Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 80 04 19

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Ved onlinesamtaler er der ikke mulighed for tilskud fra Sygeforsikring Danmark. 

Individuel terapi m. rabat (studerende, pensionister, ledige m.m.) (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Jeg har ikke mulighed for at tilbyde tilskud fra Sygeforsikring Danmark på online samtaler. 

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 80 04 19

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Klinisk psykolog med særlig erfaring indenfor behandlingen af angst, depression, stress og spiseforstyrrelser. Tea Frigaard - Psykolog

Beskrivelse

Har du brug for ”en, at tale med?”


Når du har fundet vej herind, er det måske fordi du søger hjælp til at tackle noget i dit liv, der gør ondt og er svært. Vi kan alle i perioder opleve at møde udfordringer og problemer i vores tilværelse. Nogle gange kan disse udfordringer og problemer opleves som så altoverskyggende og uoverskuelige, at vi kan have svært ved at se en vej ud af dem. I sådanne situationer kan vi have brug for hjælp udefra til at komme godt videre. 


Uanset hvad det er du kæmper med, kan det være en stor lettelse at få åbnet op og talt om det i livet som gør ondt. I sådanne situationer er det essentielt at blive mødt med varme, empati og respekt; derfor er nærvær og tillid kerneværdier i mit terapeutiske arbejde. 


Som klinisk psykolog har jeg særlig erfaring med behandlingen af:


 - Selvværdsproblematikker
 - Relationelle problemer
 - Forskellige former for angstlidelser – herunder OCD.
 - Depression
 - Stress
 - Spiseforstyrrelser (herunder ligeledes tvangsoverspisning)
 - Kropsskam
 - Selvskadende adfærd
 - Psykisk vold
 - Selvmordstanker
 - Vedvarende og komplekse sorgreaktioner


Hvem er jeg?


Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet. Til dagligt arbejder jeg som klinisk psykolog i privat praksis i hjertet af Århus C. Jeg har flere års erfaring med både psykoterapi og psykologisk rådgivning. Udover mit virke som privatpraktiserende psykolog, har jeg ligeledes i en årrække beskæftiget mig professionelt med mennesker, der er berørt af spiseforstyrrelser og selvskade samt disses pårørende. Jeg har I denne sammenhæng både fungeret som personlig rådgiver og samtalegruppeleder. Jeg har herudover erfaring fra psykiatrisk regi, idet jeg har arbejdet på en afdeling for mennesker der lider af forskellige former for angst (herunder OCD og PTSD). I løbet af min uddannelse fordybede jeg mig ligeledes i forskelligt frivilligt arbejde – herunder b.la. ved forskellige væresteder for socialt udsatte og som studenterterapeut.

For at kunne opretholde et højt fagligt niveau i mit arbejde, deltager jeg løbende i supervision. Derudover holder jeg mig opdateret indenfor den nyeste forskning og litteratur indenfor mit felt. Jeg følger ligeledes de etiske principper for nordiske psykologer.


Ønsker du at høre nærmere omkring mine kvalifikationer er du altid velkommen til at kontakte mig.


Hvordan arbejder jeg?


For mig er det vigtigt at møde det menneske, som jeg sidder overfor, i øjenhøjde. Derfor lægger jeg stor vægt på at det, som vi beskæftiger os med i terapien, skal give mening ift. dig og dine individuelle behov. Det vil i praksis sige, at jeg ikke arbejder stringent ud fra nogen metode eller tilgang. På denne måde har vi i fællesskab mulighed for at skræddersy det terapiforløb som passer bedst til dig. Overordnet set kan min tilgang beskrives som holistisk i sit sigte, idet jeg altid tager udgangspunkt i det hele menneske. Jeg er af dem opfattelse, at psykiske lidelser aldrig udelukkende bør reduceres til hverken diagnoser eller symptomer. Derimod interesserer jeg mig meget for hvordan de unikke erfaringer og oplevelser, som vi hver især bærer med os, er med til at forme vores virkelighed – herunder ligeledes den måde, som de udfordringer, vi møder, kommer til udtryk.


I mit terapeutiske arbejde er jeg særligt inspireret af de psykodynamiske tilgange – herunder i særdeleshed ISTDP (intensiv dynamisk korttidsterapi). Du vil opleve, at jeg ligeledes benytter mig af psykologiske redskaber fra de mere kongitivt-orinterede tilgange, som f.eks. Compassion-fokuseret terapi (CFT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT). 


Det praktiske


Jeg tilbyder både terapi ved personligt fremmøde og som e-konsultationer. En terapisession har en varighed på mellem 50-60 minutter. Prisen for individuel terapi ved personligt fremmøde er 650 kr. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, har du ved personligt fremmøde mulighed for at opnå et tilskud på 300 kr. På denne måde kommer prisen ned på 350 kr. pr. samtale.
OBS: Ved personligt fremmøde betales der ikke over go-mentor. Betalingen foregår i klinikken før samtalens start. 


Ved mine e-konsultationer gør tilskud fra Danmark sig desværre ikke gældende. En e-konsultation koster 500 kr. Her er der dog mulighed for rabat til særlige grupper (se ydelser øverst på profilen). Ved e-konsultationer har du mulighed for både at booke og betale over gomentor.dk. 

Jeg tilbyder ligeledes online terapi via. GoMentor 24/7. 

Inden du booker en tid hos mig, har du mulighed for at bestille en gratis forsamtale af 20 minutters varighed. Forsamtalen kan foregå enten telefonisk eller via. e-konsultation. 


Såfremt du er interesseret i at booke en tid til hos mig, kan du kontakte mig enten herinde, via. Linket til min egen side (til venstre på profilen) eller pr. telefon/email.


Du er ligeledes meget velkommen til at kontakte mig, såfremt du har yderligere spørgsmål til det praktiske. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere