Anita Kjeldsen - Coach, Mentaltræner

Anita Kjeldsen

Coach, Mentaltræner

Hjørring, Aalborg, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Personlig coaching 700 kr. Aftal tid

Forløb af 3 sessioner 1.500 kr. Aftal tid

Forløb af 5 sessioner 2.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 10 23

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Personlig coaching (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 10 23

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg ønsker at inspirere til og sikre udvikling hos mennesker gennem arbejde med hjernen, muligheder, realisering og forestilling. Anita Kjeldsen - Coach, Mentaltræner

Beskrivelse

Mit navn er Anita Kjeldsen og jeg er International certificeret ICI Coach, MindCoach og professionel mentaltræner

Jeg ønsker at inspirere til og sikre udvikling hos mennesker gennem arbejde med hjernen, muligheder, realisering og forestilling.

 

Jeg tilbyder Life Coaching, Stresscoaching og Mentaltrænings forløb.

 

Stresscoaching

 • Mangler du overskud i hverdagen?
 • Føler du dig stresset eller umotiveret?
 • Oplever du et konstant pres fra alle sider?
 • Glemmer du at prioritere dig selv?
 • Mangler du glæde i dit liv, eller føler du dig trist?
 • Har du mistet overblikket?
 • Har du brug for at finde roen igen?

Ved køb af stresscoaching-forløb vil du modtage fortrolige 1:1 coaching sessioner, som typisk varer 60-90 minutter pr. gang.

Du vil opnå indsigt og få konkrete redskaber og værktøjer, som sikrer, at du fremadrettet vil kunne aflæse dine egne signaler, så du fortsat tør gå efter dine mål, drømme og resultater –  uden stress, men i balance og med overskud.

 

Mentaltræning

Mentaltræning henvender sig både til dig, der ønsker at få det bedre i livet og til dig, der ønsker at præstere bedre i livet.

Her er nogle eksempler på, hvad du kan arbejde med og opnå gennem mentaltræning:

 • Nå dine mål og drømme
 • Præster bedre i din sport
 • Bliv røgfri
 • Opnå vægttab
 • Få bedre søvn
 • Få stærkere selvdisciplin og selvkontrol
 • Styrk dit selvbillede og dit selvværd
 • Få en større tålmodighed og højere “pyt-grænse”
 • Opnå mere glæde i hverdagen
 • Opnå mere ro og find mere mening i livet
 • Lindre angst

….og meget, meget mere!

 

Mentaltræning er en anerkendt og forskningsbaseret træningsform, der indeholder mindfulness og afslappethed, men mentaltræning indeholder også – imod sætning til mindfulness – kraftfulde suggestioner givet af mentaltræneren. I en fuldstændig afspændt tilstand vil du modtage forslag og sætninger, som helt automatisk vil hjælpe dig tættere på det, du gerne vil opnå

 

Ved køb af et mentaltræningsforløb vil du modtage fortrolige 1:1 mentaltrænings sessioner, som typisk varer 60-90 minutter pr. gang. Sessionerne starter med afklarende spørgsmål, der hjælper dig med at gøre dine drømme og mål specifikke, realistiske, ambitiøse og målbare i lige præcis den grad der passer, til dig. Derefter udarbejdes der personlige mentaltræningsfiler til dig, som du kan aflytte direkte fra din mobil, iPad eller computer. Du bestemmer helt selv hvor og hvor ofte du vil lytte til dine filer – mentaltræningen virker uanset hvad du vælger, bare du træner!

 

Hos mig vil du opleve

 • Ærlighed, integritet og ligefremhed
 • Handlig og power
 • Positivitet og et glimt i øjet
 • Fortrolighed, tillid og respekt
 • Anerkendelse og hjælpsomhed

Jeg har kompetencer til at belyse hvilke forandrende handlinger, der kan iværksættes for at opnå positiv værdi, og jeg giver en hjælpende hånd eler et skub i den rigtige retning!

 

Du kan kontakte mig direkte på telefon eller allerede nu forespørge på ledige tider i min kalender.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Anonymt par - "Det bedste var, at hun åbnede øjnene for de svar, der var foran os."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Mindsettet blev ændret, og jeg fik nogle redskaber til at ændre nogle ting ved at ændre min tankegang."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Efter en yderst behagelig samtale med Anita om mine udfordringer med tankerne på golfbanen, modtog jeg en lydfil med mentaltræning. Denne fil har jeg fået glæde af mange gange både hjemme på sofaen og på golfbanen. I starten lyttede jeg til filen hver dag og fik hurtig effekt på banen. Jeg bruger den både som optakt til mit golfspil og som hjemmetræning. Jeg har på 3 måneder ændret mit golfhandicap radikalt og er overbevist om, at det nye mindset har gjort en stor forskel. Selv om Anita ikke selv spiller golf, har hun i indledende samtale skaffet sig alt den nødvendige information til at lave en personlig og målrettet lydfil iforhold til mine udfordringer. Anita er knivskarp og yderst professionel."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Jeg oplevede stort engagement fra Anitas side – i at få mig til at overveje hvilke emner jeg vil arbejde med og i at granske min egen formåen i at komme videre, min egen rolle i udfordringerne og min egen evne til at holde fast i målene. Anita var super god til at give redskaber, som var spot on til de udfordringer, jeg kom med og at samle op på min brug af dem."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere