Har du mistet din energi og dit overskud?

Skrevet d. 11-8-2018 11:28:03 af Mette Stübert - Psykoterapeut MPF

Når vi undertrykker ønsker, længsler og drømme, så skaber det rod indeni. Det kan komme til udtryk i både stress, angst, depression og en sygemelding. 

Det er ikke sjældent jeg oplever at klienter, ikke magter deres liv længere, og en måde at deale med dette, er at sygemelde sig. Det kan være fint lige her og nu, men det er ikke løsningen i det lange løb. 

Jeg kender selv til længevarende undertrykkelse af mine længsler og følelser, som (pudsigt nok) også gav sig til kende ved at jeg tabte al min energi og ikke kunne klare både mit arbejdsliv og privat liv. Jeg havde ikke lyttet til mig selv i lang tid. Det måtte jeg betale prisen for. 

Hvis du står et sted i livet lige nu, hvor du føler dig nedslidt og totalt drænet, kan du spørge dig selv:

Hvor i mit liv, går jeg og lyver for mig selv?

Hvor i mit liv kan jeg mærke der er uoverensstemmelse mellem tanker og følelser?

Hvor kan jeg mærke at ægtheden udebliver?

PÅ den måde kan komme mere i kontakt med den du I VIRKELIGHEDEN ER! 

Kærlige hilsener

Mette Stübert Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.