer, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.  


I also offer sessions in English 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere