Ann-Louise Mathiesen - Coach, Psykoterapeut

Ann-Louise Mathiesen

Coach, Psykoterapeut

Hornbæk

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel session 1.000 kr. Aftal tid

Individuel session - 4 sessioner 3.500 kr. Aftal tid

Parsession 1.600 kr. Aftal tid

Parsession - 4 sessioner 5.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 53

89 88 68 53

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Jeg arbejder ud fra kognitiv og transformationel coaching. Ann-Louise Mathiesen - Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Hvem er jeg?

Med 25 års erfaring som professionel solo-artist samt 15 års erfaring som coach i bagagen, er jeg er et levende og engageret menneske. Jeg brænder for mit fag og for at gøre en forskel for andre mennesker – og jeg tror på at forandring er muligt.

 

Det eneste det kræver for et frugtbart coachingforløb, er at du er villig til det arbejde, der ligger i forandring.


Til gengæld lover jeg dig, at jeg kan hjælpe dig derhen, hvor du gerne vil.

 

Individuel session 45 min

  • Står du i en situation, hvor du har svært ved at se hvad der skal til, for at du kommer videre i livet?
  • Oplever du fysiske symptomer, som ondt i maven, men ved ikke helt hvorfor?
  • Ønsker du større forståelse for, hvad det er for en situation, du sidder i, og hvad du vil have i dit liv?
  • Lader du dig stoppe af gamle spøgelser?

Individuel coaching hjælper dig med at skille tingene ad og forholde dig til den konkrete situation og dermed finde din nye vej.


Jeg har gennem mange år også arbejdet med unge og de udfordringer, der følger med, når man er ved at blive voksen. Her er det centrale tema, styrkelse af selvværd og hjælp til at kunne udleve ens fulde potentiale.


Par-session og par-session for skilsmisseforældre 90 min.

  • Er I nået til et punkt i jeres forhold, hvor I slet ikke kan høre, hvad I hver især siger?
  • Har I brug for hjælp til at få defineret hvem I er og hvad I står får som partnere?
  • Måske ønsker I at udvikle en større forståelse for, hvad det er for en situation, I sidder i?
  • Og har brug for hjælp til at håndtere en skilsmisse situation, så der skabes overskud til at kunne være der for jeres fælles børn?

Med par coaching får I konkrete værktøjer og opgaver til at udvikle større forståelse for jeres situation – og hvordan I f.eks gerne vil være som deleforældre.


Coaching

I min virksomhed Wonderwheel Coaching, er mit fokus på den coachende form og troen på det hele menneske


Jeg arbejder ud fra kognitiv og transformationel coaching. Coaching baseret på et positivt menneskesyn. En antagelse om, at vi har alle de ressourcer vi har behov for.  Der er ikke noget galt og vi skal ikke repareres.

En stor del af min egen selvudvikling har været båret af min livsfilosofi, løsning frem for drama.

 

Kontakt mig ganske uforpligtende, for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig/jer med at skabe forandring.

Jeg tilbyder sessioner i Hornbæk, og i Københavnsområdet – og jeg kører også gerne ud og afholder sessioner hjemme hos jer.

Hornbæk.

Sauntebygade 44 c

3100 hornbæk

Kbh.

Stokholmsgade 31

2100 kbh Ø

Min baggrund

Jeg er uddannet coach i Mindjuice og ID terapeut v./Ole Vadum Dahl og har desuden været HR-ansvarlig i en større virksomhed, hvor jeg har arbejdet med både ledelse og personale.


Jeg er 49 år og bor i Hornbæk med min mand og mine to børn.

Indtil jeg for 18 år siden også begyndte at arbejde som coach inden for sang og performance, har jeg gennem mange år levet som professionel kunstner i musikbranchen. En naturlig potens af denne karriere som kunstner og coach, samt min personlige baggrund, har betydet, at selvudvikling har været naturligt og har været med til, at jeg i dag har et fantastisk rigt liv.

 

Min bog ”Løsning frem for drama”

”Løsning frem for drama” er, meget sigende, titlen på min nye bog.  Efter mange samtaler med unge, hvor jeg kunne se de udfordringer, de stod med efter en skilsmisse, kom grundidéen. I bogen er der flere praktiske eksempler og læseren bliver præsenteret for forskellige muligheder, for at opnå en mere konstruktiv dialog.

Klientudtalelser

Maria Savery - " Vi har tilknyttet sanger/coach Ann-Louise Mathiesen, som en gennemgående, opfølgende og udviklende lærer, fordi hun med sin erfaring som både professionel sangerinde og som mental coach, kan kombinere de to ting, og virkelig ”rykke” eleverne. De fleste mennesker, særligt unge i dag, har blokeringer eller mindreværdsfølelser, som kommer til udtryk, når de skal performe, og forhindrer dem i, at yde det som de ville have været i stand til, hvis de ikke var styret af blokeringer og komplekser. Ann-Louise har værktøjerne til at få eleverne til at italesætte deres forhindringer, kigge på dem, og ved både verbale, mentale med også fysiske sangøvelser få blokeringerne ud af kroppen og sindet - så de studerende kan blive frie, såvel kunstnerisk, som menneskeligt. Hvis en person har store personlige problemer kan det høres i stemmen, ses i dansen og aflæses i skuespillet. Derudover slører det drømmen, og dermed opnås målet heller ikke. Savery Academy har, ikke mindst takket været Ann-Louise Mathiesen, allerede opbygget et ryg, som værende et trygt sted, hvor de unge under kyndig og fagligt kompetent vejledning, bliver dygtige og modige nok til at kunne følge deres drømme og opnå deres mål. Derudover er jeg selv Ann-Louise dybt taknemmelig for at have coachet mig i en periode for mange år siden, som gjorde det muligt for mig selv, at tage netop sådan en udvikling, at jeg til slut kunne følge mine drømme. Hvilket har været medvirkende til, at jeg i dag har et lykkeligt liv, og har været i stand til at etablere virksomheden Savery Academy. Jeg er Ann-Louise Mathiesen evigt taknemmelig! - og kan til enhver tid anbefale hende til alle, der ønsker at blive stærke, frie og i stand til at følge den skæbne som deres talent og personlighed inderst inde gemmer på. Maria Savery , Founder and head of Savery Academy "  Læs mere  Læs mindre

Benedikte kjær - " Coaching hos Ann-Louise har givet mig klarhed over mig selv og mine følelser, værktøjer til at håndtere dem og ikke mindst kærlighed til mig selv og mine medmennesker - og masser af musik ;o) De collager hun bad mig lave over mine leveregler - var fantastiske for mig, fordi de så klart illustrerede for mig, hvor skidt jeg havde det før, så jeg lettere kunne komme ud af de dårlige handlemønstre igen. Ann-Louise har hjulpet mig til at stag ansvar - og finde nye veje. "  Læs mere  Læs mindre

Jannie J. Tallbacke - " Da jeg startet min rejse fra skilsmissen, hvor jeg var offeret. Syntes det var synd for mig, tænkte at det var vel meget logisk at min ex fandt en anden, for jeg var da ikke værd at samle på. Når vi skulle snakke om noget i forhold til børnene, dukkede jeg nakken og gav ham ret og jeg var fejlen. I mit arbejde med Ann-Louise så jeg lige pludselig min rolle - offeret. Så hvad det gjorde ved mig men ikke mindst mine børn. Jeg kan huske vi skulle arbejde med ansvar. Ansvar!!! Hvorfor det ? jeg tog da ansvar; syntes jeg. Jeg havde de fundet noget vi kunne bo i, et arbejde som gav mad på bordet. Så ansvar viste JEG godt hvad var…. Den første gang jeg fandt ud af at jeg nok ikke kendte til den slags ansvar som Ann-Louise snakkede om, var da jeg skulle konfronter min ex med en ting som jeg ikke var enig om, i forhold til børnene. Jeg skulle tage ansvar for mine meninger og holdninger. Det var som at skulle bestige Himmelbjerget på rulleskøjter. Men da jeg først fik gang i rulle skøjterne, kom over den allerførste samtale, hvor min mening skulle tælle, i vores samarbejde omkring børnene. Var det som om mine rulleskøjter fik motor på. Det bliv bare nemmere og nemmere. Og tilfredsheden med mig selv blev større, gennemslags kraften blev styrket og i dag er det en helt fornøjelse at tage ANSVAR "  Læs mere  Læs mindre

Julia Becker Jacobsen - "At være blevet coachet af Ann-Louise, har betydet at jeg har fået mere kærlighed i mit liv. Hun har hjulpet mig med at forstå, at ting er hvad de er. Jeg har sagt farvel til en masse dårlige tanker om mig selv, og fået værktøjer til hvordan jeg skal komme ud af det, hvis jeg falder tilbage i mine mønstre. Jeg har lært at få et bedre overblik, skille ting ad og dette medfører ro. Det vigtigste jeg har lært, er at tage ansvar for mig selv, og mit liv - og når man tager ansvar, så bliver man glad"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.