Fie Kolding - Sexolog, Parterapeut, Terapeut

Fie Kolding

Sexolog, Parterapeut, Terapeut

København , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 950 kr. Aftal tid

Du kan være single eller i parforhold, men vi tager udgangspunkt i dig, og hvad der fylder. Det kan både være seksuelle, relationelle eller følelsesmæssige udfordringer. I terapien arbejder vi med hele dig, vi arbejder i dybden med dine oplevelser og dine følelser. Hvis man vælger et forløb af 4 gange, opnår man en rabat på 500 kr. 

Parterapi 1.250 kr. Aftal tid

Alle par oplever udfordringer i løbet af et forhold, i terapien arbejder vi med de problemer, I har. Vi kigger på dig som individ, men også på jer som par, for at finde ud af hvor udfordringerne opstår, og hvordan I bedst muligt kommer videre. Hvis man vælger et forløb af 4 gange vil man opnå en rabat på 600 kr.

Single terapi 950 kr. Aftal tid

Single terapi er til dig som er træt af at være single! Her sætter vi fokus på dine udfordringer i singlelivet og arbejder i dybden med, hvilke eventuelle blokeringer der kan være, som stopper dig fra at møde kærligheden. 

Nærværs session 1.250 kr. Aftal tid

En nærværs-session er 80 minutter, hvor I som par får muligheden for at booste jeres kærlighed til hinanden! Denne type session er ideel for jer, der har det godt sammen, men bare mangler tiden og energien i hverdagen, til at dyrke jeres kærlighed.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Telefon terapi (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Terapi over telefonen er en perfekt mulighed for dig, der ikke har muligheden for at møde fysisk oppe i mit hyggelige terapilokal i København K. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Sexolog og parterapeut Fie Kolding hjælper både par og individuelle med deres udfordringer, hvad end det er seksuelle, kommunikative eller relationelle. Fie Kolding - Sexolog, Parterapeut, Terapeut

Beskrivelse

Sexolog og parterapeut 

Som terapeut hjælper jeg mine klienter med mange forskellige udfordringer! Der er især 3 overkategorier som jeg har specialiseret mig inden for, og som jeg ofte møder hos mine klienter.


1) Manglende sexlyst hos par eller individuelle kan være grundet overgangsalderen, for tidlig sædafgang, skam, pornoafhængighed eller uoverensstemmelse i hvor meget/hvor ofte man skal have sex.

2) At man gerne ville forstå sin seksualitet, det kan både være fordi man har en fetich man ønsker at forstå eller fordi man generelt er nysgerrig på sex, og ønsker et bedre sexliv med større lyster og glæde.

3) At parforholdet møder forskellige udfordringer samtidig, det kan eksempelvis være, at der har været utroskab, som er med til at ødelægge sexlivet, eller kommunikationen, eller familiekonstellationen eller andre elementer, som også påvirker sexlivet negativt.


Terapien 

Terapien er samtaleterapi, hvor vi får snakket og arbejdet med de forskellige udfordringer. Jeg anvender ofte en undervisningstilgang, hvor jeg introducere mine klienter for forskellige teorier, redskaber og værktøjer, så man som klient er med hele vejen. Der vil ofte være hjemmeøvelse, så man forsætter sin udviklingen, også når man kommer hjem. 

Fie Kolding 

Jeg har min klinik inde på Rådhusstræde i København K, hvor jeg til hverdag arbejder med par og individuelle. Jeg tilbyder en gratis forsamtale, så man kan få lov at høre mit bud på, hvordan jeg ville arbejde med netop dine udfordringer.

Klientudtalelser

Karl 54 år - "Min kone og jeg valgte Fie da hun virkede oprigtigt interesseret i at hjælpe! Vi har været rigtig glade for at gå i terapi hos Fie, vores gamle mønstre og dårlige kommunikation er blevet ændret! Tak for de indsigter. "  Læs mere  Læs mindre

Johanne 22 år - "Jeg er så taknemmelig over den bevidsthed Fie har givet mig! Jeg har altid tvivlet på mig selv og været enorm usikker! Fie hjalp mig til at forstå hele mig, og til at jeg ikke føler mig udenfor og forkert længere."  Læs mere  Læs mindre

Anna 39 år - "Fie har helt sikkert hjulpet vores lille familie igennem vores krise! Vi har fået mange indsigter og redskaber som gør, at der er langt mere kærlighed mellem os nu! Tak for dig!"  Læs mere  Læs mindre

Thomas 47 år - "Jeg kan varmt anbefale Fie som terapeut! Hun er rigtig dygtig og formår altid at lære mig noget nyt. Vi har det sidste år arbejdet med mange forskellige emner, både jalousi, kommunikation og selvværd, og alt sammen har jeg fået gode anvendelige værktøjer til, som jeg føler mig tryg ved."  Læs mere  Læs mindre

Sara 34 år - "Fie er en super nærværende terapeut! Mig og min mand gik hos Fie i lang tid, der var ro og rum til, at vi kunne få arbejdet med vores problemer. Har anbefalet hende til flere af mine venner!. Vi følte os trygge med hende som vores terapeut. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.