Tina Landbo Kvist - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Stressterapeut, Psykoterapeut

Tina Landbo Kvist

Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Stressterapeut, Psykoterapeut

Hjallerup

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

EFT-Parterapi 900 kr. Aftal tid

- Oplevelse af at være gledet fra hinanden

- Utroskab - Hverdagskonflikter

- Manglende tid og fokus på parforholdet.

- Dårlig og manglende kommunikation, hvor de samme dårlige mønstre gentager sig og man ikke føler sig hørt, mødt og forstået

- Et ønske om at finde tilbage til kærligheden, nærheden og trygheden

EFT-Parterapi, med afsæt i tryg tilknytning. Evidensbaseret empatisk metode, med virkelig gode resultater. Jeg arbejder desuden med afsæt i PREP, som giver konkrete redskaber til at skabe gode og konstruktive samtaler, hvordan man kan pleje sit parforhold i hverdagen, og råd til hvordan I kan pleje jeres venskab, intimitet og fælles værdier. Jeg er certificeret i Partjek, og tilbyder altid at lave dette, som en del af forløbet og gerne i starten eller inden terapien opstartes.

Skilsmisse rådgivning 900 kr. Aftal tid

- Manglende og dårlig kommunikation hos forældrene

- Bruger børnene som budbringere

- Forståelse for børns behov i en skilsmisse

- Børns reaktioner efter en skilsmisse

- At have sit fokus på børnenes behov

- At lære at omgås hinanden på en passende måde

Jeg er certificeret i såvel PREP og SES. Begge er pædagogiske kurser / rådgivning, i forhold til hvordan man bedst støtter sine børn i forløbet. Det kan have alvorlige konsekvenser for børns trivsel, hvis ikke forældrene formår at samarbejde. Der er fokus på tre områder - samarbejde, børnenes behov og egen proces.

Familieterapi 900 kr. Aftal tid

- Trivselsproblemer for børn og / eller forældre

- Skolevægring

- Svært ved at sætte passende rammer for barnet

- Uenighed om børneopdragelse

- Hjælp til at samarbejde med systemet - herunder fx skole og / eller familie afdeling.

Hos mig lærer I at se bag adfærden og få nye forståelser og veje at gå som familie. Hvis I føler at I er kørt fast i problemerne og skal have hjælp af systemet, herunder skole og forvaltning, kan jeg tilbyde jer et forløb hvor jeg guider jer igennem systemet, og eventuelt deltager som bisidder til møder så I kender jeres rettigheder og oplever at blive hørt, mødt og forstået.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

EFT- Parterapeut, Familie terapeut, Metakognitiv Terapeut. Tina Landbo Kvist - Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Stressterapeut, Psykoterapeut

Beskrivelse

Uddannelse:

Socialrådgiver, systemisk / narrativ diplomuddannelse i familie terapi,  EFT-Parterapeut, metakognitiv terapeut, uddannet i mentaliseringsbaseret terapi.

Er desuden certificeret i PREP ( Praktiske redskaber til et egageret parforhold) PREP bygger på forskning i, hvad der hæmmer og fremmer et godt parforhold. 

Jeg er certificeret i KIFF ( Videre efter skilsmissen) og SES ( Samarbejde efter skilsmissen) 

Desuden et kursus i "Terapi for skilte"

Jeg arbejder med forskellige problematikker og problemstillinger, og forskellige terapeutiske metoder. 


Parterapi: 

Parterapi er for jer, der oplever problemer i parforholdet, som I har brug for hjælp udefra for at få løst. 

Det kunne for eksempel være:

- Dårlig eller manglende kommunikation

- Oplever at du eller din partner har mistet gejsten i forholdet - følelsesmæssigt eller seksuelt

- Skænderier og konflikter

- Kriser ved tab, sygdom eller utroskab


Et forløb hos en parterapeut , kan være det der hjælper jeres forhold tilbage på sporet eller hjælper jer til at gå fra hinanden på en bedre måde. 


EFT-parterapi er en metode hvor der ligger både praksis og forskning bag. Forskingen viser at 70-75% af de par der er igennem et EFT-forløb får løst deres kriser, og endnu flere oplever væsentlige forbedringer i deres parforhold. 


Det primære formål med terapien er at styrke parrets relation til hinanden, at skabe et mere trygt og kærligt parforhold, og igennem terapien støtte jer i at bryde med de mønstre I oplever at sidde fast i, og som er ødelæggende for parforholdet. 


Familie terapi:

Få øje på nye muligheder og forståelse for de dynamikker der udspiller sig i jeres familie. Få hjælp til at identificere de mønstre der er i familien, og hvordan I kan finde nye veje. 

- Lær at forstå Jeres barn, og se bag adfærden. 

- Teenageproblematikker

- Skilsmisserådgivning


Skilsmisserådgivning:

Et skilsmisseforløb er meget indgribende i børnenes liv. Det er af stor betydning for hvordan de kommer igennem skilsmissen i forhold til, hvordan forældrene formå at samarbejde. Et rådgivningsforløb kan hjælpe jer til, at holde fokus på jeres børn, og bedre deres trivsel. Eksempler på temaer:

- Manglende og dårlig kommunikation hos forældrene

- Bruger børnene som budbringere

- Forståelse for børns behov i en skilsmisse

- Børns reaktioner efter en skilsmisse

- At have sit fokus på børnenes behov - At lære at omgås hinanden på en passende måde

Jeg er certificeret i såvel PREP og SES. Begge er pædagogiske kurser / rådgivning, i forhold til hvordan man bedst støtter sine børn i forløbet. Det kan have alvorlige konsekvenser for børns trivsel, hvis ikke forældrene formår at samarbejde. Der er fokus på tre områder - samarbejde, børnenes behov og egen proces.

Klientudtalelser

Lene og Niels - "Vi var fanget i gamle uhensigtsmæssige mønstre. Vi havde tabt både interessen og gnisten i vores forhold. Vi lyttede ikke længere til hinanden, og oplevede ikke at den anden partener havde nogen interesse der i. Med Tinas hjælp, fik vi identificeret de dårlige mønstre, og fandt nye måder, hvor på vi kunne omgås hinanden. Vi er godt på vej....Det virker for os, men vi skal stadig være opmærksom på, ikke at falde i de gamle mønstre. "  Læs mere  Læs mindre

Dorit og Charlotte - "Vi var blevet uvenner over en bagatel, og pludselig spøgte ting fra fortiden i vores mor og datter relation. Vi opsøgte Tina, og allerede efter første gang, var der en stor forskel på, hvordan vi var i stand til at respektere hinanden. Det var fantastisk den måde som Tina lige fik stillet spørgsmål ind i vores problematikker, der bare gjorde, at vi så det på en anden måde. Jeg ville aldrig have troet det her var muligt. Af hjertet tak. "  Læs mere  Læs mindre

Lotte og Hans - "Vi havde som mange været ramt af utroskab. Det var nyttigt at få hjælp til at finde ud af, hvad der var på spil, og hvordan utroskaben stadig havde et liv i vores relation, trods at det at forholdet til anden person var afsluttet. Forløbet hos dig var en øjenåbner, der gjorde at vi blev i stand til at komme videre. "  Læs mere  Læs mindre

Lisa og Jan - "Forløbet hos dig er de bedste penge vi nogensinde har givet ud. Takket være dig, har vi fået mere nærhed i hverdagen, og vi har ligesom fundet kærligheden igen. Tusind tak ."  Læs mere  Læs mindre

Mette Paulsen - "At være i hænderne på Tina, er fyldt med tryghed. Hun har en evne til både at lytte og stille relevante spørgsmål, der giver nye perspektiver på ens situation. Vi omgås nu hinanden på en helt anden måde end før. Derudover er Tina et meget ordentligt menneske, med stor etisk og faglig refleksion.” "  Læs mere  Læs mindre

Hanne og Erik H.P. - "“Vi har konsulteret Tina i forbindelse med, at vi var kørt fast i vores parforhold, og den ene part ønskede skilsmisse. Efter et forløb hos Tina, er vi nu godt i gang, med at finde hinanden på ny, og vi er blevet meget bedre til, at være nysgerrige og lyttende i forhold til hinanden. Skilsmisse er ikke længere på tale. 1000 tak.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.