Tina Landbo - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Stressterapeut, Terapeut

Tina Landbo

Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Stressterapeut, Terapeut

Hjallerup

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Familieterapi 800 kr. Aftal tid

EFT-Parterapi 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 34

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

EFT- Parterapeut, Familie terapeut, Metakognitiv Terapeut. Tina Landbo - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Stressterapeut, Terapeut

Beskrivelse

Uddannelse:

Socialrådgiver, systemisk / narrativ diplomuddannelse i familie terapi,  EFT-Parterapeut, metakognitiv terapeut, uddannet i mentaliseringsbaseret terapi.


Jeg arbejder med forskellige problematikker og problemstillinger, og forskellige terapeutiske metoder. 


Parterapi: 

Parterapi er for jer, der oplever problemer i parforholdet, som I har brug for hjælp udefra for at få løst. 

Det kunne for eksempel være:

- Dårlig eller manglende kommunikation

- Oplever at du eller din partner har mistet gejsten i forholdet - følelsesmæssigt eller seksuelt

- Skænderier og konflikter

- Kriser ved tab, sygdom eller utroskab


Et forløb hos en parterapeut , kan være det der hjælper jeres forhold tilbage på sporet eller hjælper jer til at gå fra hinanden på en bedre måde. 


EFT-parterapi er en metode hvor der ligger både praksis og forskning bag. Forskingen viser at 70-75% af de par der er igennem et EFT-forløb får løst deres kriser, og endnu flere oplever væsentlige forbedringer i deres parforhold. 


Det primære formål med terapien er at styrke parrets relation til hinanden, at skabe et mere trygt og kærligt parforhold, og igennem terapien støtte jer i at bryde med de mønstre I oplever at sidde fast i, og som er ødelæggende for parforholdet. 


Familie terapi:

Få øje på nye muligheder og forståelse for de dynamikker der udspiller sig i jeres familie. Få hjælp til at identificere de mønstre der er i familien, og hvordan I kan finde nye veje. 

- Lær at forstå Jeres barn, og se bag adfærden. 

- Teenageproblematikker

- Skilsmisserådgivning


Metakognitiv Terapi:

Metakognitiv terapi  er en ny psykologisk behandlingsmetode over for psykiske lidelser. Metoden er baseret på forskning omkring det faktum, at det ikke er selve tankerne og tankernes indhold der gør os syge, deprimerede og angste. Det der gør os syge, er den opmærksomhed og al den tid vi bruger, på at gruble og bekymre os om de negative tanker der gør os dårlige. 


Den metakognitive terapeut bestræber sig på at hjælpe dig til at udvikle nye måder at kontrollere din opmærksomhed på og nye måder at forholde dig til negative tanker på. Terapeuten prøver at ændre de metakognitive overbevisninger - tanker om tankerne - der giver anledning til de uheldige tankemønstre og opmærksomhedsmønstre.


Terapeuten interesserer sig ikke for hverken for noget der er sket i fortiden, eller hvorfor du tænker som du gør, men søger mere at give dig konkrete redskaber til, hvad du kan stille op med tankerne når de igen og igen dukker op. Mange klienter oplever det som en lettelse, at man ikke skal sidde og rippe op i gamle sår, men mere tilstræber at klæde klienten på, til selv at vælge hvornår man vil beskæftige sig med tankerne, og tilegne sig relevante og konkrete strategier. 

Klientudtalelser

Jane J - "Jeg har prøvet alt, for at slippe af med min depression. Jeg har siddet fast i systemet i årevis. Efter et kort forløb hos Tina, men metakognitiv terapi, har jeg det bedre end jeg har haft i årevis. Tænk sig at man kan lære sig at tage kontrol over sine tanker. Af hjertet tak.” "  Læs mere  Læs mindre

Mette Paulsen - "At være i hænderne på Tina, er fyldt med tryghed. Hun har en evne til både at lytte og stille relevante spørgsmål, der giver nye perspektiver på ens situation. Vi omgås nu hinanden på en helt anden måde end før. Derudover er Tina et meget ordentligt menneske, med stor etisk og faglig refleksion.” "  Læs mere  Læs mindre

Hanne og Erik H.P. - "“Vi har konsulteret Tina i forbindelse med, at vi var kørt fast i vores parforhold, og den ene part ønskede skilsmisse. Efter et forløb hos Tina, er vi nu godt i gang, med at finde hinanden på ny, og vi er blevet meget bedre til, at være nysgerrige og lyttende i forhold til hinanden. Skilsmisse er ikke længere på tale. 1000 tak.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere