Ann-Louise Mathiesen - Coach, Parcoach, Terapeut, Stressterapeut, Stresscoach

Ann-Louise Mathiesen

Coach, Parcoach, Terapeut, Stressterapeut, Stresscoach

Hornbæk , København , Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel session 1.250 kr. Aftal tid

Individuel session - 5 sessioner x 45 min 5.000 kr. Aftal tid

Parsession 2.000 kr. Aftal tid

Parsession - 4 sessioner x 90 min 6.800 kr. Aftal tid

Studerende 750 kr. Aftal tid

Familierådgivning 2.000 kr. Aftal tid

Alle familier er forskellige og der findes ingen opskrift på at være en perfekt familie. I familier er der konflikter og problemer, lige meget hvor dygtige i er til at tale sammen. Vi har alle de samme grundvilkår for det at være menneske. Det er op til den enkelte familie, hvordan de ønsker, at være familie. En af grundpillerne for en harmonisk familie, er at vise respekt for hinanden. Hvordan takler vi konflikter og hvordan er valget mellem ansvarlighed, lydighed og grænser. Både dine og de andres. Indføling, medfølelse og ligeværdighed er ofte de ting der mangler i en familie under en konflikt, Typisk fordi alle gerne vil have ret. Er du bekymret? Så del det med din partner og ikke dine børn. Ingen er skyldige! Alle i en familie er ansvarlige.

Stresscoaching 1.250 kr. Aftal tid

STRESSBEHANDLING

Behandlingen tager afsæt i behandling af symptomerne, samt identificering af kilden til stress. Der arbejdes med helheden, så at man kommer hele vejen rundt om den enkelte. Ann-Louise arbejder ud fra stressbalance metoden, der tager udgangspunkt i den nyeste forskning omkring stress samt personlig og mental sundhed.

Videosamtaler

Individuel session (GoMentor videosession) 1.250 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg arbejder ud fra kognitiv og transformationel coaching. Ann-Louise Mathiesen - Coach, Parcoach, Terapeut, Stressterapeut, Stresscoach

Beskrivelse

Coaching behandler problemstillinger og udfordringer

i nutid og fremadrettet.....

- og hjælper dig effektivt med at få brudt de handlemåder og tankemønstre, der forhindrer dig i at opnå det, du ønsker dig. Vi belyser sammen alternativer, der kan motivere dig til nye veje og inspirere dig til at se det liv, du ønsker, så du får modet til at skabe det.


Individuel coaching og stressbehandling


Står du i en situation, hvor du har svært ved at se, hvad der skal til, for at du kommer videre i livet?

 • Oplever du fysiske symptomer, som ondt i maven, men ved ikke helt hvorfor?
 • Ønsker du større forståelse for, hvad det er for en situation, du sidder i, og hvad du vil have i dit liv?
 • Lader du dig stoppe af gamle historier?


Individuel coaching hjælper dig med at skille tingene ad og forholde dig til den konkrete situation og dermed finde din nye vej.

I forløbet vil du med nye redskaber og kompetencer, få en fornyet indsigt ikke bare om dig selv, men også omverdenen. Du vil blive hjulpet til at udvikle dig og kunne styre dine tanker og følelser, for således at skabe selvindsigt og få en styrket identitet. Grundlaget for at du kan skabe det liv du gerne vil have.


Unge coaching

 • Har du svært ved at finde gejsten og at se meningen med livet? 
 • *Døjer du med mindreværd eller kærestesorg? 
 • Føler du dig stresset, har svært ved at komme i gang med det du brænder for/karriere, eller har du bare brug for et skub bagi?


Så har jeg de værktøjer der skal til, for at du lærer at finde modet, viljen og at tage ansvar for dit liv, så det bliver lettere at være dig.

Jeg har gennem mange år arbejdet med unge og de udfordringer, der følger med, når man er ved at blive voksen. Her er det centrale tema, styrkelse af selvværd og hjælp til at kunne udleve ens fulde potentiale.


Par-session

 • Er I nået til et punkt i jeres forhold, hvor I slet ikke kan høre, hvad I hver især siger?
 • Har I brug for hjælp til at få defineret hvem I er og hvad I står for som partnere?
 • Måske ønsker I at udvikle en større forståelse for, hvad det er for en situation, I sidder i?
 • Og har brug for hjælp til at håndtere en skilsmisse situation, så der skabes overskud til at kunne være der for jeres fælles børn?

Med par coaching får I konkrete værktøjer og opgaver til at udvikle større forståelse for jeres situation -- og hvordan I for eksempel gerne vil være som deleforældre.


Familieterapi

Alle familier er forskellige og der findes ingen opskrift på at være en perfekt familie. I familier er der konflikter og problemer, lige meget hvor dygtige i er til at tale sammen. Vi har alle de samme grundvilkår for det at være menneske.

Det er op til den enkelte familie, hvordan de ønsker, at være familie. En af grundpillerne for en harmonisk familie, er at vise respekt for hinanden. Hvordan takler vi konflikter og hvordan er valget mellem ansvarlighed, lydighed og grænser. Både dine og de andres. Indføling, medfølelse og ligeværdighed er ofte de ting der mangler i en familie under en konflikt, Typisk fordi alle gerne vil have ret.

Er du bekymret? Så del det med din partner og ikke dine børn. Ingen er skyldige! Alle i en familie er ansvarlige. Dette er nogle af de punkter man skal være opmærksom på og det er kvaliteten af de voksnes samspil der viser vejen i en familie. Hvordan de voksne takler de enkelte situationer, er afgørende for den gennemgående atmosfære i en familie, De voksne er de ansvarlige og det er derfor dem, der skal vise vejen.

Vi vil sammen kigge på, hvad der skal til for, at i som familie, kan tage ansvar for hver jeres og sammen løse de konflikter, der må være. I vil få værktøjer for hvordan i kan kommunikere mere tydeligt. 3 ting er essentielle for at skabe en god familie. Kærlighed, vilje og ansvarlighed.


Stresscoaching

Skæddersyet coaching-forløb til dig der er udfordret af stress på den ene eller anden måde. I samarbejde med Stressambassadøren har vi special designede moduler, så du kan få hjælp med det samme.

Stresscoaching har som udgangspunkt afsæt i behandling af symptomerne, samt identificering af kilden til stressproblematikken, hvad enten det er professioneltog/eller familien eller det handler om gamle indgroede mønstre og vaner. Stresscoachingen sikrer, at der arbejdes med helheden, således at der arbejdes hele vejen rundt om den enkelte. Der arbejders ud fra en model hvor der sættes fokus på de ydre påvirkninger, den enkeltes indre overbevisninger, fysiologi og kropslighed. I  stresscoaching , tages der udgangspunkt i den nyeste forskning omkring stress, personlig og mental sundhed. Der skabes bedre balance for den stressramte ogder arbejdes helhedsorienteret med ”De fire stressforhold” og ”Balanceret Intelligent Lederskab” der tager udgangspunkt i at balancere og udvikle vores mentale, sociale, emotionelle, morale og fysiske intelligens.


Alle svar findes i arbejdet med dig selv.

Det eneste der kræves for et frugtbart terapi_eller coaching forløb er, at du er villig til det arbejde, der ligger i forandring.

Mit udgangspunkt er kognitiv og transformationel coaching. Coaching baseret på et positivt menneskesyn. En antagelse om, at vi har alle de ressourcer vi har behov for. Der er ikke noget galt og vi skal ikke repareres. Det er først og fremmest en lærings- og udviklingsproces med sigte på sunde tankemønstre, hensigtsmæssige handlinger og konstruktive løsninger.

