Mette Møller - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Traumeterapeut

Mette Møller

Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Traumeterapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

Videosamtaler

Individuelle samtaler, studerende og arbejdsløse (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

individuel samtale, der gives mængde rabat ved flere samtaler (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Ved 3 samtaler gives der mængde rabat, så samtalen i stedet for koster 500 kr. pr. gang. 

Individuel samtale (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

29 90 22 57

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg tilbyder individuelt psykoterapi Mette Møller - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Traumeterapeut

Beskrivelse

# Der er igen åben for tilgang. #

 

Jeg kan hjælpe dig

Hvis du er  opvokset i en familie med alkohol eller andre problematikker, da det sætter sine spor at opvokse op den måde, og mange af de ting, som du bøvler med i dag, stammer oftest tilbage til din opvækst. såsom manglede tillid til dig selv m.m. 

 

Hvis du er eller har været i en opslidende relation, hvor du helt har glemt at lytte til dig selv, dine behov og drømme. 

 

Med at genfinde troen på dig selv og få dig til at blive mere bevidst om de gamle mønstre, som du oftest hænger fast i og kommer til at gentage, da de er ubevidste. 

 

Jeg har særlige erfaring indenfor:  

 • Opvækst i familie med alkohol eller stoffer
 • Kvinder eller mænd, som elsker for meget (def. Robin Noorwood) 
 • Sorg, krise, tab
 • Traumer.
 • Personlig udvikling
 • Lavt selvværd/ selvtillid

Om mig:

Jeg er uddannet eksamineret psykoterapeut i 2013, og arbejder hovedsageligt udfra den narrative tilgang, men inddrager også andre psykoterapeutiske metoder.

Jeg har endvidere 14 års erfaring i at arbejde med udsatte børn, unge og familier.

 

Jeg er oprindelige uddannet som socialrådgiver i 2006,og har efterfølgende arbejdet som familierådgiver, beskæftigelsesrådgiver, familiekonsulent, ungekonsulent, mentor, coach og psykoterapeut.

 

Senest har jeg taget en efteruddannelse som narrativ traumebehandler indenfor områderne sorg, krise, tab og traumer.

 

Jeg er ansat som psykoterapeut i TUBA, hvor jeg har både individuelle samtaler og gruppe samtaler. Jeg har også været ansat som freelance psykoterapeut for Fanø kommune og jeg har haft min egen selvstændige praksis siden 2013. 

Jeg har opført under eksterne psykoterapeuter, som TUBA henviser til.  

Jeg har selv kendskab til at vokse op i en familie med alkohol problematikker, så derfor har jeg dyb forståelse og respekt  for dig og din historie. 


Mine værdier er, at jeg tror på det bedste i mennesker, og at vi alle har andre historier at fortælle om os selv.
Derfor har jeg fokus på, hvem du er som menneske. Hvad du står for, herunder dine værdier, håb, drømme og på hvordan du kommer til at leve dit liv mere i overensstemmelse med dine drømme. 

 


Kontakt: 

Hvis du tænker at jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at booke en tid. 

Du kan også enten ringe eller skrive, for at høre nærmere i forhold til, hvordan jeg kan hjælpe dig til at leve et liv mere i overensstemmelse med dine egne værdier, ønsker og drømme. Klientudtalelser

Inge  - ""Jeg oplevede at Mette satte sig ind i mit sted, og var nysgerrig på min måde at være på i forhold til mine adfærdsmønstre, samt var opmærksom på processerne, og hvad der ligger bag min adfærd, så jeg fik de rette redskaber til at komme videre." "Mette er utrolig behagelig at snakke med". "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere