Personligt fremmøde

Individuel terapi (m. rabat til studerende, pensionister, ledige, mm.) 600 kr. Aftal tid

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi (1. indledende samtale) 0 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi m. rabat (studerende, pensionister, ledige mm.) (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Jeg har ikke mulighed for at tilbyde tilskud fra Sygeforsikring Danmark på online samtaler. 

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Ved onlinesamtaler er der ikke mulighed for tilskud fra Sygeforsikring Danmark. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Klinisk psykolog med særlig erfaring indenfor behandlingen af angst, depression, stress og spiseforstyrrelser. Tea Frigaard - Psykolog

Beskrivelse

Har du brug for ”en, at tale med?”


Når du har fundet vej herind, er det måske fordi du søger hjælp til at tackle noget i dit liv, der gør ondt og er svært. Vi kan alle i perioder opleve at møde udfordringer og problemer i vores tilværelse. Nogle gange kan disse udfordringer og problemer opleves som så altoverskyggende og uoverskuelige, at vi kan have svært ved at se en vej ud af dem. I sådanne situationer kan vi have brug for hjælp udefra til at komme godt videre. 


Uanset hvad det er du kæmper med, kan det være en stor lettelse at få åbnet op og talt om det i livet som gør ondt. I sådanne situationer er det essentielt at blive mødt med varme, empati og respekt; derfor er nærvær og tillid kerneværdier i mit terapeutiske arbejde. 


Som klinisk psykolog har jeg særlig erfaring med behandlingen af:


 - Selvværdsproblematikker
 - Relationelle problemer
 - Forskellige former for angstlidelser – herunder OCD 
 - Depression
 - Stress
 - Spiseforstyrrelser (herunder ligeledes tvangsoverspisning)
 - Kropsskam
 - Selvskadende adfærd
 - Vedvarende og komplekse sorgreaktioner


Din første samtale er gratis, så du har mulighed for at vurdere, om et terapiforløb hos mig giver mening for dig 


Det, at starte i terapi, er ofte en stor beslutning for mange. Hvad vil det egentlig sige, at “gå til psykolog”? – og hvad kan man forvente af terapien? For at vi sammen kan sikre os, at jeg er den rette til at hjælpe dig med det, du gerne vil have hjælp til, er den første samtale hos mig gratis. Al forskning peger nemlig retning af, at relationen mellem terapeut og klient er en afgørende faktor for et vellykket terapiforløb. Ved den første samtale har du derfor som klient uforpligtende mulighed for at vurdere, om jeg er det rette match for dig.


Hvem er jeg?


Jeg er uddannet cand.psych (psykolog) fra Aarhus Universitet, og har i en årrække beskæftiget mig med både psykoterapi og psykologisk rådgivning af voksne og unge. Til dagligt arbejder jeg som privatpraktiserende psykolog i Aarhus C. I kraft af min uddannelse, arbejder jeg som terapeut ud fra et stærkt fagligt fundament. Det vil konkret sige, at jeg i mit arbejde trækker på en omfattende viden om, hvordan den menneskelige psyke fungerer – både når vi er i balance og i ubalance.

Udover mit virke som privatpraktiserende psykolog, har jeg ligeledes beskæftiget mig professionelt med mennesker, der er berørt af spiseforstyrrelser og selvskade, samt disses pårørende. Jeg har I denne sammenhæng både fungeret som personlig rådgiver og samtale-gruppeleder. Herudover har jeg ligeledes erfaring for psykiatrisk regi, hvor jeg har arbejdet med mennesker, der lider af forskellige former for angst (herunder OCD og PTSD). I løbet af min studietid, arbejdede jeg ligeledes som studenterterapeut og som frivillig ved forskellige væresteder for socialt udsatte. For at dygtiggøre mig og blive i stand til at hjælpe mine klienter endnu mere effektivt, er jeg på nuværende tidspunkt igang med en treårig efteruddannelse indenfor terapiformen Intensiv Dynamisk Korttidsterapi.

Ønsker du at høre nærmere om mine kvalifikationer, er du altid meget velkommen til at kontakte mig. 


Hvordan arbejder jeg?


At hjælpe mennesker til at skabe positiv forandring i deres liv, er for mig det aller mest givende ved mit arbejde. Det er ligeledes den primære grund til, at jeg i sin tid valgte at uddanne mig til psykolog. For mig er det vigtigt at møde det menneske, som jeg sidder overfor, i øjenhøjde. Derfor lægger jeg stor vægt på at det, som vi beskæftiger os med i terapien, skal give mening ift. dig og dine individuelle behov. Det vil i praksis sige, at jeg ikke arbejder stringent ud fra nogen metode eller tilgang. På denne måde har vi sammen mulighed for at skræddersy det terapiforløb, som passer bedst til dig. Jeg er af dem opfattelse, at psykiske lidelser aldrig udelukkende bør reduceres til hverken diagnoser eller symptomer. Derimod interesserer jeg mig meget for hvordan de unikke erfaringer og oplevelser, som vi hver især bærer med os, er med til at forme vores virkelighed – herunder ligeledes den måde, som de udfordringer, vi møder, kommer til udtryk.

I mit terapeutiske arbejde er jeg særligt inspireret af de psykodynamiske tilgange – i særdeleshed Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP). Du vil opleve, at jeg ligeledes benytter mig af terapeutiske redskaber fra de mere kongitivt-orinterede tilgange – i særdeleshed Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Du kan læse mere om både ISTDP og ACT på min egen side under fanen 'Terapien' (linket til min egen side finder du til højre på min profil). 


Kvalitetssikring af din terapi


Jeg modtager jævnligt supervision, for at kunne opretholde et højt fagligt niveau i mit arbejde. Herudover deltager jeg i forskellige, fagligt relevante kurser, og holder mig løbende opdateret indenfor den nyeste litteratur og forskning. Som medlem af Dansk Psykologforening, har jeg ligeledes forpligtet mig på at følge De Etiske Standarder for Nordiske Psykologer.


Det praktiske


Jeg tilbyder både terapi ved personligt fremmøde og via. online- og telefon konsultationer. En terapisession har en varighed på 50 minutter. Prisen for individuel terapi (både ved personligt fremmøde og som online- og telefon konsultation) er 700 kr. Da du desværre ikke har mulighed for at modtage tilskud fra Sygeforsikring Danmark hos mig, tilbyder jeg rabat til særlige grupper (se ydelser øverst på profilen).  
Den første samtale hos mig er gratis, hvilket betyder, at du som klient har mulighed for at danne dig et indtryk af mig og den måde, jeg arbejder på, inden du bestemmer dig for, om jeg er den rette terapeut for dig. 

Betaling 
Ved personligt fremmøde, kan betaling foregå via. mobilepay eller kontanter. Ved online- eller telefonkonsultation foregår betaling via. mobilepay eller manuel bankoverførsel ved samtalens slutning, med mindre andet er aftalt. 


Jeg tilbyder ligeledes online terapi via. GoMentor 24/7. 


Såfremt du er interesseret i at booke en tid til hos mig, kan du kontakte mig enten herinde, via. Linket til min egen side (til venstre på profilen) eller pr. telefon/email.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.