Loucas Nickolai Leonhart  Bogø - Sexolog, Psykoterapeut, Stresscoach, Kærlighedscoach

Loucas Nickolai Leonhart Bogø

Sexolog, Psykoterapeut, Stresscoach, Kærlighedscoach

Videosamtale , GoMentor 24/7

7 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Braveheart Mastery er et eksklusivt tilbud til mandlige ledere, der ønsker at skabe en kvantespring. Kontakt mig for mere info Loucas Nickolai Leonhart Bogø - Sexolog, Psykoterapeut, Stresscoach, Kærlighedscoach

Beskrivelse

Mit speciale er mænd med seksueller problemer, f.eks. rejsningsproblemer og manglende sexlyst, selvværdsproblematikker og udvikling af maskulinitet. Jeg har på det seneste videre uddannet mig som stresscoach og traume behandler  og NADA udøver

 Gennem terapi kan du bl.a. lære:

  • at mærke, hvad du har brug for og lyst til
  • at sætte de rette ord på dine følelser
  • at udtrykke dine behov, således at de bliver hørt
  • at sige fra og sætte dine grænser over for omverdenen
  • at stå op for dig selv.
  • at tage personligt lederskab

Min rolle er at støtte dig i din udviklingsproces ved at lytte aktivt, spørge ind, leve mig ind i, inspirere og udfordre dig på de områder, som betyder noget for dig. Undervise dig, hvor du mangler viden eller har forkert information. Hjælpe dig med at forstå dig selv og få sat de rette ord på hvem du er og hvad du føler og har brug for. slippe det der ikke er dig, som nogen har sagt om dig, som du fejlagtigt har taget til dig som om det var sandheden om dig.  

 Sammen vil vi arbejde på at give dig troen på dig selv tilbage, styrke dit selvværd, selvtillid, livsglæde, kærlighedsevner og forbedre din evne til at sætte dig igennem og stå ved dig selv, som du er.

 Som barn kan du ikke tåle at mærke, at du ikke er villet /elsket, så du vil forsøge at overleve ved at tænke, hvis bare jeg er sød nok, dygtig nok, klog nok, venlig nok. perfekt nok så kan jeg få kærlighed. 

 Som voksen tænker du - hvis bare jeg er rig nok, ejer nok, har status nok, stort hus nok, stor bil nok, bøger nok, muskler nok, er kærlig nok, opmærksom nok, empatisk nok, smuk nok, imødekommende, sjov nok, uddannelse nok - så får jeg andres anerkendelse, venskab og kærlighed. Undervejs mistede du dig selv. Du forsøgte at være den, du troede, de gerne ville have, du var, så de kunne lide dig. Undervej mistede du dig selv og du har en tristhed du måske ikke forstår, fordi du har måske alt det du drømte om på det ydre plan og føler dig måske utaknemmelig. 

 Jeg kan hjælpe dig til at finde dig selv igen, og dermed livsglæden.

 Når du ikke står inde for dig selv og kæmper for dig selv, forlader du dig selv og din egen kerne, og når du gør det, føles livet tomt og meningsløst. Ofte resulterer det i dårligt humør, træthed, nedstemthed, manglende sexlyst (kan også være overdreven sextrang), søvnbesvær, angst eller stress – og nogle gange endda i depression eller misbrug. Det er et misbrug, når vi bruger det til at fjerne os for følelser, vi ikke ønsker at have. Terapi er en effektiv måde at finde ind til din inderste kerne og blive dig selv igen.


I parforhold mister vi sexlysten

Særligt hvis vi i kommunikation ikke viser et gensidigt ønske om at støtte og glæde hinanden. Her vil du opdage, at du ikke oplever ubetinget kærlighed. Du giver måske kun for at få. Hvilket er meget typisk, når du ikke selv har oplevet ubetinget kærlighed som barn, men i stedet har forsøgt at regne ud, hvordan du bedst muligt fik dine behov opfyldt. Det er en vane, du skal have afviklet lige så stille og roligt, og nye der skal udvikles. Du skal finde kærligheden i dit hjerte. Det kan jeg hjælpe dig med.

 Angst kan overvindes

Angst kommer af de gange, du ikke udtrykte dine grænser og din vrede. Når du vender vreden indad, bliver den til angst. Når du bliver klar over hvem og hvor og hvad, du blev vred over og sætter ord på det, forsvinder meget af din angst. Det er meget almindeligt, at man prøver at selvmedicinere sig med en eller anden form for misbrug, når man lider af angst.

 Depression og misbrug

Depression er tilbageholdt livsglæde, at du tænker ”De andres behov kommer før mine”, ofte udvikler man et misbrug for at holde det ud, man udsætter sig selv for. Man kan sige, det er en tilbageholdt impuls til at gøre noget godt for dig selv. Der, hvor du har ladet dig selv afvise dig selv frem for at bede om det du, havde brug for. Det er den måde, man kan give sig selv omsorg på, selv om det ikke er den sundeste, er det den måde du har overlevet på. Det kan der gøres noget ved. Det usunde forsvar er lig med misbrug.

 Hvad er et misbrug?

Et misbrug kan være shopping, sex, spil, meget arbejde, checke nyheder,  meget aktiv fritid så man ikke har tid til at mærke sig selv, alkohol, stoffer, mad, viden, kurser, slik, overdreven sport,  følelser. Det er måden vi bruger det på, der afgør, om det er et misbrug.

 Misbrug er en måde at komme væk fra følelser, vi ikke har lært at rumme, fordi vi typisk ikke er blevet rummet med disse følelser som barn. Misbrug er vores måde at forsøge at rumme os selv på. Når vi har savnet det i vores opvækst.

 Jeg har ingen fordømmelse på misbrug, det er en kortsigtet løsning, som for nogen bliver langsigtet og ødelæggende. Det der betyder noget for mig er du vil noget andet nu og du gør det bedste du kan hverdag selv om du ryger i.

Jeg ser misbrug som en måde, du har løst en mangel/savn tilstand på. På et tidspunkt i dit liv har du måske oplevet og erkendt, at misbruget ikke tjener dit bedste, og du har fået en længsel og en lyst til at lære noget andet, der føles bedre. Ofte skal man rigtig langt ud, før ubehaget er større end fornøjelsen ved misbruget, og før man er motiveret til at slutte det.

 Ofte vil man have tilbagefald til sit misbrug under et terapiforløb, det er det vi kender, der har givet os tryghed. Lige som da du skulle lære at gå, faldt du mange gange, men det gjorde jo ikke, at du gav op. Døm ikke dig selv for dine tilbagefald, så bliver din fordømmelse en del af dit misbrug. Her kan jeg komme ind i billedet og støtte dig i din udvikling.

Opbygning af et sundt forsvar
Det er min erfaring at når dit sunde forsvar er bygget op, som hjælper dig med at stå ved dig selv, dine værdier, dine følelser og behov, så kommer kærligheden, livsglæden og seksualiteten igen.

Jeg vil hjælpe dig med at sætte fokus på dig selv, træne dig i at kende dine sande behov, at tænke på dig selv, og tænke helhedsorienteret på dit liv. På en kærlig måde.
Når vi hjælper andre af glæde og lyst, får vi selv mere glæde og lyst. Når vi hjælper andre, fordi vi er bange for at miste deres anerkendelse, mister vi livsglæden. 

Jeg glæder mig til at møde dig!

Loucas Bogø


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 
Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske og du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Klientudtalelser

Anni, Universitet stud. - "Tak for de gode vaner jeg har fået efter jeg har fået styrket mit sunde forsvar ved at gå i overspisergruppen. Jeg har tabt 16 kg. Jeg cykler nu 14 km om dagen og har styr på mine spisevaner. Jeg er oven i købet begyndt at savne min mor, som jeg har haft et meget problematisk forhold til, som du ved vi har arbejdet meget med. Jeg føler jeg hviler i mig selv. Det går godt på universitet. Jeg får gode karakterer. Jeg fordømmer ikke mig selv mere Jeg er ikke stresset mere. Jeg er ikke længere bange for om jeg kan leve op til mine forældres forventninger. Jeg får nu den opbakning fra mine forældre jeg har brug for. Det er blevet klart for mig hvor meget vi elsker hinanden. Jeg er glad for min krop og tør nu vise mig nøgen for min nye kæreste med lyset tændt. Han er bare så dejlig. Jeg tænker om mig selv hvor er jeg smuk, folk må gerne se mig. Jeg er blevet mere voksen på det år jeg har gået i gruppen. Når jeg går i byen for at feste er jeg ikke længere afhængig af fyrenes opmærksomhed og jeg drikker ikke alkohol. Før var jeg bange for om jeg ikke var god nok. Nu har jeg bare en indre ro og glæde og tillid. Det er bare så dejligt. Jeg har aldrig udviklet mig så meget i mit liv som i den her gruppe. Det er mig der styrer mit liv nu, Super. Jeg tænker hele tiden når jeg gør noget ”Er det her noget der er godt for mig, der bringer mig i mål”. Tak for hjælpen. Du er bare så god Flemming!"  Læs mere  Læs mindre

Pædagog - "”Jeg har arbejdet meget med mit forhold til min mor og har fået et meget bedre forhold til hende og min bror. Jeg har fået en familie. Jeg har tidligere set rødt når jeg så min mor, nu har jeg oplevet hendes kærlighed. Det har været en hård kamp at sige fra over for den måde hun har manipuleret følelsesmæssigt med mig. Jeg føler mig mere hel nu og har nu lyst til at være sammen med min mor. Før undgik jeg hende, fordi jeg ikke kunne sige fra, og fordi jeg tog for meget ansvar for hende og for lidt for mig selv. Nu har jeg fået så meget selvværd at jeg kan sige fra og til og ved hvad der er mine behov. Jeg følte mig før forsvarsløs over for hende og havde bare lyst til at tage afstand til hende, ved ikke at tage kontakt. Nu kan jeg sige fra og være tydelig.”"  Læs mere  Læs mindre

Kontormanden - "”Tak for hjælpen med at springe ud. Du har virkelig evnen til at vende ting på hovedet så de virker ligetil. Det var pludselig så nemt at stå ved mig selv efter samtalen med dig. Mit liv er blevet så meget nemmere. Jeg har kun oplevet positiv respons. Jeg kan ikke huske, jeg har været så lykkelig før. Jeg har fået min energi tilbage.”"  Læs mere  Læs mindre

Michael Schjerling, Fysioterapeut, Ernærings- og livsstilsvejleder - "”Jeg følte mig som en løve i et bur. Jeg og min kæreste var kørt fast i vores forhold og jeg opsøgte Flemming fordi jeg gennem en ven havde fået ham anbefalet. Mit mål var at finde ind til mig selv. Jeg ønskede at få mit forhold til at fungere, men var også ude på at finde ud af om det overhovedet kunne lade sig gøre eller om jeg skulle gå for meget på kompromis med mig selv. Det har været hårdt, jeg har sammen med Flemming rykket grænser og slugt kameler men han har været en fabelagtig vejleder. Han har fået mig til at få øjnene op for hvor vigtigt det er at stå ved mig selv og følge mit hjerte. Jeg har fået overblik over hvad det er for elementer i mig der tager styringen i forskellige situationer og dermed har jeg fået et rigtig godt redskab til selv at styre og stå ved mig selv. Dette har gjort mig levende og frem for alt har jeg ved at finde mig selv opdaget at jeg er sammen med den dejligste kvinde som jeg lige har friet til. Løven er sluppet løs. Tak Flemming - Du besidder lige præcis det der skal til.”"  Læs mere  Læs mindre

Datamatiker - "Hvor er det vildt jeg har fået det så meget bedre med min kone efter bare to gange, jeg har lige anbefalet dig til en kammerat. Hvor ville jeg ønske jeg havde lært det jeg kan nu noget før. Tænk der skulle så lidt for at jeg fik kontakt med min kraftfuldhed frem i lyset. Vi har haft det vildeste sex efter mit besøg hos dig. Tak. !"  Læs mere  Læs mindre

Nina - "Det føles nogle gange som om, Flemming kender kvinder bedre end vi selv gør. Flemming har varme og humor, og så er han en eminent terapeut. Han formår at rumme og lytte nærværende, hvilket skaber en tryg atmosfære. Her er blandt andet rum til at sige alle sine forbudte tanker højt - hvilket kan være lidt ensomt at gå med alene. Det, der gør Flemming lidt anderledes, efter min mening, er at han formår at kombinere krop og sjæl. Jeg har også være i parterapi, og her anvendte han bl.a. åndedrætsøvelser, hvilket var en skøn oplevelse at dele med min kæreste."  Læs mere  Læs mindre

Alan - "KÆRE FLEMMING Når jeg er sammen med dig , giver du mig en styrke , som jeg ikke var klar over jeg er i besiddelse af . En styrke der på mange plan , gør mig i stand til at mærke , den sande smerte og frustration , der ligger gemt i mig. Jeg bevæger mig igennem nogle landskaber , jeg ikke har ville betræde , eller ikke var klar over eksisterede . Jeg får tiden til , at gå i dybden med min proces og jeg føler mig sikker og hel når vi arbejder. Din baggrunds viden og indlevelsesevne oplyser mig med "aha" viden , jeg ikke kan forstå , jeg har kunne leve uden. Jeg er så meget mere mig selv , lettet og fri når vi har været i proces , så jeg får overskud til at arbejde mere i dybden . Fantastisk . Hele dagen har jeg gået med den fedeste ro og overblik efter vores møde igår. Mit største problem er, at nu begynder jeg , at ville hjælpe andre , med deres fordi jeg selv får overskud. Jeg har været i forskellige proces forløb og har aldrig oplevet det så intenst , som det jeg oplever med dig"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.