Kåre Jakobsen - Familieterapeut/-rådgiver, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Terapeut, Supervisor

Kåre Jakobsen

Familieterapeut/-rådgiver, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Terapeut, Supervisor

Alllerød

Personligt fremmøde

Parterapi 1.050 kr. Aftal tid

I er nået til et punkt i jeres parforhold hvor i har brug for parterapi, enten for at undgå en skilsmisse eller for at få en god skilsmisse.

I tilhører de få som gør noget godt for jeres forhold, det nuværende eller det kommende forhold. Det er en meget klog stategi at få hjælp udefra. For hvis I kunne selv, sad du ikke her og læste.

Jeg kan hjælpe jer og endda på den nemme måde at jeg tilbyder at tage ud til jer, så I sparer tid. Ring meget gerne og lad os aftale hvornår det passer jer at komme videre med jeres forhold.

    Jeg sørger for en god tone mellem jer, så forløbet bliver behageligt og afdæmpet.
    Jeg sørger for at begge parter bliver hørt og taletiden fordelt.
    Jeg sørger at I får det bedst mulige forhold til hinanden
    Hvis I ønsker det, kan de varme følelser også godt vækkes igen, Et parforhold kan          sagtens komme på fode igen, det kræver bare hjælp og tid

En parterapi kan føre dig sammen med din partner igen og give jer lysten tilbage og hjælpe med at stabilisere forholdet omkring en ny og anderledes måde at tackle problemerne på.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at føre jer sammen igen, da bruddet er kommet for vidt eller der er oplagte uoverenstemmelser, Så kan parterapi hjælpe parterne til at indgå passende forlig så overgangen til en ny relation omkring f.eks. pasningen af børn foregå så smidigt og skånsomt som muligt.

 

Personlig udvikling 700 kr. Aftal tid

Personlig udvikling
Den varige forandring
Der er mange årsager til at arbejde med sin personlige udvikling.
F.eks. når du synes dit liv er meget godt, men der alligevel mangler noget.
Måske er dit liv så godt at, det levner dig tid og overskud til næste trin i din personlige udvikling

Har du et psykisk problem skal du til en terapeut eller psykolog med det. Du skal i gang med en selvudvikling der bringer dig nærmere det du ønsker. Vi har alle fortjent at have et liv med en vis lykkefølelse og selvtillid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 86

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Hjælp til udvikling. Individuelle, grupper og par. Varig forandring med psykoterapeut Kåre Jakobsen Særligt tilbud, terapi i eget hjem. Kåre Jakobsen - Familieterapeut/-rådgiver, Kropspsykoterapeut, Gestaltterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Terapeut, Supervisor

BeskrivelseTerapi hos mig er samtale terapi, som tager udgangspunkt i nuet og din aktuelle problem-stilling.

Fordi vi ikke altid er gode til at leve med vores følelser og handle hensigtsmæssigt i forhold til dem, binder vi vores energi. Vi binder energi og livskraft og dette kan udvikle sig til tilstande som depression, angst, sorg m.fl. Dette kan udmønte sig i manglende handling eller i at vi handler og tænker irrationelt. En energi som ellers skal bruges til at leve og handle på en måde som er god og livskabende og i overensstemmelse med vores reelle behov.

Terapien er et samarbejde mellem terapeut og klient. I terapien lærer du teknikker til at identificere og få sat ord på de impulser, følelser og signaler hele din menneskelighed fortæller dig og du lærer at handle rigtigt på disse signaler og impulser, som du føler i din krop.

Vi arbejder med dine aktuelle problemstillinger. Det du fortæller og det du føler er udgangspunktet. Det kan være du føler dig nedtrykt og ikke kan få hverdagen til at fungere som den plejede. Måske har det stået på længe i dit liv, at du ikke føler dig placeret på den rigtige hylde. Du kan også have gået rundt med følelsen af sorg eller uelskethed eller måske har du samlivsproblemer, arbejdet fungerer ikke, eller handler det om at være på det sted i livet, hvor lige netop du er lige nu.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere