Benja Ann Christensen

Psykoterapeut MPF, Coach, Enneagram coach, Børn og unge coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende, MBSR mindfulness instruktør

Roskilde , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Angst 800 kr. Aftal tid

Har du angst eller symptomer på angst så er der hjælp at hente hos mig!

Angst er en naturlig følelse og kropsreaktion, men når angsten tager over, er det svært at opretholde en normal hverdag. ​ Alle mennesker oplever angst i løbet af deres liv. Vores hjerner er skabt til at være bange og angst er en overlevelsesmekanisme og dermed nødvendig for at vi kan overleve. Problemet er at vores hjerner er skabt som hvis vi levede i stenalderen. Det liv vi lever i dag er meget anderledes, og derfor kan vi reagere følelsesmæssigt på ting som måske aldrig kommer til at ske eller blot på hvad andre tænker.

Angst kommer til udtryk i forskellige former.

Fx

Generaliseret angst - konstant bekymring og angst for alt det, som kan gå galt.

Panikangst - kroppen reagerer og tager føring.

Social fobi - at have ubehag i sociale situationer.

Agorafobi - angst for at havne i en situation du ikke kan undslippe

Emotofobi - bange for opkast.

Enkelfobi - angst for edderkopper, slanger m.v.

OCD - tvangstanker.

Eksamenangst - ikke at kunne slå til eller være god nok i en præstationssituation. ​

Hver form kommer til udtryk på hver sin måde og kan være forskellig fra person til person. I vores første møde vil vi derfor få et overblik over, hvad angsten betyder for dit liv, og vi vil sammen udforske, hvordan du bedst mulig kan lære at leve med den.

Mindfulness (MBSR) individuel session eller forløb 800 kr. Aftal tid

Mindfulness betyder at være bevidst nærværende. At være mindful handler om at bruge sine sanser og være til stede i nuet. At stoppe op og holde en pause fra handling, planlægning, bekymringer og travlhed. I mindfulness lære du at observere dine tanker, følelser og kropsfornemmelser og forholde dig mere neutralt, fleksibel og ikkedømmende. Åbenhed, accept, tålmodighed og tillid er bl.a. væsentlige grundholdninger i mindfulness. Her er alle tanker, følelser og kropsfornemmelser velkommen. Det handler om at give plads til sig selv og være nænsom mod sig selv. At acceptere at man ikke har magt over sine tanker. At man ikke er sine tanker. At tanker er betydningsfulde, men man behøver ikke at skulle forholde sig til dem. ​

1 session varer 60 minutter og vil ud over undervisning og mindful-øvelser indeholde undersøgelse af meditationen.

1 session (1 x 60 min) 800,-

Under 18 år eller studerende: 1 session (60 min) 600,-


Et Forløb

I et individuelt mindfulnessforløb vil du få redskaber til at arbejde med dit nærvær. Du vil komme på en rejse, hvor du arbejder med din opmærksomhed, med nuet, med det at sidde fast, med dine tanker, med din kommunikation, med fordybelse og med forandring. Forløbet er tilrettelagt efter Jon Kabat-Zinns Mindfulness Based Stress Reduction, som er et evidensbaseret 8 ugers program, der er målrette mennesker med bl.a. stress, angst og depression.

Ønsker du et forløb vil der efter hver session forekomme daglige hjemmeøvelser af 5 min til 60 min varighed times varighed

Forløb

8 sessioner (60 min x 8) 6.000,-

Under 18 år eller studerende: 8 sessioner (60 min x 8) 4500,-Walk and Talk i Roskildes parkområder 800 kr. Aftal tid

Coolkids- eller Child-forløb. Angsthåndteringsforløb 7.500 kr. Aftal tid

Et Coolkids- eller Child-forløb er et Angsthåndteringsforløb for børn og unge i alderen 8-17 år.

Som familie deltager i et forløb over 10 gange af 60 min. varighed.


Stress 800 kr. Aftal tid

Hvad er stress? Stress er en kropslig reaktion på en følelsesmæssig belastning, der kan være forårsaget af både fysiske og psykiske udfordringer i livet. Som mennesker er vi skabt til at kunne klare fysiske og psykiske belastninger i kortere perioder, hvor belastningerne ind imellem afløses af hvile og aktiviteter, der giver glæde og mening i livet. Er du udsat for stressbelastning gennem en længere periode, kan det til gå ud over din præstationsevne og medføre både fysiske og psykiske sygdomme. Bliver der ikke taget hånd om stress i tide, kan det have store konsekvenser både psykisk, fysisk og adfærdsmæssigt.

Har du symptomer på stress? Symptomer på stress kan være fysiske, psykiske og adfærdsmæssige.  Sammen vil vi kortlægge de indre og ydre årsager til dine stresssymptomer, og du vil få mulighed for at tilegne dig nye, gode stressreducerende vaner, så du kan få trivsel og balance tilbage i dit liv. ​

1 session (1 x 60 min) 800,- Under 18 år eller studerende:

1 session (60 min) 600,- ​

Klippekort

5 sessioner (5 x 60 min) 3.500,-

Under 18 år eller studerende: 5 sessioner (5 x 60 min) 2.700,-
Livskriser 800 kr. Aftal tid

I løbet af livet render alle ind i en livskrise. Det kan være en skilsmisse, blive forladt af kæresten, at miste sit job, stå uden tag over hovedet, blive syg eller miste én man har kær.

I denne session vil vi sammen udfolde sin situation, og du vil få mulighed for at tilegne dig nye, gode  vaner, så du kan få trivsel og balance tilbage i dit liv. ​

1 session (1 x 60 min) 800,-

Under 18 år eller studerende: 1 session (60 min) 600,- ​

Klippekort

5 sessioner (5 x 60 min) 3.500,-

Under 18 år eller studerende: 5 sessioner (5 x 60 min) 2.700,-
Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online Coaching eller terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Livet er smukt men også fyldt med udfordringer. Til tider ønsker vi at blive frie for vores tanker og følelser og vi kan føle os låst fast i vores handlingsmønstre. Måske står du på en skillevej? Måske har du en udfordring eller en konflikt liggende lige om hjørnet? Måske drømmer du om at lave dit liv om? Coaching kan hjælpe dig med dine udfordringer. Du får værktøjer til at håndtere fremtiden. Du får nye perspektiver, og du får fokus på de ressourcer du allerede besidder til at håndtere udfordringen.

1 session (1 x 60 min) 800,-

Under 18 år eller studerende:

1 session (60 min) 600,- ​

Klippekort

5 sessioner (5 x 60 min) 3.500,-

Under 18 år eller studerende: 5 sessioner (5 x 60 min) 2.700,-

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Har du stress, angst eller en livskrise, så er der hjælp at hente her Benja Ann Christensen - Psykoterapeut MPF, Coach, Enneagram coach, Børn og unge coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende, MBSR mindfulness instruktør

Beskrivelse

I min hyggelige klinik, centralt i Roskilde, vil du opleve nærvær, ro og rum til at udfolde dine tanker og bekymringer.

Jeg laver coaching og psykoterapi, mindfulness og NADA øre-akupunktur. Der ud over har  jeg individuelle forløb for børn og unge med angst (Coolkids/Chilled), jeg laver skoleværingsforløb og hver 14. dag er jeg gruppeleder i Angstforeningen for en gruppe voksne med blandede angstproblematikker.

I mine sessioner er det vigtigt for mig, at du går her fra i en bedre tilstand end du kom, og at du får nye indsigter. Jeg har et ønske om at finde og lyse på de ressourcer du har, for det er netop disse ressourcer, du har brug for i svære tider. Jeg gør meget ud af at udfolde forskellige perspektiver i din historie, da perspektiver åbner op for dybere mening, større forståelse, nye muligheder, samt belyser det der er vigtigt og har betydning for dig.

Ring eller skriv gerne til mig, så vi kan få en aftale i stand. 

Mange hilsner Benja Ann

Klientudtalelser

Jørgen - "Jeg har haft et fantastisk coachingforløb med Benja. Havde nogle store udfordringer på grund af hændelser i mit liv, og havde ærlig talt mistet fodfæstet. I løbet af de sessioner jeg havde med Benja fik jeg fundet min indre styrke, og blev bevidst om hvordan jeg kunne komme "op ad hullet". Kan virkelig anbefale Benja. Hun er enormt god til at lytte og til at give små hints der bringer samtalen et godt sted hen. Hendes indlevelse er fantastisk, og det har været en kæmpe hjælp Jeg har haft et fantastisk coachingforløb med Benja. Havde nogle store udfordringer på grund af hændelser i mit liv, og havde ærlig talt mistet fodfæstet. I løbet af de sessioner jeg havde med Benja fik jeg fundet min indre styrke, og blev bevidst om hvordan jeg kunne komme "op ad hullet". Kan virkelig anbefale Benja. Hun er enormt god til at lytte og til at give små hints der bringer samtalen et godt sted hen. Hendes indlevelse er fantastisk, og det har været en kæmpe hjælp for mig."  Læs mere  Læs mindre

Julius Pape Gissel - "Jeg er 19 år gammel og er på mit første sabbatår. Jeg arbejder i en lokal sandwichbar hvor tingene kører meget stille for tiden. Jeg døjer med en dårlig døgnrytme og har til tider svært ved at komme op og i gang med dagen. Mine samtaler med Benja hjalp mig med at indse hvor det var at tingene haltede fra min side og jeg har sidenhen brugt en teknik jeg har lært af Benja til at reflektere over ting. Efter mine samtaler med Benja er min dagligdag blevet markant nemmere at overskue og jeg har lært at sætte pris på de små ting der kan medvirke til at gøre mit humør bedre. Jeg kan klart anbefale en samtale med Benja hvis man går og døjer med nogle ting som måske ikke er så nemme at snakke om, eller hvis man bare mangler et motivationsboost."  Læs mere  Læs mindre

Kristina Lopez - "Benja er simplethen så dygtig en coach og så rart et menneske at finde støtte hos, når det hele er lidt svært. Jeg oplever hende som meget faglig kompetent samtidig med, at hun møder dig lige der, hvor du er med sit nærvær. Derudover så er hun i stand til at skubbe til dig og din selvforståelse, på en kærlig måde, så du får en endnu dybere selvindsigt og et nyt perspektiv på din situation, som for mig i hvert fald, gjorde at jeg nåede mit ønskede mål. Tusind tak Benja ❤"  Læs mere  Læs mindre

Aya Jørgensen - "Jeg er blevet coachet af Benja adskillige gange og jeg går altid fra hendes sessioner med en følelse af indre ro og en større tillid til mig selv og min omverden. Hun er virkelig god til at skabe et trygt og tillidsfuldt rum og hun gør det let at dele de ting der er svære. Det er tydeligt hvor meget Benja brænder for at hjælpe andre mennesker og hendes store engagement og begejstring skinner virkelig igennem og virker meget smittende i løbet af en coaching session . Jeg har oplevet at Benjas coaching har rykket mig meget i forhold til problematikker som jeg har kæmpet med i flere år og vil derfor helt klart anbefale Benja."  Læs mere  Læs mindre

Stine Hemmer-Havnsgaard - "Jeg var vildt glad for at blive coachet af dig, Benja. Du var vildt hurtig til at se hvem jeg i virkeligheden er og det var en total øjenåbner at lave 1 øvelse med dig? Jeg har længe ønske at kunne mærke min krop bedre som en del af et vægttabsforløb. Efter vores session har jeg nu et konkret billede inde i hovedet som jeg vender tilbage til når jeg er ved at tage en beslutning som er modsatrettet mit mål. Og det virker bare!! Jeg syntes jeg kan mærke min krop bedre. Jeg er der selvfølgelig ikke endnu men jeg er på vej. Stine, 43 år, mor, selvstændig online forretningsudvikler med et ønske om at få ligeså godt styr på min krop og min vægt - som jeg har på resten af livet ?"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.