Louise Bjerre Dalum - Stresscoach, Coach, Mentor, Supervisor

Louise Bjerre Dalum

Stresscoach, Coach, Mentor, Supervisor

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Find glæden tilbage i dit arbejdsliv. Gå nye karriereveje. Gennem tryg og løsningsorienteret rådgivning finder vi din vej frem. Louise Bjerre Dalum - Stresscoach, Coach, Mentor, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


GENOPDAG DIT ARBEJDSLIV

Og få motivationen tilbage


 • Ønsker du at skifte job?
 • Er stress blevet et livsvilkår?
 • Trænger du til luftforandring i dit arbejdsliv?
 • Har du gjort alt det rigtige, men er stadig ikke glad i dit job?
 • Ønsker du rådgivning om alle dine karriere-muligheder?
 • Coaching og sparring om optimering af CV og jobansøgning?

 

Der er mange veje at gå, når man først har besluttet sig for en job-forandring.


Afklaring af ens styrker, talenter og kompetencer er grundstenen. Men også en mental afklaring i form af klar definition af ens værdier og målsætninger.


Kort sagt: Hvad er vigtigt for dig?

Udgangspunktet er dig og dit hele liv. Det vil sige dit nuværende arbejdsliv, dine tidligere erfaringer og dit privatliv. Arbejdsglæde er ofte summen af alle de ting og kan have stor indflydelse på alle andre tangenter af livet.


Jeg har et oprigtigt ønske om at du får et bedre arbejdsliv og i et forløb hos mig (individuelt tilpasset)

…finder du frem til dine værdier i dit arbejdsliv

…identificerer vi din motivation og dine kompetencer

…forbedrer dit CV

…laver en konstruktiv og personlig strategi for dit arbejdsliv

 

Jeg arbejder ud fra en coachende løsningsorienteret proces. Vi runder forskellige hjørner for at finde essensen af din motivation og arbejdsglæde. Hos mig finder du en stærk base for at lede dig selv på rette vej og skabe ændringer, hvis du ønsker det.


Jeg oplever ofte folk, der har mistet motivationen og søger at finde en mening med deres job. Og det kan være en svær proces at finde frem til det, der driver dit gode arbejdsliv og motiverer dig. Med persontesten karrieremodellen kan vi få klarlagt dine tydelige spor i arbejdslivet. Det er ikke en model der kan afklare dit liv, men det kan tydeliggøre det.


Om mig:

Jeg har en baggrund fra kommunikationsbranchen, hvor jeg de sidste 10 år har arbejdet som leder. Sideløbende har jeg videreuddannet mig som stresscoach, leder- og konsulentuddannelser og yderligere en HR-uddannelse fra Mannaz. Til daglig arbejder jeg som karriererådgiver og laver fortsat kommunikations-jobs når det passer. Jeg har afholdt hundredvis af coachende samtaler, har rekrutteret, ansat og udviklet folk.

 

Klientudtalelser

Anne, Chef i kommunikationsbranchen - "”Send alle i min retning og jeg vil fortælle dem, hvor hamrende kompetent, professionel med det store overblik og empatisk du er :-)”"  Læs mere  Læs mindre

Azadeh, journalist - "Louise er super professionel og er virkelig dygtig til sit arbejde. Hun hjalp mig med at skrive et CV, hvor jeg blev tydeligere på mine kompetencer - Desuden var jeg blandt de 6, der kom til samtale på et job med 500 ansøgninger. Min ansøgning og mit CV look er også blevet opdateret efter flere år med samme udseende. Sidst men ikke mindst laver jeg det, som jeg drømmer om. Så crazy meget tak, Louise."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.