Benja Ann Christensen

Psykoterapeut MPF, Coach, Enneagram coach, Børn og unge coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende, MBSR mindfulness instruktør

Roskilde , Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Angstbehandling 800 kr. Aftal tid

Har du angst eller symptomer på angst så er der hjælp at hente hos mig!

Angst er en naturlig følelse og kropsreaktion, men når angsten tager over, er det svært at opretholde en normal hverdag. ​ Alle mennesker oplever angst i løbet af deres liv. Vores hjerner er skabt til at være bange og angst er en overlevelsesmekanisme og dermed nødvendig for at vi kan overleve. Problemet er at vores hjerner er skabt som hvis vi levede i stenalderen. Det liv vi lever i dag er meget anderledes, og derfor kan vi reagere følelsesmæssigt på ting som måske aldrig kommer til at ske eller blot på hvad andre tænker.

Angst kan udspille sig i kroppen uden vores bevidsthed eller følelser når at reagere, men angst kan også opstå at følelser eller via vores tanker. Ifølge sundhedsstyrelsen er angst en af de hyppigst forekommende psykiske lidelser i vores samfund 2021. Sundhedsstyrelsen skønner at ca. 12 % af den danske voksne befolkning har angst og i hver skoleklasse sidder 1-3 børn med angst. ​

Angst kommer til udtryk i forskellige former.

Fx

Generaliseret angst - konstant bekymring og angst for alt det, som kan gå galt.

Panikangst - kroppen reagerer og tager føring.

Social fobi - at have ubehag i sociale situationer.

Agorafobi - angst for at havne i en situation du ikke kan undslippe

Emotofobi - bange for opkast.

Enkelfobi - angst for edderkopper, slanger m.v.

OCD - tvangstanker.

Eksamenangst - ikke at kunne slå til eller være god nok i en præstationssituation. ​

Jeg vil sammen med dig være nysgerrig på din angst. Hvor har den sine rødder? Hvad kan du når angsten dominere? Hvad kan du når angsten ikke dominerer? Jeg vil give dig redskaber til at være med angsten, så den får lov til at være der, men ikke tager over!

Coaching 800 kr. Aftal tid

Livet er smukt men også fyldt med udfordringer. Til tider ønsker vi at blive frie for vores tanker og følelser og vi kan føle os låst fast i vores handlingsmønstre. Måske står du på en skillevej? Måske har du en udfordring eller en konflikt liggende lige om hjørnet? Måske drømmer du om at lave dit liv om?

Coaching kan hjælpe dig med dine udfordringer. Du får værktøjer til at håndtere fremtiden. Du får nye perspektiver, og du får fokus på de ressourcer du allerede besidder til at håndtere udfordringen.


Walk and Talk i Roskildes parkområder 800 kr. Aftal tid

Forælder til et barn med en udviklingsforstyrelse (Adhd, Autisme, Asberger) 800 kr. Aftal tid

At være forælder til en person med udviklingsforstyrrelse kan være en stor psykisk belastning. Der kan være tusinde af tanker du tumler med og hverdagen kan være fuld af uforudsigeligheder og udfordringer. ​ 

Hos mig vil du få vejledning, sparring og redskaber, du kan afprøve hjemme, til den situation du står i.


Pårørende til en person med en psykisk lidelse 800 kr. Aftal tid

Er du far, mor, datter, søn, søster, bror eller nær relation til en person med en psykisk lidelse? Så er der hjælp at hente hos mig. ​

At være pårørende til en person med en psykisk lidelse kan være en stor psykisk belastning. Der kan være tusinde af tanker du tumler med og hverdagen kan være fuld af uforudsigeligheder og udfordringer. F.eks. ​

Som forælder: Hvordan kan jeg støtte mit barn? Gør jeg det godt nok? Presser jeg mit barn for meget? Hvilke konkrete tiltag kan jeg gøre? ​

Som barn: Hvem er min forælder når lidelsen udspiller sig? Hvem er min forælder når lidelsen ikke fylder? Bliver jeg også syg? Er det min skyld? Hvornår siger jeg til? Hvornår siger jeg fra? ​

I følge Danske Patienter har hver tiende i Danmark en psykisk lidelse. Bl.a. derfor er det vigtigt at tale om psykiske lidelser. ​ Psykiske lidelser er noget vi i samfundet må leve med, men spørgsmålet er, hvordan lever vi i familien med den og hvordan kan vi i familien leve med den?
Terapi 800 kr. Aftal tid

Hvis du er nysgerrig på dig selv, dine vaner og mønstre. Og du ønsker en dybere indsigt i dine tanker, adfærd og følelser, vil et terapiforløb hjælpe dig. I et terapiforløb arbejder vi sammen om dine eksistentielle udfordringer og giver dig ny mening i tilværelsen.


Videosamtaler

Onlinecoaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tilbyder behandling af angst og behandling til pårørende til mennesker med en psykisk lidelse eller en udviklingsforstyrrelse. Benja Ann Christensen - Psykoterapeut MPF, Coach, Enneagram coach, Børn og unge coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende, MBSR mindfulness instruktør

Beskrivelse

Hvad jeg kan tilbyde!


Coaching og Terapi

Livet er smukt men også fyldt med udfordringer. Til tider ønsker vi at blive frie for vores tanker og følelser og vi kan føle os låst fast i vores handlingsmønstre. Måske står du på en skillevej? Måske har du en udfordring eller en konflikt liggende lige om hjørnet? Måske drømmer du om at lave dit liv om? Hos mig vil du få vendt perspektiverne. Du vil finde de ressourcer der skal til for at tilgå dine udfordringer i livet med mod og omtanke, samtidig med, at du er tro mod dig selv, dine følelser og dine værdier. 


Angst eller angstsymptomer!

Angst er en naturlig følelse, men når angsten tager over, bliver en normal hverdag svær at opretholde. Hos mig vil du opleve nærvær, rum, og tid til at udfolde dine tanker og bekymringer og du vil få redskaber til at leve med din angst frem for i din angst.

Er du f.eks. utryg i store forsamlinger, bange for at blive forladt, har du tvangstanker, tanker om noget kan gå galt eller tanker om hvad andre tænker? Så er der hjælp at hente hos mig.


Hjælp til pårørende!

Når psykiske lidelser og gennemgribende udviklingsforstyrrelser rammer, rammer det også ens familie og nære relationer. Mange har glæde af at tale om det! Hos mig kan vi åbent og fortroligt samtale om din situation. Jeg har en værktøjskasse fuld af redskabet til at hjælpe dig og den person du har kær!


Min baggrund

Jeg er uddannet NLP Master Coach (ICF), Mindfulness Instruktør (MBSR), NADA øreakupunktør. Enneagram Coach, Neuropædagogisk og Neuropsykologisk vejleder (ECTS), Angstvejleder (Cool Kids/Chilled),  Relationsvejleder (PD), Miljøterapeut, inklusionslærer og speciallærer og er næsten færdig som psykoterapeut.

I arbejdet med børn og unge har jeg specialiseret mig inden for angst samt specifikke og generelle udviklingsforstyrrelser.


Børn, unge og studerede får 20% rabat.

Klientudtalelser

Julius Pape Gissel - "Jeg er 19 år gammel og er på mit første sabbatår. Jeg arbejder i en lokal sandwichbar hvor tingene kører meget stille for tiden. Jeg døjer med en dårlig døgnrytme og har til tider svært ved at komme op og i gang med dagen. Mine samtaler med Benja hjalp mig med at indse hvor det var at tingene haltede fra min side og jeg har sidenhen brugt en teknik jeg har lært af Benja til at reflektere over ting. Efter mine samtaler med Benja er min dagligdag blevet markant nemmere at overskue og jeg har lært at sætte pris på de små ting der kan medvirke til at gøre mit humør bedre. Jeg kan klart anbefale en samtale med Benja hvis man går og døjer med nogle ting som måske ikke er så nemme at snakke om, eller hvis man bare mangler et motivationsboost."  Læs mere  Læs mindre

Kristina Lopez - "Benja er simplethen så dygtig en coach og så rart et menneske at finde støtte hos, når det hele er lidt svært. Jeg oplever hende som meget faglig kompetent samtidig med, at hun møder dig lige der, hvor du er med sit nærvær. Derudover så er hun i stand til at skubbe til dig og din selvforståelse, på en kærlig måde, så du får en endnu dybere selvindsigt og et nyt perspektiv på din situation, som for mig i hvert fald, gjorde at jeg nåede mit ønskede mål. Tusind tak Benja ❤"  Læs mere  Læs mindre

Aya Jørgensen - "Jeg er blevet coachet af Benja adskillige gange og jeg går altid fra hendes sessioner med en følelse af indre ro og en større tillid til mig selv og min omverden. Hun er virkelig god til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum og hun gør det let at dele de ting der er svære. Det er tydeligt hvor meget Benja brænder for at hjælpe andre mennesker og hendes store engagement og begejstring skinner virkelig igennem og virker meget smittende i løbet af en coaching session . Jeg har oplevet at Benjas coaching har rykket mig meget i forhold til problematikker som jeg har kæmpet med i flere år og vil derfor helt klart anbefale Benja."  Læs mere  Læs mindre

Stine Hemmer-Havnsgaard - "Jeg var vildt glad for at blive coachet af dig, Benja. Du var vildt hurtig til at se hvem jeg i virkeligheden er og det var en total øjenåbner at lave 1 øvelse med dig? Jeg har længe ønske at kunne mærke min krop bedre som en del af et vægttabsforløb. Efter vores session har jeg nu et konkret billede inde i hovedet som jeg vender tilbage til når jeg er ved at tage en beslutning som er modsatrettet mit mål. Og det virker bare!! Jeg syntes jeg kan mærke min krop bedre. Jeg er der selvfølgelig ikke endnu men jeg er på vej. Stine, 43 år, mor, selvstændig online forretningsudvikler med et ønske om at få ligeså godt styr på min krop og min vægt - som jeg har på resten af livet ?"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.