Mette Stübert - Psykoterapeut MPF

Mette Stübert

Psykoterapeut MPF

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Mette Stübert - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


At hjælpe andre med at finde vej ind til gemte eller glemte steder i sig selv har altid været en lidenskab for mig. At opdage selvværd ved at stå ved sig selv.

Når jeg laver terapi har jeg fokus på at hjælpe dig til at bryde med uhensigtsmæssige vaner og mønstre, øge din selv indsigt og dit selvværd. Dermed får du bedre kontakt med dit inderste, dine ressourcer, længsler og ønsker. Måden dette gøres på, er gennem samtale med mig, med fokus på dine tanker, følelser og hvilke forhindringer du skaber i dig, for at få det liv du inderst inde ønsker.

Som psykoterapeut bestræber jeg mig altid på at skabe et tillidsfuldt, omsorgsfuldt og ikke-dømmende rum, hvor du kan føle dig tryg, uanset hvad du bringer op i terapien.

Jeg møder dig som du er. Med medfølelse og uden fordomme.

Samtalerne foregår p.t. privat hjemme hos mig i Tyrsted, Horsens. 


Kontakt mig såfremt du har;

Ondt i livet og går rundt og føler dig helt udbrændt?

Føler dig meget stresset og måske er sygemeldt?

Føler dig trist, træt og ingenting længere orker?

Står i en akut krise - måske er du i en skilsmisse, eller har mistet en elsket?

Har udfordringer med relationen til din mand/kæreste og børn?

Har en oplevelse af at du er blevet tom og ikke kan mærke dine følelser?

Tænker at du ikke er noget værd?

Har du lyst til; 

At få din energi og dit positive syn på verden tilbage?

At kunne leve dit liv så DU bestemmer og ikke efter alle andres forventninger?

At leve i overensstemmelse med dine grænser og dine ønsker og behov?

At blive den kvinde/mand/forælder du inderst inde ved du er?

At kunne forfølge dine inderste længsler, ønsker og drømme?

......................................................................................................................................................

Lidt privat om mig: 

Jeg er født i 1974 og min interesse for mennesker og psykologi har altid fyldt meget i mig. Jeg er mønsterbryder og har formået at skabe et andet liv for mig og mine børn, end den opvækst jeg selv fik.

Jeg er certificeret dynamisk relations orienteret psykoterapeut fra PSYKOTERAPEUT UDDANNELSEN. Jeg arbejder ud fra den tanke, at alle problemer vi har, er betinget af, at vi mangler at gøre noget. At du ikke får gjort det - reageret så du bliver tilfreds - og deraf har en utilfredshed, angst og ubehag i dit liv. Jeg er meget optaget af at klienten jeg arbejder med i et forløb, skal lære at mærke sine følelser, og kunne handle herud fra. Følelsesmæssig træning er bundklangen i min måde at være sammen med dig på. 

Jeg har altid haft en fintfølende sansning af andres følelser. Andre mennesker har haft nemt ved at betro sig til mig. Qua mine uddannelser, samt min livs erfaring, er jeg blevet i stand til at fornemme, mærke og handle på mine egne følelser. Min rejse har været lang, opslidende og meget lærerig. Jeg er få andre terapeuter jeg har mødt på min vej, evigt taknemmelig.

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1999. Har siden da haft dette virke. Primært i det psykiatriske felt. Både på lukket modtage afsnit samt åbent afsnit. De sidste 4-5 år har jeg fungeret som ude kørende sygeplejerske i Horsens og Hedensted kommune. Jeg arbejder både som sygeplejerske og som psykoterapeut. Jeg har klienter i min private praksis i hjemmet. 

Udover at være sygeplejerske og dynamisk relations orienteret psykoterapeut er jeg mor til 2 sønner, på 18 og 14 år. Jeg er i forhold med Morten siden 2013.

 


Klientudtalelser

Mia Nielsen - "”Jeg har det sidste halve års tid været i terapi hos Mette. Jeg startede egentlig med en ret enkel problemstilling, men fandt hurtigt ud af, at de følelser jeg havde omkring dette stak langt dybere, end jeg lige havde regnet med – og at det var derfor jeg havde så svært ved at give slip. Jeg har egentlig altid været utrolig god til at TALE om mine følelser, og har derfor troet, at jeg også har været i rigtig god kontakt med mig selv. Men hos Mette gik det ret hurtigt op for mig, at der er stor forskel på at TALE og FØLE. Mette formåede at hjælpe mig til at komme ned og mærke efter i min krop. Det tog tid at komme helt ned i dybden, for jeg har fået lavet rigtig mange strategier til at undvige. Men med forskellige metoder lykkedes det Mette at hjælpe mig til at få åbnet op og finde ud af, hvad det var der lå og gemte sig. De sidste mange år har jeg døjet med mange smerter i min krop og en del af dem er lettet i takt med at jeg er blevet opmærksom på at smerterne kommer, når jeg undertrykker mine følelser. Jeg mærker nu tydeligt, når jeg ”glemmer mig selv”, og har fået mod til at handle ud fra, hvad jeg selv har behov for og lyst til, og ikke kun ud fra hvad alle andre synes jeg bør og skal – jeg har fundet ud af, at jeg også er vigtig. Det er jeg Mette dybt taknemmelig for! Jeg skulle lige vænne mig til at det var MIG der skulle arbejde med mig selv, og ikke Mette der kom med en masse forslag til hvad jeg nu kunne gøre. Det var hårdt selv at skulle mærke efter hele tiden, og indimellem sad jeg bare og ønskede, at Mette ville komme med et eller andet guldkorn der kunne løse mine problemer, men det gik ret hurtig op for mig, at det netop er det der gør Mette til en super terapeut. Hun formår at få mig til selv at arbejde – og dermed også få løst knuderne i mig selv. Jeg har nu afsluttet mit forløb, men er sikker på, at jeg med jævne mellemrum vil vende tilbage, for lige at få en opfølgning og få mærket efter, hvad jeg nu har brug for at arbejde med. Jeg vil helt klart anbefale alle at få et forløb hos Mette. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke har gjort det for længe siden". "  Læs mere  Læs mindre

Lærke Willemoes - "”Min terapi hos Mette har gjort en stor forskel for mig, for hun har ikke bare lyttet til mig, men har lært mig, hvordan jeg kan hjælpe mig SELV. Med hendes hjælp har jeg fået en større forståelse for mine følelsesmæssige reaktioner og har lært at reagere på en mere hensigtsmæssig måde, så jeg bedre kan passe på mig selv. De redskaber vil jeg have gavn af resten af mit liv. Tak for hjælpen, Mette” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.