I et coachingforløb bliver du guidet til indsigt og færdigheder i at kunne bringe dig selv i en optimal mental præstationstilstand. Her bruger jeg mine rationelle betragtninger, min spiritualitet og baggrund som coach. Der er ikke en standardopskrift for måden der arbejdes på, da udgangspunktet er, at vi alle er unikke skabninger.


Om mig

Ann-Louise er coach, spirituel rådgiver, underviser, stressterapeut, guide...kært barn har mange navne. Efter en lang successfuld karriere som professionel kunstner i musikbranchen og som underviser i sang og performance, startede Ann-Louise for 18 år siden, med arbejdet som coach. Selvudvikling har altid spillet en stor rolle i hendes liv og været medvirkende til, at hun med sin udprægede skarpe intuition, let sætter sig ind i andres situation.

Ann-Louise er uddannet coach ved Mindjuice og ID terapeutuddannalsen. og har nu drevet sin egen successfulde coaching virksomhed i mere end 18 år. Ann-Louise er uddannet stressterapeut og der ud over, er hun også tilknyttet Savery Academy, et performance akademi, hvor hun hjælper de studerende til at blive frie kunstnerisk og på det personlige plan. Hendes udgangspunkt er kognitiv og transformationel coaching. Coaching baseret på et positivt menneskesyn.

En antagelse af, at vi har alle de ressourcer vi har behov for. Der er ikke noget galt og vi skal ikke repareres. Det er først og fremmest en lærings- og udviklingsproces, med sigte på sunde tankemønstre, hensigtsmæssige handlinger og konstruktive løsninger. Forestil dig din situation som et sammenfiltret garnnøgle. Det er ikke til at overskue og ikke til at se, hvor man skal starte for at få det løst op.

Med overblik og tålmodighed, vil Ann-Louise med sin store indsigt og mangeårige erfaring hjælpe dig til at se, hvordan dit "garnnøgle" skal løses op. Hvordan du, selv om situationen ind imellem virker kaotisk og uoverskuelig, kan være med det og skabe et overblik der kan give dig ro indeni. - Inspireret af tid og erfaring. Videregivet med hjerte og ekspertise -


Kontakt mig ganske uforpligtende, for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig/jer med at skabe forandring.


Klientudtalelser

Mads Hørberg / Chief Investment Officer at Tryg A/S - "Ann-Louise ser hurtigt igennem tingene, skærer det ind til benet og fokuserer på det essentielle. Kommunikationen er skarp og præcis; Lige ud af posen og ikke uden omsorg, godt perspektiveret, ofte gennem velvalgte billeder, erfaring og ordsprog. Hvis du vil forandring og øge din selvindsigt - coaching er i sidste ende både en og din egen beslutning - så kan du flytte dig selv og din organisation meget hurtigt henimod midten af skiven. Er du ikke committet til det, kan ingen alligevel gøre en forskel for dig. Er du committet, har du modet, ja, så finder du ikke mange andre, der mod betaling, tør både sige dig imod og kan flytte dig hurtigere, end, Ann-Louise. "  Læs mere  Læs mindre

Tina Outzen - "Ann-Louise har et vindende væsen, jeg følte mig i hvert fald godt modtaget og tryg, da jeg opsøgte hende i en svær periode af mit liv. Hun stillede de rigtige spørgsmål og guidede mig på vej, så jeg meget hurtigt fik det bedre. Det var en øjenåbner for mig, så jeg ikke hang fast i gamle vaner og reaktionsmønstre. "  Læs mere  Læs mindre

Lasse Bo Mertz - ""Jeg tog kontakt til WonderWeel efter en for mig meget stor beslutning om at starte et nyt liv og afsked med et liv - der i bagklogskabens klare lys kun drænede og “udnyttede” mig. En hård tid hvor erkendelsen om at JEG lod det værst tænkelige ske, nemlig at miste mig selv, min selvrespekt og meget mere. Fra første møde blev jeg konfronteret med mit liv, hvad jeg havde forladt og hvor indlysende det var - ligesom det var indlysende hvorfor jeg havde kæmpet og forsøgt og givet alt, og hvorfor det først var lykkedes nu, at tage en endelig beslutning om at forlade det. “Rejsen” igennem erkendelse, konfrontationen med, at JEG lod det ske, tilgivelse af mig selv og det at få “ryddet” op ville være endt helt galt - hvis ikke Ann-Louise havde været den støtte og konstruktive kritikker og provokatør der udfordre - som hun er - en autentisk og uvurderlig støtte. Jeg har flyttede mig - ENORMT, …langsomt i starten med op- og nedture, jeg kravlede langs væggene, - konfrontation og erkendelse af egne valg og mangel på fravalg kan være hård! Ann-Louises direkte og kærlige støtte hjalp mig til at finde mig selv igen, finde tilbage til det menneske der er grounded, har selvrespekt og livsglæde - tilbage til den mand jeg “altid” har været, men mistede undervejs - jeg har erkendt, jeg har tilgivet, jeg har ryddet op. Det store bredgrenet “egetræ” der har rødder som selv orkaner ikke kan rive op eller vælte - og som har plads til at andre kan søge støtte, empati og tryghed under, - dét “træ”, strækker sig igen mod himlen - stærkere og klogere end nogensinde før. Jeg har lært at flytte mig fra “dårlig” energi, falske og uempatiske mennesker og negativitet - jeg har lært at tilvælge positiv energi, glæde, ærlighed, autencitet og kærlighed … jeg er glad og lykkelig for det menneske jeg er blevet igen - og var ikke nået dertil uden, Ann-Louise & WonderWeel. Jeg kan kun anbefale Ann-Louise & WonderWeel varmt - hvis du vil flytte og udvikle dig som menneske, - er du her i de bedste “hænder” - og du vil opdage at rejsen er kun begyndelsen på en udvikling som menneske, du aldrig vil stoppe med. Ann-Louise er en kæmpe inspiration, et menneske der har “walked the talk” - hun har selv været der, hun er på alle måder et livsstykke." - Tak Lasse "  Læs mere  Læs mindre

Julie og Frederik - ""At være blevet coachet af Ann-Louise, har sat en masse processer igang i vores forhold. Vi øver os i ikke at ville have ret, have større forståelse for hinanden, og at blive på vores egen banehalvdel. Det har givet et indblik i at man som par skal tage ansvar indbyrdes for sig selv og sin historie. Så lige meget hvor meget kærlighed der er, kræver det at hver person tager ansvar så kærligheden kan få plads. Når kærlighed får plads, så vokser den.""  Læs mere  Læs mindre

Karina Nikolajsen - ""Mit møde med Ann-Louises coaching kom på et perfekt tidspunkt i mit liv. Jeg havde brug for at bryde mønstrer og handle!! Hun har en fantastisk evne til at se hvad jeg har brug for. De værktøjer jeg har fået, sammen med hendes direkte og befriende måde at formidle dem på, er en gave og jeg er hende dybt taknemmelig for alt det hun har gjort. Jeg tager nu mere ansvar for mit liv - er vågen! Jeg bryder med mine mønstre, nogle hurtigere end andre. Men idet jeg nu kan skille tingene ad, så skræmmer det mig ikke mere, når jeg er på vej ned i et gammelt handlingsmønster. Jeg ved at det sker og kan handle på det - hvis jeg er vågen. Ann-louises tilgang, hendes store empati og at hun er så stærk i sin faglighed, giver stor tryghed og troen på at man kan skabe en ændring i sit liv, hvis man giver slip - og tager ansvar. Lev i nuet og nyd det. Jeg har fundet roen og glæden i mit liv - tak! Det er en fantastisk ændring med få værktøjer - og MEGET anbefalelsesværdigt. Tak fordi du vækkede mig Ann-Louise." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.