Anne Hjort - Psykoterapeut MPF

Anne Hjort

Psykoterapeut MPF

Humlebæk, København Ø, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel psykoterapi 750 kr. Aftal tid

Afbud skal meddeles senest 24 timer før, ellers er aftalen bindende, og der betales fuldt honorar.

Efterfølgende sessioner 575 kr. Aftal tid

Kommer du 1 gang om ugen kan der opnås rabat.

Afbud skal meddeles senest 24 timer før, ellers er aftalen bindende, og der betales fuldt honorar.

Individuel psykoterapi med rabat 575 kr. Aftal tid

Ved lægehenvisning fra egen læge tilbydes der rabat.

Afbud skal meddeles senest 24 timer før, ellers er aftalen bindende, og der betales fuldt honorar.

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 55

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel psykoterapi (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Afbud skal meddeles senest 24 timer før, ellers er aftalen bindende, og der betales fuldt honorar.

Efterfølgende sessioner (GoMentor videosession) 575 kr. Aftal tid

Ved samtale 1 gang om ugen kan der opnås rabat.

Afbud skal meddeles senest 24 timer før, ellers er aftalen bindende, og der betales fuldt honorar.

Individuel psykoterapi med rabat (GoMentor videosession) 575 kr. Aftal tid

Ved lægehenvisning fra egen læge tilbydes der rabat.

Afbud skal meddeles senest 24 timer før, ellers er aftalen bindende, og der betales fuldt honorar.

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 43 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anne Hjort - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Psykoterapi, drømme og meditation – med fokus på kreativitet

Individuel terapi, parsamtaler og kurser i drømme og meditation i små grupper.

 

Hvad kan psykoterapi gøre for dig?

Psykoterapi kan hjælpe dig i din personlige udvikling ved at lære dig selv bedre at kende, og den kan give dig bedre selvværd og mere livsglæde. Terapien kan støtte dig i at udfolde dine ressourcer til gavn både for dig selv og dine nærmeste og for dit øvrige liv med arbejde eller studier.

 

Psykoterapi kan hele vanskelige problematikker. Du kan føle dig angst, deprimeret eller stresset eller stå i en vanskelig livssituation, fx efter en fyring, skilsmisse, dødsfald eller alvorlig sygdom hos dig selv eller dine nærmeste. Du kan også have været udsat for alvorlige belastninger eller stå i et dilemma, hvor du har brug for et modent og professionelt menneske at tale med for at bringe klarhed i en svær situation. Det kan også være du bare har en følelse af ensomhed eller tomhed og har svært ved at finde en mening eller retning i dit liv.

 

Psykoterapi kan hjælpe dig til at få det bedre igen. Den kan bringe dig indsigt, mere ro og klarhed og give dig styrke og mod til at foretage nødvendige forandringer i dit liv.

 

I terapien arbejder jeg med samtale, drømme, tegning (og du behøver ikke kunne tegne!) og kropssansning, der åbner for ubevidste ressourcer. Jeg arbejder også med kognitive metoder, meditation og mindfulness. Jeg arbejder både med kortere og længere forløb.

 

I terapien trækker jeg på min erfaring som uddannet psykoterapeut i integreret psykoterapi og kybernetisk psykologi fra Vedfeltinstituttet, samt mit mangeårige arbejde med kreative processer og ledelse i film- og tv-branchen.

 

Drømme i terapi

Drømme handler om det, der er vigtigt for os og er så at sige online på vores ubevidste intelligens. Men drømme taler i et sprog, det kan være svært at forstå. I terapien udfolder vi sammen drømmens betydning i en kreativ proces. Det sker gennem samtale, associationer og tegning. Og det er ikke nødvendigt at kunne tegne! Jeg kan tilbyde dig et forløb, hvor vi har særligt fokus på dine drømme. Jeg tilbyder desuden kurser i mindre grupper med meditation og drømme.

 

Kreativitet er vi født med!

Måske er du så heldig at du har det godt og ubesværet med din kreativitet, men mange oplever blokeringer eller hæmninger i deres kreativitet, som både rammer dem i deres personlige liv og i deres arbejde eller studier.

 

Kreativitet er faktisk en naturlig og medfødt kompetence hos mennesker. Livet udfolder sig i en kreativ proces, og det samme gør vores bevidsthed. Det er når denne naturlige udfoldelse hindres, at der opstår problemer med kreativiteten.

 

Integreret psykoterapi er en kreativ terapiform, som er særlig velegnet til at understøtte kreative processer. Jeg kan tilbyde dig et forløb, hvor vi har særligt fokus på din kreativitet, og det der for dig hæmmer eller blokerer for, at kreativiteten kan udfolde sig, både i dit liv og i dit arbejde. I terapien trækker jeg på min mangeårige erfaring med at arbejde i den kreative branche.

 

De selvhelbredende kræfter i personligheden

I terapien arbejder jeg på bagrund af den kybernetiske psykologi, som er læren om de selvregulerende og selvhelbredende kræfter i personligheden. Jeg ser det enkelte menneske som et kreativt væsen med ubevidste ressourcer, som kan opdyrkes.

 

Terapien fokuserer på den enkeltes ressourcer, og terapien integrerer teori og metoder fra forskellige psykoterapeutiske retninger. Det er psykoanalyse, gestaltterapi, kropspsykoterapi, kognitiv terapi, narrativ terapi, imago terapi, chok- traumeterapi og tegneterapi.

 

Terapien virker

Den integrerede psykoterapi er baseret på forskningsbaserede sammenhænge mellem krop, psyke og spiritualitet, og der er videnskabeligt belæg for, at terapien virker i praksis.

 

Jeg har tavshedspligt

Alt hvad der bliver udtrykt i terapirummet er omfattet af fortrolighed, og jeg har tavshedspligt. Jeg arbejder desuden på grundlag af de etiske retningslinjer fra Dansk Psykoterapeutforening, som jeg er medlem af.

Klientudtalelser

Bettina, 61 år - "Drømmedagene har givet mig indsigt, nærvær og fordybelse - og den åbenhed, rummelighed og tryghed der er i gruppen har givet mig rigtig meget."  Læs mere  Læs mindre

Julie, 36 år - "Kurset Drømmedage har med den lille gruppe givet mig inspiration, kontakt og omsorg. Og det har været stort også at mærke det for de andre."  Læs mere  Læs mindre

Anne Marie, 47 år - "Gennem terapien hos Anne blev jeg opmærksom på mine inderste følelser og behov. Det var et godt grundlag for mig at arbejde videre med. Og så udstråler hun den ro, jeg selv efterstræber."  Læs mere  Læs mindre

Patrick, 19 år - "Det jeg fik ud af at gå i terapi hos Anne var med tre ord: "Lys, drømme og håb"."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere