Ronn Rasmussen - Psykoterapeut MPF

Ronn Rasmussen

Psykoterapeut MPF

Ejby , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Børn & unge 650 kr. Aftal tid

Parsamtale 950 kr. Aftal tid

Vielight behandling 500 kr. Aftal tid

neurofeedback 500 kr. Aftal tid

neurofeedback behandling

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ronn Rasmussen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse


Velkommen til min profil.

Jeg har 27 års erfaring som privat praktiserende psykoterapeut samt som terapeutisk behandlingsmedarbejder ansat ved kommunale foranstaltninger og selvejende institutioner.

Jeg tilbyder individuelle samtaler og bio/neurofeedback behandling, alene eller som supplement til samtaleterapien.

 

Jeg har især erfaring med behandling af:

 • Stress
 • Angst
 • Depression
 • Psykosomatiske lidelser
 • Angst;
 • OCD
 • Socialfobi
 • Autisme og ADHD
 • Demens
 • Parterapi

Personlig Vækst

Organisk Psykoterapi er en dyberegående terapiform, som fører til større selvindsigt, hvorved du kan opnå et liv i kontakt med Krop og Sjæl.

Terapien bringer dig i kontakt med fortrængte og dybereliggende følelser og foregår på en blid og omsorgsfuld måde, i fuld respekt for dig.

 

Bio/Neurofeedback

Siden 1980 og frem til i dag har teknologien og hjerneforskningen tilsammen udviklet et medicinsk godkendt bio / neurofeedback system, der kan forbedre hjernens funktioner hos børn og voksne med ADD/ ADHD/ OCD/ automatiske negative tanker/ Anoreksi/ Ssperger syndrom/ Autisme/ hjerneskader og sen hjerneskader.

 

Meget forskning tyder på, at personer med stress og depression også kan have særdeles gavn af neurofeedback behandling, enten som supplement til samtaleterapi eller medicinsk behandling.

 

Metoden har også vist sig særdeles effektiv til behandling af alkohol og stof-misbrug.

 

Det er et omfattende træningssystem som igangsætter forandring og vækst på celleniveau i hjernen. Hjernen producere en uafbrudt strøm af elektriske impulser og ved hjælp af EEG kan disse elektriske impulser registreres som hjernebølger.

 

Under en EEG neurofeedback session trænes hjernen via positiv forstærkning i at tilnærme sig optimale hjernebølge mønstre.

 

QIK CTP test

På klinikken Personlig Vækst / Neurofeedback tilbydes klienten en QIK CPT test.

QIK CPT er en visuelt kontinuerlig ydeevne test, udviklet til vurdering af opmærksomhed og impulskontrol.

Testen giver en vurdering af neurofeedbackens fremskridt med klienten.

Der udarbejdes en fyldestgørende rapport til klienten.

 

Om mig

Siden 1994 har jeg været Privat Praktiserende Psykoterapeut. Jeg er medlem af psykoterapeutforeningen og modtager løbende supervision.

Jeg holder mig fagligt ajour og udvider min viden inden faget med div. kurser m.m.

Uddannet indenfor psykiatrien i 1974 og uddannet Psykoterapeut i 1994 fra Dansk institut for Organisk Psykoterapi i Holbæk og har herefter taget en 3årig Efteruddannelse - også i DIG.

Uddannet Bio/Neurofeedback terapeut i 2012 og efteruddannet i 2014.

 

Ring eller kontakt mig via henvendelses formularen, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.