Ann-Louise Mathiesen - Coach

Ann-Louise Mathiesen

Coach

Hornbæk

10 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel session 1.200 kr. Aftal tid

Individuel session - 4 sessioner 4.000 kr. Aftal tid

Parsession 2.000 kr. Aftal tid

Parsession - 4 sessioner 7.000 kr. Aftal tid

Studerende 850 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 53

89 88 68 53

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg arbejder ud fra kognitiv og transformationel coaching. Ann-Louise Mathiesen - Coach

Beskrivelse

Hvem er jeg?

Med 25 års erfaring som professionel solo-artist samt 20års erfaring som coach i bagagen, er jeg er et levende og engageret menneske. Jeg brænder for mit fag og for at gøre en forskel for andre mennesker – og jeg tror grundlæggende på, at forandring er muligt.

Har du svært ved at finde gejsten, svært ved at se meningen med livet, døjer med mindreværd, kærestesorg, føler du dig stresset, svært ved at komme i gang med det du brænder for/karriere, eller har du bare brug for et skub bagi? Så har jeg de værktøjer der skal til, for at du lære at finde modet ,viljen og tage ansvar for dit liv, så det bliver lettere at være dig.

Det eneste det kræver for et frugtbart coachingforløb, er at du er villig til det arbejde, der ligger i forandring.


Til gengæld lover jeg dig, at jeg kan hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil.

 

Individuel session 45 min

  • Står du i en situation, hvor du har svært ved at se, hvad der skal til, for at du kommer videre i livet?
  • Oplever du fysiske symptomer, som ondt i maven, men ved ikke helt hvorfor?
  • Ønsker du større forståelse for, hvad det er for en situation, du sidder i, og hvad du vil have i dit liv?
  • Lader du dig stoppe af gamle historier?

Individuel coaching hjælper dig med at skille tingene ad og forholde dig til den konkrete situation og dermed finde din nye vej.


Jeg har gennem mange år også arbejdet med unge og de udfordringer, der følger med, når man er ved at blive voksen. Her er det centrale tema, styrkelse af selvværd og hjælp til at kunne udleve ens fulde potentiale.


Par-session og par-session for skilsmisseforældre 90 min.

  • Er I nået til et punkt i jeres forhold, hvor I slet ikke kan høre, hvad I hver især siger?
  • Har I brug for hjælp til at få defineret hvem I er og hvad I står får som partnere?
  • Måske ønsker I at udvikle en større forståelse for, hvad det er for en situation, I sidder i?
  • Og har brug for hjælp til at håndtere en skilsmisse situation, så der skabes overskud til at kunne være der for jeres fælles børn?

Med par coaching får I konkrete værktøjer og opgaver til at udvikle større forståelse for jeres situation – og hvordan I f.eks gerne vil være som deleforældre.


Coaching

I min virksomhed Wonderwheel Coaching, er mit fokus på den coachende form og troen på det hele menneske.

Udover min egen klinik , Arbejder jeg på Savery Academy med kunstner, som gerne vil være professionelle indenfor sang,skuespil og dans.


Jeg arbejder ud fra kognitiv og transformationel coaching. Coaching baseret på et positivt menneskesyn. En antagelse om, at vi har alle de ressourcer vi har behov for.  Der er ikke noget galt og vi skal ikke repareres.

En stor del af min selvudvikling har været båret af min livsfilosofi, løsning frem for drama.

 

Kontakt mig ganske uforpligtende, for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig/jer med at skabe forandring.

Jeg tilbyder sessioner i Hornbæk, og i Københavnsområdet – og jeg kører også gerne ud og afholder sessioner hjemme hos jer.


Hornbæk:

Sauntebygade 44 c

3100 hornbæk


København:

Stokholmsgade 31

2100 kbh Ø


Min baggrund

Jeg er uddannet coach i Mindjuice og ID terapeut v./Ole Vadum Dahl, samt diverse kurser i udlandet.

 

Min bog ”Løsning frem for drama”

”Løsning frem for drama” er, meget sigende, titlen på min nye bog.  Efter mange samtaler med unge, hvor jeg kunne se de udfordringer, de stod med efter en skilsmisse, kom grundidéen. I bogen er der flere praktiske eksempler og læseren bliver præsenteret for forskellige muligheder, for at opnå en mere konstruktiv dialog.

Klientudtalelser

Lasse Bo Mertz - "Jeg tog kontakt til WonderWeel efter en for mig meget stor beslutning om at starte et nyt liv og afsked med et liv - der i bagklogskabens klare lys kun drænede og “udnyttede” mig. En hård tid hvor erkendelsen om at JEG lod det værst tænkelige ske, nemlig at miste mig selv, min selvrespekt og meget mere. Fra første møde blev jeg konfronteret med mit liv, hvad jeg havde forladt og hvor indlysende det var - ligesom det var indlysende hvorfor jeg havde kæmpet og forsøgt og givet alt, og hvorfor det først var lykkedes nu, at tage en endelig beslutning om at forlade det. “Rejsen” igennem erkendelse, konfrontationen med, at JEG lod det ske, tilgivelse af mig selv og det at få “ryddet” op ville være endt helt galt - hvis ikke Ann-Louise havde været den støtte og konstruktive kritikker og provokatør der udfordre - som hun er - en autentisk og uvurderlig støtte. Jeg har flyttede mig - ENORMT, …langsomt i starten med op- og nedture, jeg kravlede langs væggene, - konfrontation og erkendelse af egne valg og mangel på fravalg kan være hård! Ann-Louises direkte og kærlige støtte hjalp mig til at finde mig selv igen, finde tilbage til det menneske der er grounded, har selvrespekt og livsglæde - tilbage til den mand jeg “altid” har været, men mistede undervejs - jeg har erkendt, jeg har tilgivet, jeg har ryddet op. Det store bredgrenet “egetræ” der har rødder som selv orkaner ikke kan rive op eller vælte - og som har plads til at andre kan søge støtte, empati og tryghed under, - dét “træ”, strækker sig igen mod himlen - stærkere og klogere end nogensinde før. Jeg har lært at flytte mig fra “dårlig” energi, falske og uempatiske mennesker og negativitet - jeg har lært at tilvælge positiv energi, glæde, ærlighed, autencitet og kærlighed … jeg er glad og lykkelig for det menneske jeg er blevet igen - og var ikke nået dertil uden, Ann-Louise & WonderWeel. Jeg kan kun anbefale Ann-Louise & WonderWeel varmt - hvis du vil flytte og udvikle dig som menneske, - er du her i de bedste “hænder” - og du vil opdage at rejsen er kun begyndelsen på en udvikling som menneske, du aldrig vil stoppe med. Ann-Louise er en kæmpe inspiration, et menneske der har “walked the talk” - hun har selv været der, hun er på alle måder et livsstykke. - Tak Lasse "  Læs mere  Læs mindre

Lasse Bo Mertz - "Jeg tog kontakt til WonderWeel efter en for mig meget stor beslutning om at starte et nyt liv og afsked med et liv - der i bagklogskabens klare lys kun drænede og “udnyttede” mig. En hård tid hvor erkendelsen om at JEG lod det værst tænkelige ske, nemlig at miste mig selv, min selvrespekt og meget mere. Fra første møde blev jeg konfronteret med mit liv, hvad jeg havde forladt og hvor indlysende det var - ligesom det var indlysende hvorfor jeg havde kæmpet og forsøgt og givet alt, og hvorfor det først var lykkedes nu, at tage en endelig beslutning om at forlade det. “Rejsen” igennem erkendelse, konfrontationen med, at JEG lod det ske, tilgivelse af mig selv og det at få “ryddet” op ville være endt helt galt - hvis ikke Ann-Louise havde været den støtte og konstruktive kritikker og provokatør der udfordre - som hun er - en autentisk og uvurderlig støtte. Jeg har flyttede mig - ENORMT, …langsomt i starten med op- og nedture, jeg kravlede langs væggene, - konfrontation og erkendelse af egne valg og mangel på fravalg kan være hård! Ann-Louises direkte og kærlige støtte hjalp mig til at finde mig selv igen, finde tilbage til det menneske der er grounded, har selvrespekt og livsglæde - tilbage til den mand jeg “altid” har været, men mistede undervejs - jeg har erkendt, jeg har tilgivet, jeg har ryddet op. Det store bredgrenet “egetræ” der har rødder som selv orkaner ikke kan rive op eller vælte - og som har plads til at andre kan søge støtte, empati og tryghed under, - dét “træ”, strækker sig igen mod himlen - stærkere og klogere end nogensinde før. Jeg har lært at flytte mig fra “dårlig” energi, falske og uempatiske mennesker og negativitet - jeg har lært at tilvælge positiv energi, glæde, ærlighed, autencitet og kærlighed … jeg er glad og lykkelig for det menneske jeg er blevet igen - og var ikke nået dertil uden, Ann-Louise & WonderWeel. Jeg kan kun anbefale Ann-Louise & WonderWeel varmt - hvis du vil flytte og udvikle dig som menneske, - er du her i de bedste “hænder” - og du vil opdage at rejsen er kun begyndelsen på en udvikling som menneske, du aldrig vil stoppe med. Ann-Louise er en kæmpe inspiration, et menneske der har “walked the talk” - hun har selv været der, hun er på alle måder et livsstykke. - Tak Lasse Jeg tog kontakt til WonderWeel efter en for mig meget stor beslutning om at starte et nyt liv og afsked med et liv - der i bagklogskabens klare lys kun drænede og “udnyttede” mig. En hård tid hvor erkendelsen om at JEG lod det værst tænkelige ske, nemlig at miste mig selv, min selvrespekt og meget mere. Fra første møde blev jeg konfronteret med mit liv, hvad jeg havde forladt og hvor indlysende det var - ligesom det var indlysende hvorfor jeg havde kæmpet og forsøgt og givet alt, og hvorfor det først var lykkedes nu, at tage en endelig beslutning om at forlade det. “Rejsen” igennem erkendelse, konfrontationen med, at JEG lod det ske, tilgivelse af mig selv og det at få “ryddet” op ville være endt helt galt - hvis ikke Ann-Louise havde været den støtte og konstruktive kritikker og provokatør der udfordre - som hun er - en autentisk og uvurderlig støtte. Jeg har flyttede mig - ENORMT, …langsomt i starten med op- og nedture, jeg kravlede langs væggene, - konfrontation og erkendelse af egne valg og mangel på fravalg kan være hård! Ann-Louises direkte og kærlige støtte hjalp mig til at finde mig selv igen, finde tilbage til det menneske der er grounded, har selvrespekt og livsglæde - tilbage til den mand jeg “altid” har været, men mistede undervejs - jeg har erkendt, jeg har tilgivet, jeg har ryddet op. Det store bredgrenet “egetræ” der har rødder som selv orkaner ikke kan rive op eller vælte - og som har plads til at andre kan søge støtte, empati og tryghed under, - dét “træ”, strækker sig igen mod himlen - stærkere og klogere end nogensinde før. Jeg har lært at flytte mig fra “dårlig” energi, falske og uempatiske mennesker og negativitet - jeg har lært at tilvælge positiv energi, glæde, ærlighed, autencitet og kærlighed … jeg er glad og lykkelig for det menneske jeg er blevet igen - og var ikke nået dertil uden, Ann-Louise & WonderWeel. Jeg kan kun anbefale Ann-Louise & WonderWeel varmt - hvis du vil flytte og udvikle dig som menneske, - er du her i de bedste “hænder” - og du vil opdage at rejsen er kun begyndelsen på en udvikling som menneske, du aldrig vil stoppe med. Ann-Louise er en kæmpe inspiration, et menneske der har “walked the talk” - hun har selv været der, hun er på alle måder et livsstykke. - Tak Lasse "  Læs mere  Læs mindre

Lasse Bo Mertz - "Jeg tog kontakt til WonderWeel efter en for mig meget stor beslutning om at starte et nyt liv og afsked med et liv - der i bagklogskabens klare lys kun drænede og “udnyttede” mig. En hård tid hvor erkendelsen om at JEG lod det værst tænkelige ske, nemlig at miste mig selv, min selvrespekt og meget mere. Fra første møde blev jeg konfronteret med mit liv, hvad jeg havde forladt og hvor indlysende det var - ligesom det var indlysende hvorfor jeg havde kæmpet og forsøgt og givet alt, og hvorfor det først var lykkedes nu, at tage en endelig beslutning om at forlade det. “Rejsen” igennem erkendelse, konfrontationen med, at JEG lod det ske, tilgivelse af mig selv og det at få “ryddet” op ville være endt helt galt - hvis ikke Ann-Louise havde været den støtte og konstruktive kritikker og provokatør der udfordre - som hun er - en autentisk og uvurderlig støtte. Jeg har flyttede mig - ENORMT, …langsomt i starten med op- og nedture, jeg kravlede langs væggene, - konfrontation og erkendelse af egne valg og mangel på fravalg kan være hård! Ann-Louises direkte og kærlige støtte hjalp mig til at finde mig selv igen, finde tilbage til det menneske der er grounded, har selvrespekt og livsglæde - tilbage til den mand jeg “altid” har været, men mistede undervejs - jeg har erkendt, jeg har tilgivet, jeg har ryddet op. Det store bredgrenet “egetræ” der har rødder som selv orkaner ikke kan rive op eller vælte - og som har plads til at andre kan søge støtte, empati og tryghed under, - dét “træ”, strækker sig igen mod himlen - stærkere og klogere end nogensinde før. Jeg har lært at flytte mig fra “dårlig” energi, falske og uempatiske mennesker og negativitet - jeg har lært at tilvælge positiv energi, glæde, ærlighed, autencitet og kærlighed … jeg er glad og lykkelig for det menneske jeg er blevet igen - og var ikke nået dertil uden, Ann-Louise & WonderWeel. Jeg kan kun anbefale Ann-Louise & WonderWeel varmt - hvis du vil flytte og udvikle dig som menneske, - er du her i de bedste “hænder” - og du vil opdage at rejsen er kun begyndelsen på en udvikling som menneske, du aldrig vil stoppe med. Ann-Louise er en kæmpe inspiration, et menneske der har “walked the talk” - hun har selv været der, hun er på alle måder et livsstykke. - Tak Lasse Jeg tog kontakt til WonderWeel efter en for mig meget stor beslutning om at starte et nyt liv og afsked med et liv - der i bagklogskabens klare lys kun drænede og “udnyttede” mig. En hård tid hvor erkendelsen om at JEG lod det værst tænkelige ske, nemlig at miste mig selv, min selvrespekt og meget mere. Fra første møde blev jeg konfronteret med mit liv, hvad jeg havde forladt og hvor indlysende det var - ligesom det var indlysende hvorfor jeg havde kæmpet og forsøgt og givet alt, og hvorfor det først var lykkedes nu, at tage en endelig beslutning om at forlade det. “Rejsen” igennem erkendelse, konfrontationen med, at JEG lod det ske, tilgivelse af mig selv og det at få “ryddet” op ville være endt helt galt - hvis ikke Ann-Louise havde været den støtte og konstruktive kritikker og provokatør der udfordre - som hun er - en autentisk og uvurderlig støtte. Jeg har flyttede mig - ENORMT, …langsomt i starten med op- og nedture, jeg kravlede langs væggene, - konfrontation og erkendelse af egne valg og mangel på fravalg kan være hård! Ann-Louises direkte og kærlige støtte hjalp mig til at finde mig selv igen, finde tilbage til det menneske der er grounded, har selvrespekt og livsglæde - tilbage til den mand jeg “altid” har været, men mistede undervejs - jeg har erkendt, jeg har tilgivet, jeg har ryddet op. Det store bredgrenet “egetræ” der har rødder som selv orkaner ikke kan rive op eller vælte - og som har plads til at andre kan søge støtte, empati og tryghed under, - dét “træ”, strækker sig igen mod himlen - stærkere og klogere end nogensinde før. Jeg har lært at flytte mig fra “dårlig” energi, falske og uempatiske mennesker og negativitet - jeg har lært at tilvælge positiv energi, glæde, ærlighed, autencitet og kærlighed … jeg er glad og lykkelig for det menneske jeg er blevet igen - og var ikke nået dertil uden, Ann-Louise & WonderWeel. Jeg kan kun anbefale Ann-Louise & WonderWeel varmt - hvis du vil flytte og udvikle dig som menneske, - er du her i de bedste “hænder” - og du vil opdage at rejsen er kun begyndelsen på en udvikling som menneske, du aldrig vil stoppe med. Ann-Louise er en kæmpe inspiration, et menneske der har “walked the talk” - hun har selv været der, hun er på alle måder et livsstykke. - Tak Lasse "  Læs mere  Læs mindre

Julie og Frederik - "At være blevet coachet af Ann-Louise, har sat en masse processer igang i vores forhold. Vi øver os i ikke at ville have ret, have større forståelse for hinanden, og at blive på vores egen banehalvdel. Det har givet et indblik i at man som par skal tage ansvar indbyrdes for sig selv og sin historie. Så lige meget hvor meget kærlighed der er, kræver det at hver person tager ansvar så kærligheden kan få plads. Når kærlighed får plads, så vokser den."  Læs mere  Læs mindre

Karina Nikolajsen - "Karina Nikolajsen Mit møde med Ann-Louises coaching kom på et perfekt tidspunkt i mit liv. Jeg havde brug for at bryde mønstrer og handle!! Hun har en fantastisk evne til at se hvad jeg har brug for. De værktøjer jeg har fået, sammen med hendes direkte og befriende måde at formidle dem på, er en gave og jeg er hende dybt taknemmelig for alt det hun har gjort. Jeg tager nu mere ansvar for mit liv - er vågen! Jeg bryder med mine mønstre, nogle hurtigere end andre. Men idet jeg nu kan skille tingene ad, så skræmmer det mig ikke mere, når jeg er på vej ned i et gammelt handlingsmønster. Jeg ved at det sker og kan handle på det - hvis jeg er vågen. Ann-louises tilgang, hendes store empati og at hun er så stærk i sin faglighed, giver stor tryghed og troen på at man kan skabe en ændring i sit liv, hvis man giver slip - og tager ansvar. Lev i nuet og nyd det. Jeg har fundet roen og glæden i mit liv - tak! Det er en fantastisk ændring med få værktøjer - og MEGET anbefalelsesværdigt. Tak fordi du vækkede mig Ann-Louise. "  Læs mere  Læs mindre

Cæcillie Gudesø - ""Jeg begyndte mit coaching-forløb hos Ann-Louise, da jeg igennem flere år har haft problemer med min mave. Jeg er gået til et hav af undersøgelser hos forskellige læger, uden at få nogen afklaring. Det fyldte utroligt meget i min hverdag, jeg var desperat og træt, og ønskede at finde en måde at forholde mig til det. Jeg fik Ann-Louise anbefalet af min søster, som selv har modtaget coaching og har haft stor glæde af at gå hos hende. Hurtigt blev jeg klar over, at det vi skulle arbejde med, var mere grundlæggende, end blot at forholde mig til min situation. Ann-Louise hjalp mig til at reflektere over de ting som jeg gør i min dagligdag, hvorfor at jeg gør det, og ikke mindst at stå ved det, og at tage ansvar. Jeg er blevet bevidst om nogle ting omkring mig selv, som jeg ikke før har tænkt over. Ting som jeg har ladet fylde en masse, og som jeg har ladet styre hvem jeg er. Ann-Louise gav mig nogle redskaber til at ligge dem fra mig, på en ansvarlig og konstruktiv måde, i mit eget tempo, og når jeg var klar til det. Og det mest fantastiske er, at efter blot fire sessions, så gjorde min mave ikke ondt længere! Det er en proces som jeg hele tiden må arbejde for at holde ved lige, ved at huske mig selv på de ting som vi arbejdede med, og hvorfor at vi gjorde det. Men her en måned senere kan jeg stadig sige, at min mave har det bedre end den har haft det i mange år. Jeg er generelt gladere og stolt af mig selv og hvem jeg er. Jeg har lært at tage ansvar for mit liv, at komme på banen, at få ting til at ske, og at sige hvad jeg gerne vil have. Jeg er blevet klar over, at jeg er god nok præcis som jeg er!" "  Læs mere  Læs mindre

Maria Savery - " Vi har tilknyttet sanger/coach Ann-Louise Mathiesen, som en gennemgående, opfølgende og udviklende lærer, fordi hun med sin erfaring som både professionel sangerinde og som mental coach, kan kombinere de to ting, og virkelig ”rykke” eleverne. De fleste mennesker, særligt unge i dag, har blokeringer eller mindreværdsfølelser, som kommer til udtryk, når de skal performe, og forhindrer dem i, at yde det som de ville have været i stand til, hvis de ikke var styret af blokeringer og komplekser. Ann-Louise har værktøjerne til at få eleverne til at italesætte deres forhindringer, kigge på dem, og ved både verbale, mentale med også fysiske sangøvelser få blokeringerne ud af kroppen og sindet - så de studerende kan blive frie, såvel kunstnerisk, som menneskeligt. Hvis en person har store personlige problemer kan det høres i stemmen, ses i dansen og aflæses i skuespillet. Derudover slører det drømmen, og dermed opnås målet heller ikke. Savery Academy har, ikke mindst takket været Ann-Louise Mathiesen, allerede opbygget et ryg, som værende et trygt sted, hvor de unge under kyndig og fagligt kompetent vejledning, bliver dygtige og modige nok til at kunne følge deres drømme og opnå deres mål. Derudover er jeg selv Ann-Louise dybt taknemmelig for at have coachet mig i en periode for mange år siden, som gjorde det muligt for mig selv, at tage netop sådan en udvikling, at jeg til slut kunne følge mine drømme. Hvilket har været medvirkende til, at jeg i dag har et lykkeligt liv, og har været i stand til at etablere virksomheden Savery Academy. Jeg er Ann-Louise Mathiesen evigt taknemmelig! - og kan til enhver tid anbefale hende til alle, der ønsker at blive stærke, frie og i stand til at følge den skæbne som deres talent og personlighed inderst inde gemmer på. Maria Savery , Founder and head of Savery Academy "  Læs mere  Læs mindre

Benedikte kjær - " Coaching hos Ann-Louise har givet mig klarhed over mig selv og mine følelser, værktøjer til at håndtere dem og ikke mindst kærlighed til mig selv og mine medmennesker - og masser af musik ;o) De collager hun bad mig lave over mine leveregler - var fantastiske for mig, fordi de så klart illustrerede for mig, hvor skidt jeg havde det før, så jeg lettere kunne komme ud af de dårlige handlemønstre igen. Ann-Louise har hjulpet mig til at stag ansvar - og finde nye veje. "  Læs mere  Læs mindre

Jannie J. Tallbacke - " Da jeg startet min rejse fra skilsmissen, hvor jeg var offeret. Syntes det var synd for mig, tænkte at det var vel meget logisk at min ex fandt en anden, for jeg var da ikke værd at samle på. Når vi skulle snakke om noget i forhold til børnene, dukkede jeg nakken og gav ham ret og jeg var fejlen. I mit arbejde med Ann-Louise så jeg lige pludselig min rolle - offeret. Så hvad det gjorde ved mig men ikke mindst mine børn. Jeg kan huske vi skulle arbejde med ansvar. Ansvar!!! Hvorfor det ? jeg tog da ansvar; syntes jeg. Jeg havde de fundet noget vi kunne bo i, et arbejde som gav mad på bordet. Så ansvar viste JEG godt hvad var…. Den første gang jeg fandt ud af at jeg nok ikke kendte til den slags ansvar som Ann-Louise snakkede om, var da jeg skulle konfronter min ex med en ting som jeg ikke var enig om, i forhold til børnene. Jeg skulle tage ansvar for mine meninger og holdninger. Det var som at skulle bestige Himmelbjerget på rulleskøjter. Men da jeg først fik gang i rulle skøjterne, kom over den allerførste samtale, hvor min mening skulle tælle, i vores samarbejde omkring børnene. Var det som om mine rulleskøjter fik motor på. Det bliv bare nemmere og nemmere. Og tilfredsheden med mig selv blev større, gennemslags kraften blev styrket og i dag er det en helt fornøjelse at tage ANSVAR "  Læs mere  Læs mindre

Julia Becker Jacobsen - "At være blevet coachet af Ann-Louise, har betydet at jeg har fået mere kærlighed i mit liv. Hun har hjulpet mig med at forstå, at ting er hvad de er. Jeg har sagt farvel til en masse dårlige tanker om mig selv, og fået værktøjer til hvordan jeg skal komme ud af det, hvis jeg falder tilbage i mine mønstre. Jeg har lært at få et bedre overblik, skille ting ad og dette medfører ro. Det vigtigste jeg har lært, er at tage ansvar for mig selv, og mit liv - og når man tager ansvar, så bliver man glad"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.