Marlene Isabel Rasmussen - Coach, Mentor

Marlene Isabel Rasmussen

Coach, Mentor

Blommenslyst, Odense, Videosamtale

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Fylder din økonomi for meget i hovedet og for lidt i pengepungen? - Forløb med 6 samtaler 6.000 kr. Aftal tid

ØKONOMISKE GENNEMBRUDS-konsultationer -  5 personlige møder á 1 times varighed, samt 1 tlf-samtale forud for vores 1. møde.


5 timers personlig konsultation, hvor du får effektive værktøjer og befriende øvelser specifikt målrettet økonomiske gevinster og følelsesmæssigt befriende tankemønstre og handlinger. Værktøjer og metoder, som jeg primært har hentet i USA og har udviklet selv igennem årslange intense studier og testet på egen krop og afprøvede under gennemførte kursusforløb og MasterMinds jeg har afholdt hen over de sidste 5 år (og jeg har en bog på vej herom også).  

Forud for første møde afholder vi et tlf.-møde af 45 min. varighed hvor vi ser på hvilke pengearketyper, der spiller størst rolle i din økonomiske tænkning og dine finansielle dispositioner. Har du set tv-udsendelserne KRONER MELLEM ØRERNE, hvor jeg fortæller om hver af de 8 penge-arketyper? Jeg har en test, som jeg sender til dig, så du kan få afklaret hvilke penge-arketyper der er mest udtalt hos dig og hvor du har mest flair for at tjene penge, og hvilke penge-arketyper du ikke benytter dig af og dermed muligheder du ikke ser og drager fordel af. Den tager dig ca. 10 min. at udfylde. Herefter sender du mig dine scorer, som danner grundlaget for vores tlf.-samtale, som er vores første samtale.

De 5 personlige fremmøder kan samles til en enkelt dag, hvor vi arbejder fokuseret med alle de effektive teknikker på én og samme dag, hvis du hurtigst muligt vil tilegne dig metoderne og tænkningen. Når vi har aftalt tid og sted, booker jeg et mødelokale efter aftale med dig - og hvis du foretrækker det, i nærheden af hvor du bor/arbejder (indenfor Danmark's grænser :-).  

Du kan godt begynde at glæde dig!

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 19

89 87 04 19

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Lær at designe dit sprog, så det er målrettet din modtager - Forløb med 3 x 45 min. (GoMentor videosession) 3.000 kr. Aftal tid

                                                Design dit sprog og få din vilje!

            Lægger hemmeligheden for dig og dine målsætningers indfrielse i din kommunikation?

 


 • Vil du have større indflydelse?

 • Længes du efter at én eller flere i din omgangskreds oftere siger ”JA” til dig og dine forslag?

 • Vil du være bedre til at motivere andre?

 • … og vil du have din vilje!


Tilmeld dig forløbet her, som med 4 moduler booster din evne til at kommunikere dragende, så du i langt højere grad fanger andres opmærksomhed og velvilje. Hvert modul er koncentreret omkring én effektiv teknik, og du vil på selve kurset sætte værktøjet i spil, så du umiddelbart efter hvert modul er sat op til at gå ud og anvende det straks. 


Du får:


 1. Effektive kommunikationsredskaber som er lette at anvende

 2. Kraftfulde værktøjer, der puster liv i dine samtaler.

 3. Èt redskab ad gangen, så du er sikker på FULD integration!

 4. Værktøjer, der relateres til DIN hverdag, hver gang; Du vil efter hvert modul have materiale du straks kan anvende i din mailkorrespondance, i dine kundesamtaler, i dine forhandlinger og aftaler med tredjeparter.

 5. Helt nye vinkler på ’samtalens kunst’!


Detaljer:


På 3 samtaler kommer vi grundigt igennem 4 moduler:

 

Modul 1: Få ”Ja” til dig og dine ideer   

Modul 2: Sådan får du et dragende og malerisk sprog

Modul 3: Skab en stærk relation og forstærk dit budskab

Modul 4: Tal direkte ind i din samtalepartners motivation


Undervejs i forløbet modtager du også lidt materiale, der fastholder din læring og oversigter, du fremadrettet kan læne dig op ad.

Personlig Coaching - Pakke med 8 x 40 min. Brug det som et klippekort (1 år) (GoMentor videosession) 6.800 kr. Aftal tid

Er du egentlig okay, men alligevel ikke rigtig glad? Nogen gange tvivler du på om du skal holde fast eller give slip? Fordi hvad er rigtigt for dig og hvad er bare ikke for dig?

Du har fået en gave - LIVET!

Lad mig hjælpe dig med at blive helt skarp på hvordan du vælger til og fra, så du kan leve DIT LIV autentisk og med oprigtig glæde.

Jeg kan hjælpe dig tilbage på sporet med klarhed over dine værdier og et fornyet formål med livet.

Over 8 sessioner finder vi sammen ind til ESSENSSEN i dit liv og HVORDAN du stykker det sammen og FÅR DET TIL AT SKE så du vågner spændt og energisk om morgenen og går i seng om aftenen stolt og opfyldt af glæde.

Se frem til at du synger DIN SANG.

Du kan placere de 8 sessioner hen over et helt år.  

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 19

89 87 04 19

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Søger du mere glæde, gennemslagskraft og overskud i dit liv (også økonomisk) i dit liv? Realiser det med mine værktøjer, der gør det let at sætte handling bag. Marlene Isabel Rasmussen - Coach, Mentor

Beskrivelse

Kom fra tanke til realitet, hvor jeg guider dig til tanker, tale og handlinger, der falder dig naturligt og sparer dig for en masse tid og energi væk fra alt det der bare ikke virker for dig (længere). 

Når vi to taler sammen kommer 'alt det der er træls' ikke til at spille hovedrollen. Jeg kan bedst coache og guide dig til at få alt det du drømmer om når vi holder 'Bulls Eye' på alt det du ønsker dig i dit liv - af bl.a. mennesker, oplevelser, penge, livskvalitet m.m.

Dér hvor du har dit fokus er dér hvor du skaber dine resultater. I vores samtaler får du derfor et skarpt fokus på præcis HVAD du mere vil opnå og HVORDAN du får det til at ske. Og jeg giver dig REDSKABERNE til det og vi gennemgår ØVELSERNE så du kommer i mål.

 

Du kan starte et udviklingsforløb målrettet:

 • Kommunikationsteknikker
 • Handlings- og beslutningskraft
 • Trivsel og dybtfølt velvære
 • Økonomisk overskud


Hvis det lyder som noget af det du har brug for, så husk at du bare kan ringe og tage en gratis 15-20 min. samtale med mig.

 

Nedenfor kan du læse mere om dem.

 

LÆR AT DESIGNE DIT SPROG, SÅ DET ER MÅLRETTET DIN MODTAGER (kommunikationsteknikker)

 • Vil du være bedre til at kommunikere?
 • Er der for længe imellem at du får din vilje?
 • Er du træt af hele tiden at skulle gentage dig selv?
 • Vil du styrke et samarbejde/en samarbejdsrelation?


Over 3 online/tlf-samtaler styrker vi din gennemslagskraft med 5 helt afgørende sproglige og kropslige kommunikationsteknikker der skaber den gode relation og målrettet går ind og 'trigger' motivationen hos dem du taler med. Vi dykker også ned dér hvor du personligt ser de største udfordringer og hvordan du imødekommer dem til gavn for dig og dem du omgås.

 

FYLDER DIN ØKONOMI FOR MEGET I HOVEDET OG FOR LIDT I PUNGEN? (økonomisk gennembrud)

 • Har du lyst til at få nogen bedre økonomiske vaner, der også giver overskud oppe i hovedet?
 • Saboterer du din finansielle frihed?
 • Vil du have ryddet op i dine vaner og lyst til at få nye mønstre?
 • Det her forløb er (også) essentielt for enhver iværksætter!


Jeg er certificeret i nogle helt særlige værktøjer, der giver en rigtig god forståelse for din 'økonomiske DNA', dine vaner og hvordan du med få ændringer kan skabe dig mere finansiel frihed. Har du set tv-udsendelserne KRONER MELLEM ØRERNE, hvor jeg fortæller om penge-arketyperne?

Vores samtaler starter med en telefonsamtale på 45 min. Forinden sender jeg dig en selvscorende test du udfylder som din forberedelse til vores første samtale. Den giver et klart indblik i din personlige kombination af pengearketyperne, og hvor du har dine helt klare forcer og hvad der driver dig og tilvejebringer den økonomi du har idag... og den fortæller også hvor du har dine 'blinde punkter', og hvad der holder dig tilbage fra at have større finansiel frihed end du allerede har! Der er nogle muligheder, der byder sig på din vej, som du ganske enkelt ikke ser og handler på.


Når du har fået den nye forståelse for dine mønstre, øger du din kontrol med de finansielle resultater du skaber på din vej til en større økonomisk frihed og fremtid. Og vi kigger IKKE på din bankkonto, dine reelle beløbsstørrelser og kontoudskrifter!


Under vores efterfølgende 5 personlige samtaler giver jeg dig særlige input og effektive redskaber baseret på og målrettet dine unikke mønstre, som du straks efter kan gå i gang med at implementere. Du kan samle de 5 fremmøder til en enkelt dag med fuld fokus på dine økonomiske gennembrudshandlinger.


Vil du vide lidt om mig?


Jeg har igennem de sidste 20 år vejledt, rådgivet og hjulpet mennesker på vej til et bedre arbejds- og privatliv igennem personlige samtaler og gruppesamtaler, kurser og foredrag. Det seneste årti som erhvervscoach og ledelsesrådgiver. I en samtale anvender jeg de mentale, kropslige og sproglige teknikker der virker allerbedst for dig som person og som du vil kunne bruge i lang lang tid efter vores samtaler. En god del af dem har jeg hentet hjem fra USA.


Jeg er uddannet HD i organisation og ledelse samt Cand.Merc. i international marketing. Herudover har jeg støvsuget kurser og certificeringer indenfor personprofiler, følelsesmæssig intelligens, målstyring, personlige økonomiske profiler, NLP og samtalens kunst.

Personlig ledelse for alle er min passion; ledelse af dig selvledelse af dine omgivelser og ledelse af din økonomi.

 

Hvis du skal være i topform - i tanke, tale og handlinger, er det vigtigt at du er knivskarp på hvor du bruger din energi og har dit fokus. Bevidste tilvalg og fravalg er afgørende for din trivsel og de resultater du skaber i dit liv.

 

Tak fordi du kiggede forbi. Jeg vil blive glad for at høre fra dig, så bare ring eller skriv ;-)

... vi har en samtale til gode.

Klientudtalelser

Niels Stonor Edelmann - "For mig har det været ’både og’-udvikling: Både et personligt udbytte og udbytte rent ledelsesmæssigt, med motiverede, aktive og loyale medarbejdere. Jeg har været glad for at få tilført nye metoder til at øge og fastholde motivationen, nytænkning og målfokus hos mig selv og mine medarbejdere. Særdeles effektive redskaber, som jeg nu anvender i medarbejdersamtaler, til stresshåndtering og innovation.""  Læs mere  Læs mindre

Conni Dalager - "”Kort sagt: høj ekspertise og fantastiske resultater. Marlene Isabel Rasmussen er den bedste coach og mentor jeg har mødt igennem tiden. Marlene ekspertise er meget høj, såvel som præcis og dyb. Marlene møder dig med dyb respekt, og du føler dig tryg i ethvert skridt i en excellent proces." "  Læs mere  Læs mindre

Helle Pleidrup Andreasen - "Tak for alle de gaver du har givet mig. Her er en lille beskeden gave til dig. Jeg glemmer aldrig den første samtale jeg havde med dig – den var en stor gave og starten på en fantastik rejse. For mig lød det bare helt rigtig at ”starte med det der virker”, og tage udgangspunkt i det jeg er god til, og bygge på det. Jeg havde nemlig ikke lyst til at ”lære” nogle færdigheder, som ikke er min personlighed. Jeg er blevet meget bevidst om det der virker for mig, jeg kender og mærker egne styrker, og kan bruge det – så pludselig var der faktisk meget mere der virkede. Jeg er i stand til at lede mig selv, og derfor meget bedre til at lede andre. Jeg kan sætte en dagsorden, være tro mod mig selv og mine mål, og stoler på min mavefornemmelse fordi jeg virkelig oplever hvad der sker. Det fungerer bare rigtig godt for mig, jeg bruger det både på jobbet og privat. Tak!"  Læs mere  Læs mindre

Henrik Dalsgaard - "”Handlekraft og konsekvens! Ingen har sagt at ledelse er nemt, og i et job med meget højt energiniveau og mange omvæltninger i en stor organisation, med 200 medarbejdere, er det ekstremt givende, at jeg igennem Marlenes mentorskab nu UDFØRER med handlekraft og konsekvens. Jeg vurderer, jeg håndterer og jeg lukker situationerne. Jeg evner at fange mange flere nuancer og med præcision og hastighed eksekvere en beslutning. Skarpere på mine omgivelser og bedre til at læse deres signaler, er jeg blevet markant bedre til at fylde rummet med virkningsfulde teknikker. I et tillidsrum ’med kant’ og med de helt konkrete værktøjer, jeg har fået af Marlene, er jeg i dag langt stærkere mentalt. Det er befriende! Jeg er mere afbalanceret, både som leder og som menneske, og vurderer med lethed hvad der er vigtigt… for mig… og for firmaet. Dét er mentaltræning på forreste række. Og jeg ved, at der er mere at komme efter. Derfor har jeg også netop forlænget mit forløb hos Marlene. Grrr……”"  Læs mere  Læs mindre

Joachim Lykke Andersen - "Tak for en virkelig inspirerende session i går. Du er knivskarp til finde lige præcis det jeg mangler for at kunne tage næste skridt i min udvikling; ikke bare i mit job, men også i mine andre forehavender. En session som i går får vendt rundt på mange ting i mit hoved, sat mine prioriteter rigtigt og givet mig fornyet motivation. Tak! :)"  Læs mere  Læs mindre

Charlotte Knudsen - ""Tak for den fantastiske session. Hvor er du bare en excellent god coach!!! Jeg har fået mange gode kommentarer efter jeg havde været hos dig. Min omverden kan mærke det på mig." "  Læs mere  Læs mindre

Nille Bech - "”Uvurderligt, intenst, nærværende, ærligt, ligeværdigt, forpligtende og DRØN-effektivt… - sådan vil jeg kort beskrive min seance med Marlene. Marlenes ligefremhed og engagement krydret med STOR empati, nænsomhed og humor var en fantastisk cocktail. Marlene ledte mig på en guidet nyskabende fælles rundtur i mine (u)vaner og tankemønstre. Marlene er skarp og har formået at hjælpe mig til at sætte forpligtende dag til dag mål – og det VIRKER!! To dage efter min seance omsatte jeg for et pænt 5-cifret beløb på en enkelt dag! Hun har formået dét, som ingen andre coaches kunne. At give mig selv en seance med Marlene er noget af det bedste jeg har gjort!!!”"  Læs mere  Læs mindre

Marion Lorenzen - "”At blive coachet personligt af Marlene er en spændende og givende proces fyldt med aha-oplevelser. Blidt men effektivt bliver du guidet igennem en proces, der klarlægger hvad du ønsker og behøver, og hvordan du kan nå dertil med de ressourcer og potentialer, som du rummer. Du bliver ikke bare klogere på dig selv – du forstår og føler dine bevæggrunde og motivation på en måde, der giver dig et afgørende, ekstra ”spark bagi” til at føre tingene ud i livet. Sådan får du fra dag 1 værdi for pengene og kick-starter din personlige udvikling. Hvordan det hele sker, behøver du ikke tænke på. Marlene har den professionelle og metodemæssige erfaring og overblik, der skal til for at ”flytte” dig hurtigt på dine præmisser. Er det en længere rejse, holder hun dig på sporet og understøtter din motivation. Hver coaching er som en særlig ”vitamin-indsprøjtning” – du må prøve og mærke den på egen krop for at erfare virkningen. Så kom bare i gang…”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.