Vil du også gerne have dine drømme opfyldt?

Skrevet d. 6-1-2019 16:44:39 af Mette Møller - Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Coach, Traumeterapeut

I 2016 blev en mine største drømme opfyldt, jeg tog nemlig selv til Peru for at se Machu Picchu ☺️  Jeg havde næsten siden jeg var barn drømt om at se stedet. Da jeg blev træt af vente på at nogle ville med, tog jeg selv afsted. Dette blev et vendepunkt i mit liv, for jeg gik også fra at være medafhængig til mere selvstændig.


Jeg har siden gået efter det som jeg gerne vil have og fået opfyldt flere af mine drømme. 


Vil du også gerne være mere modig og få opfyldt dine ?


så tøv ikke med at kontakte mig ? 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.