Ole Madsen - Psykoterapeut - GoMentor
Ole Madsen - Psykoterapeut

Ole Madsen

Psykoterapeut

København NV, Videosamtale

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtaleterapi 600 kr. Aftal tid

Individuel samtale terapi i klinik på Faksegade 10 kld. Østerbro

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 87

89 87 43 87

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtaleterapi over video eller telefon (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Samtaleterapi over video eller telefon

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 87

89 87 43 87

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Giv slip i dine problemer og få ny energi. Jeg er erfaren ID Psykoterapeut, og tilbyder muligheden for at slippe og hele de følelser og tanker der fylder. Ole Madsen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Få et frirum med psykoterapi på Nørrebro

Min 4-årige uddannelse indeholder flere terapeutiske retninger og kan tilpasses netop dit behov.

Jeg har både i mit eget og mine klienters liv arbejdet med områder som stress, angst, depression, overgreb og afhængighed. Psykoterapi giver dig en mulighed for at få ny energi og nye måder at tænke og handle på.

Samtalerne er naturligvis fuldt fortrolige, og jeg har tavshedspligt. Jeg går også i supervision, dvs. jeg modtager vejledning af en specielt uddannet psykoterapeut.


Bliv mødt hvor du er i dit liv

Jeg tilbyder dig muligheden for at få forløsning for det, som er svært. Jeg er certificeret ID Psykoterapeut og har mange års erfaring med terapi. Som psykoterapeut på Nørrebro tilbyder jeg et trygt rum, hvor du bliver mødt, der hvor du er, så du kan komme ud med det, som fylder. Her har du plads til at være dig selv.

 

Hvordan virker psykoterapi?

I terapien styrker vi din selvindsigt ved at tale om dine problemer, og vi ser dem fra forskellige vinkler. Derved får du en større bevidsthed om dine egne tanker og følelser.

Den virkningsfulde terapi skabes ved, at begge parter er nærværende, og sammen går ind i de svære følelser. Formålet med terapien er, at du kommer ud af smertefulde tanke- og handlemåder. Med psykoterapi får du frigjort din energi og dine ressourcer, således at din livskvalitet øges.

Kontakt din psykoterapeut i København


Når du leder efter en psykoterapeut er det vigtigt, du finder den rigtige i forhold til at hjælpe dig med de ting, der fylder for netop dig. Kontakt mig og
 lad mig høre, hvad du har af tanker og udfordringer. Sammen kan vi så finde ud af, om jeg er den rigtige psykoterapeut for dig. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Lidt om mig

Jeg er 45 år og er certificeret ID psykoterapeut. Jeg har mange års erfaring i at arbejde med klienter, og det giver mig en stor glæde, at se de positive forandringer i deres liv.

Mit andet arbejde

Inden jeg startede som terapeut har jeg uddannet mig til Cand.Merc. dvs. økonom. Jeg har 5 års erfaring med marketing og senere projektarbejde i hjælpeorginisationer, hvilket giver mig en god analytisk forståelse.

Jeg har altid været meget interesseret i eksistentielle og psykologiske spørgsmål. Derfor har jeg senere skiftet til omsorgsbranchen, og jeg er vant til at arbejde med mennesker med fysiske og psykiske udfordringer.

Min fritid

I tre år har jeg arbejdet som frivillig kok for hjemløse, og som leder af en samtalegruppe. Begge dele var spændende, og også noget hvor jeg lærte om de lidt mere svære ting livet også kan byde på.

Min fritid har budt på mange rejser bl.a. til Indien, hvor jeg ligesom i Danmark har modtaget undervisning fra anerkendte undervisere i psykologi og mindfulness. Jeg har også gået meget i terapi selv, og kender til skader tidligt i livet.

Min etik

Udvikling og god etik er vigtig for mig, og jeg er derfor medlem af ID Psykoterapeutisk forening ligesom jeg går i supervision. Dvs. jeg får jævnligt vejledning af en specielt uddannet terapeut. Vores samtaler er naturligvis fuldt fortrolige og jeg har tavshedspligt.

Oprindelig kommer jeg Jylland, hvor jeg er vokset op i Broager, som er en mindre landsby i nærheden af Sønderborg. Jeg er dog blevet meget glad for København området, og jeg bor i dag sammen med min kone i Søborg.Klientudtalelser

Klient 28 år - "Allerede til første session, fik jeg så mange gode redskaber af Ole. Det er utroligt, hvor meget vi nåede på den time og 15 min. At have en, som lytter og giver forskellige øvelser og huskeregler og til sidst kan runde af med evaluering, troede jeg aldrig, man ville kunne nå på så kort tid. Jeg har nu kun været til to sessions hos Ole, men har allerede lært så meget om mig selv! Vil stærkt anbefale Ole."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 42 år - "Ole er en dygtig terapeut. Han er nærværende, empatisk og opmuntrende. Han er professionel og behandlingen er en kombination af snak og øvelser. Jeg føler mig altid lettere når jeg har været hos Ole."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 54 år - "Ole har på en relativ kort tid hjulpet mig virkelig meget med gode samtaler og div. værktøj, som fungerer, til at se lysere på min tilværelse. Den har i nogle år nu været præget af kraftige depressioner med mange angst anfalde og klaustrofobi. Ole er tillidsvækkende og behagelig. Vigtig detalje, prisen for en session, som varer 75 min. hos Ole er meget rimelig og til at betale sammenlignet med mange andre i denne branche "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 30 år - " Ole har været stor hjælp for mig. Han har styrket mig og lært mig selv bedre at kende. Han har været kreativ med sine forskellige øvelser under sessionen. Han er forberedt til hver gang. Man ændrer sit mindset og ser på livet med andre perspektiver. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 30 år - "Jeg havde gået længe og følt, at jeg havde brug for at komme videre i mit liv. At få bearbejdet mine traumer fra barndommen, få bugt med min jalousi og være i stand til at tage styringen over mine handlinger og mit eget liv. I min terapi hos Ole har jeg opnået store resultater. Jeg har fundet roden til mine traumer, og er begyndt at vise mere tiltro overfor andre mennesker. Jeg har også fået med bedre relation til mine forældre og mit ægteskab er blevet meget bedre."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 38 år - "Ole har en meget god evne til at være nærværende, lyttende og forstående samtidig med, at hans intuitive tilgang til en som klient giver luft ind i de processer der gennemleves. Der hele sammen, nærværet, forståelsen og intuitionen får dannet en rar ramme om ens udvikling. Jeg har fået et stort udbytte af terapien, og jeg har altid følt mig imødekommet med stor tillid og respekt."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 41 år - "Ole har hjulpet mig til at blive bedre til at sætte mine grænser, og stå mere ved mig selv. Jeg er blevet bedre til at mærke, hvad jeg vil i mit liv og i mine relationer. Han møder mig lige der hvor jeg er, og er god til at gå med ind i følelser, som er svære at se på og mærke. Han hjælper med at rykke ting i en, så man kan se ting på nye og mere frie måder. Ole har også en god humor, og er god til at give et kærligt skub i den rigtige retning."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.