Mette Møller - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Traumeterapeut

Mette Møller

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Traumeterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg tilbyder individuelt psykoterapi Mette Møller - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Traumeterapeut

Beskrivelse

# Lukket for tilgang. #

 

Jeg kan hjælpe dig

Hvis du er  opvokset i en familie med alkohol eller andre problematikker, da det sætter sine spor at opvokse op den måde, og mange af de ting, som du bøvler med i dag, stammer oftest tilbage til din opvækst. såsom manglede tillid til dig selv m.m. 

 

Hvis du er eller har været i en opslidende relation, hvor du helt har glemt at lytte til dig selv, dine behov og drømme. 

 

Med at genfinde troen på dig selv og få dig til at blive mere bevidst om de gamle mønstre, som du oftest hænger fast i og kommer til at gentage, da de er ubevidste. 

 

Jeg har særlige erfaring indenfor:  

  • Opvækst i familie med alkohol eller stoffer
  • Kvinder eller mænd, som elsker for meget (def. Robin Noorwood) 
  • Sorg, krise, tab
  • Traumer.
  • Personlig udvikling
  • Lavt selvværd/ selvtillid

Om mig:

Jeg er uddannet eksamineret psykoterapeut i 2013, og arbejder hovedsageligt udfra den narrative tilgang, men inddrager også andre psykoterapeutiske metoder.

Jeg har endvidere 14 års erfaring i at arbejde med udsatte børn, unge og familier.

 

Jeg er oprindelige uddannet som socialrådgiver i 2006,og har efterfølgende arbejdet som familierådgiver, beskæftigelsesrådgiver, familiekonsulent, ungekonsulent, mentor, coach og psykoterapeut.

 

Senest har jeg taget en efteruddannelse som narrativ traumebehandler indenfor områderne sorg, krise, tab og traumer.

 

Jeg er ansat som psykoterapeut i TUBA, hvor jeg har både individuelle samtaler og gruppe samtaler. Jeg har også været ansat som freelance psykoterapeut for Fanø kommune og jeg har haft min egen selvstændige praksis siden 2013. 

Jeg har opført under eksterne psykoterapeuter, som TUBA henviser til.  

Jeg har selv kendskab til at vokse op i en familie med alkohol problematikker, så derfor har jeg dyb forståelse og respekt  for dig og din historie. 


Mine værdier er, at jeg tror på det bedste i mennesker, og at vi alle har andre historier at fortælle om os selv.
Derfor har jeg fokus på, hvem du er som menneske. Hvad du står for, herunder dine værdier, håb, drømme og på hvordan du kommer til at leve dit liv mere i overensstemmelse med dine drømme. 

 


Kontakt: 

Hvis du tænker at jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at booke en tid. 

Du kan også enten ringe eller skrive, for at høre nærmere i forhold til, hvordan jeg kan hjælpe dig til at leve et liv mere i overensstemmelse med dine egne værdier, ønsker og drømme. Klientudtalelser

Inge  - ""Jeg oplevede at Mette satte sig ind i mit sted, og var nysgerrig på min måde at være på i forhold til mine adfærdsmønstre, samt var opmærksom på processerne, og hvad der ligger bag min adfærd, så jeg fik de rette redskaber til at komme videre." "Mette er utrolig behagelig at snakke med". "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.