Kåre Jakobsen - Familieterapeut/-rådgiver, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Terapeut, Supervisor

Kåre Jakobsen

Familieterapeut/-rådgiver, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Terapeut, Supervisor

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Hjælp til udvikling. Individuelle, grupper og par. Varig forandring med psykoterapeut Kåre Jakobsen Særligt tilbud, terapi i eget hjem. Kåre Jakobsen - Familieterapeut/-rådgiver, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Terapeut, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil.

Kontakt support for hjælp med at finde en anden

Terapi hos mig er samtale terapi, som tager udgangspunkt i nuet og din aktuelle problem-stilling.

Fordi vi ikke altid er gode til at leve med vores følelser og handle hensigtsmæssigt i forhold til dem, binder vi vores energi. Vi binder energi og livskraft og dette kan udvikle sig til tilstande som depression, angst, sorg m.fl. Dette kan udmønte sig i manglende handling eller i at vi handler og tænker irrationelt. En energi som ellers skal bruges til at leve og handle på en måde som er god og livskabende og i overensstemmelse med vores reelle behov.

Terapien er et samarbejde mellem terapeut og klient. I terapien lærer du teknikker til at identificere og få sat ord på de impulser, følelser og signaler hele din menneskelighed fortæller dig og du lærer at handle rigtigt på disse signaler og impulser, som du føler i din krop.

Vi arbejder med dine aktuelle problemstillinger. Det du fortæller og det du føler er udgangspunktet. Det kan være du føler dig nedtrykt og ikke kan få hverdagen til at fungere som den plejede. Måske har det stået på længe i dit liv, at du ikke føler dig placeret på den rigtige hylde. Du kan også have gået rundt med følelsen af sorg eller uelskethed eller måske har du samlivsproblemer, arbejdet fungerer ikke, eller handler det om at være på det sted i livet, hvor lige netop du er lige nu.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere