Jette Siim - ID Life coach, Sexolog, Psykoterapeutstuderende, Kærlighedscoach, Stresscoach, Teamcoach

Jette Siim

ID Life coach, Sexolog, Psykoterapeutstuderende, Kærlighedscoach, Stresscoach, Teamcoach

Gjern, Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Parterapi 875 kr. Aftal tid

Samtale-terapi. 625 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Videosamtale (GoMentor videosession) 625 kr. Aftal tid

Da klienter af geografiske årsager eller andre hensyn har brug for at sidde hjemme tilbyder jeg samtaler via video.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Silkeborg-Viborg-Aarhus-Randers Jette Siim - ID Life coach, Sexolog, Psykoterapeutstuderende, Kærlighedscoach, Stresscoach, Teamcoach

Beskrivelse

HVAD VIL DU MED LIVET?

HVAD VIL LIVET MED DIG?

Drømmer du om mere leg og livsglæde i dit liv? Det starter med dig selv ! Du har det hele i dig og det skal findes frem i kærlig nænsomhed med dig selv. Så du kan elske dig selv og derved være i kærlighed med andre.

Få klarhed og energi til at gøre det, der er meningsfyldt og vigtigt.

I dit parforhold. I familien. På jobbet.

I alt det, du gerne vil trives med i livet.

Vores evne til at være i autencitet, nærvær og kærlighed med livet og vore relationer afhænger af, hvor autentiske, nærværende og kærlige vi evner, at være med os selv.

Den måde, du lever dit indre liv på afspejles i dit ydre liv. Som sygeplejerske møder jeg mennesker, som får sygdomme og livskriser, ofte fordi de lever et liv, som ikke er i sand overensstemmelse med, hvem de dybest set er.

Kan du mærke kærligheden ? Til dig selv ? Til dine børn ? Til din partner ? Til livet ?

Vores evne til at være i kærlighed med livet og vore relationer afhænger af, hvor kærlige vi evner at være i kærlighed med os selv. Den måde, du lever dit indre kærlighedsliv på afspejles i dit ydre.

Er du træt af magtkampene i dit forhold ?

Får I ikke sagt eller gjort det, der er virkeligt vigtigt for jer ?

Er du blevet ked af vane-sex eller har mistet lysten ?

Mange mennesker savner at være i en dyb kærlighedsrelation, men formår det ikke, da det fordrer at, man kan være i dybden med sig selv.

Så ofte, når man tillægger sin partner skylden for vanskelige følelser i sig selv, kan det skyldes, at der er noget i os selv vi ikke vil vide af. Ikke fordi, at vi er dårlige mennesker, men fordi vi engang har haft smertefulde følelsesmæssige erfaringer og derfor har lukket ned for at vedkende disse følelser.

På denne måde kommer vi ikke hinanden nær. Vi bygger skjolde, som vi gemmer hjerte og sårbarhed bag.

Men for at elske både os selv, men også andre mennesker skal vi turde stå frem med vores hjerters mod.

Der er mange mennesker, der har erfaret det naturlige i at søge hjælp, når de ønsker at være med sig selv og i verden på en mere kærlig og autentisk måde.

Som single eller i forhold.

Kærligheden og parforholdene har svære kår.

Derfor hjælper det, at tale om kærligheds- og sexliv og de relationer, som vi møder i den virkelige verden.

Den vigtigste relation starter med dig selv.

Hvad er din/jeres udfordring ?

I dit singleliv eller i parforholdet ?

Manglende eller nedsat lyst.

Jalousi og behov for kontrol af din partner.

Utroskab.

Svært ved at tale åbent sammen.

Skilsmisseovervejelser.

Tiltrækker de samme typer og opnår ikke langvarige kærlighedsforhold.

Nyskilt/lige kommet ud af et forhold; hvordan kommer jeg videre og turde møde kærligheden igen ?

Lavt selvværd. 

Bange for afvisning og nederlag.

_____________________________________________________________________________________________________________


Jeg mener, at vi er mest lykkelige og tilfredse, når de talenter vi udvikler, og de succeser vi opnår, udspringer af og er i dyb harmoni med hvem vi i virkeligheden er.

Jeg er uddannet i personlig udvikling bestående af både de klassiske og de sidste nye videnskabeligt baserede metoder indenfor coaching og terapi, som kombinerer et helhedsorienteret syn på mennesker og udvikling.

Coaching og terapi hos mig giver dig kraftfulde redskaber til at gøre en positiv forskel og udvikler hele dig som menneske i stedet for kun at fokusere på de materielle eller karrieremæssige resultater. Som både støtter den del af dig, som har behov for at være en betydningsfuld del af et fællesskab, og den del der har lyst til at realisere individuelle drømme og mål.

Min måde at arbejde på handler om at hjælpe mennesker med selv at finde svar og løsninger, og om at udvikle alle sider, som vi normalt ikke giver os selv lov til at få udfoldet.

Hos mig kan du arbejde på at gå et skridt dybere og inddrage hele livet. I samarbejde med dig hjælper jeg med at finde indre svar, at opdage nye muligheder og udvikle glemte ressourcer både i dit professionelle og private liv.

En coach eller terapeut bliver aldrig bedre end sit eget personlige udviklingsniveau.

Hvis du kaster dig helhjertet ind i et egenomsorgs- og selvudviklingsforløb, vil du finde svar og ressourcer frem, som du måske ikke troede, du havde; - og det er uanset, om det drejer sig om at: styrke dine evner i forhold til at kommunikere og relatere forbedre din generelle psykiske og fysiske trivsel reducere stress blive mere succesfuld i dine kærligheds- eller arbejdsrelationer.

Jeg er uddannet på ID Academy, som ledes af Ole Vadum Dahl, en af Danmarks mest respekterede og trendsættende eksperter indenfor coaching, psykoterapi, kommunikation og personlig udvikling.


Klientudtalelser

Sofie. - "Sofie's beretning. Lidt om mine oplevelser med at gå hos Jette…Da jeg startede hos Jette havde jeg i lang tid haft det rigtig dårligt. Jeg tænker tilbage på det som flere år, hvor det i perioder er gået lidt op og ned. Så har jeg indimellem – og heldigvis det meste af tiden haft det okay, men alligevel ikke følt mig rigtig glad. Haft alt det, jeg troede, jeg havde behov for, men følt mig utroligt presset i hverdagen, kæmpet for at få den til at hænge sammen, for at få økonomien til at løbe rundt og for at få det forhold jeg nu var i til at fungere. Jeg har slidt og slæbt, givet løs af mig selv i alle mulige sammenhænge og tænkt, at på et eller andet tidspunkt, når dét sker, eller når dét sker, så bliver det godt, så hænger tingene sammen igen og så bliver forholdet godt. Men det gjorde det aldrig. Og når så noget gik i stykker – f.eks. det forhold jeg var i – så røg jeg virkelig ned i et hul. Jette og jeg har døbt det en tilstand af vacuum. Vacuum føles som et sort hul. Alt bliver gråt. Alt mister sin farve. Intet er sjovt eller dejligt. Det føles som om, at ingenting af det jeg har er noget værd eller ved. Det føles som om jeg intet er værd – nogen gange har jeg tænkt, at jeg ligeså godt ikke kunne være her. I det vacumm føler jeg mig totalt alene, totalt værdiløs og totalt håbløs.Når jeg har det sådan… når det er allerværst, er der heldigvis en lille stemme i mig, der siger, at jeg har brug for hjælp. Derfor har jeg også flere gange fået hjælp – fra en psykolog eller en terapeut. Hjælpen hjælper, men det er ikke en hjælp, der har varet ved… på et eller andet tidspunkt er jeg havnet i det vacuum igen.Men sidste gang jeg var der, fandt jeg Jette. Jette har ikke gjort særlig meget andet end at spejle mig. Gøre det tydeligt for mig, hvad det er jeg siger til mig selv, stille mig nogle spørgsmål, der får mig til at tænke og få mig til at tænke over, hvad jeg vil gøre til næste gang, jeg ser hende. Det har været en kæmpe øjenåbner for mig at komme hos Jette. Jeg anede ikke, at jeg havde så dårligt selvværd, som jeg havde. Jeg anede ikke, at det faktisk var mig selv, der behandlede mig selv så dårligt – og ikke min ex, mine børns far eller en helt tredje for den sags skyld. Jeg har siddet utallige aftener og grædt… grædt fordi jeg følte mig så alene og forladt i en alt for stor og uoverskuelig verden. Og bedt til, at nogen måtte komme og hjælpe mig. Elske mig og fortælle mig, at jeg faktisk er god nok og fuld af betydning. Men ”nogen” kom bare ikke. Ikke før jeg begyndte hos Jette. Der blev det pludselig tydeligt, at den ”nogen” jeg i virkeligheden ledte efter var mig selv. For Jette har en tavle og på den tavle kommer sandheden frem. Ordene ryger ud af min mund og op på tavlen, og først der – når de står stort på hvidt går det op for mig, hvad det er jeg har sagt, hvad det er jeg har følt og hvorfor jeg har grædt. Jeg har følt, at jeg var virkelig dårligt stillet, hvis jeg kun havde mig… At jeg var en dårlig mor, fordi jeg havde svært ved at føde min søn og måtte få et kejsersnit… At jeg var en dårlig mor, fordi jeg ikke kunne trøste ham og mætte ham, da jeg lå på barselsgangen som nybagt mor og ikke fik hjælp… At jeg var en dårlig mor og et dårligt menneske, fordi jeg ikke kunne få forholdet til mine to børns far til at fungere… At jeg ikke er noget værd, fordi deres far valgte at gå en anden vej… og igen, at jeg absolut ikke er noget værd, fordi en anden mand også valgte at gå en anden vej. Jeg har givet mig selv ansvaret for alle andre før mig selv… ignoreret mine egne følelser… slet ikke lagt mærke til dem, tilsidesat mine egne behov og delt alt af mig selv ud til andre, så der næsten ikke var mere tilbage. Det er ikke noget jeg har gjort bevidst for at skade mig selv… men det er noget jeg har gjort. Og hvorfor det? Hvorfor har jeg sagt sådan nogle grimme ting til mig selv? Det er jeg nu ved at finde ud af – og Jette hjælper mig. Hun svarer ikke for mig, men hun hjælper mig til selv at kunne svare. Hun hjælper mig med at ændre mine overbevisninger. Jeg kan sagtens stadig komme til at tale grimt til mig selv, men nu er jeg opmærksom på det og kan fortælle min selvkritiske side, at hun skal klappe keje. For jeg er faktisk noget værd. Jeg er rigtig meget værd. Jeg er et dejligt menneske og en fantastisk mor. Jeg har så meget at byde på, så meget godt jeg gerne vil give verden, mine børn og ikke mindst mig selv. Jeg er ikke længere bange for at være alene. Vacuum kan være skræmmende, men jeg er ikke bange for det. Jeg ved, jeg kan klare det. For jeg har mig selv. Faktisk er jeg rigtig godt stillet, for jeg forlader aldrig mig selv igen. Det har jeg lovet mig selv. Og for dét – og alt muligt andet – elsker jeg mig selv.At jeg har fundet Jette og stadig går der er den bedste investering jeg gjort – det er nemlig en investering i mig selv. Og det er jeg bestemt ikke færdig med, for der ligger et potentiale der, som er kæmpestort – og indimellem er det bare rigtig godt at få holdt et spejl op, hvor man virkelig kan se sig selv. Se hvilket fantastisk mennesker, der faktisk sidder lige der.Så siden jeg startede hos Jette er alt i mit liv faktisk det samme og alligevel fuldstændig anderledes. Jeg har fundet ro… En ro som jeg virkelig nyder. Jeg er blevet glad. Jeg er begyndt at tegne og gøre ting, som JEG godt kan lide. Det er gået op for mig, at jeg ikke skal tage ansvaret for alle andre og at deres valg, deres ytringer, deres handlinger ikke nødvendigvis har noget med mig at gøre, selvom de påvirker mig og min situation. Jeg er begyndt at kunne sige fra og sætte grænser. Jeg er begyndt at kunne sige min mening. Jeg er blevet meget mere autentisk. Jeg er begyndt at bruge mit hjerte som telefon og min intuition som guide. Før kunne jeg tænke og tænke… ja, tænke så meget at jeg ikke længere selv var med i svaret. Jeg troede at jeg gjorde alt det rigtige, men jeg var ikke glad. Tingene gik ikke, som jeg ønskede de skulle gå og jeg forstod ikke hvorfor… jeg gjorde jo alt hvad jeg overhovedet kunne. Men jeg forstår nu – for før var jeg ikke til stede. Der var ikke plads til mig. Jeg tænkte aldrig på hvad jeg selv ville. Satte altid mig selv til sidst. Nu er jeg til stede. For første gang nogensinde, tror jeg, sætter jeg mig selv først. Jeg ved stadig ikke hvor vejen fører hen og hvordan tingene skal være, men jeg har det godt, og når jeg har det godt, kan jeg mærke at dem omkring mig også får det godt. Det betyder så uendelig meget. Det er skræmmende at se sig selv i øjnene på den måde, som Jette får mig til at se mig selv i øjnene på. Men hold op hvor er det effektivt. Det giver mig mod til at lytte til mig selv, mod til at følge min intuition og mod til at handle på mine drømme. Mod til at være min egen klippe – den klippe jeg så længe har ledt efter. Kærlig hilsen Sofie "  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - "For frygten, som gjorde mig ængstelig, sammen med barndomsminder, som ikke har været rare, og resulterede i, at jeg ville gemme mig, og ikke gøre et stort væsen ud af mig selv, fordi hvis folk ikke bemærkede mig, så kunne de heller ikke såre mig. Den cocktail har i mange år, ikke givet mig troen og tillid til mig selv. Og jeg savnede tillid til mig selv. Og at jeg troede på mig selv. Og vigtigst at jeg tilgav mig selv, for at have puttet mig i mange år. Så ja, jeg omfavner mig selv hver dag. Og møder i dag mig selv hver dag. Jeg sørger for at bringe positiv energi til mig selv. Jeg får ro. Jeg har selvrespekt. Og vigtigst, så ved jeg, at jeg altid har kærlighed. Og at den vigtigste i hele processen har været mig selv. Og at være egenkærlig er ikke det samme som at være så egoistisk, at man ikke har plads til andre i sit liv. Man får faktisk bedre plads til alle andre. Og man holder mere af alle andre i takt med man holder mere af sig selv, som den man er og det man rummer. Så det har sat meget i skub. Virkelig meget. Tusind tak til universet for at have guidet mig og givet mig min intuition tilbage, så jeg mødte Jette en, ikke så helt tilfældig dag, alligevel. Fik det kærlige skub, jeg sådan trængte til. Jeg har endda fundet mit kald og hvad jeg gerne vil have min fremtid skal bringe. Eller mere korrekt, hvad jeg gerne vil bringe til fremtiden. Og det er en af de største gaver. At finde ud af, hvorfor man er her. Jeg har i mit arbejde hos Jette fået en accept af mig selv og forståelse for det og egen værd. At man er som man er. Med alle ens følelser og de må gerne være der. Jeg har fået en større forståelse for andres og eget værd. Men en bedre bevidsthed og rummelighed af mine følelser og eget og andres nærvær. Det har givet mig en opfattelses evne, som styrker mig og specielt min bedre bevidsthed. Som jeg har lært at få gavn af nu, specielt igennem det at kunne bruge vejrtrækningen. Det har givet mere ro på. Det er en positiv, god spiral, som vi har sat i gang. Som giver igen, hver dag. Selv på meget smertefulde dage. Det har lagt et fundament, som stadig fortsætter. Hele denne coachingtype, som Jette er, giver noget hver dag, og har været en stor inspiration til mig. Og jeg tror på, at processen, gør at dette her vil fortsætte, og ikke stagnere, som mange har tendens til. Og det har været en stor øjenåbner for mig. Det har hjulpet helt enormt. På tanker og uhensigtsmæssige, hårde sætninger. Vendt mod mig selv. Og ved at tillade følelserne at være tilstede, så bruger min krop nu, ikke længere energi på at holde dem nede. Men de er der, som de er, og jeg er ikke længere bange for dem. Men elsker dem, for præcist det de er. Og i den accept, har kroppen helt naturligt fået en større ro. Kærlig hilsen L. (Kvinde 31 år)"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.